تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 301 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

عجب استدلالی!
    استدلال از این بهتر میخواستی ؟ .... خب راست میگم دیگه .... میداوودی که حال راه رفتن نداره .... همیشه وقتی که مهاجم بازیش میده از جاش تکون نمیخوره و منتظره توپ بیاد پیشش ... اما سیاوش خداییش خیلی دوندگی داره و هیچ کار مثبتی هم نکنه اینه که دنبال توپ میره و یار حریف رو خسته میکنه و گاهی توپ حریف رو خراب میکنه ....

اگه نصف سیاوش ویا منوچهری بهش توی پست تخصصیش بازی بدن اون وقته که میشه درموردش قضاوت کرد که از دوران اوجش فاصله داره یا نه!!
    گل سوم تقصیر میلاد بود؟
    درسته که توپ رو لو داد و قبول که بیشترین سهم رو در گل خوردن داشت اما اون جا جای بازی کردن میلاد نیست....
    میداوودی پستش کجاس ؟ .... هر وقت قلعه نوعی بازیش داده اونو مهاجم بازی میده ( به همراه آرش ) ..... حالا گل بازی دیشب به کنار که پست تخصصیش نبود ( اما بازم نمیشه اینجوری توجیه کرد ... رد کردن یه توپ ساده دیگه ربطی به تخصصی بودن پست نداره .... جای توپ هوا رو شوت زد ) اما وقتی هم جلو بازی میکنه مثل کبریت بی خطر میمونه ......

افسوس که قدر نمیدونن.میلاد باید از تیم جدا میشد البته احتمالا نیم فصل شاهد این ماجرا خواهیم بود.هرتیمی که بره بدون شک فیکس بازی میکنه و مقابل استقلال خیلی چیز ها رو ثابت میکنه.درست مثل شریفات که کل خط هافبک استقلال رو مچل کرده بود...

من در مورد شریفات هیچ وقت این حرفا رو نزدم .... به نظرم شریفات یکی از خوب های استقلال در فصل قبل بود و وقتی که جدا شد گفتم که ضرر کردیم ... چون بازیکن خوب و پا به توپیه ....

پ ن : من نمیگم میلاد بازیکن بدیه ... اما میگم که فعلا از اوجش فاصله گرفته و کمی هم فشار و استرس روشه ..... وگرنه خیلی هم آقا میلاد میداوودی رو دوس دارم ....

2. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

این تیم چه سینه چاک هایی داره ! هرکدوم یه تئورسین هستن.
    یکی به گوش کادر فنی تیم برسونه که این تاپیک رو پیگیر باشن . نکات فنی و جالبی تو بعضی پستها هست که آدم حال میکنه!

به نظر من میلاد از دوران اوجش خیلی فاصله داره و انگار خیلی تلاش نمیکنه به اوجش برگرده.
    روی گل سوم سهل انگاری مرگ باری کرد. مدافع با سر بهش پاس داد که تو رو رد کنه ولی میلاد انگار نه انگار !!

یه بازیکن تعویضی باید تو همون چند دقیقه ای که بازی بهش میرسه خودش رو نشون بده. انقدر مفید و زهر دار باشه که چشم همه رو بگیره.نمونه عکس این قضیه منوچهریه !!! خیلی بهش امید داشتیم که بیاد و بترکونه ولی وقتی میاد تو بازی اصلا در جریان بازی نیست. درگیر نمیشه و .....

معلومه که تو استقلال با این هوادا های تیز بین نمی تونه موندگار بشه.

2-3 ماه دیگه تیم باید بره آسیا . با این اوضاع مثل سالهای قبل ، امیدی به قدرت نمایی نیست.

خبر خوبی که امروز شنیدم توافق با احمد جمشیدیان بازیکن سپاهان بود که اگه بیاد خیلی به کارمون میاد . از سیاوش و بائو خیلی بهتره.فقط نگید نوچه قلعه نوعیه که .....
    Last edited by federrer; 29-11-2012 at 22:53.

4. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

عجب استدلالی!
    اگه نصف سیاوش ویا منوچهری بهش توی پست تخصصیش بازی بدن اون وقته که میشه درموردش قضاوت کرد که از دوران اوجش فاصله داره یا نه!!
    گل سوم تقصیر میلاد بود؟
    درسته که توپ رو لو داد و قبول که بیشترین سهم رو در گل خوردن داشت اما اون جا جای بازی کردن میلاد نیست....
    افسوس که قدر نمیدونن.میلاد باید از تیم جدا میشد البته احتمالا نیم فصل شاهد این ماجرا خواهیم بود.هرتیمی که بره بدون شک فیکس بازی میکنه و مقابل استقلال خیلی چیز ها رو ثابت میکنه.درست مثل شریفات که کل خط هافبک استقلال رو مچل کرده بود...
    یاد مجاهد خزیراوی افتادم و اون ....نقش نوازی هم پررنگ بود.
    بی خیال.این نیز میگذره و میبینیم که چه خواهد شد
    به خاطر چی یاد مجاهد افتادی ؟
    Last edited by Ezel; 29-11-2012 at 23:34. دليل: ویرایش پست نقل قول گرفته شده

