خیلی اذیت میکنه. حس میکنم سمبل کاری شده
خیلی اذیت میکنه. حس میکنم سمبل کاری شده
سلام دوستای گلم من امروزگوشیمو آپدیت کردم به 9.1.a.1.140 ولی هیچ تغییری احساس نمیکنمممکنه بگید چه فرقی داره؟
دوستانی که رام های کاستوم استفاده کردن
کدوم یکیشون بهتر و باگ نداره
فیلم های ضبط شده با گوشیرو توسط پلیرهایی مثل km و پلیر ویندوز اجرا نکنید
با پلیرهای قدرتمندی مثل پاور دیویدی اجرا کنید تا مشکل عقب و جلو شدن صدا از تصویر نداشته باشین
چقدر به این گوشی ایراد گرفتم کلی رام بالا پایین کردم و رم و از این چیزا براش خریدم نگو مشکل از جایی دیگه بود![]()
درود ...
هیتمن جان تو تابیک s هم برسیدم حس کردم اینجا ببرسم بهتره
t , tx کدوم بهتره؟ باتریش در نمیاد تعمیر کارا که میدونی میزنن بچنگ میره موقع تعویض باتری ختط و خش یطرف چششم کور میکنند.
اخرش بنظرتون این گوشی تا کی تو بازار هس و تا چه زمانی ارزش خرید داره؟
ممنون
الان گوشی جدید سونی که sp باشه قراره جای اینو بگیره و الحق که خیلی قویه.
اما این گوشی الان با قیمتش عالیه و به نظرم انتخاب خوبیه. اگر بودجتون به اس پی میرسه اونو لگیرید.
بین تی و تی ایکس هم تی بهتره
داداش ببخشید میشه بگید رو چه حسابی میگید تی بهتره از تی ایکس؟
آره. من هم کنجکاو شدم.
چرا T بهتر از TX هست؟
کلا انتخاب بین T و Tx سلیقه ایه ...
این دو گوشی جز باتری ( و از نظر من، صفحه نمایش) فرقی با هم نداره. البته از نظری ظاهری با هم تفاوت دارن، که اونم باز بر میگرده به سلیقه خوده شخص
ولی اگه رویه کاغدبخواییم بررسی کنیم ( منظورم پنجمارکه ) دیده میشه که Tx از نظر سی پی یو و گرافیک قدرتش بیشتر میچربه ولی از نظر مموری و I/O، تی بهتره ...
البته زیاد به پنجمارک دقت نکنید، مهم کارایی بصورت تجربیه که به نظر من هر دو در یک حدن ولی از نظر صفحه نمایش، به نظر من Tx بهتره (نظر شخصی بود، یه وقت ما رو نزنین)
یکی از دوستان من TX داره میگه خیلی زود باتری خالی میکنه
(البته منم هر روز باید گوشیمو شارژ کنم البته اینترنت گوشیم همیشه وصله و نرم افزاریی مثل ویچت و واتساپ رو دارم که خوره ی باتری هستند)
ولی T 150 میلی امپر بیشتره ،یون لیتیوم هم هست که عمر بیشتری داره ،و عدم دسترسی هم برخلاف خیلی از سایتا که یه عیب میدونند میتونه مزیت باشه
چرا که عدم دسترسی باعث میشه احیانا باتری غیر اصل با باتریش جایگزین نکنند
کلا سونی درحق جفتشون جفا کرده
الهی بگم این کازوهیرای رو خدا چکارش کنه با این سیاستاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)