مهم نیست٬ تا حداکثر ۲ هفته دیگه چیزی ازش نیست که پورت نشده باقی بمونه.
مهم نیست٬ تا حداکثر ۲ هفته دیگه چیزی ازش نیست که پورت نشده باقی بمونه.
همین الانش هم این لانچر رو روی گوشی های با اندروید 4.2 به بالا میتونی نصب کنیاگر 4.4 بیاد این لانچر اختصاصی برای بقیه نکسوس ها میاد؟![]()
برای تجربه 4.4 فعلا بهترین رام crdroid هست
بسیر خوب و روون کار میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من رام رسمی خود گوگل بود اگه نه خب همه چیز برای نکسوس پورت میشه !
رام رسمی هم میاد ، فقط انتظار داشتم برای Nexus 4 زودتر از S4 GPE و HTC One GPE بیاد ش که گویا همه با هم میاد ...
بله اینو میدونم.سوال منو ب دقت نخوندید.سوال من چیز دیگه ای بود که Hitman جان جواب داد.
از شما هم ممنون
متاسفانه تا اونجا که من تو چند تا خبر از phonearena دیدم.گوگل گفته بود قعلا فقط برای نکسوس 5.
حالا میگم که ممکنه سورپرایز کنه و برای نکسوس 4 هم بده.که امیدوارم همینطور باشه.
این متن بود :
Google has confirmed that at least for now, the Google Experience launcher will stay as a Nexus 5 exclusive
And, to be clear, Google wasn't saying it would be a Nexus exclusive, but specifically exclusive to the Nexus 5 itself. The idea is that Google wants to give users a reason to upgrade to the new phone and not just wait on the software update to get the feature on an older device. Of course, Google also left the door open, and said that the Google Experience launcher could be brought to the Nexus 4 and could even be released into the Play Store eventually.
Last edited by d.b23; 11-11-2013 at 01:50.
آخه تغییر جالبی که داره ، رسما دیگه GoogleHome.apk نرم افزار جدایی نیست و بخواید از رام نکسوس 5 استخراج و نصب کنید وجود خارجی نداره
کلا صفحه اصلی تبدیل شده به مشتقی از Google Now و دیگه G home وجود خارجی نداره
چقدر بد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته پورت لانچر ربطی به حرفی که زدم نداره در اصل
توی اندروید 4.4 هوم ای پی کی دیگه هوم اسکرین اندروید نیست
نه خب اینو که پورت نکردن!
فقط از نکسوس5 apk هاشو استخراج کردن....
فکر کنم googleHome.apk به تنهایی کافی نیست.....
حالا ما که 4.2 نداریم....شما نکسوس4 دار ها نصب کنین حالشو ببرین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)