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میلاد میداوودی بازیکن 5 دقیقه ای نیست
    اون از بازی با سپاهان که 2 دقیقه اخر وقتهای اضافی بهش بازی میده.تعویضی که فقط برای گرفتن وقت بازی بود که میشد با یه بازیکن جوان این کارو انجام داد نه با میلاد میداوودی
    این فصل به میلاد چه قدر بازی رسید؟با الومینیوم فیکس بود و یه شوت قشنگ زد که به تیرک خورد و یه پاس گل داد....بازیه بعدیش اوایل بازی مصدوم شد و 45 دقیقه با مصدومیت بازی کرد و بعد از اون دیگه چه فرصتی بهش داده شد؟ایا فرصتی که به ارش و منوچهری بیکزاده و اکبرپور دادن به میلاد هم دادن؟روحیه ای که با زدن اون گل زیبا به دست اورده بود همش با 6 دقیقه بازی دادنش از بین رفت

میلاد یه مهاجم تموم کننده و شوت زنه.....انصافا برید ببینید چند تا موقعیت این فصل گیرش اومده؟

امیرخان مثل سامره و مجیدی به میلاد هم اعتقاد نداره و داره کاری میکنه تا میلاد خودش تقاضای رفتن کنه که جداییش به اسم امیر قلعه نویی نوشته نشه.....

سیاوش دوندگی داره؟این دوندگیش به چه درد ما میخوره؟اگه دونده میخواستیم میرفتیم قهرمان دو و میدانی میخریدیمو میذاشتیمش توی زمین تا فقط بدوه و هر از گاهی هم یه تکلی بزنه.......
    امیر خان در این مورد فقط داره لجبازی میکنه....بازی دادن به اکبرپور در هر شرایطی و دفاع از عملکرد افتضاح بیکزاده که مصدومم هست چه معنی میتونه داشته باشه؟

امیرخان بعد از بازی گفت چون هافبک ندارم مجبورم از اکبرپور مهاجم در خط هافبک استفاده کنم.....من از امیر خان یه سوال دارم.چرا اوایل فصل هم که توزیو زندیو جانواریو بائو و حمودی و حتی ساموئلو داشتی باز هم از اکبرپور به عنوان هافبک استفاده میکردی؟

نتیجه سوزوندن سهمیه های اول فصل همین میشه......بازیکنای بی کیفیتی مثل منوچهری بائو اکبرپور بیکزاده و حتی بازیکن کندی مثل توزی..... این تیم فقط با تفکرات امیرخان به زور به صدر رسیده....به نظرم خودش هم فهمیده اول فصل اشتباه کرده در گرفتن این بازیکنا.وقتی بعد از بازی میگه ما به 6 بازیکن جدید نیاز داریم همین مسالرو اثبات میکنه...نمیدونم امیر رو چه حسابی این بازیکنارو گرفت.....

این تیم باید تقویت شه اصلا اینطوری نمیشه ادامه داد.امیدمون در میانه میدان شده میثم بائو....روی نیمکت هم که کسیو نداریم.یه نگاه به خط هافبکمون در بازی با فولاد بندازید

...............نکونام ......... ساموئل ...............

اکبرپور ............... بائو .................... حیدری

از این 5 نفر یکیشون مهاجمه یکی دفاع راست و دیگری دفاع چپ
    وقتی بائو تعویض شد یکی از دو هافبکی که در زمین داشتیم از زمین خارج شد و اکبرپور همچنان در میانه میدان حضور داشت.با این تفاوت که دیگه وینگر چپ نبود و بازیسازمون شده بود و منوچهریه بی کیفیتی که نمیتونه حتی یه توپ کنترل کنه به بازی اومد و میلاد با انگیزه روی نیمکت موند......ما در نیمه دوم فقط با یک هافبک که اونم دفاعیه بازی کردیم

درسته به دلیل اشتباهاتی که در فصل نقل و انتقالات داشتیم بازیکن نداریم ولی با همینایی که داریم میشه ترکیب بهتریو به زمین فرستاد....

مثلا

....................... رحمتی .....................

حسینی ..... صادقی ...... منتظری ....... حیدری

........................ نکونام ........................

ساموئل ............ بائو .................. حمودی

............ برهانی ......... میداودی ..........

اگه مثل الان مجبور بشیم از یکی از دفاع راستامون در خط هافبک استفاده کنیم بهترین گزینه حمودیه نه خسرو.....حیدری بارها نشون داده وقتی خوب عمل میکنه که از دروازه حریف دور باشه و از عقب اضافه بشه.حمودی هم اماده نشون داده و در کنار خط با سرعتی که داره خیلی خوب میتونه حرکت کنه......در سمت چپ هم استفاده از ساموئل به عنوان هافبک چپ ایده ال نیست ولی بهتر از اکبرپوره.....

