تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 197 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض نمودار جام حذفی: پرسپولیس و استقلال تا فینال به یکدیگر نمی‌‌خورند

خبرگزاری پرسپولیس : قرعه کشی جام حذفی امروز انجام شد و تا فینال استقلال و پرسپولیس با یکدیگر روبه‌رو نخواهند شد.
    مراسم قرعه کشی جام حذفی فوتبال ایران در فصل 91-92 امروز در کمپ تیم‌های ملی انجام شد و تیم‌ها حریفان خود را شناختند. طبق این قرعه کشی تیم‌های پرسپولیس و استقلال به دلیل حضور در 2 طرف جدول، تا فینال با یکدیگر رو به رو نمی شوند.

نمودار این مسابقات را در زیر می بینید:

2. 7 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : قرعه کشی جام حذفی امروز انجام شد و تا فینال استقلال و پرسپولیس با یکدیگر روبه‌رو نخواهند شد.
    مراسم قرعه کشی جام حذفی فوتبال ایران در فصل 91-92 امروز در کمپ تیم‌های ملی انجام شد و تیم‌ها حریفان خود را شناختند. طبق این قرعه کشی تیم‌های پرسپولیس و استقلال به دلیل حضور در 2 طرف جدول، تا فینال با یکدیگر رو به رو نمی شوند.

نمودار این مسابقات را در زیر می بینید:

پرسپولیس به ملوان خورد
    همین اوله کار حذف میشه که

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تصاویر/جشن تولد محرمانه علی کریمی
    روز گذشته اردوی تیم ملی فوتبال ایران بک مهمان ویژه داشت. مازیار فلاحی و یکی از اعضای ارکسترش به اردوی تیم ملی رفت تا مهمان ویژه کاپیتان محبوب سرخ پوشان باشد.

پیشتر مازیار فلاحی در یکی از کنسرت های خود پیراهن علی کریمی را به شکل سمبلیک به طرفدارانش نشان داده بود تا همه متوجه علاقه ویژه اش به فوتبال شوند. در آخرین کنسرت مازیار نیز قرار بود علی کریمی به عنوان یکی از مهمانان حضور پیدا کند تا تولدش را در کنار مازیار فلاحی و دوستارانش جشن بگیرد اما مصادف شدن این کنسرت با بازی دوستانه تیم ملی با تاجیکستان اجازه این امر را نداد. به همین دلیل چند روز بعد، مراسم تولد آقای جادوگر با حضور این خواننده با احساس برگزار شد. همچنین علی کریمی پیراهن شماره هشت پرسپولیس را که با نام مازیار فلاحی سفارش داده بود به وی هدیه داد

منبع:سایت گل

5. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این خبر رو نگاه کنید: !!!!1
    نگاه پرسپوليس به ستاره‌هاي سابق بارسلونا

مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي تقويت تيم خود چشم به ساق‌هاي دو ستاره اسبق بارسلوناي اسپانيا دوخته است.

مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند براي رفع نقاط ضعف تيم خود در نيم‌فصل دو بازيکن خارجي جذب کنند. از همين رو ابتدا با آپيا وارد مذاکره شدند اما اين بازيکن نتوانست نظر ژوزه سرمربي سرخپوشان را جلب کند.

به گزارش فارس، در همين راستا کارني مدافع استراليايي امروز به ايران آمد تا در تمرينات پرسپوليس شرکت کند اما پرسپوليسي‌ها براي جذب بازيکن خارجي همچنان دست به کار هستند و اين بار سراغ دو ستاره اسبق بارسلوناي اسپانيا رفته اند. اين دو بازيکن گوديانسن و الکساندر هلپ هستند. پرونده اين دو بازيکن بررسي شده و به زودي در مورد اين دو بازيکن تصميم‌گيري شود.

اينکه اين بازيکنان چه زماني قرار است به ايران بيايند و چه زماني حضورشان در پرسپوليس قطعي مي شود هنوز مشخص نيست.
    منبع:ورزش 3
    گودیانسن که فکر کنم اگه بخواد بازی کنه باید قبلش دندون مصنوعیاش رو بذاره رو نیمکت و بیاد داخل زمین.سنش خیلی بالاست
    اما هلب!!!! من از تکنیکش خیلی خوشم میومد سنش نمی دونم چقدره واقعاً یعنی می تونن اینا رو بکشونن تو ایران؟
    وجود این بازیکنان حتی با سن بالا برای فوتبال ما خیلی خوبه.مثل ژاپن ژاپن هم با ورود اینجور بازیکنان لیگش اوج گرفت البته اونها برنامه بسیار دقیقی داشتن وگرنه امارات و قطر هم از این دست بازیکنان زیاد گرفتن

7. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

چرا اینقدر دنبال بازیکنای تاریخ گذشتن؟؟؟
    Last edited by *IN*; 13-11-2012 at 23:29.

9. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تیم به اینهمه ریخت پاش دوباره و الکی نیاز داره ؟؟؟؟؟ یعنی مشکل بازیساز حل شده ؟ نکنه هنوز فک می کنن نوری جای کریمی رو میتونه پر کنه ؟

11. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرسپولیس و فجر درباره من توافق کرده اند

«هنوز هیچ چیز مشخص نیست و من صد در صد جواب بله یا خیر نداده ام. پشت سر هیچ شخصی هم حرفی نزده ام اما یکی از رسانه ها مصاحبه ای از من زده است که اعصابم را خیلی به هم ریخته است. اینها از من حرف هایی نوشته اند و صحبت هایم درباره رویانیان را 180 درجه تغییر دادند.»

هافبک تیم فوتبال فجر سپاسی گفت: «باشگاه پرسپولیس با فجر برای پیوستن من به این تیم به توافق رسیده است.»

اوج نوشت: رضا حقیقی درباره موضوعات پیش آمده پیرامون پیوستنش به پرسپولیس عنوان کرد: «هنوز هیچ چیز مشخص نیست و من صد در صد جواب بله یا خیر نداده ام. پشت سر هیچ شخصی هم حرفی نزده ام اما یکی از رسانه ها مصاحبه ای از من زده است که اعصابم را خیلی به هم ریخته است.

اینها از من حرف هایی نوشته اند و صحبت هایم درباره رویانیان را 180 درجه تغییر دادند.»

وی افزود: «من چه بخواهم به پرسپولیس بروم و چه نخواهم هیچ وقت به خودم اجازه نمی دهم درباره رویانیان حرفی بزنم. هیچ گاه به او توهین نمی کنم زیرا نشان داده مدیر توانایی است.»

وی درباره اینکه رویانیان گفته است با مدیر عامل فجر برای جذب وی قرار داد امضا کرده گفت: «ایشان درست گفته اند و با آقای جعفری قراردادی را امضا کرده اند و به توافق رسیده اند.»

حقیقی در پاسخ به اینکه آیا به گفته رویانیان کسی او را از سرخ پوش شدن پشیمان کرده است اظهار داشت: «چنین نیست. من خودم هنوز نتوانسته ام تصمیم نهایی را اتخاذ کنم و هیچ شخصی نمی تواند به من چیزی را تحمیل کند. فقط نیاز دیدم راجع به این موضوع مشاوره های بیشتری بگیرم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حقیقی خوبه ولی الان نیاز تیمه ؟؟؟؟؟ توی دفاع و میانی ضعف داریم همونقدر که ترافیک تهاجمی داریم اینجا بازیساز و مغز متفکر نداریم . حقیقی پلیمیکر نیست !! بابا یه بازیساز گرفتن اینهمه قروفر نداره که
    یا ماموت میخوان بگیرن یا ستاره یه تیم دیگر رو بدون احساس نیاز به این بازیکن !

15. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

بلا خره كريمي هم به تيم برگشت اميدوارم ديگه اتفاقات قبل تكرار نشه و همه تيم يك دل براي موفقيت پرسپوليس تلاش كنن.

