گودرزي هم استاني مارو فراموش كردي...من به مدال آووردنش خيلي اميد دارم
گودرزي هم استاني مارو فراموش كردي...من به مدال آووردنش خيلي اميد دارم
هنوز کشتی آزاد و تکواندو که امید اصلی طلا هستن مونده ! با این وضع شاید یک رقمی بشیم !
داداش ،این گودرزی هم اینجا زندگی میکنه :
Last edited by A.N.A.P; 08-08-2012 at 05:00.
زود تر از اینها باید تبریک میگفتم برای این روز تاریحی ورزش ایران
نوشته های دوستان زیبا بود و لذت بردم
چقدر زیباست که مردم ما به خوبی همه چیزو تشخیص میدن ، می دونند که حق این ورزشکارا بیشتر از اینهاست
من فوتبال و دوست دارم و خیلی هم علاقه دارم ولی بعضی فوتبالیست های ما دید ما رو به این ورزش بد کردند
مردم ورزش کاری و دوست دارن که با غیرت بازی کنه حتی اگه برنده نشه و تیمش پیروز نباشه
عبدولی و همه دوست دارن و کلی هم از پیروز نشدنش ناراحت شدن یا مظاهری چون حتی با باختشون هم پیروز بودن
چون تلاش کردن
واقعا از کشتی لذت بردم همشون تلاش کردند ، چه زحمتی می کشید بنا چقدر با انرژی راهنمایی میکرد
چقدر زیبا تاریح ساز شد
چقدر زیبا دل مردمو شاد کرد
و چقدر دعای مردم پشتشه
درود بر این شیر مردان
- به کشتی آزاد خیلی امید دارم
تکواندو ما هم خیلی خوبه ، هر چند قرعه یوسف کرمی خوب نیست زیاد ولی یوسف بازیکن خوبیه و نباید دل به شانس خوش کنه
بوکس هم فراموش نشود .، می تونه مثل دو میدانی جز شگفتی های این دوره بشن
و دو احسان اولین های رشتشون بشن
امیدوارم در روز های آینده اینجا همین جور شاد و پر از تبریک باشه
در این شب های عزیز دعا کنید
موفق باشید
آقایونِ به اصلاح فوتبالیست هر فصل قراردادهای میلیاردی امضا میکنن ولی همه این باغیرتهای مدال آور یه هفته بعد از المپیک فراموش میشن و خیلی ها حتی نمیتونن اسمشون رو به یاد بیارن.
یه دوستی حرف قشنگی میزد ؛ میگفت پولهایی که تو فوتبال ما جابجا میشه در حد لیگهای اروپاست اما کیفیت بازی....
یادمه مظاهری قبل از المپیک تو یه مصاحبه که از تلویزیون پخش شد گفت: با کسر مالیات در ماه حدود 470 هزار تومان حقوق میگیرم!
الان داشتم حساب می کردم به هر کدام از 4 ورزشکاری که طلا گرفتن 200 تا سکه طلا می دن که میشه 800 تا سکه
یعنی دقیقا نصف قرارداد یه بازیکن شایسته و خوش اخلاق و غرورآفرین مثل محسن بنگر عدالت یعنی این!!!
مظاهری خیلی قبل تر از اینکه معروف بشه میگفت همزمان با بوکس با ماشین مسافر کشی میکنه
باز خوبه بعد از چندسال یه شغل بهتر گیر آورده
الان یکی بیاد حساب کنه توی این 4 ساله چقدر خرج این فوتبالیست هامون از بودجه دولتی کردیم و خروجیش چی بوده؟ با یه حساب و کتاب ساده همه چیز مشخص میشه!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
در ضمن کسی از دوستان مطلع در زمینه کشتی از وضعیت کشتی آزادمون خبر نداره؟به تیم رسول خادم میشه امید بست؟
دوستان هر مدال طلا ارزشش اندازه چنتا مدال نقره یا برنزه؟
آخه مثلا الان ژآپن دیشب میگفت فردوسی پور 204 تا مدا لداره ولی رتبش از ایران پایینتره.....این نشون میده طلا چه قدر ارزشش زیادتره چون ژاپن طلای کمتری داره ولی 200 تا نقره و برنز گرفته...
کسی حساب این رو بلده ؟ مثلا یه طلا اندازه چندا تا نقره ارزش داره؟![]()
200 مدال نقره و برنزژاپن فکر می کنم جمعا دوروبر 30 مدال گرفته.
رتبه بندی هم فقط بر حسب مدال طلا هست و هر کشوری طلای بیشتری داشته باشه رتبه بالاتری داره و اگه طلا مساوی باشه میرن سراغ نقره و ....
ببخشید ...درسیته..شرمنده..
دیشب فرسدوسی پور گفت 29 تا من فکر کردم گفت 209 تا ..الان رفتم رتبه بندی رو دیدیم 29 تا بود....شرمنده
پس یعنی 4 تا طلا مثلا از 28 تا نقره و برنز ارزشش بیشتره دیگه درسته؟
اصولا که نباید اینجوری باشه
مثلا این کره شمالی فقط به خاطر وزنه برداری زنان چندتا طلا گرفته از ژآپن جلوتره
کاش واسه هر مدال یه امتیاز در نظر میگرفتن و اینجوری محاسبه میکردن
مثلا طلا :5 نقره :3 برنز :2 و امتیاز ها رو محاسبه میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)