یا اگه میخوایم 4-2-3-1 بازی کنیم میتونیم از منتظری که قبلا هافبک دفاعی پست تخصصیش بوده در کنار نکونام استفاده کنیم و حنیف بره و در کنار صادقی قرار بگیره

ما حتما باید 3 هافبک در نیم فصل بگیریم یه بازیساز یه هافبک چپ و یه هافبک راست
    برای هافبک چپ اگه ادینهو نشد که نمیشه بهترین گزینه بعدی زنیدپوره چپ پای سرعتی تکنیکی و شوتزن که سانترهای خوبی هم با پای چپ انجام میده امیدوارم این صحبتی که میگن قرار بود از بین محمدرضایی و زنیدپور یکیشون جذب بشه درست نباشه.....
    برای بازیساز هم گزینه ای جز جمشیدیان نداریم.اگه جباری دیگه مصدوم نشه احمد به عنوان هافبک راست هم میتونه بهمون کمک کنه
    به مهاجم دیگه ای نیاز نداریم ولی چون به احتمال زیاد میلاد رفتنیه به شدت از بازگشت فرهاد و رضا عنایتی استقبال میکنم

7. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

میلاد میداوودی بازیکن 5 دقیقه ای نیست
    اون از بازی با سپاهان که 2 دقیقه اخر وقتهای اضافی بهش بازی میده.تعویضی که فقط برای گرفتن وقت بازی بود که میشد با یه بازیکن جوان این کارو انجام داد نه با میلاد میداوودی
    این فصل به میلاد چه قدر بازی رسید؟با الومینیوم فیکس بود و یه شوت قشنگ زد که به تیرک خورد و یه پاس گل داد....بازیه بعدیش اوایل بازی مصدوم شد و 45 دقیقه با مصدومیت بازی کرد و بعد از اون دیگه چه فرصتی بهش داده شد؟ایا فرصتی که به ارش و منوچهری بیکزاده و اکبرپور دادن به میلاد هم دادن؟روحیه ای که با زدن اون گل زیبا به دست اورده بود همش با 6 دقیقه بازی دادنش از بین رفت

میلاد یه مهاجم تموم کننده و شوت زنه.....انصافا برید ببینید چند تا موقعیت این فصل گیرش اومده؟

امیرخان مثل سامره و مجیدی به میلاد هم اعتقاد نداره و داره کاری میکنه تا میلاد خودش تقاضای رفتن کنه که جداییش به اسم امیر قلعه نویی نوشته نشه.....

سیاوش دوندگی داره؟این دوندگیش به چه درد ما میخوره؟اگه دونده میخواستیم میرفتیم قهرمان دو و میدانی میخریدیمو میذاشتیمش توی زمین تا فقط بدوه و هر از گاهی هم یه تکلی بزنه.......
    امیر خان در این مورد فقط داره لجبازی میکنه....بازی دادن به اکبرپور در هر شرایطی و دفاع از عملکرد افتضاح بیکزاده که مصدومم هست چه معنی میتونه داشته باشه؟

امیرخان بعد از بازی گفت چون هافبک ندارم مجبورم از اکبرپور مهاجم در خط هافبک استفاده کنم.....من از امیر خان یه سوال دارم.چرا اوایل فصل هم که توزیو زندیو جانواریو بائو و حمودی و حتی ساموئلو داشتی باز هم از اکبرپور به عنوان هافبک استفاده میکردی؟

نتیجه سوزوندن سهمیه های اول فصل همین میشه......بازیکنای بی کیفیتی مثل منوچهری بائو اکبرپور بیکزاده و حتی بازیکن کندی مثل توزی..... این تیم فقط با تفکرات امیرخان به زور به صدر رسیده....به نظرم خودش هم فهمیده اول فصل اشتباه کرده در گرفتن این بازیکنا.وقتی بعد از بازی میگه ما به 6 بازیکن جدید نیاز داریم همین مسالرو اثبات میکنه...نمیدونم امیر رو چه حسابی این بازیکنارو گرفت.....

این تیم باید تقویت شه اصلا اینطوری نمیشه ادامه داد.امیدمون در میانه میدان شده میثم بائو....روی نیمکت هم که کسیو نداریم.یه نگاه به خط هافبکمون در بازی با فولاد بندازید

...............نکونام ......... ساموئل ...............

اکبرپور ............... بائو .................... حیدری

از این 5 نفر یکیشون مهاجمه یکی دفاع راست و دیگری دفاع چپ
    وقتی بائو تعویض شد یکی از دو هافبکی که در زمین داشتیم از زمین خارج شد و اکبرپور همچنان در میانه میدان حضور داشت.با این تفاوت که دیگه وینگر چپ نبود و بازیسازمون شده بود و منوچهریه بی کیفیتی که نمیتونه حتی یه توپ کنترل کنه به بازی اومد و میلاد با انگیزه روی نیمکت موند......ما در نیمه دوم فقط با یک هافبک که اونم دفاعیه بازی کردیم

درسته به دلیل اشتباهاتی که در فصل نقل و انتقالات داشتیم بازیکن نداریم ولی با همینایی که داریم میشه ترکیب بهتریو به زمین فرستاد....

مثلا

....................... رحمتی .....................

حسینی ..... صادقی ...... منتظری ....... حیدری

........................ نکونام ........................

ساموئل ............ بائو .................. حمودی

............ برهانی ......... میداودی ..........

اگه مثل الان مجبور بشیم از یکی از دفاع راستامون در خط هافبک استفاده کنیم بهترین گزینه حمودیه نه خسرو.....حیدری بارها نشون داده وقتی خوب عمل میکنه که از دروازه حریف دور باشه و از عقب اضافه بشه.حمودی هم اماده نشون داده و در کنار خط با سرعتی که داره خیلی خوب میتونه حرکت کنه......در سمت چپ هم استفاده از ساموئل به عنوان هافبک چپ ایده ال نیست ولی بهتر از اکبرپوره.....

یا اگه میخوایم 4-2-3-1 بازی کنیم میتونیم از منتظری که قبلا هافبک دفاعی پست تخصصیش بوده در کنار نکونام استفاده کنیم و حنیف بره و در کنار صادقی قرار بگیره

ما حتما باید 3 هافبک در نیم فصل بگیریم یه بازیساز یه هافبک چپ و یه هافبک راست
    برای هافبک چپ اگه ادینهو نشد که نمیشه بهترین گزینه بعدی زنیدپوره چپ پای سرعتی تکنیکی و شوتزن که سانترهای خوبی هم با پای چپ انجام میده امیدوارم این صحبتی که میگن قرار بود از بین محمدرضایی و زنیدپور یکیشون جذب بشه درست نباشه.....
    برای بازیساز هم گزینه ای جز جمشیدیان نداریم.اگه جباری دیگه مصدوم نشه احمد به عنوان هافبک راست هم میتونه بهمون کمک کنه
    به مهاجم دیگه ای نیاز نداریم ولی چون به احتمال زیاد میلاد رفتنیه به شدت از بازگشت فرهاد و رضا عنایتی استقبال میکنم
    احسنت بر شما امیر جان

در مورد جمله آخرت یه مصاحبه اختصاصی از گل خودت گذاشتی که فرهاد گفت خداحافظیه من در اون مقطع به خاطر عدم ایجاد حاشیه در تیم بود و خودم برای آینده تصمیم میگیرم .

این جمله کاملا واضح و آشکاره که فرهاد خداحافظیشو به صورت جدی انجام نداده و یا اگه داده با این حرف داره میگه میخوام بازی کنم . دیگه جمله از این واضح تر؟

حالا باز اگه ژنرال سنگ نندازه جلو پای فرهاد حاجی هم کمتر دروغ بگه و واقعا بره باهاش مذاکره کنه نیم فضل میتونیم هفت مقدس رو برگردونیم

هم خودش دلش با استقلاله هم قلعه نوعی فهمیده که دیگه این استقلال 6 سال پیش نیست با منم منم بتونه قهرمانش کنه واقعا یه مهاجم 6 دنگ مثل مجیدی میخواد .

این وسط فقط حاجی داره حاشیه درست میکنه ... دروغ بی مورد گفتن به نظرم زیاد خوب نیست . مرد حسابی اگه با فرهاد حرف زدی بگو اگه نزدی 10 خط چرا دروغ میگی؟

با فرهاد صحبت کردیم و گفته نمیام و 5 بازیه آخر همراهمونه و با هانوفر بازی میکنیم و ... بعد خود فرهاد اصلا از این حرفها خبر نداره !

ایشاالله که همه چی به خیر و خوشی بگذره .

9. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

عنايتي و جمشيديان به استقلال نزديک شدند

به گفته مديرعامل باشگاه استقلال بازيکنان تيم‌هاي مس کرمان و سپاهان به حضور در جمع آبي‌پوشان نزديک شدند.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با نزديک شدن به نيم فصل رقابت‌هاي ليگ برتر و آغاز زمان نقل و انتقالات ميان فصل شايعه حضور بازيکنان در تيم‌هاي مختلف به خصوص استقلال و پرسپوليس به گوش مي رسد.

بر همين اساس علي فتح‌الله‌زاده، مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص موضوع خريد بازيکنان جديد براي آبي‌پوشان در نيم فصل دوم ليگ برتر به خبرنگار فارس گفت: با رايزني‌هايي که انجام داديم، يک بازيکن خارجي از هفته آينده به تمرينات استقلال اضافه مي‌شود. فعلاً در خصوص مليت اين بازيکن و نام او حرفي نخواهم زد تا حضور وي در ايران قطعي شود، فقط همين اندازه بگويم که اين بازيکن با فردي که نامش را رسانه‌ها منتشر کرده‌اند، تفاوت دارد.

وي در خصوص حضور بازيکنان ليگ برتري در استقلال در نيم فصل دوم گفت: دو سه بازيکن را مدنظر داريم که مقدمات کار آنها براي پيوستن به استقلال انجام شده و مشکلي براي انتقال آنها به تيم نخواهيم داشت.

مديرعامل استقلال در خصوص نام اين نفرات يادآور شد: پس از اضافه کردن عباس محمدرضايي به ترکيب تيم، بيشتر نظرمان روي احمد جمشيديان و رضا عنايتي هست. پس از اينکه حضور بازيکن خاجي در تمرينات را قطعي کرديم، به دنبال نهايي کردن کار داخلي‌ها هستيم.

وي در پايان گفت: در مجموع احتمالاً با حضور نفرات خارجي حدود چهار پنج بازيکن براي نيم فصل دوم به استقلال اضافه خواهند شد.

منبع : ورزش3

11. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده:عمران‌زاده سرقفلي استقلال است

مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص شايعه معاوضه عمران‌زاده با يکي از بازيکنان سپاهان گفت: عمران‌زاده سرقفلي استقلال است.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بحث حضور رضا عنايتي و احمد جمشيديان در تيم استقلال اين روزها بيش از پيش مطرح مي‌شود و امروز نيز شايعاتي مبني بر معاوضه حنيف عمران‌زاده با يکي از بازيکنان تيم سپاهان در رسانه‌ها مطرح شده است.

علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس در خصوص شايعاتي که پيرامون اين مسائل مطرح مي‌شود گفت: اصلا بحث جدايي عمران زاده از استقلال مطرح نيست و بايد بگويم اين بازيکن سرقفلي استقلال است و برکت تيم ما محسوب مي‌شود.

وي افزود: حتي هنگامي که در مالزي بودم با رحيمي در اين خصوص هيچ صحبتي انجام ندادم.

وي تاکيد کرد: شايد آنها بخواهند عمران زاده را به خدمت بگيرند اما تاکنون بحثي در اين مورد نداشته‌ايم و به راحتي اين بازيکن را از دست نخواهيم داد.

مدير عامل باشگاه استقلال در ادامه گفت: ما احمد جمشيديان را مي‌خواهيم و آنها خواستار يکي از مدافعانمان شده‌اند و قرار است قلعه نويي نظرش را در اين مورد بگويد اما در اين بين نامي از حنيف عمران‌زاده به ميان نيامده است.

فتح الله زاده در خصوص آخرين وضعيت عنايتي نيز گفت: از نظر ما کار با اين بازيکن تمام است و او را استقلالي مي‌دانيم.حتي قبل از سفرم به مالزي با مدير عامل مس کرمان صحبت کردم و قرار شد مذاکرات ادامه داشته باشد و قصد دارم اين کار را انجام داده تا به اميد خدا عنايتي در نيم فصل دوم با پيراهن استقلال به ميدان برود.

وي در پايان در خصوص اينکه گفته مي‌شود جانواريو از فهرست آبي‌پوشان خارج خواهد شد تصريح کرد: جانواريو بازيکن خوب و بزرگي است و ما منتظر نظر کميسيون پزشکي هستيم اما در صورتي که اين بازيکن نتواند با ما ادامه دهد مجبور هستيم نام او را از فهرست خارج کنيم چون کار دشواري در نيم فصل دوم پيش روي ما است

منبع : ورزش 3

13. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي:به آدم‌هاي چيپ توجهي نمي‌کنم

سرمربي استقلال گفت: به آدم‌هاي چيپ توجهي نمي‌کنم، چون آنها کوچک هستند.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به گزارش فارس، امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز استقلال در مورد هواداران تيمش گفت: هواداران در همه جاي دنيا هوادار هستند اما تفاوت تماشاگران ما با ساير هواداران اين است که وقتي استقلال در شيراز بازي مي‌کند نيمي از ورزشگاه طرفدار استقلال هستند اما در ساير کشورها مثلاً آلمان وقتي بايرن‌مونيخ به لورکوزن مي‌رود هواداران از مونيخ به اين شهر مي‌روند و اينگونه نيست که در همان شهر هم بايرن‌مونيخ هوادار داشته باشد.

وي ادامه داد: هواداران در ايران عاشق هستند زيرا از کار و زندگيشان مي‌زنند و تيم را حمايت مي‌کنند به آنها نمي‌توان طرفدار گفت، آنها عاشق هستند. وقتي هم تيم بازنده مي‌شود ناراحت مي‌شوند و حتي اين ناراحتي را به خانه هم منتقل مي‌کنند. گاهي اوقات ممکن است از قلعه‌نويي هم انتقاد کنند.

سرمربي استقلال در مورد اينکه يک خاطره شيرين از تيم ملي بگويد، گفت: زماني در مقدماتي جام جهاني در قطر با ژاپن بازي مي‌کرديم که در همان بازي پسرم به دنيا آمد و اين خاطره خوبي بود که در ذهنم ماند.

وي در مورد خاطره بدش از تيم ملي گفت: آقايان بي‌معرفتي کردند، من در بدترين شرايط تيم را تحويل گرفتم، گفتم مي‌خواهم با استقلال به آسيا بروم اما گفتند تيم ملي را تحويل بگير و اگر از اين گروه صعود کنيد مي‌توانيد با تيم ملي به جام جهاني برويد. من برنامه سه ساله و چشم‌انداز سه ساله براي تيم ملي داشتم، مي‌خواستم خون تازه‌اي به تيم ملي تزريق کنم و اين کار را کم‌کم مي‌خواستم انجام بدهم تا تيم ملي لطمه نخورد، همانطور که مثلاً در منچستر وقتي رونالدو مي‌خواهد برود، ناني و والنسيا را به تيم تزريق مي‌کنند تا منچستر ضربه نخورد. برخي آقايان در نهايت از من حلاليت طلبيدند.

وي ادامه داد: آقايان بر سر من معامله کردند و گفتند قلعه‌نويي را کنار بگذاريد تا اساسنامه فدراسيون را تصويب کنيم و اين کار را هم انجام دادند.

سرمربي استقلال با اشاره به نتايج تيم ملي در زمان خودش گفت: يک سال در تيم ملي بودم و آمار خوبي داشتيم در رده‌بندي در آسيا اول بوديم اما يک ماه قبل از سفر به مالزي قراردادمان تمام شد و به خاطر مردم و هواداران چيزي نگفتيم. منتي هم بر سر هواداران نمي‌گذارم، هر کاري براي آنها انجام دهيم، کم است.

قلعه‌نويي تصريح کرد: زماني في‌البداهه مي‌گويند بيا چهار بازي در تيم‌ملي سرمربي باش و بعد قرارداد ببند اما ما با تيم ملي بوديم و قراردادمان تمام شده بود، بعد از بازگشت هم مطبوعات به من حمله کردند و 300 مقاله عليه من نوشتند. ده دوازده برنامه مستند هم ساخته شد که يکي محاکمه تلويزيوني بود، در فراکسيون ورزش هم محاکمه شديم آن هم به خاطر اينکه فقط به خاطر مردم کار کرديم.

وي افزود: من به خاطر وطنم کار کردم اما برخي آدم‌هاي چيپ حرف‌هايي زدند. من به آنها توجه‌اي نمي‌کنم زيرا اين آدم‌هاي چيپ فکرشان کوتاه است و خودشان هم آدم‌هاي کوچکي هستند.

سرمربي استقلال تصريح کرد: اکنون 1+3 سهميه گرفته‌ايم که در هر سه تيم اول من کار کرده‌ام و هرجا رفته‌ام آينده‌نگري کرده‌ام اما اگر مربي خارجي به جاي من بود و اين کارها را مي‌کرد قلم به دستان مزدور 300 مقاله به نفعش مي‌نوشتند ولي اکنون هيچ‌کس نمي‌گويد قلعه‌نويي پرامتيازترين مربي دهه آسياست. اگر کسي ديگري جاي من بود مجسمه‌اش را مي‌ساختند، ولي وقتي تيم را عوض مي‌کني هوادار حساسيت به خرج مي‌دهد. البته مردم و مسئولان اصفهان به من محبت کرده‌اند و اين نشان مي‌دهد که باشگاه سپاهان يک باشگاه فرهنگي است که از زمان خودش جلوتر است.

قلعه‌نويي در مورد برنامه 90 گفت: 90 نياز فوتبال ماست، فردوسي‌پور نوآوري و اطلاعات خوبي دارد، برخي آدم ها مشهور مي‌شوند ولي فردوسي‌پور محبوب و سالم است اما در برنامه‌اش جنجال‌سازي مي‌کند و قداست‌ها را از بين مي‌برد. دوست دارد آدم ها را رو در روي يکديگر قرار دهد و وزن آدم ها را در نظر نمي‌گيرد. بارها به خودش هم گفته‌ام دو مربي را به جان هم نيانداز، اين مسائل مشکلي از فوتبال ما حل نمي‌کند، ما در کشورمان مشکلات اقتصادي و فرهنگي داريم، مشکلات هنري و درماني هم داريم و در اين هشت سال اين مشکلات بيشتر شده است، رو در رو قرار دادن آدم ها کار درستي نيست، فوتبال ما به 90 نياز دارد اما دوستي به شوخي مي‌گفت، اگر کشتي هم برنامه‌اي مثل 90 داشت اين مقام‌ها را به دست نمي‌آورد.

سرمربي استقلال در مورد آينده فوتبال ايران گفت: نمي‌توان آينده‌اي براي آن ترسيم کرد، زيرا برنامه‌ريزي نداريم، يکسري آدم بر اساس يکسري سياست‌ها نه بر اساس قابليت‌ها مي‌آيند و مدير مي‌شوند بدون آنکه در فوتبال عقبه و سابقه‌اي داشته باشند. فقط به خاطر اينکه با فلان مسئول دوست هستند مدير مي‌شوند. هاشمي‌‌طبا را از توسعه صادرات آورده‌اند، ورزش آنقدر ارزش داشت که توسعه را فداي ورزش کردند. او بعد از چند سال به مسائل ورزش اشراف پيدا کرد و سپس رفت. اگر مديران ما ثبات نداشته باشند ضربه مي‌خوريم، براي آنکه پيشرفت کنيم بايد اهل فن داشته باشيم.

وي افزود: 16-15 نفر به طور خودجوش تيم ملي را تشکيل مي‌دهند و پس از آنکه مي‌روند تيم ملي دچار خلأ مي‌شوند. کفاشيان در 5سال دوبار عنوان برترين فدراسيون فوتبال ايران را به دست آورده است اما اين مسئله نبايد باعث شود ضعف‌هاي فدراسيون را نبينيم، بايد واقعيت‌ها را ببينيم،‌واقعيت اين است که ده سال از همه عقب‌تر هستيم و اکنون افغانستان هم در سخت‌افزار و نرم‌افزار به ما نزديک مي‌شود، بايد فوتبال به دست اهل فنش باشد و از اين حالت خارج شود. همين که به عنوان فدراسيون برتر انتخاب شديم خوب است. AFC آدم ها را بي خود انتخاب نمي‌‌کند، ما دوبار بر اساس معيارها و شاخص‌ها بهترين فدراسيون شده‌ايم، تيم‌هاي پايه ما به جام جهاني رفته‌اند اما در فوتبال بزرگسالان ضعف‌هايي داريم و نگاهمان احساسي و عاطفي است به همين خاطر پيشرفت نمي‌کنيم.

قلعه‌نويي تصريح کرد: شايد برخي از اين حرفم ناراحت شوند اما آدم هاي سياسي برخي آدم ها را خرج خودشان کرده‌اند، دايي سرمايه فوتبال ماست و آن را سوزاندند،‌اگر قطر چنين سرمايه‌اي داشت از آن بهترين استفاده را مي‌کرد، اما عليه دايي شعار سر داده شد تا او مقصر شود.

سرمربي استقلال در مورد بازي با داماش و مصدومات تيمش گفت: 5-4بازيکن مصدوم داريم که بعيد مي‌دانم به بازي برسند و مثل قبل بايد با 13-14 بازيکن به رشت برويم. داماش تيم بسيار خوبي است که فوتبال را با لايه‌هاي دفاعي بازي مي‌کند و چشم به ضد حمله دارد، بازي سختي داريم مخصوصاً اينکه بايد روي چمن مصنوعي بازي کنيم، به همين خاطر امروز روي چمن مصنوعي تمرين مي‌کنيم.

وي در مورد تعطيلات نيم‌فصل گفت: تعطيل نمي‌کنيم و بعد از دو روز استراحت تمرينات را از سر مي‌گيريم. مي‌خواهيم در نيم‌فصل يارگيري کنيم و در برخي پست‌ها تقويت شويم، بايد ببينيم تيم مديريتي مي‌تواند مسائل مد نظر کادر فني را در نيم‌فصل انجام دهد تا نيم‌فصل دوم فوتبال بهتري بازي کنيم. ما اکنون در هر بازي دو گل مي‌زنيم و آمارهايي که آناليزورها مي‌دهند خوب است البته با استقلال مد نظر قلعه‌نويي فاصله داريم.

وي ادامه داد: همه تيم‌ها رقيب ما هستند در نيم‌فصل دوم برخي تيم‌ها براي سقوط نکردن مي‌جنگند و برخي در کورس قهرماني قرار دارند. استقلال، سپاهان، فولاد، تراکتورسازي در کورس هستند البته پرسپوليس را هم نبايد دست‌کم گرفت

پ . ن : دیگه قلعه نوعی 90 درصد حرفاش راجع به تیم ملیه به جای استقلال ! این هم تقصیر خودشه هم خبرنگارها ! آخه به ژنرال چه که فوتبال ایران چی بوده و چی میشه ول کنید دیگه برید از یکی دیگه بپرسید این سوالا رو . ژنرال هم که سرش درد میکنه واسه صحبت کردن درباره تیم ملی یه مصاحبه 90 خطی میکنه مثل الان

================================================== ================================================== =================

گزارش تمرين آبي‌پوشان

سرمربي تيم استقلال از بازيکنان تيمش خواست تا احترام يکديگر را داشته باشند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

به گزارش فارس، کادر فني تيم استقلال با توجه به اينکه ديدار اين تيم مقابل داماش قرار است در چمن مصنوعي برگزار شود از بازيکنان خواست در ساعت 15 در چمن مصنوعي کمپ تيم‌هاي ملي برنامه‌هاي آماده‌سازي را پيگيري کنند.

*در ابتداي تمرين امروز امير قلعه‌نويي تمامي بازيکنان را دور هم جمع کرد و حدود 15 دقيقه براي آنها به صحبت پرداخت.

امير قلعه‌نويي خطاب به بازيکنان تيم استقلال گفت: فوتبال جزئي از زندگي است و اميدوارم تمام فکر و ذهن خود را روي اين مسئله بگذاريد. به عنوان مثال منصور پور‌حيدري را يادآور مي‌شوم که تمام زندگي‌اش را در اين راه گذاشته و حالا هم يکي از بزرگان فوتبال محسوب مي‌شود.

سرمربي تيم استقلال به بازيکنان اين تيم يادآور شد: از همه شما مي‌خواهم که احترام يکديگر را داشته باشيد و وقتي اينجا در استقلال کنار هم هستيد شخصيت حقوقي محسوب مي‌شويد و همه در ابتدا با اين شخصيت شما کار دارند و پس از آن است که شخصيت حقيقي در اولويت قرار مي‌گيرد.

* مجتبي جباري که روز گذشته تمرينات اختصاصي را پشت سر مي‌گذاشت در تمرين امروز استقلال غائب بود ضمن آن ليام ردي دروازه‌بان استراليايي استقلال براي دومين روز متوالي در تمرين آبي‌پوشان شرکت نکرد.

* خسرو حيدري و ساموئل که ديروز از غايبان تمرين محسوب مي‌شدند امروز بدون مشکل در کنار ديگر بازيکنان به تمرين پرداختند.

* حنيف عمران‌زاده مدافع تيم استقلال با حالت شوخي و خنده خطاب به خسرو حيدري که از ناحيه بيني در ديدار با فولاد خوزستان دچار آسيب‌ديدگي شده بود گفت: مگر جراحي بيني کرده‌اي که روي نيمکت نشستي و در کنار بچه‌ها تمرين نمي‌کني.

* خبرنگاران شبکه پرس تي وي با حضور در تمرين استقلال با جواد نکونام، ساموئل و امير قلعه‌نويي مصاحبه کردند.

* شاهرخ بياني، منصور پورحيدري و سيروس دين‌محمدي در تمرين امروز استقلال حضور داشتند.

* عباس محمد‌رضايي که به تازگي قراردادش را با آبي‌پوشان امضا کرده است زير نظر کادر پزشکي و بدنسازي تمرينات خود را پيگيري کرد.

* دويدن دور زمين حرکات ترکيبي و پاس‌هاي در عمق براي استفاده مهاجمان و همچنين شوت به سمت دروازه اصلي‌ترين برنامه‌هاي تمرين امروز آبي‌پوشان را تشکيل مي‌داد.

* حدود 15 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز حضور داشتند.

* جواد نکونام در اواخر تمرين امروز به يکي از دروازه‌بانان تيم استقلال پنالتي مي‌زد.

* آخرين تمرين تيم استقلال از ساعت 13 فردا در کمپ زنده‌ياد حجازي برگزار مي‌شود و قرار است اعضاي تيم استقلال ساعت 16 راهي رشت شوند.

* استقلالي‌ها به محض ورود به رشت در هتل صدا و سيماي اين شهر مستقر خواهند شد.

* بازي تيم استقلال و داماش روز دوشنبه در ورزشگاه شهيد عضدي برگزار خواهد شد.
    منبع : ورزش 3

15. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشگاه استقلال رسما اعلام کرد: جانواریو از لیست استقلال حذف شد/ عاقبت تلخ یک بازی محلی برای فابیو!

به گزارش خبرآنلاین ؛
    فابیو جانواریو پس از یک ماه مداوای سطحی روی پایش نتوانست رباط داخلی پایش را درست کند و به دلیل پارگی حالا باید نزدیک به 6 ماه را در مراحل درمانی طی کند. جانواریو که در سفرش به برزیل در تعطیلات لیگ برتر برای بازی با کره با مصدومیت روبرو شده ، حالا اقلا نمی تواند 6 ماهی فوتبال بازی کند. اتفاقی که خبری ناخوشایند است برای امیر قلعه نویی. استقلال که بعد از آسیب دیدگی جباری تمام امیدش به فابیو جانواریو بود حالا با مصدومیت این بازیکن باید به دنبال یافتن بازیساز از دل لیگی باشد که سال هاست بازیسازی را به فوتبال مان معرفی نکرده است.

علی فتح الله زاده مدیر استقلال درباره شرایط جانواریو می گوید:« دیشب امیرخان به من اعلام کرد مصدومیت جانواریو طوری است که او نمی تواند ما را در نیم فصل دوم همراهی کند و با این شرایط چاره ای غیر از فسخ قرارداد با این بازیکن دوست داشتنی نداریم. این اتفاق برای ما خیلی تلخ است اما چاره ای غیر از این برای مان نمانده است.»

17. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

اعصابمو این خبر خرد کرد!!
    تو این وضعیت نابسامان خط هافبک همینو کم داشتیم! لعنت به این شانس
    آخه چرا این کار رو با خودت و استقلال کردی ؟؟
    تا جباری و کیانوش رحمتی راه بیفتن و آماده بشن نصف نیم فصل دوم هم رفته!
    Last edited by federrer; 02-12-2012 at 15:40.

19. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •