تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 308 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

روسل: براي تمديد قرارداد مسي عجله نمي کنيم

رييس باشگاه فوتبال بارسلونا اعلام کرد در مورد ادامه حضور ستاره آرژانتيني در اين تيم اطمينان دارد ، بنابراين براي تمديد قرارداد وي عجله نمي کند.

--------------------------------------------------------------------------------

به گزارش خبرگزاري اسپانيا، ساندرو روسل گفت ليونل مسي 25 ساله تا ژوئن 2016 با بارسا قرارداد دارد بنابراين نيازي نيست که در مورد تمديد قرارداد او اکنون و يا حتي سال بعد اقدام کنيم.

وي گفت:« به زودي مذاکرات را با مسي آغاز مي کنيم اما عجله اي در کار نخواهد بود.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: سیتی و آرسنال مثل هم هستند

روسل با اشاره با انتقال فابرگاس به آرسنال در سال 2003، اعلام کرد که توپچی ها نیز مانند سیتی با استفاده از پول بازیکنان بزرگسال یا جوان سایر باشگاه ها را به خدمت می گیرند.

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، باشگاه منچسترسیتی را به ساختن یک تیم قوی تنها با دادن پیشنهادهای گزاف به بازیکنان متهم کرد و همچنین سیاست پرورش بازیکنان جوان باشگاه آرسنال را نیز مورد انتقاد قرار داد.

محتوای مخفی: ادامه 
    روسل با اشاره با انتقال فابرگاس به آرسنال در سال 2003، اعلام کرد که توپچی ها نیز مانند سیتی با استفاده از پول بازیکنان بزرگسال یا جوان سایر باشگاه ها را به خدمت می گیرند.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" همان کاری که سیتی برای بازیکنان بزرگسال انجام می دهد، آرسنال با بازیکنان جوان می کند؛ پیشنهاد دادن مبالغ هنگفت به آنها."

یحیی توره، هافبک بارسا، در سال 2010 با انتقالی 24 میلیون پوندی به سیتی پیوست و خیلی زود به یکی از ارکان تیم مانچینی تبدیل شد.

روسل همچنین در پاسخ به سوالی در مورد احتمال برگزاری رقابت های سوپرلیگ اروپا گفت:" برگزاری این رقابت ها به این زودی ها نخواهد بود. فدراسیون های ملی اجازه برگزاری چنین رقابت هایی را نمی دهند و طرفداران هم ترجیح می دهند ما به جای بازی مقابل بروژ، با بتیس بازی کنیم."

2012/10/17

بارسلونا فیلمی از حرکات په‌په تهیه کرده است

البته پپ گواردیولا حاضر نشده این فیلم را در اختیار رسانه‌ها قرار بدهد.

سایت گل – بارسلونا فیلمی از په‌په‌، مدافع رئال مادرید تهیه کرده و رفتارهای غیرورزشی او در چهار ال‌کلاسیکو را در این فیلم قرار داده. این خبر را رادیو کاتالونیا منتشر کرده است و اعلام کرده این فیلم مربوط به چهار کلاسیکو است که در فاصله دو هفته در سال 2011 برگزار شدند.

بارسلونا در آن هنگام خواستار فیلم‌برداری ویژه از په‌په شد تا حرکات غیرورزشی این بازیکن مقابل امثال لیونل مسی ثبت شود.

البته مشخص نشده که قرار است از این فیلم چه استفاده‌ای شود و شاید هم پپ گواردیولا می‌خواسته از آن برای تحلیل رفتارهای په‌په و تهیه تاکتیک مناسب برای مقابله با او استفاده کند.

اخیرا په‌په گفته بود بازیکنان بارسلونا تئاتر بازی می‌کنند و تیتو ویلانووا هم در پاسخ گفته بود: «می‌توانید از تمام دفعاتی که په‌په بازیکنان ما را زده فیلم بسازید!»

این فیلم را تیم استعدادیابی بارسلونا گرفته و گواردیولا خواستار آن شده بود که جایی منتشر نشود.

2012/10/18

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ژاوي: مي‌خواهم در بارسا از فوتبال خداحافظي کنم

ژاوي، ستاره خط مياني بارسا، تاکيد کرد که قصد ندارد اين باشگاه را ترک کند و مي خواهد دوران حرفه اي اش را در اين باشگاه به پايان برساند.

قرارداد فعلي اين هافبک باتجربه با بارسا در سال 2014 به پايان مي رسد اما باشگاه کاتالاني قصد دارد قرارداد او را براي مدت بيشتري تمديد کند و مذاکرات در اين مورد هم آغاز شده است.

ژاوي در گفتگو با ال موندو دپورتيوو گفت:" من از بودن در بارسا راضي هستم؛ مي خواهم چند سال ديگر هم در بارسا بمانم. باشگاه با من تماس هايي داشت و ما هيچ وقت مشکلي با هم نداشتيم.

کاملا آسوده خاطر هستم زيرا آنها از من راضي هستم و من هم از بودن در اين خوشحالم. من يک بارسايي تمام عيارم و مي خواهم در بارسا از فوتبال خداحافظي کنم."

