تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 46 از 328 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بابا به نظر من بحث کردن نداره . سن ازدواج , شرایط ازدواج , سن بارداری و ... همه بستگی به شرایط عقیدتی و مالی و فرهنگی و ... طرفین داره

یکی دوست داره زود بچه دار بشه یکی دوست داره حالا حالا ها صبر کنه همه بستگی به خود طرفین داره مهم اینه که خود زن و مردی که میخوان با هم ازدواج کنن تو این موارد هم عقیده باشن حالا هر چی باشه..

نظرات شما هم کاملا محترم اما

دوست عزیز اگر بحث کردن نداشت که تاپیک 46 صفحه جلو نمیرفت و این نشون دهنده اهمیت موضوع حداقل برای بچه های شرکت کننده در این تاپیک هستش و اینکه همه چیز بستگی به شرایط مالی و عقیدتی و ... طرف داره و در نهایت این خود افرد هستند که تصمیم برای ادواج و بچه دار شدن یا نشدن و ... میگیرند درسته اما ما اینجا میخواهیم غیر از چیز های کلی مثل شرایط بد اقتصادی و ... ببینیم دلایل شخصی افراد مثل همون عقیده - تجربه - فرهنگ و ... (که بچه های داخل تاپیک که میشن عضو کوچکی از جامعه واقعی) برای ازدواج کردن یا نکردن چی میتونه باشه تا بلکه بتونیم از همین دلایل و عقاید و تجربیات و ... شخصی دوستان برای انتخاب بهتر در آینده استفاده کنیم .

2. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    و ممنون از نظراتشون
    خيلي خوبه ادم با نظرات مختلف اشنا بشه
    اما ببينيد دوستان من ميگم مثلا دختر پسري كه در سن پايين ازدواج ميكنن و هنوز متوجه سختي زندگي نشدن و بعد هم بخاطر حرف ديگران و پدر مادرها زود بچه ميارن (حالا با توجه به اينكه خودشونم خواستن)
    كار صحيحي نيست
    ببينيد اول پدر مادر بايد واقعا به رشد عقلي برسن بعد بچه بيارن
    و از نظر من واقعا بايد در كشور ما كلاسهايي باشه كه اموزش بدن جونها رو
    و حتي اگر ديدن اونها هنوز توانايي پدر مادر شدن ندارن اجازه بچه دار شدن بهشون ندن
    مخصوصا به قشرهاي پايين جامعه
    طرف معتاده صيغه يك نفر ديگه ميشه بچه مياره اونم ميندازه تو كار خريد فروش مواد
    من زماني كه بچه هاي يك پررشگاه برا تفريح برده بوديم بيرون
    و از مسيولشون در مورد پدر مادرهاي اونا پرسيدم ديدم اغلب اينطور بودن
    خوب الان ضرر كي ميكنه؟
    1-اون بچه
    2- جامعه
    پس بايد واقعا رشد فكري ادم ها رو در هر سطح كه هستن بالا برد
    حالا به نظر شما چه راههايي برا اين كار وجود داره؟

4. 4 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خانم دکتری رو میشناسم که واسه دختر 19 سالش خواستگار اومده و حاظره دخترش رو عروس کنه.
    توجیهش هم اینه که دختر من چه از نظر فیزیکی و چه از نظر روانی از هم سنو سالهاش خیلی متفاوته. اون با هم سن و سالش زیاد رابطه دوستی نداره و مادرش میگه من خودم شوهر داری و زندگی داری رو یادش دادم.
    ازش پرسیدم بالاخره یک دختر 19 ساله چطور میشه به اندازه یک 26 ساله بفهمه حلا هر چقدرم خوب تربیت شده باشه. و ایشون میگفت مادر در ابن مورد خیلی شرطه من دخترمو طوری بار آووردم که همه چیزو در مورد زندگی و شوهر داری یادش دادم.

به هر حال خود من توجیح نشدم اما اون نظرش این بود.

6. 4 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حال دليل نميشه چون ايشون خانم دكتر بودن نظرشون درسته
    من اصلا با اين كار ايشون موافق نيستم
    من بودم با دخترم صحبت مي كردم
    مسايل و سختي ها رو بهش ميگفتم
    و ميگفتم دخترم بايد خيلي از كارهايي هم سن سالت ميكنن ديگه تو كناره بذاري و ديگه خيلي شيطنت ها رو نكني
    حق انتخاب با خودت
    و حتما پيش يك روانشناسم ميبردمش تا همه چيز براش بگه
    بعد ديگه نظر خودش شرط بود
    ......
    اينم بگم خيلي از دوستاي خودم تو حدود سن 22 23 ازدواج كردن و الان پشيمونن و به پدر مادرشون ميگن ما بچه بوديم نفهميديم
    شما چرا اجازه دادين؟
    شما باشين چي جواب ميدن؟
    بنظرتون با ز هم ميشه به گذشته بر گشت؟

8. 5 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه دختر یعنی تو 23 سالگی بچست؟؟؟؟/ والا نظز خود دخترا تا اونجا که من شنیدم غیر این بوده

10. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

يكي از دوستان از من پرسيده بود " آخه برقراري درست يا غلط با جنس مخالف چه ربطي به ازدواج داره كه بحثو به حاشيه ميبري ؟ "

قبل ازينكه جواب اون شخص رو بدم ميخواستم يه سئوال مهم بپرسم .
    1- من يه پسر خيلي خيلي خوش اخلاق ، خوش تيپ ، خوش چهره ، مسئوليت پذير و كاملا متعهد هستم .
    2- يه ماشين خوب از برادرم نصف قيمت خريدم و الان زير پامه .
    3- يه كار ثابت توي يه شركت خصوصي با درآمد نسبتا بالا دارم .
    4- خونه اي رو كه دوساله قسطي خريدم ، ماهاي آخر پرداخت اقساطش هستم .
    5- نسنم هم 28 سالمه و خودم فكر ميكنم كه بهتره ديگه ازدواج كنم .
    6- ميزان تحصيلاتم هم بالاست .
    * نگران آيندم نيستم و مشكلات مالي هم چه الان و هم درآينده نخواهم داشت چون مقدار زيادي پس انداز دارم و قرار ارث زيادي به پدرم برسه ، مهريه هم تا يك سقف مشخص قبول دارم و حق زن ميدونم و هيچ مشكلي با مهريه ندارم ،

*- حالا بنظر شما ، توي نيازمندي هاي جام جم آگهي بدم كه نيازمند يك زن خوب هستم يا توي همشهري يا تو صفحه پيوندها ؟ نظر خودم به همشهري بيشتره چون مخاطب بيشتري داره و صفحه پيوندهاست . حالا ميخوام يه مشاوره هم از شما بگيرم .

12. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا بنظر شما ، توي نيازمندي هاي جام جم آگهي بدم كه نيازمند يك زن خوب هستم يا توي همشهري يا تو صفحه پيوندها ؟ نظر خودم به همشهري بيشتره چون مخاطب بيشتري داره و صفحه پيوندهاست . حالا ميخوام يه مشاوره هم از شما بگيرم .
    با صحبت این دوستمون موافقم
    ببینید تا ما نتونیم با جنس مخالف خودمون رابطه برقرار کنیم و یک دوستی اجتماعی داشته باشیم چطور میتونیم بشناسیمش
    گذشت اون زمانی که همه سنتی ازدواج میکردن
    الان هم شما پسرا هم ما دخترها می خوایم طرف مقابلمونو خوب بشناسیم بعد بله بگیم و این حق مسلم هر انسانی هست و هیچ منافاتی هم با دین و ارزش های دینی ما نداره
    و حتی از نظر روانشناسا دو خانواده باید با هم مسافرت هم برن تا این دو نفر موقعیت شناخت بهتری از هم بدست بیارن
    .............
    بستگی به خود ساختگی دختر داره به نظر من +26 تا 29 بهترین سنه
    چون دقیقا دختره میدونه چی میخواد کلا به درک درستی از زندگی میرسه
    با حرف این دوست عزیزمونم موافقم

14. این کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان کلا همه چی عوض شد پس سن ازدواج مناسب دختر رو خانم ها 26 تا 29 میدونن!!!!!! بنابر این من که یه پسر 28 ساله هستم هنوز دهنم بوی شیر میده. حالا حالاها کار دارم.
    اما فکر نمیکنم نظر جامعه زن ها هم با شما موافق باشه. چون با اینکه سن ازدواج دختر بالاتر رفته اما هنوزم به اون حد دیگه ندیدم برسه.

یک واقعیتی رو بگم که شاید بعضی هام خوششون نیاد. اکثر دخترهایی که دیدم از لحاظ چهره و زیبایی و اندام خیلی عالی هستند نهایتا تا 23 سالگی اگر ازدواج نکرده باشن لاقل نامزد دارن. خوب دلیلشم واضحه اونقدر براشون مورد های خوب (خاستگار پولدار و ....) پیش میاد که خودشون و خونوادهاشون میگن اگه اینو از دست بدیم ممکنه دیگه پیش نیاد یا من ممکنه همیشه این شکلی نمونم دیگه. با اینکه این صحبت با خیلی از صحبتهای ایدئولوژیک دوستان متفاوته اما واقعیت داره. و همه اینو میبینیم هر هر روزه.

16. 2 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

الان کلا همه چی عوض شد پس سن ازدواج مناسب دختر رو خانم ها 26 تا 29 میدونن!!!!!! بنابر این من که یه پسر 28 ساله هستم هنوز دهنم بوی شیر میده. حالا حالاها کار دارم.
    اما فکر نمیکنم نظر جامعه زن ها هم با شما موافق باشه. چون با اینکه سن ازدواج دختر بالاتر رفته اما هنوزم به اون حد دیگه ندیدم برسه.

یک واقعیتی رو بگم که شاید بعضی هام خوششون نیاد. اکثر دخترهایی که دیدم از لحاظ چهره و زیبایی و اندام خیلی عالی هستند نهایتا تا 23 سالگی اگر ازدواج نکرده باشن لاقل نامزد دارن. خوب دلیلشم واضحه اونقدر براشون مورد های خوب (خاستگار پولدار و ....) پیش میاد که خودشون و خونوادهاشون میگن اگه اینو از دست بدیم ممکنه دیگه پیش نیاد یا من ممکنه همیشه این شکلی نمونم دیگه. با اینکه این صحبت با خیلی از صحبتهای ایدئولوژیک دوستان متفاوته اما واقعیت داره. و همه اینو میبینیم هر هر روزه.

این چیزی که مطرح کردید خانم برام علامت تعجب اورد!!!! اونقدر براشون مورد های خوب (خاستگار پولدار و ....)
    Last edited by mohgold; 04-11-2012 at 10:27.

18. این کاربر از mohgold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا علامت تعجب؟
    ندید دخترهاییی که خشگلترن خواستگارشون بیشتره و از سنین کم تر براشون دائم خاستگار میاد. کم دیدین آقای دکتر یا پسر کارخونه دار بره خاستگاری یک دختر 19 یا 20 ساله خوشگل که تازه دیپلم گرفته؟
    خوب در این بین این خاستگارها افرادی با شرایط خوب هم پیدا میشن.چه چیزیش عجیبه.

بعضی مسائل رو متاسفانه من نمیتونم اینجا مطرح کنم چون ممکنه به بعضی ها بر بخوره.
    Last edited by needer; 04-11-2012 at 10:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •