تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 79 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

داره خودمونی میشه iw8u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    توي هارد کامپیوتر،نزني فرمت كني

پيش فرض

تبریک میگم به همه که این شب طلایی رو داشیتیم .
    واقعا از این هیچ چیز ناراحت نشدم جز باخت شیطونک کشتی ایران کسی که خستگی ناپذیر هست با اینکه کمی خودش مقصر بود اما تو تایم اول کاملا حقش رو خوردن ولی تایم دوم اشتباه خودش بود و داور هم از همون اول باهاش سر ناسازگاری داشت و اعصاب سعید رو به هم ریخت کسایی که ورزش حرفه ای کردن میدونن من چی میگم کلا من احتمال مدال عبدولی رو بیشتر از سوریان میدونستم و همون اول 2 طلا نوروزی و عبدولی رو قطعی میدونستم ولی برای سوریان رو 50% به خاطر روحیه ضعیفی که داشت اما قاسم رضایی واقعا گل کاشت و اصلا احتمال نمیدادم طلا بگیره که خدا رو شکر گرفت و مشت محکمی به مارتینتی سوییسی و روس ها زد البته تو کشتی کلا ناداوری هست حتی تو مسابقات داخلی خودمون اما تو این سطح از مسابقات اینجور داوری عجیب هست .
    دو میدانی هم خیلی دوست داشتم طلا بیاره اما نشد که بشه و واقعا حیف شد تو وزنه برداری هم از همون اول طلا و نقره برای ایران بود و بقیه باید برای برنز میجنگیدن اما خیلی دوست داشتم تو وزنه برداری 2 تا طلا بیاریم ولی نشد که بشه.
    تو کشتی آزاد هم به همه امید دارم به غیر از وزن55 کیلو یعنی حسن رحیمی(قلبا دوست دارم مدال بگیره) کسی که حقش اصلا دوبنده تیم ملی نبود و به خیلی ها که تو ایران از خودش بهتر بودن باخت ولی چه میشه کرد .
    کلا امید اول مدال ازاد تقوی تو66 و یزدانی تو 96 هست و شانس بعدی تو 84 لشکری هست .
    گودرزي هم استاني مارو فراموش كردي...من به مدال آووردنش خيلي اميد دارم

2. 2 کاربر از iw8u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

هنوز کشتی آزاد و تکواندو که امید اصلی طلا هستن مونده ! با این وضع شاید یک رقمی بشیم !
    گودرزي هم استاني مارو فراموش كردي...من به مدال آووردنش خيلي اميد دارم
    داداش ،این گودرزی هم اینجا زندگی میکنه :
    Last edited by A.N.A.P; 08-08-2012 at 05:00.

4. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

زود تر از اینها باید تبریک میگفتم برای این روز تاریحی ورزش ایران

نوشته های دوستان زیبا بود و لذت بردم

چقدر زیباست که مردم ما به خوبی همه چیزو تشخیص میدن ، می دونند که حق این ورزشکارا بیشتر از اینهاست

من فوتبال و دوست دارم و خیلی هم علاقه دارم ولی بعضی فوتبالیست های ما دید ما رو به این ورزش بد کردند

مردم ورزش کاری و دوست دارن که با غیرت بازی کنه حتی اگه برنده نشه و تیمش پیروز نباشه

عبدولی و همه دوست دارن و کلی هم از پیروز نشدنش ناراحت شدن یا مظاهری چون حتی با باختشون هم پیروز بودن

چون تلاش کردن

واقعا از کشتی لذت بردم همشون تلاش کردند ، چه زحمتی می کشید بنا چقدر با انرژی راهنمایی میکرد

چقدر زیبا تاریح ساز شد

چقدر زیبا دل مردمو شاد کرد

و چقدر دعای مردم پشتشه

درود بر این شیر مردان

- به کشتی آزاد خیلی امید دارم
    تکواندو ما هم خیلی خوبه ، هر چند قرعه یوسف کرمی خوب نیست زیاد ولی یوسف بازیکن خوبیه و نباید دل به شانس خوش کنه

بوکس هم فراموش نشود .، می تونه مثل دو میدانی جز شگفتی های این دوره بشن

و دو احسان اولین های رشتشون بشن

امیدوارم در روز های آینده اینجا همین جور شاد و پر از تبریک باشه
    در این شب های عزیز دعا کنید

موفق باشید

6. 7 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

آقایونِ به اصلاح فوتبالیست هر فصل قراردادهای میلیاردی امضا میکنن ولی همه این باغیرتهای مدال آور یه هفته بعد از المپیک فراموش میشن و خیلی ها حتی نمیتونن اسمشون رو به یاد بیارن.
    یه دوستی حرف قشنگی میزد ؛ میگفت پولهایی که تو فوتبال ما جابجا میشه در حد لیگهای اروپاست اما کیفیت بازی....
    یادمه مظاهری قبل از المپیک تو یه مصاحبه که از تلویزیون پخش شد گفت: با کسر مالیات در ماه حدود 470 هزار تومان حقوق میگیرم!

8. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

الان داشتم حساب می کردم به هر کدام از 4 ورزشکاری که طلا گرفتن 200 تا سکه طلا می دن که میشه 800 تا سکه

یعنی دقیقا نصف قرارداد یه بازیکن شایسته و خوش اخلاق و غرورآفرین مثل محسن بنگر عدالت یعنی این!!!

10. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یادمه مظاهری قبل از المپیک تو یه مصاحبه که از تلویزیون پخش شد گفت: با کسر مالیات در ماه حدود 470 هزار تومان حقوق میگیرم!
    مظاهری خیلی قبل تر از اینکه معروف بشه میگفت همزمان با بوکس با ماشین مسافر کشی میکنه
    باز خوبه بعد از چندسال یه شغل بهتر گیر آورده

الان داشتم حساب می کردم به هر کدام از 4 ورزشکاری که طلا گرفتن 200 تا سکه طلا می دن که میشه 800 تا سکه

یعنی دقیقا نصف قرارداد یه بازیکن شایسته و خوش اخلاق و غرورآفرین مثل محسن بنگر عدالت یعنی این!!!
    الان یکی بیاد حساب کنه توی این 4 ساله چقدر خرج این فوتبالیست هامون از بودجه دولتی کردیم و خروجیش چی بوده؟ با یه حساب و کتاب ساده همه چیز مشخص میشه!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    در ضمن کسی از دوستان مطلع در زمینه کشتی از وضعیت کشتی آزادمون خبر نداره؟به تیم رسول خادم میشه امید بست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هر مدال طلا ارزشش اندازه چنتا مدال نقره یا برنزه؟

آخه مثلا الان ژآپن دیشب میگفت فردوسی پور 204 تا مدا لداره ولی رتبش از ایران پایینتره.....این نشون میده طلا چه قدر ارزشش زیادتره چون ژاپن طلای کمتری داره ولی 200 تا نقره و برنز گرفته...

کسی حساب این رو بلده ؟ مثلا یه طلا اندازه چندا تا نقره ارزش داره؟

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان هر مدال طلا ارزشش اندازه چنتا مدال نقره یا برنزه؟

آخه مثلا الان ژآپن دیشب میگفت فردوسی پور 204 تا مدا لداره ولی رتبش از ایران پایینتره.....این نشون میده طلا چه قدر ارزشش زیادتره چون ژاپن طلای کمتری داره ولی 200 تا نقره و برنز گرفته...

کسی حساب این رو بلده ؟ مثلا یه طلا اندازه چندا تا نقره ارزش داره؟
    200 مدال نقره و برنز ژاپن فکر می کنم جمعا دوروبر 30 مدال گرفته.
    رتبه بندی هم فقط بر حسب مدال طلا هست و هر کشوری طلای بیشتری داشته باشه رتبه بالاتری داره و اگه طلا مساوی باشه میرن سراغ نقره و ....

14. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

200 مدال نقره و برنز ژاپن فکر می کنم جمعا دوروبر 30 مدال گرفته.
    رتبه بندی هم فقط بر حسب مدال طلا هست و هر کشوری طلای بیشتری داشته باشه رتبه بالاتری داره و اگه طلا مساوی باشه میرن سراغ نقره و ....
    ببخشید ...درسیته..شرمنده..

دیشب فرسدوسی پور گفت 29 تا من فکر کردم گفت 209 تا ..الان رفتم رتبه بندی رو دیدیم 29 تا بود....شرمنده

پس یعنی 4 تا طلا مثلا از 28 تا نقره و برنز ارزشش بیشتره دیگه درسته؟

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس یعنی 4 تا طلا مثلا از 28 تا نقره و برنز ارزشش بیشتره دیگه درسته؟
    اصولا که نباید اینجوری باشه
    مثلا این کره شمالی فقط به خاطر وزنه برداری زنان چندتا طلا گرفته از ژآپن جلوتره
    کاش واسه هر مدال یه امتیاز در نظر میگرفتن و اینجوری محاسبه میکردن
    مثلا طلا :5 نقره :3 برنز :2 و امتیاز ها رو محاسبه میکردن

17. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •