تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 328 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه بازیو ندیدم یعنی فقط 10 دقیقه ی آخرو رسیدم که ببینم. خوشحال شدم تو این زمین بازیو رئال برد رونالدو چه جوری مصدوم شد؟ مصدومیتش جدیه یا میتونه هفته های دیگه بازی کنه؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مورينيو:چشمهاي رونالدو بين دونيمه کورشده بود

ژوزه مورينيو، مربي رئال مادريد سئوال قابل انتظار خبرنگاران درباره آلوارو موراتا را به اين شکل پاسخ داد :" اين بچه از نظر ذهني خيلي آکادمي بود و اميدوار بودم که با اين چيزهايي که اين روزها مي خواند از نظر ذهني تخريب نشود. کسي که او را به تيم اصلي آورد،و قرارداد تيم اصلي با او بست، من بودم. "

مربي پرتغالي باز هم از جايگاهش به عنوان مربي رئال استفاده کرد و به اشخاص ديگر نظير والدانو کنايه زد:" من مسئول رفتن پدرو لئون هستم اما مسئول رفتن نگردو و ماتا نيستم. مهم اين است که موراتا از نظر شخصيتي و بازيگري پيشرفت کند. بايد آرام آرام حرکت کند. ما ايگوائين و بنزما را داريم که اين باعث مي شود موراتابازي نکند. اما با احتساب بازيها، حضور در ليست ها و حضور در نيمکت، بايد گفت که او بازيکني است که در سه بازي اخير براي تيم اصلي بازي کرده است. اولين بازيش در سالهاي گذشته بود. او حرکت مي کند و در مسيرش گام بر مي دارد. "

به گزارش گل، وي با تمجيد از برخي بازيکنانش گفت:" دي ماريا و کايخون عالي کار کردند . آنها هرگز در چنين شرايطي بازي نکرده بودند و تيم بايد عادت مي کرد. ما سه امتياز بسيار مهم را به اندوخته هاي تيم اضافه کرديم. "

مربي پرتغالي در مورد کريستيانو پس از شکافته شدن ابرويش گفت:" حالش خوب نبود. نه تنها در آغاز بازي بلکه بين دو نيمه. پس از آن ضربه بينايي يک چشمش را از دست داده بود و بين دو نيمه هر دو را. غيرممکن بود که ادامه دهد. وقتي به مادريد برويم بستري مي شود. "

مربي ستوبالي در مورد زمين بازي که بيشتر شبيه زمين واترپولو بود نيز گفت:" فوتبال زمستاني همين است. ما فقط مي خواستيم بازي خودمان را زير باران انجام دهيم. همه سعي کردند که لذت ببرند. ما مشکلاتي داشتيم اما اين فوتبال زمستاني است . بايد عادت کرد و سبک بازي را به آن عادت داد . بايد بدانيم که چطور بازي کنيم. هماهنگي مهم است. لوانته در مقابل ما جنگ راه انداخته بود. به شايستگي برديم. اين بازي براي همه مشکل بود. من هرگز در يک بازي با چنين مشکلاتي حاضر نشده بودم. تصميم گرفتيم که به 2-4-4 عادت کنيم چرا که شرايط بازي اين گونه بود. در چنين بازيهايي هر کس گل بزند مي برد. در نهايت ما دو تا زديم. واکنش خوبي داشتيم. تيم شخصيت و نيروي خودش را داشت. بدون کريستيانو کارمان مشکل بود. دي ماريا و کايخون بر خلاف زمين که خيلي بد بود، بازي خوبي داشتند. پس از آن نوبت گلزني بچه بود که باعث شد سه امتياز را بگيريم. "

مورينيو در مورد داوري بازي نيز گفت:" پنالتي مشخص بود. داور خيلي خوب کار کرد اما کمک داور روي گل لوانته اشتباه کرد، آفسايد بود. مردم يک بازي زيبا را نديدند اما يک جنگ صادقانه را تماشا کردند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by clau; 13-11-2012 at 08:26.

3. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

تبریک به همه ! دیشب برد سخت و شیرینی داشتیم ، موراتا هم عالی بود

این آلبیول خیلی سوتیه نزدیک بود تیم رو به باد بده:( من که نفهمیدم چرا اصلا اومد تو بازی گزینه های بهتری هم بود:|

سلام دوستان متاسفانه بازیو ندیدم یعنی فقط 10 دقیقه ی آخرو رسیدم که ببینم. خوشحال شدم تو این زمین بازیو رئال برد رونالدو چه جوری مصدوم شد؟ مصدومیتش جدیه یا میتونه هفته های دیگه بازی کنه؟
    داويد ناوارو با آرنجش زد! قبلا هم دماغ يکى رو شکونده بود اين بشر!
    هنوز معلوم نيست ولى به احتمال زياد ميرسه ، بازى بعدى هم خيلى سخته
    Last edited by A/|\IR; 12-11-2012 at 16:20.

5. 5 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریس رونالدو به دلیل مصدمیت از ناحیه صورت که در بازی مقابل لوانته رخ داد، از تیم ملی پرتغال کنار گذاشته شد. تیم پرتغال چهارشنبه با تیم Gabon (؟؟؟!!!) بازی دارد.

7. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به نظر من از مصدومیت خبری نیست....
    این بیشتر برای استراحت بازیکن هایی نظیر اوزیل و رونالدو هست که مصدومیتشون رو بهونه کردند تا برای تیم ملی بازی نکنند .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این بیشتر برای استراحت بازیکن هایی نظیر اوزیل و رونالدو هست که مصدومیتشون رو بهونه کردند تا برای تیم ملی بازی نکنند .
    چشم که شوخی بردار نیست نمیشه ریسک کرد. ضمن اینکه فکر کنم این بازی هم دوستانه باشه؛ پس اصلاً اصراری نیست که ریسک کنن.

10. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

چشم که شوخی بردار نیست نمیشه ریسک کرد. ضمن اینکه فکر کنم این بازی هم دوستانه باشه؛ پس اصلاً اصراری نیست که ریسک کنن.
    درسته ...منم گفتم برای بازی کردن مشکلی نداره به نظر من...بیشتر هدف از اینکه مرخصش کردند اینه که یه وقت مصدومیتش تشدید نشه

12. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا دعوا سر بازی لوانته - رئال یکم بالا گرفته

میگن په په بعد از برد رئال، جلو رختکن لوانته رقصیــده!

کلاً کار بالا گرفته، از یه طرف باشگاه بیانیه داده که تمام بازیکنا و مربیا رفتارشون خوب بوده، بخصوص په په، از طرف دیگه مارکا خیلی شلوغش کرده و گفته لوانته دشمن جدید رئال هست که لباس بارسلونا بر تن کرده.

راموس هم که بعد از بازی گفته بود Sergio Ballesteros باید بره Boxing !!! اونم اومده مصاحبه کرده که تو عمرم به کسی حمله نکردم و ... مارکا هم به طعنه این عکس رو از اون گذاشته:

کلاً از وقتی لوانته اومد به لیگا، مورینیو هم تازه تو رئال شروع به کار کرد. تو اولین سفرمون به لوانته فقط یه تساوی 0-0 گرفتیم. بعد اون بازی په په بازیکنای لوانته رو متهم کرد که فیلم بازی میکردن: " به نظر میرسه 10 تا بازیکن لوانته قراره کارشون به بیمارستان بکشه! به هر حال خوشحالم که اینجوری نشد. "

البته رئال بعداً با یه پیروزی 8-0 جبران کرد. تو اون بازی هم بازیکنای لوانته رئالی ها رو متهم کردن که مارو دست انداختن. گویا وقتی دی ماریا گل 6م رو زد، برگشته بهشون گفته: " به لباسم دست نزن که کثیفش میکنی "

تنش بیشتر شد وقتی فصل پیش از لوانته شکست خوردیم و مورینیو برگشت گفت: " براشون خوشحالم، خوب بلدن چطوری وقت کشی کنن، خودشون رو زمین بندازن و مارو تحریک کنن... "

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم دلیلی نداره که مصدومیتو بهونه کنن
    مصدومیت رونالدو که کاملا مشخص بود جای بهونه کردن نداره
    بعد اگه اینکارو هم بکنه خیلی کاره خوبی میکنه دفعه ی قبل بود واسه بازیای ملی رفته بودن نصفشون مصدوم شدن
    تازه دارن کم کم خوب میشن
    بازی پرتغالم که با تیم قوی نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب خدا رو شکر خدیرا و کریم برگشتند

خدیرا به تمرینات برگشت
    ،
    کریم پا به توپ شد

اولین تمرین رئال در غیاب 9 ملی پوش برای آماده سازی بازی با اتلتیک در برنابئو برگزار شد .
    مهمترین خبر ، بازگشت سامی خدیرا به تمرینات گروهی بود . بی تردید با بازگشت او خط هافبک رئال سر و سامان می گیرد . از طرفی یاکوب ، مولرو و باریل از رئال مادرید سی در این تمرین حضور داشتند .
    کریم بنزما نیز پا به توپ شد و تنها تمرین کرد . او هم به نظر می رسد که به بازی بعدی برسد .

مرجع اخبار رئال

17. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •