شما برو لاتسیو رو بردار ببین چقد بهت بودجه میدن؟لاتسیو بولداره؟تیم ورشکسته است...
شما برو لاتسیو رو بردار ببین چقد بهت بودجه میدن؟لاتسیو بولداره؟تیم ورشکسته است...
شما وقتی دقتت کمه من کاری ازم بر نمیاد..چند صفحه قبل history ژیرو رو گذاشتم فک کنم نگرفتی قضیه رو...به زبون ساده واستون توضیح میدم برادر...
ارسنال دقت کن با 10 میلیون اینو میخره...
بهش بازی نمیره...و در نیم فصل میره به تیم LOL که همون لیل فرانسه هستش...وقتی میره به لیل یعنی چی؟یعنی ارسنال نمیخاستش...
بعد من فصل بعد اینو قرض میگیرم از ارسنال...تو این فصل واسم 22 تا کلا تو همه رقابتها گل میزه((تو 45 بازی))...وقتی قصل تموم میشه 28 سالش شده و یک سال از قراردادش باقیه با ارسنال..
این یعنی چی؟یعنی اینکه بازیکنی که حتی یه بازی واسه ارسنال نکرده بازیکن مازاد محسوب میشه...ونگر هم نبود دیگه تا ازش حمایت کنه..منم امسال اینو با 3 میلیون خریدم...روشن شدین دیگه ایشالله؟
![]()
اینم history ژیرو....توضیح رو بالا دادم...عکس بالا هم قابلیت های ژیرو که معمولیه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهیل اینو فراموش کردی!!
دوستنازم سیستم اصلی من 4321 iهستش.....که همه چی تو این 2 عکس هست:
الان میزارم
ای بابا .اصلا لاتزیو با بتیس قابل مقایسه نیست بتیس فصل قبل اومده تو لیگ بازیکناش فوقالعاده ضعیفن و سن بالا.تو لاتزیو چندتا بازیکن خوب و گرون داره مثلا هرنانس رو همون اول بازی می شه 30-40 میلیون فروختش و بجاش کلی بازیکن خرید
بنیات خوبه...جول کمبل خوبه...هرنانس رو کجا میشه 30 40 میلیون فروخت...من الان نقل و انتقالات اولین فصلم 2013 2014 رو میذارم ببین چقد بازیکن خریدم...هرنانس هم تو سیو من بازیکن خوبیه ولی نه اینکه 30 40 میلیون باشه..با 40 میلیون فالکائو و کاوانی رفتن یونایتد و بارسا...
این فصل اول :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)