روبوسی کریمی و ژوزه با تشویق بازیکنان/برخورد گرم بازیکنان با استیلی

خبرگزاری فارس: علی کریمی پس از بازگشت به تمرینات پرسپولیس با ژوزه روبوسی کرد که این حرکت با تشویق بازیکنان پرسپولیس همراه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز با حضور در زمین درفشی‌فر یک جلسه تمرین کرد. این تمرین تحت شعاع حضور علی کریمی بود.

* کریمی ساعت 12:40 در زمین درفشی‌فر حاضر شد. ابتدا او به فیزیوتراپی پرداخت و سپس جلسه‌ای با دکتر خانبانی و نژادفلاح به مدت یک ساعت داشت. در حین این جلسه استیلی و زادمهر به این جمع اضافه شدند. سپس این جمع به اتاق مانوئل ژوزه که در کنار دستیارانش بود، رفتند. کریمی و ژوزه پس از خوش و بش، جلسه‌ای حدود یک ساعت که دقایقی از آن پشت درهای بسته بود داشتند. سپس کریمی با ارائه توضیحاتی به کادر فنی پرسپولیس کار خود را زیر نظر کادر پزشکی در رختکن دنبال کرد.
    * بازیکنان پرسپولیس با حمید استیلی خوش و بش کردند و برخورد بسیار گرمی با او داشتند.
    * سرخپوشان به علی کریمی بازگشتش را به تمرینات خوشامد گفتند و با او به خوش و بش پرداختند.
    * کریمی و ژوزه با یکدیگر روبوسی کردند و مورد تشویق شدید بازیکنان قرار گرفتند.
    * ملی‌پوشان پرسپولیس در تمرین حضور نداشتند و از فردا کنار هم تیمی های خود حضور می‌یابند.
    * علی کریمی از باخت تیم ملی ایران برابر ازبکستان بسیار ناراحت بود.
    * تمرین امروز پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار شد و تنها خبرنگاران حدود 40 دقیقه در محل تمرین حضور یافتند.
    * پسر محمد رویانیان از حاضران تمرین امروز پرسپولیس بود.
    * پرسینگ، کار با توپ، حرکات ترکیبی و فوتبال درون تیمی مراحل تمرین امروز پرسپولیس را تشکیل می‌داد.
    * علی کریمی با دستیاران مانوئل ژوزه به گفت‌وگو و خوش و بش پرداخت.
    *هواداران از بازگشت کریمی بسیار خوشحال بودند.

17. 10 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر میرسه نیکبخت می خواد بیاد پرسپولیس:
    نيکبخت‌: سهميه ليگ برتري نيستم

عليرضا نيکبخت‌واحدي گفت: از نگاه ويژه رويانيان سپاسگزارم، خوشبختانه براي حضور در ليگ برتر جزو سهميه حساب نمي‌شوم.

عليرضا نيکبخت واحدي پس از جلسه امروزش با محمد رويانيان اظهار داشت: ابتدا جا دارد از نگاه ويژه سردار رويانيان به بحث فوتبال و اينجانب تشکر ويژه‌اي داشته باشم.امروز روز بسيار خوبي براي من بود و اميدوارم که بتوانم دوباره به پرسپوليس کمک کنم.

به گزارش فارس،وي افزود: با توجه به سياست‌هاي رويانيان خوشبختانه براي بازي در ليگ برتر جزء سهميه‌ ليگ برتر محسوب نمي‌شوم و اميدوارم که بتوانم دوباره به روزهاي خوب خودم برگردم.

نيکبخت ادامه داد: بايد تشکر ويژه‌اي از آيت‌اللهي ومحمد مايلي‌کهن داشته باشم که در چند وقت اخير بسيار من را مورد لطف قرار دادند.

قطعاً به زودي مايلي‌کهن را براي بازگشتم به پرسپوليس در جريان خواهم گذاشت تا انشالله بتوانم دوباره پيراهن قرمز را بپوشم.

وي در پايان تأکيد کرد: محمد رويانيان امروز کار بزرگي را در حق من کرد، من هيچ وقت محبت او را فراموش نمي‌کنم و اميدوارم که در آينده اين نگاه او را جبران کنم.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •