استدلال از این بهتر میخواستی ؟عجب استدلالی!.... خب راست میگم دیگه .... میداوودی که حال راه رفتن نداره .... همیشه وقتی که مهاجم بازیش میده از جاش تکون نمیخوره و منتظره توپ بیاد پیشش ... اما سیاوش خداییش خیلی دوندگی داره و هیچ کار مثبتی هم نکنه اینه که دنبال توپ میره و یار حریف رو خسته میکنه و گاهی توپ حریف رو خراب میکنه ....
میداوودی پستش کجاس ؟ .... هر وقت قلعه نوعی بازیش داده اونو مهاجم بازی میده ( به همراه آرش ) ..... حالا گل بازی دیشب به کنار که پست تخصصیش نبود ( اما بازم نمیشه اینجوری توجیه کرد ... رد کردن یه توپ ساده دیگه ربطی به تخصصی بودن پست نداره .... جای توپ هوا رو شوت زد ) اما وقتی هم جلو بازی میکنه مثل کبریت بی خطر میمونه ......اگه نصف سیاوش ویا منوچهری بهش توی پست تخصصیش بازی بدن اون وقته که میشه درموردش قضاوت کرد که از دوران اوجش فاصله داره یا نه!!
گل سوم تقصیر میلاد بود؟
درسته که توپ رو لو داد و قبول که بیشترین سهم رو در گل خوردن داشت اما اون جا جای بازی کردن میلاد نیست....
افسوس که قدر نمیدونن.میلاد باید از تیم جدا میشد البته احتمالا نیم فصل شاهد این ماجرا خواهیم بود.هرتیمی که بره بدون شک فیکس بازی میکنه و مقابل استقلال خیلی چیز ها رو ثابت میکنه.درست مثل شریفات که کل خط هافبک استقلال رو مچل کرده بود...
من در مورد شریفات هیچ وقت این حرفا رو نزدم .... به نظرم شریفات یکی از خوب های استقلال در فصل قبل بود و وقتی که جدا شد گفتم که ضرر کردیم ... چون بازیکن خوب و پا به توپیه ....
پ ن : من نمیگم میلاد بازیکن بدیه ... اما میگم که فعلا از اوجش فاصله گرفته و کمی هم فشار و استرس روشه ..... وگرنه خیلی هم آقا میلاد میداوودی رو دوس دارم ....![]()