ژاوي سپس ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسا را مورد ستايش قرار داد و گفت:" لئو وقتي گلزني نمي کند، دو- سه پاس گل مي دهد. اين را بارها گفتم. او بهترين است.

توپ طلا؟ اگر بخواهيم بهترين را انتخاب کنيم، مسي بهترين است؛ اگرچه اگر اين اتفاق بيفتد، براي کاسياس و اينيستا متاسف خواهم شد."

varzesh3.com
    Last edited by kkkaktoos; 20-10-2012 at 22:07.

6. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    توی فـیسـبوک اینو دیدم
    لباس فصل جدیده؟
    اگه اینطوری باشه واقعا زیباستیه طرح جدید و دوست داشتنی

البته لباس دوم مشخص شده و پرچم کاتالونیا هستش
    ولی لباس اول اینه و میتونه یکی از کاندید ها باشه
    من که خیلی دوست دارم این لباس باشه

8. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

خیلی خیلی زیباست...

اگه این باشه لباس اول واقعا آفرین به طراحش..

+

ال‌کلاسيکوي احتمالي در نيمه نهايي کوپا‌دل‌ري

رئال مادريد و بارسلونا در ديدار پاياني رقابت‌هاي فصل جاري کوپا دل‌ري به هم برنمي‌خورند.

بر اساس قرعه‌کشي جام حذفي باشگاه‌هاي اسپانيا در فصل جاري دو تيم سرشناس اسپانيايي در دور نيمه نهايي و نه ديدار پاياني اين رقابت‌هاي مي‌توانند به يکديگر برخورد کنند.

دو تيم فصل گذشته ديدار پاياني جام حذفي اسپانيا را برگزار کرده بودند که با قهرماني بارسلونا پايان يافت. رئال در سال 2011 اين عنوان را به مادريد برد. آبي‌-اناري‌ها فصل پيش از آن توانسته بودند، قوهاي سپيد را در دور يک‌چهارم نهايي از رقابت‌ها کنار بزنند.

در قرعه‌کشي دور تازه کوپا‌دل‌ري، بارسا در دور نخست با آلاوس، فيناليست جام يوفا در سال‌هاي گذشته بازي خواهد داشت که اين روزها در دسته سوم اسپانيا حاضر است. رئال مادريد، قهرمان ليگا نيز با آلکويانو، ديگر تيم دسته سومي بازي خواهد داشت.

اوساسونا با مسعود شجاعي در دور نخست با اسپورتينگ خيخون روبه‌رو خواهد شد.

varzesh3.com

Last edited by MMM52; 19-10-2012 at 19:45.

10. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: ویدیویی از په‌په ندیدیم!

ستاره بارسلونا خبر مربوط به تهیه نوار ویدیویی از په‌په را رد کرده است.

سایت گل – آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا خبر این که بارسا فیلمی ویدیویی از رفتارهای خشن په‌په در میدان تهیه کرده را رد کرد.

ستاره پرتغالی چندین خطای خشن مقابل بارسلونا انجام داده است.

اینیستا اما می‌گوید چنین ویدیویی از خطاهای او وجود ندارد: «راستش را بگویم، من هرگز ویدیویی درباره بازیکنی خاص ندیدم که باشگاه ساخته باشد. چه په‌په و چه دیگران.

جدیدترین کلاسیکوها هم همانی بودند که کلاسیکو باید همیشه باشد.»

پره گراتاکوس، مدیر روابط موسسه‌ای بارسا هم گفته: «روابط با مادرید بسیار خوب است و مشکلی نداریم.»

2012/10/19

روزنامه ال موندو دپورتیوو: تعظیم نیمار در مقابل رونالدینیو/ ویدئویی از خطاهای په په درمیان نیست

نیمار بعد از گلزنی مقابل رونالدینیو تعظیم کرد

سایت گل- تعظیم نیمار در برابر رونالدینیو؛ شاید صحنه ای تکرارنشدنی در دنیای فوتبال باشد

مصاف اتلتیکو مینیه رو، باشگاه جدید رونالدینیو و سانتوس، تیم نیمار، در حالی با تساوی 2-2 دو تیم به پایان رسید که نیمار در این بازی گلی استثنایی را به ثمر رساند. او بعد از گلزنی اش به سمت رونالدینیو رفت و درمقابل او تعظیم کرد تا نشان دهد که هنوز هم احترام و ارزشگذاری در دنیای فوتبال بی معنا نیست

نیمار دراین بازی دویستمین بازی اش را برای سانتوس انجام می داد

در بخش دیگری از جلد امروز روزنامه ال موندو دپورتیوو می خوانیم:« ویدئویی از خطاهای په په وجود ندارد.» این طور به نظر می رسد که این روزنامه اخیرا در شماره ای به انتشار ویدئویی که شامل خطاهای په په بوده اشاره کرده و حالا برای تکمیل اطلاعات خوانندگان به این نکته اشاره کرده که ویدئویی مخصوص خطاهای په په ساخته نشده؛ بلکه تنها ویدئوی موجود، ویدئویی بود که بارسایی ها برای انگیزه دادن به بازیکنانشان تدوین کرده بودند و صحنه ای از آن به خطای په په بر روی یکی از بازیکنان بارسا بود

2012/10/19

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولین بازی ثابت فصل ویا
    امیدوارم بعد از این وقفه ملی نمایش خوبی داشته باشیم

Deportivo La Coruna - Barcelona
    Barcelona (4-3-3): Valdes; Montoya, Song, Mascherano, Alba; Cesc, Busquets, Iniesta; Tello, Messi, Villa
    Subs: Pinto, Bartra, Adriano, Dos Santos, Xavi, Alexis, Pedro
    Out: Pique, Abidal, Alves, Puyol, Muniesa

يکشنبه 30/07/1391 ساعت : 00:05
    هفته 8 لاليگا : لاكرونيا - بارسلونا
    با تاخير از شبکه سه

محتوای مخفی: اینم جالب بود 
    احتمال غيبت مسي مقابل لاکرونيا

ستاره آرژانتيني بارسلونا احتمالا به دليل تولد اولين فرزندش بازي امشب تيمش مقابل دپورتيوو لاکرونيا را از دست خواهد داد.

منابع متعددي گزارش دادند که ليونل مسي امشب انتظار تولد اولين فرزندش، تياگو را دارد و به همين دليل احتمالا تيمش را در بازي امشب مقابل دپورتيوو همراهي نخواهد کرد.

به گزارش فارس،مسي تأييد کرده است که خانواده‌‌اش در مسير آمدن به بارسلونا هستند تا تولد اولين فرزندش را جشن بگيرند و اين دليلي خواهد بود که ويلانووا امشب به مسي استراحت بدهد.

يکي ديگر از دلايل عدم حضور مسي در بازي امشب مي‌تواند حضور وي در رقابت‌ چهارشنبه شب آرژانتين و شيلي و مسافرت طولاني باشد که وي داشته است.

ويلانووا در بازي مقابل ختافه مسي را روي نيمکت قرار داد و اين مهاجم آرژانتيني در نيمه دوم به ميدان رفت و 2 گل نيز به ثمر رساند.

شنبه 1391/07/29 09:57

14. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پنالتی و اخراج خنده دار بود
    هر دو خودشون رو به ماسکرانو زدن
    حالا حریف جای ما بود حماسه می ساخت که از پس شونزده نفر بر اومدیم

تبریک میگم
    مسی چه موقعی رو فرم اومده
    جور آرژانتین و بارسا رو با هم میکشه

خوشبختانه فعلا با تیم قدری بازی نداریم
    و پیکه و آلوز حتی آبیدال می تونن بزودی برگردن

16. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به ضرب المثل معروف ایرانی "مردیم تا بردیم" رسیدیم

اوضاع خط دفاع خوب نیست، گل دوم رو که والدز هدیه داد (خدا رو شکر این سهمیه یارانه گل به حریفان این دفعه اش به خیر گذشت!) و گل چهارم هم که ... خیلی داریم چوب خط دفاع ضعیف رو می خوریم و خیلی عجیبه اصلا فکری به حالش نمی کنن. پویول که مدت هاست زیاد مصدوم میشه و پیکه هم این یک سال مشکلات مصدومیت و عدم آمادگی داشته، آلوز هم همینطور.

فکر می کنم ژانویه ضروریه تیم یک مدافع اضافه کنه، و برای فصل آینده هم یک مدافع و وقتشه یک دروازبان درجه یک هم اضافه بشه. نیازی به هافبک و مهاجم نداریم.

18. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازیی رو که باید با 5 گل اختلاف میبردیم به لطف داور و اشتباهات فردی به سختی بردیم

به نظر میرسه فیلمبرداری «ماموریت غیر ممکن 2» به کارگردانی داوارن لالیگا کلید خورده
    اگر این داورا با چنین جیبهای بخشنده و کارتهای رنگارنشون یکی از الکلاسیکوهای سه سال اخیر رو قضاوت میکردن به احتمال زیاد حریف بارسا موقع دست دادن پایان بازی فقط کاسیاس رو در کنار داورها میدید

امسال دو تا اخراجی مشکوک دادیم
    یکی بوسکتس یکی ماسکرانو من هنوز علتش رو نفهمیدم احتمالا مشکل از منه شما به گیرنده های خودتون فشار نیارین

+

دارم به این نتیجه میرسم که مورینیو به درستی از کلمه جنایت استفاده کرده اما در بردن نام بازیکن مورد نظرش اشتباه کوچکی رخ داده
    فکر میکنم اگر این مسی که بسیار فراتر از مسی سه سال گذشتس توپ طلا رو نبره فوتبال عملا روی شقیقه های خودش اسلحه گذاشته و ماشه رو کشیده
    Last edited by گرافيكار; 21-10-2012 at 02:23.

20. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •