تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 52 اولاول ... 36424344454647484950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

از این که وارد نیای متال گیر شدی خوشحالم.

سوال اولت رو متوجه نشدم دوباره بگو
    اره میلر همون میلره که در قسمت اول در موردش صحبت میکننف میلر رفت تا به کلون های بیگ باس اموزش بده
    یعنی چی چطور میره ؟ لیکویید تفکرات و عقایدش با اسلات هم فکر و در یک مسیر بود بنابراین اسلات میره که در رکابش باشه.
    لیکویید که در قسمت اول میمیره، منظورت کجا رو میگی؟
    خیلی ممنون
    منظورم اینه که تو متال گیر یک(نه متال گیر سالید) اسنیک پسر، اسنیک فانتوم رو تو آفریقا میکشه،درسته؟پس اونی که تو زانزیبار (اگه درست گفته باشم) میکشه همون اسنیک پدر واقعیه که بعد از غیب شدنش تو اول قسمت پنجم میره زانزیبار؟و اینکه اگه اینطوره کدوم یک از اسنیکای پدر(فانتوم یا واقعیه)دوباره فاکس رو راه اندازی کرده بود؟
    خوب منظورم از رفتن به پیش بیگ باس اینکه باهاش همکاری میکنن؟آخر تو شکاره یک هرکس که سالید رو میبینه میکه چقدر شبیه باس هست،این یعنی یه جایی باهاش بودن دیگه!
    یا مثلا وولف تو قسمت یک میگه که منو باس پیدا کرده و بزرگ کرده(اگه درست یادم باشه)،بعد چه جوری میشه که از آدمای لیکویید میشه؟
    در ضمن کجا اسلات و لیکویید طرز فکرشون یکی بود!!!لیکویید بیشتر بهش میخورد که سرش دائما در حال خوردن به یه جایی باشه
    کلا فک کنم داستان شماره 5 بین همشون از همه آبکی تر باشه!متاسفانه نسبت به قبلیا داستانش خیلی ضعیف بود.
    کلی برنامه ریخته بودم که بعد تموم شدن داستان برگردم همه مراحل رو s بگیرم،اما وقتی دیدم که این باس تقلبیه اصلا بیخیال شدم.دیگه نمیتونستم درکش کنم با اون صدای تو مخیش
    اگرم داستان کامل شماره 4 رو جایی داره آدرس بدید بخونیم تا حداقل تو کف داستانش نباشیم!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خیلی ممنون
    منظورم اینه که تو متال گیر یک(نه متال گیر سالید) اسنیک پسر، اسنیک فانتوم رو تو آفریقا میکشه،درسته؟پس اونی که تو زانزیبار (اگه درست گفته باشم) میکشه همون اسنیک پدر واقعیه که بعد از غیب شدنش تو اول قسمت پنجم میره زانزیبار؟و اینکه اگه اینطوره کدوم یک از اسنیکای پدر(فانتوم یا واقعیه)دوباره فاکس رو راه اندازی کرده بود؟
    خوب منظورم از رفتن به پیش بیگ باس اینکه باهاش همکاری میکنن؟آخر تو شکاره یک هرکس که سالید رو میبینه میکه چقدر شبیه باس هست،این یعنی یه جایی باهاش بودن دیگه!
    یا مثلا وولف تو قسمت یک میگه که منو باس پیدا کرده و بزرگ کرده(اگه درست یادم باشه)،بعد چه جوری میشه که از آدمای لیکویید میشه؟
    در ضمن کجا اسلات و لیکویید طرز فکرشون یکی بود!!!لیکویید بیشتر بهش میخورد که سرش دائما در حال خوردن به یه جایی باشه
    کلا فک کنم داستان شماره 5 بین همشون از همه آبکی تر باشه!متاسفانه نسبت به قبلیا داستانش خیلی ضعیف بود.
    کلی برنامه ریخته بودم که بعد تموم شدن داستان برگردم همه مراحل رو s بگیرم،اما وقتی دیدم که این باس تقلبیه اصلا بیخیال شدم.دیگه نمیتونستم درکش کنم با اون صدای تو مخیش
    اگرم داستان کامل شماره 4 رو جایی داره آدرس بدید بخونیم تا حداقل تو کف داستانش نباشیم!
    عجب شیر تو شیری شد
    ببین نام ها از این به بعد به این شکل :
      محتوای مخفی: برا راحتی صحبت 
    اسنیک پسر : سالید
    اسنیک پدر: بیگ باس
    اسنیک فنتم: ونوم

کلا در این متال گیر یعنی فنتم پین شخصیت ها هیچ شباهتی به نسخه های قبلی متال گیر نداشت و ما خودمون هم از این تغییر ناراضی هستیم. مثلا اسلات در قسمت سوم با اون همه شور و هیجان کجا و اسلات اینجا کجا...!

موضوع این که لیکوید و ولف و اسلات همه اینها فکرشون با بیگ باس یکی بود و این وسط این اسنیک (پسر بیگ باس) بود که با پدر مخالفت میکنه و این داستان ها شکل میگیره.
    به هر حال در عالم جاسوسی و سیاست ماموریت ها و دستورها هر لحظه تغییر میکنه و باید تابع قوانین بود، مثل قسمت سوم و رویایی باس با بیگ باس

اسنیک هم همچنین و با پدر خودش رودرو میشه.
    در ماجرای متال گیر 2 در همون زنیبار که اسنیک پدرش رو میکشه، در واقع کشته نمیشه و بیگ باس تا قسمت چهارم زنده میمونه و در قسمت چهارم هستش که میاد و در اغوش اسنیک اخرین حرفاشو میزنه و جان به جان افرین تسلیم میکنه.

چون قسمت چهارم رو بازی نکردی برای همین شاید برخی نکات برات مبهم باشه.
    حالا بازم سوالی داشتی بپرس

3. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

عجب شیر تو شیری شد
    ببین نام ها از این به بعد به این شکل :
      محتوای مخفی: برا راحتی صحبت 
    اسنیک پسر : سالید
    اسنیک پدر: بیگ باس
    اسنیک فنتم: ونوم

کلا در این متال گیر یعنی فنتم پین شخصیت ها هیچ شباهتی به نسخه های قبلی متال گیر نداشت و ما خودمون هم از این تغییر ناراضی هستیم. مثلا اسلات در قسمت سوم با اون همه شور و هیجان کجا و اسلات اینجا کجا...!

موضوع این که لیکوید و ولف و اسلات همه اینها فکرشون با بیگ باس یکی بود و این وسط این اسنیک (پسر بیگ باس) بود که با پدر مخالفت میکنه و این داستان ها شکل میگیره.
    به هر حال در عالم جاسوسی و سیاست ماموریت ها و دستورها هر لحظه تغییر میکنه و باید تابع قوانین بود، مثل قسمت سوم و رویایی باس با بیگ باس

اسنیک هم همچنین و با پدر خودش رودرو میشه.
    در ماجرای متال گیر 2 در همون زنیبار که اسنیک پدرش رو میکشه، در واقع کشته نمیشه و بیگ باس تا قسمت چهارم زنده میمونه و در قسمت چهارم هستش که میاد و در اغوش اسنیک اخرین حرفاشو میزنه و جان به جان افرین تسلیم میکنه.

چون قسمت چهارم رو بازی نکردی برای همین شاید برخی نکات برات مبهم باشه.
    حالا بازم سوالی داشتی بپرس
    خوب وقتی در مورد داستان متال گیر صحبت میشه بایدم اینجور شیر تو شیر بشه
    خود کوجیمام بخاد داستان رو بگه فک کنم یه چند جا دفترچه شو نیگا میکنه که قاطی نکنه!!!
    در مورد کلیت داستان مشکلی نیست فقط میخام بدونم اونی که تو شماره یک و دو متال گیر (نه متال گیر سالید) بیگ باس بود که فاکس رو دوباره راه انداخت یا ونوم این کار رو کرد؟
    بعدشم باهات مخالفم که لیکویید رو با بیگ باس میذاری تو یه گروه!!!تو شماره یک هم تو شماره بنج هم این بچه دچار خود درگیری بود!!!
    بیگ باس میخاست دنیا رو یکی کنه!
    خیلی خوب میشد اگه اتفاقات بعد از این شماره تا شماره یک رو دوباره میساختن.
    داستان شماره 4 چی؟کجا میشه داستان کامل و درستشو خوند،نه از این من درآوردیا!
    Last edited by Azhang; 19-08-2016 at 23:35.

5. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب وقتی در مورد داستان متال گیر صحبت میشه بایدم اینجور شیر تو شیر بشه
    خود کوجیمام بخاد داستان رو بگه فک کنم یه چند جا دفترچه شو نیگا میکنه که قاطی نکنه!!!
    در مورد کلیت داستان مشکلی نیست فقط میخام بدونم اونی که تو شماره یک و دو متال گیر (نه متال گیر سالید) بیگ باس بود که فاکس رو دوباره راه انداخت یا ونوم این کار رو کرد؟
    بیگ باس بود.
    کلا ونوم فقط تصویری بود برای گمراه کردن دشمنان تا بیگ باس کار خودشو انجام بده، اما بعدها ونوم مسیرش عوض میشه و خودمحور میشه و بیگ باس ابتدا گری فاکس رو یمفرسته تا بکشتش که میتونه و بار دوم سالید رو میفرسته که موفق میشه و ونوم رو میکشه. حالا اینجا دو نظریه هست که نظریه اولی میگه که قصد بیگ باس از فرستادن سالید و گری فاکس فقط گمراه کردن دشمنا بود و فکرشو نمی کرد که سالید بتونه موفق بشه و این ونوم اصلا خودمحور نشده بود.
    نظریه بعدی میگه که ونوم خودمحور شده بود و سالید میره که از بین ببرتش که به نظر اکثریت نظریه دوم محتمل تره.

در مورد داستان کامل شماره 4 من پیشنهاد میکنم که در یوتیوب هم فیلم یا همون کل بازی رو ببینی و در کنار دیدن داستانش هم بخونی برا داستانش هم من برات پ خ میکنم.

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

بیگ باس بود.
    کلا ونوم فقط تصویری بود برای گمراه کردن دشمنان تا بیگ باس کار خودشو انجام بده، اما بعدها ونوم مسیرش عوض میشه و خودمحور میشه و بیگ باس ابتدا گری فاکس رو یمفرسته تا بکشتش که میتونه و بار دوم سالید رو میفرسته که موفق میشه و ونوم رو میکشه. حالا اینجا دو نظریه هست که نظریه اولی میگه که قصد بیگ باس از فرستادن سالید و گری فاکس فقط گمراه کردن دشمنا بود و فکرشو نمی کرد که سالید بتونه موفق بشه و این ونوم اصلا خودمحور نشده بود.
    نظریه بعدی میگه که ونوم خودمحور شده بود و سالید میره که از بین ببرتش که به نظر اکثریت نظریه دوم محتمل تره.

در مورد داستان کامل شماره 4 من پیشنهاد میکنم که در یوتیوب هم فیلم یا همون کل بازی رو ببینی و در کنار دیدن داستانش هم بخونی برا داستانش هم من برات پ خ میکنم.
    آهان، پس بعد از کشته شدن ونوم توسط سالید خود بیگ باس هم باید جیم شده باشه و رفته باشه زانزیبار،درسته؟
      محتوای مخفی: اسپویلر 
    در مورد پاز هم اینکه کلا تو این قسمت همش توهم بود
    اگه توهم بود پس اسلات و میلر اولش تو اتاق پاز چیکار میکردن؟یا نکنه اونام تو توهم ونوم اومده بودن؟

در مورد داستان هم دمت گرم،منتظرم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آهان، پس بعد از کشته شدن ونوم توسط سالید خود بیگ باس هم باید جیم شده باشه و رفته باشه زانزیبار،درسته؟
      محتوای مخفی: اسپویلر 
    در مورد پاز هم اینکه کلا تو این قسمت همش توهم بود
    اگه توهم بود پس اسلات و میلر اولش تو اتاق پاز چیکار میکردن؟یا نکنه اونام تو توهم ونوم اومده بودن؟

در مورد داستان هم دمت گرم،منتظرم
      محتوای مخفی: .... 

یک چیزی رو بگم، یک نظریه هست که میگه کلا این قسمت فنتم پین فقط یک توهم بود.
    همه اتفاقات توهمی بود که در ذهن بیگ باس به خاطر رفتن در کما میگذشت.
    اینم نظریه ای هستش برا خودش که کلا ادمو نابود میکنه.

به اسم بازی توجه کن، فنتم پین یعنی شبه درد یعنی دردی که حس می شود ولی وجود ندارد، متال گیری که بازی میکنی ولی هیچ چیزش واقعی نیست و وجود ندارد.
    بیگ باسش هم واقعی نیست و پاز و اسلات و بقیه هم واقعی نیست و همشون با این که احساس میشن ولی وجود ندارن.

اول و اخر بازی به جمله نیچه توجه کن میگه (هیچ حقیقتی وجود ندارد، فقط تفاسیر هستند.)

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

محتوای مخفی: .... 

یک چیزی رو بگم، یک نظریه هست که میگه کلا این قسمت فنتم پین فقط یک توهم بود.
    همه اتفاقات توهمی بود که در ذهن بیگ باس به خاطر رفتن در کما میگذشت.
    اینم نظریه ای هستش برا خودش که کلا ادمو نابود میکنه.

به اسم بازی توجه کن، فنتم پین یعنی شبه درد یعنی دردی که حس می شود ولی وجود ندارد، متال گیری که بازی میکنی ولی هیچ چیزش واقعی نیست و وجود ندارد.
    بیگ باسش هم واقعی نیست و پاز و اسلات و بقیه هم واقعی نیست و همشون با این که احساس میشن ولی وجود ندارن.

اول و اخر بازی به جمله نیچه توجه کن میگه (هیچ حقیقتی وجود ندارد، فقط تفاسیر هستند.)

اصلا اینجوری به قضیه نیگا نکردم!!!اگه اینجوری باشه که داستان قسمتای بعد منطقی تر به نظر میاد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اصلا اینجوری به قضیه نیگا نکردم!!!اگه اینجوری باشه که داستان قسمتای بعد منطقی تر به نظر میاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

دمت گرم!!!بیشتر قاطی پاتی شد!
    اینطور که معلومه تا خود کوجیما نگه نمیشه به طور قطع درباره داستان چیزی گفت!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

آقا من تاحالا فقط یه متال گیر 2 رو بازی کردم .
    الانم گرند زیرو رو بازی نکردم فقط فانتوم پین رو الان شروع کردم . بعد از کلی دردسر تو دانلود و عدم دسترسی به لپتاپ و مشکلات دیگه بالاخره بازیو شروع کردم /
    یکی میشه یه خلاصه ای درباره نسخات قبلی بهم بگه حس میکنم یکم گم شدم تو داستان . (از بیمارستان فرار کردم کاز رو هم نجات دادم اون فرمانده هه رو هم اکسترکت کردم بعدش تو یه ماموریت جانبی رفتم یه مترجم زبان روسیو دزدیدم => تازه اپیزود 2 Diamond Dogs رو تموم کردم یجور نگید اسپویل بشه )
    آقا حامد شما پیشکسوتی یه خلاصه ای بگو از داستان تا الان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •