دوست عزیز
نام گذاری ایران 6450 است و نام گذاری اصلی آن 6400 است و اصلا در منوهای تلویزیون شما 6450 پیدا نمی شود و چون این تلویزیون یعنی تولید مصر6400 در ایران اسمبل نشده بعد از کانال یابی باید حتما کانالها را از نظر شماره ویرایش کنید.
دوست عزیز
نام گذاری ایران 6450 است و نام گذاری اصلی آن 6400 است و اصلا در منوهای تلویزیون شما 6450 پیدا نمی شود و چون این تلویزیون یعنی تولید مصر6400 در ایران اسمبل نشده بعد از کانال یابی باید حتما کانالها را از نظر شماره ویرایش کنید.
سلام جناب متین پور
من این کار 5 6 باری فقط خودم انجام دادم چند باری هم بابام و با روش های مختلف . اون حالتی که به پایه بزرگه فیش استریو هم وصل میشه هم امتحان کردم .
اول وارد منوی مخفی میشم و اون فایل رو اجرا میکنم . البته من هم اون چندتا فایل های صوتی دیگه رو هم 100 بار امتحان کردم!
با سیم خروجی اسپیکر کامپیوترم تست کردم با لپ تاپ تست کردم با موبایل تست کردم نمیشه . بردم بیرون با اهم سنج دیود ها رو تست کردن سالم بود . یه بار دیگه همه رو ریختم دور رفتم از اول خریدم بازم نشد. درایور کارت صدام پاک کردم تا توی تنظیمات صدای ویندوز بشه گذاشت رو 20db که بازم نشد
دیود ها موازات هم هستن و هیچ مشکل اتصال نداره اما وقتی تست میکنی چراغی روشن نمیشه که مغازه دار طرف تست کرد گفت نباید چراغی روشن بشه مدلش همیجوری و سالم بود . این ها که گرفتم فرستنده هستش دقیقا همونی که روی کنترل ها هست
با irblaster هم خیلی ور رفتم ولی نمیشه . ruSamsungTVCommunicator هم تی وی نشناخت اصلا . انگار اصلا طلسم شده! امیدوارم بشه تا مجبور نشم بفروشمش
به نظرت مشکل از کجاست ؟ من اصلا تلویزیون دیجیتال نمیخوام به درک فقط میخوام قفلش باز بشه که بزرام روی امارات تا بشه با usb اپدیت کرد یا اینکه انلاین حداقل اپدیت جدید بده چون روی ایران اصلا نه اپدیت جدید میده نه با usb نمیشه و میگه هیچ فایل معتبری پیدا نشد . اپدیتش 1117 هست که برای 7 ماهه پیشه و اصلا اینجوری خوشم نمیاد و باید حتما اپدیت کنم
به سامسونگ زنگ زدم گفتم احتمالا اون ریموت کنترل مخصوص رو دارن که باز بکنن بعد کلی سوال پیچ کردن که چرا قفل شده چرا دیجیتال از کار افتاده اصلا از کجا میدونی به کجا دست زدی در نهایت گفتن نه ما کنترل یا چیز خاصی ندارم باید تی وی بیاری اینجا احتمالا باید مادربردش عوض کنیم که خرجشم زیاده . تازه طرف میگفت برای چی اپدیت کردی خراب میشه اصلا نباید اپدیت کنی همش الکیه به جایی دست زدی که نباید میزدی!! سامسونگ نمیفهمه اینا میفهمن! خودشونم اپدیت یو اس بیشو فکر کنم بستن که کسی نکنه
مدل f6450
Last edited by saeid72; 21-08-2014 at 23:54.
دوست عزیز
خیلی عجیب که برای شما این مشگل بوجود آمده اگر در تهران ساکن هستید ممکن است بتوان حضوری مشگلتان را حل کنم. چون شما تمام راه حلها را می گویید امتحان کردید.
براتون پیام خصوصی کردم
برای خودم عجیب نیست چون همیشه بدترین حالت ها برای من اتفاق میفته . (بدجور بدشانس)
سلام اقای متین پور خسته نباشی.ممنون از جواب قبلی.یه سوال برای ورود به منو مخفی باید کنترل دستی درست کرد؟یا با کنترل خود تلویزیون میشه وارد سرویس مخفی شد؟این مدل تی وی من هست ایا منو فارسی و دیجیتالش رو میشه فعال کرد ممنون میشم راهنمایی کنید.تلویزیون من مدل سخت مصر هست ua48h6400ar//2014
دوست عزیز
بله باید کنترول دست ساز برای این کار بسازید و همچنین با کنترول معمولی نه کنترول لمسی هم داشته باشید . و با همان روشی که گفتم باید اینکار را انجام دهید
از این تایپیک استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی هست تهران این دستگاهو ساخته باشه من ازش قرض بگیرم 5 دقیقه....
ممنون میشم اگه شمارشو برام پیام کنه...
تلویزیونم لوکال ستش خاموشه هر کاریم کردم نتونستم درست کنم خودم...
فقط برای نمایش زیرنویس میخوام الان جدا از هم نشون میده زیرنویسارو...
ممنون و سپاس![]()
دوست عزیز
اگر به این منظور می خواهید نیاز به ورود به منوی مخفی نیست از این پست برای رفع مشگلتان استفاده کنید.
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من تمام کارهای گفته شده رو انجام دادم ولی جواب نمیده فقط یه تایمر قرمز چشمک زن بالای تصویر ضاهر میشه و فقط با خاموش کردن tv قطع میشه و اتفاق دیگه ای نمی اوفته
دوست عزیز
نگاه کنید که فایل صوتی تان بدون کنترول درست عمل می کند . اگر بله سعی کنید کنترول را نزدیک به تصویر تلویزیون عمل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)