به کار میاد ولی طبق اون تاپیکی که دادین هارد مشکل داره. با برنامه های تست بدسکتورگیری اول تست کنین. مثل HDD Regenerator( حتما بوتیبل باشه). بعدش ChkDisk رو اجرا کنین.
روی درایو ویندوز کلیک راست کنین و:
Properties-Tools-Error Checking
هر دو تیک را بزنین و بهتون میگه که نمیشه و باید ریست کرد. ریست کنین و بزارین کامل کارشو انجام بده .نتیجه رو اعلام کنین
جدیدا هم موقع روشن کردن لپتاپ یه سری چک ها رو انجام میده و یه 10 دقیقه ای رو start windows میمونه بعد ویندوز رو میاره بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا توصیه میکنم هر چه سریعتر بدسکتورگیری کنین. این چک دیسک ها تا وقتی بدسکتور گرفته نشه فایده ای نداره.
ادامه این بحث هم داخل همون تاپیک ادامه بدیم بهتره. تشکر
گارانتیم یه ساله دیگه مونده سازگار ارقام هم هست
Properties-Tools-Error Checking این حرکتم انجام دادم که نتیجشو تو پست قبلی گذاشتم
اون نرم افزاری هم که معرفی کردید میخواسم تست کنم گفتم شاید مشکلی پیش بیاره و گارانتی بگه نباید ازش استفاده میکردی ایرانه دیگه!!!
ادامه بحث
Processor Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz 7.5
5.9 Determined by lowest subscore Memory (RAM) 8.00 GB 7.7 Graphics Intel(R) HD Graphics 4000 7.2 Gaming graphics 1696 MB Total available graphics memory 7.2 Primary hard disk 112GB Free (150GB Total) 5.9
ویندوز عوض کردم همه درایورارم به ترتیب نصب کرذم نتیجه!!!!!!
هر بار یه نمره میده!!!
به Intel(R) HD Graphics 4000 داده 7.2!!!!!
به Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz داده 7.5!!!!
درایور 295 هم نصب کردم
Processor Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz 7.5
5.9 Determined by lowest subscore Memory (RAM) 8.00 GB 7.7 Graphics Intel(R) HD Graphics 4000 7.2 Gaming graphics 1696 MB Total available graphics memory 7.2 Primary hard disk 112GB Free (150GB Total) 5.9
ویندوز عوض کردم همه درایورارم به ترتیب نصب کرذم نتیجه!!!!!!
هر بار یه نمره میده!!!
به Intel(R) HD Graphics 4000 داده 7.2!!!!!
به Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz داده 7.5!!!!
درایور 295 هم نصب کردم
بابا بی خیال... این نمره ی ویندوز بی ارزش ترین چیز ممکنه.اصلا چیز قابل اعتمادی نیست.شما اگه نمره ی واقعی می خوای از نرم افزارای بنچمارک استفاده کن
شاید روی اکثر بازی ها تاثیری نداشته باشه ولی درابور جدیدتر قطعا روی بازی های جدید تاثیر داره!
متوجه منظورتون نمی شم!!!
خوب حالت دستیش با کلید فانکشن + بالا و پایینه دیگه
اینم بنچمارک ویندوز 8 :
Component Details Subscore Base score Processor Intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz 7.8
5.9 Determined by lowest subscore Memory (RAM) 8.00 GB 7.8 Graphics Intel(R) HD Graphics 4000 5.9 Gaming graphics 1664 MB Total available graphics memory 6.9 Primary hard disk 14GB Free (49GB Total) 5.9 Windows 8 Enterprise
Last edited by hrh_fourtyseven; 24-09-2012 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)