تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 720 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

استاد جسارت نباشه ولی شما مطمئنی همه اینایی که میگیو دیدی چون من تو نمایندگی سامسونگ c695 و بقل c6960 یا یه همچین چیزایی روشن دیدم ولی همه کسایی که اونجا بودن میگفتن تصویر c695 بهتره در مورد پلاسماهایی که شما قبلا دیدی تجربت خیلی عجیبه چون بر عکس نظر همه حرف میزنی شما!!! فکر کنم کلا شما دیدت با همه فرق داره!
    من 695 ، 6960 و 6260 رو کنار هم دیدم که 6960 از نظر کیفیت و روشنی برتری داشت.
    دوست عزیز همه میدونن که پلاسما تصویر مات تری دارد.

2. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

وقتی معیار سنجش شما مقایسه تصاویر توی فروشگاه های مختلف ایرانی باشه مطمئناً همچین نتایج عجیب و غریبی بدست میاد.
    شما توی هر فروشگاه که میرین از کجا میدونین تنظیمات تصویر تلویزیون ها مناسبه؟ یا این فروشگاه از چه سورسی استفاده میکنه و اون فروشگاه از چه سورسی؟ یا همینطور کابل.
    شما با اون نور فروشگاه ها و با شرایط کاملا متفاوت تلویزیون ها، چطور میتونین اینا رو مقایسه کنین، خدا میدونه!!

4. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این گفته تا سال 2009 درست بود . ولی پلاسماهای 2010 پاناسونیک به خصوص مدلهای VT20/25 ، V20 ، G20/25 از تمام ال سی دیها براق ترن .
    سپاس

6. 4 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز پیک برایتنس پنلهای سری C6xx سامسونگ بالاتر از LED ـهای سری C6xxx از همین برند هست در نتیجه تصویر براقتری داره منم خودم شخصا این دوتا رو در کنار هم دیدم وقتی تنطیمات هر دو پنل روی مد داینامیک باشه و بک لایت روی بالاترین درجه ست شده باشه پنل C6xx از LED C6xxx به مراتب براقتر هست شاید اونجایی که شما این دو پنل رو دیدین تنظیمات متفاوت بودن.
    در مورد مات تر بودن تصویر پلاسماها نسبت به LCD ـهای معمولی هر پنلی یک پیک برایتنس داره یک اوریج برایتنس معمولا پیک برایتنس پلاسماها پائینتر از LCD ـهای معمولی هست چون بالا رفتن برایتنس در پلاسماها با مصرف برق و تولید حرارت رابطه مستقیم داره ولی اوریج برایتنس این پنلها نزدیک به هم هست در کل برایتنس بالا در محیطهای پرنور میتونه مناسب باشه ولی برای اتاقهای کم نور و معمولی برایتنس بالا مزیت محسوب نمیشه بنابراین فاکتور برایتنس در سنجش کیفیت تصویر پنلها فاکتور مهمی نیست ولی در اغوا کردن خریداران پشت ویترین مغازه ها میتونه تاثیر گذار باشه.
    راجع به بازتولید رنگ مشکی بازهم مسئله مهم میزان نوری هست که از پیکسلهای پنل متصاعد میشه تو پلاسماها نور پیکسل توسط خود پیکسل تولید میشه بنابراین وقتی یک پیکسل خاموش باشه رنگ مشکی نمایش داده میشه ولی در LCD پنلها لامپهای CCFL یا LED ـها برای مرئی شدن تصویر دائما باید از پشت نور بتابونن در یک محیط روشن که میزان نور محیط بالاتر از میزان نور بک لایت هست شما متوجه نور تابیده شده از پشت موقع نمایش رنگ مشکی نمیشید ولی در محیطهای کم نور مثل نور اغلب منازل و یا هنگامی که تو تاریکی فیلم تماشا میکنید نور بک لایت به طور کامل بلاک نمیشه و باعث میشه رنگ مشکی به رنگ آبی تیره تمایل پیدا کنه.
    در کل پلاسماها تکنولوژی مناسب برای محیطهای کم نور و تاریک هستن و به واسطه کنتراست بالا تصویر زیباتری تو این محیطها دارن و شما میتونید از مزایای اونها مثل وضوح حرکتی بهتر و زاویه دید وسیعتر بهره مند بشید.
    موفق باشید

8. 15 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وقتی معیار سنجش شما مقایسه تصاویر توی فروشگاه های مختلف ایرانی باشه مطمئناً همچین نتایج عجیب و غریبی بدست میاد.
    شما توی هر فروشگاه که میرین از کجا میدونین تنظیمات تصویر تلویزیون ها مناسبه؟ یا این فروشگاه از چه سورسی استفاده میکنه و اون فروشگاه از چه سورسی؟ یا همینطور کابل.
    شما با اون نور فروشگاه ها و با شرایط کاملا متفاوت تلویزیون ها، چطور میتونین اینا رو مقایسه کنین، خدا میدونه!!
    در یک فروشگاه با یک سورس و در کنار هم دیدم، البته مدل های سام با هم سونی با هم و پانا با هم.

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

این گفته تا سال 2009 درست بود . ولی پلاسماهای 2010 پاناسونیک به خصوص مدلهای VT20/25 ، V20 ، G20/25 از تمام ال سی دیها براق ترن .
    سپاس
    کنار وی بیست یه ال سی دی پانا یو بیست یا یه همچین چیزی بود که به طور آشکاری ال سی دی روشنتر و براقتر بود.
    هم از دور هم از نزدیک، این در مورد جی 10 و ال سی دی پانا کناریش هم صدق میکرد.

10. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سپاس
    من فکر میکنم V20 از نظر برایتنس پیشرفت خیلی زیادی کرده و در محیطهای پر نور تصویر فوق العاده POP و تاثیرگذاری ارائه میده ولی وقتی در کنار LCD G10 یا V10 یا S10 این پنل رو ببینید متوجه میشید که برایتنس پنل پائینتر از LCD ـهایی که گفتم هست ولی مجموعا برایتنس قابل قبولی داره ضمن اینکه بازتولید نور توسط پیکسلهای پلاسما به نظر من زیبایی خاصی به رنگها و اشباع اونها میده و برایتنس این پنل رو زیبا تر جلوه میده البته بازم سلیقه ای هست ولی تصویر V20 از نظر من واقعا زیبا بود حتی تو محیط پر نور چون من این پنل رو حول حواشی ساعت 10.5 تا 11 صبح دیدم و نور خورشید هم به طور مستقیم به مغازه میتابید.

----------------------------------------------
    @Artam01
    در کل اگر مهمترین معیار برای شما برایتنس تصویر هست بهترین انتخاب برای شما قطعا LCD هست.
    Last edited by *Alucard*; 29-09-2010 at 12:40.

12. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من وی 20 رو کنار یه پلاسما و یک ال سی دی دیگه دیدم، یه پلاسما اچ دی کنار وی 20 بود که به نظر رنگ هاش پر رنگ تر و مشکیش بیشتر به چشم می اومد اول فکر کردم اون مدلش بالاتره چون رنگاش بیشتر به چشم می اومد به خاطر همین در مورد اینکه کناریش آیا وی 20 ه تردید داشتم که از فروشنده پرسیدم.
    اما یه نکته ای هم بگم که دوستان گول رنگ بیشتر رو نخورند، رنگ باید طبیعی باشه نه بیخودی پر رنگ، اینو وقتی فهمیدم که توی تی وی ها داشت تصویر طلا و جواهرات رو نشون میداد.
    در وی 20 رنگ طلا کاملا طلایی و با تللالو و طبیعی تر بود ولی تو دو تا تی وی کناریش رنگ طلا بیشتر به نارنجی می خورد،برای همین دوستان توجه کنند که تصویر باید علاوه بر کنترست و براقیت دارای رنگ های طبیعی تری هم باشد.
    من در مقایسه دو مدل سام ال سی دی C650 و ال ای دی C6960 باز به همین نکته پی بردم.

14. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان آیا VT20 هم در فروشگاه موجود بود؟ قیمت؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

Koh, من که ندیدم.

Alucard, من چندین معیار دارم ازجمله: برایتنس، کیفیت، رنگ های طبیعی تر، قیمت مناسب و البته بودجه که مهمتر از همه هست که بالای دو تومن نمی تونم هزینه کنم.

17. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

داره خودمونی میشه behzady2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    بله دوست عزیز مطمئنم که گفت گارانتی بانیان هست شماره تلفن رو برای شما میفرستم شما هم استعلام کن.
    خواهشان شماره نمايندگي رو براي من هم بفرستيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •