تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 46 از 325 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diazepam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

رشته سینما !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من کنکور هنر شرکت کردم رتبم 5000 شد هیچجا قبول نشدم حتی غیرانتفایی البته من دست بالا گرفته بودم!
    خواستم بدونم تکمیل ظرفیت اگه شرکت کنم جایی قبول میشم؟
    البته قصد دارم امسالو بخونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

و لطفا اگه تاپیکی راجع به کنکور هنر هست ممنون میشم معرفی کنید...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

5. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ازمون عملی اغلب سوالاتی در همان ضمینه است.
    برخی رشته های موسیقی در ازمون ساز ها میخوان از فرد.

7. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من امسال کنکور رشته ریاضی دادم و رتبم شد 15000 اینام اشتباهات اصلی منن امیدوارم بهتون کمک کنن
    سعی کنین بیشتر تمرکزتون روی مطالعه کتاب های درسی باشه و کتاب های الکی به هیچ وجه نخرین که فقط باعث سردرگمی میشن و تقریبا همشون در یک حدن ! به نظر من فقط 1 کتاب اونم برای تمرین و تست زدن کفایت می کنه (باورتون میشه شاید 100تا کتاب تست داشتم خودم)
    برنامه ریزی داشته باشین
    سعی کنین کلا قید اینترنت و بازی و فیلم و این جور چیزا رو بزنید ( 9 ماه که بیشتر نیست!)
    خلاصه نویسی یادتون نره!
    اگر گزینه 2 -کانون یا امثال اینارو امتحان میدین حتما حتما با برنامه همینا پیش برین مگر نه فقط وقت تلف کردنن
    یک چیزه دیگه این که چه مدل کتابی هم می گیرین زیاد مهم نیست مهم اینه که یک کتاب رو بگیرین و کامل بتونین بخونینش و بهش مسلط بشین مثلا من خودم شیمی مبتکرانو می خوندم تو همون 2 تا جلد پیش موندم 2و3 رو هم اصلا وقت نکردم توی کنکور هم 15% زدم !! که خوب اگر فقط کتاب های سازمانی رو می خوندم به مراتب از این بهتر میزدم!
    Last edited by omidshaman; 14-09-2012 at 21:26.

9. این کاربر از omidshaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستمون الان توی پست قبلی یه حرفی زدن که بنده رو توفکر برد ، منظورم این جمله است : ( اگر فقط کتاب های سازمانی رو می خوندم به مراتب از این بهتر میزدم!) من نمیخوام بعد از کار کردن با کتابهای تست به همچین نتیجه ای برسم ، لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم !
    حسابان رو من فصلی پیش میرم ، هر فصل رو ابتدا کتاب رو مسلط میشم و بعد سراغ تستاش میرم ، منتهی تست ها رو از خیلی سبز میخونم و زمان زیادتر میبره چون نکاتش برام واقعا جدیده و تشریح کردن هر تست یکم طول میکشه، مثلا 5روز طول میکشه تا فقط یک فصل از کتاب رو تستاش رو تموم کنم(500تست) ! به نظرتون زمان زیادی نیست ؟
    در کل درباره ی کتابهای خیلی سبز چیزی که تا الان فهمیدم اینه که از هرکی درباره ی خیلی سبز میپرسی میگه اگه زیاد به فلان کتاب علاقه داری برو خیلی سبز بگیر ، بحث اینجاست که دوست داشتن یا نداشتن من در راستای کنکوره !
    کتاب هایی میخوام که استاندارد باشه و در حد خود کنکور ، نه بیشتر نه کمتر ، من خودم هم کنکور دادم ولی نخوندم و نخونده با سوالات مواجه شدم ، به خاطر همین سطح سوالات رو نمیدونم در حد کدوم کتاب تسته ، دوستانی که خوندن کمک کنن و بگن که کدوم کتاب بهتره ، من میخوام درهر کتاب تخصصی یه کتاب تست رو دست بزارم روش و بعد از کتاب اصلیم اون کتاب تست رو کار کنم ! نمیخوام کم بیارم توی کنکور ، بار اضافه هم دوست ندارم ، میخوام دقیقا همون توشه ای که واسه راه نیاز هست رو بردارم !
    در مورد کتابهای عمومی تقریبا تکلیف معلومه و میدونم که کتاب رو اگه زیر و رو کنم و یکم هم خارج از کتاب کار کنم میتونم نتیجه ی کامل رو بگیرم ، اما توی کتابهای تخصصی مسئله فرق میکنه !
    لطفا در مورد کتاب های تخصصی رشته ی ریاضی کمکم کنید ! آیا کتاب های گاج سفید در حد استاندارد کنکور هست که ازشون استفاده کنم ؟

11. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستمون الان توی پست قبلی یه حرفی زدن که بنده رو توفکر برد ، منظورم این جمله است : ( اگر فقط کتاب های سازمانی رو می خوندم به مراتب از این بهتر میزدم!) من نمیخوام بعد از کار کردن با کتابهای تست به همچین نتیجه ای برسم ، لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم !
    حسابان رو من فصلی پیش میرم ، هر فصل رو ابتدا کتاب رو مسلط میشم و بعد سراغ تستاش میرم ، منتهی تست ها رو از خیلی سبز میخونم و زمان زیادتر میبره چون نکاتش برام واقعا جدیده و تشریح کردن هر تست یکم طول میکشه، مثلا 5روز طول میکشه تا فقط یک فصل از کتاب رو تستاش رو تموم کنم(500تست) ! به نظرتون زمان زیادی نیست ؟
    در کل درباره ی کتابهای خیلی سبز چیزی که تا الان فهمیدم اینه که از هرکی درباره ی خیلی سبز میپرسی میگه اگه زیاد به فلان کتاب علاقه داری برو خیلی سبز بگیر ، بحث اینجاست که دوست داشتن یا نداشتن من در راستای کنکوره !
    کتاب هایی میخوام که استاندارد باشه و در حد خود کنکور ، نه بیشتر نه کمتر ، من خودم هم کنکور دادم ولی نخوندم و نخونده با سوالات مواجه شدم ، به خاطر همین سطح سوالات رو نمیدونم در حد کدوم کتاب تسته ، دوستانی که خوندن کمک کنن و بگن که کدوم کتاب بهتره ، من میخوام درهر کتاب تخصصی یه کتاب تست رو دست بزارم روش و بعد از کتاب اصلیم اون کتاب تست رو کار کنم ! نمیخوام کم بیارم توی کنکور ، بار اضافه هم دوست ندارم ، میخوام دقیقا همون توشه ای که واسه راه نیاز هست رو بردارم !
    در مورد کتابهای عمومی تقریبا تکلیف معلومه و میدونم که کتاب رو اگه زیر و رو کنم و یکم هم خارج از کتاب کار کنم میتونم نتیجه ی کامل رو بگیرم ، اما توی کتابهای تخصصی مسئله فرق میکنه !
    لطفا در مورد کتاب های تخصصی رشته ی ریاضی کمکم کنید ! آیا کتاب های گاج سفید در حد استاندارد کنکور هست که ازشون استفاده کنم ؟

خوب همونطور كه تو اين تايپيك و تايپيكه كتاب ها و جزوات مشاههد ه ميكني ميبينيد كه نظر ها خيلي متفاوته تقريبا ميشه گفت همه ميان اينجا و كلي انتخاب پيش رويه شما مذارن و شما يه جورايي گيج ميشين.

من پيشنهادم رو ميگم به عنوان كسي كه درسم خوب بود(علي رغم اينكه رتبم 5000 شده ولي خوب شايد معدله كتبيم گويايه يه سري چيزا باشه(19.04) ) ولي شما باز هم وقتي رفتي كتابفروشي انتخاب هايي كه براي يه درس داري رو خوب زير و رو كن (منظور اين نيست يه ورق بزني و سرسري بگذري يني يه مبحثي رو كه توش تسلط داري رو انتخاب كن ببين كتابي كه من معرفي ميكنم و كتابايي كه بقيه معرفي خواهند كرد چه جوري اون مبحث رو توضيح دادن تستهاش در چه حديه و..................

حالا پيشنهادات:
    هندسه پايه:نشر دريافت(تست كم داره ولي بسيار كتابه جمع و جور در حد كنكور به دور از فرمول هاي مزخرف)......براي تست الگو يـــــــــا كانون
    هندسه تحليلي:من از گاج استفاده ميكردم ولي اگه شما اين كتاب رو خريدي حواست باشه كه فرمول هاي چرت كم نداره بعضي سوالات هم كلا به دور از ورطه ي كنكوره///كتاباي فار هم ميتوني بررسي كني....حتما حرفي براي گفتن خواهند داشت.

گسسته:فار و خوشخوان..............خوب آموزش خوشخوان خشكه و مختصر مفيد ولي فار بهتر مطلب رو باز كرده خصوصا اينكه جواب تستاش رو خيلي عالي داده ميتونم بگم بيشتر حجم كتاب جواب تسته...كلا براي گسسته وجود يه معلم خيلي خوب از نظرم ضروريه

ديفرانسل :من معلممون خيلي خوب بود يه 30 سال رو اشتم +انديشه فائق..............اينو از بقيه بپرسي بهتره

فيزيك:من معلم فيزيكمون فاجعه بود به خاطر همين اكثره كتابا رو زير رو كردم
    براي آموزش :اگه ميخواي خيلي مفهومي ياد بگيري و واقعا حوصله داري فار بهترين گزينست...توضيحش عاليه...فقط زياده يكم همين
    كتاب الگو هم خيلي خوبه......

شيمي:مبتكران بدون شرح!

دوست عزيز كتابي كه براي حسابان عنوان كردي اصلا جالب نيست كلا خيلي سبز براي تبليغه كتاباش (بعضياش)زيادي اغراق ميكنه
    ضمنا 500 تا تست براي 5 رو خيلي كمه خيلي....

حتما از يه مشاوره باتجربه كمك بگير تا وسط راه تازه نفهمي كلي اشتباه كردي
    و اينكه خيلي دنباله آموزش نباش..عمده ي وقت رو بذار براي تست يني سعي كن بيشتر تويه تست ياد بگيري(براي دروس تحليلي)

13. 2 کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت 1=1+1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تو کتابام

پيش فرض

خوب همونطور كه تو اين تايپيك و تايپيكه كتاب ها و جزوات مشاههد ه ميكني ميبينيد كه نظر ها خيلي متفاوته تقريبا ميشه گفت همه ميان اينجا و كلي انتخاب پيش رويه شما مذارن و شما يه جورايي گيج ميشين.

من پيشنهادم رو ميگم به عنوان كسي كه درسم خوب بود(علي رغم اينكه رتبم 5000 شده ولي خوب شايد معدله كتبيم گويايه يه سري چيزا باشه(19.04) ) ولي شما باز هم وقتي رفتي كتابفروشي انتخاب هايي كه براي يه درس داري رو خوب زير و رو كن (منظور اين نيست يه ورق بزني و سرسري بگذري يني يه مبحثي رو كه توش تسلط داري رو انتخاب كن ببين كتابي كه من معرفي ميكنم و كتابايي كه بقيه معرفي خواهند كرد چه جوري اون مبحث رو توضيح دادن تستهاش در چه حديه و..................

حالا پيشنهادات:
    هندسه پايه:نشر دريافت(تست كم داره ولي بسيار كتابه جمع و جور در حد كنكور به دور از فرمول هاي مزخرف)......براي تست الگو يـــــــــا كانون
    هندسه تحليلي:من از گاج استفاده ميكردم ولي اگه شما اين كتاب رو خريدي حواست باشه كه فرمول هاي چرت كم نداره بعضي سوالات هم كلا به دور از ورطه ي كنكوره///كتاباي فار هم ميتوني بررسي كني....حتما حرفي براي گفتن خواهند داشت.

گسسته:فار و خوشخوان..............خوب آموزش خوشخوان خشكه و مختصر مفيد ولي فار بهتر مطلب رو باز كرده خصوصا اينكه جواب تستاش رو خيلي عالي داده ميتونم بگم بيشتر حجم كتاب جواب تسته...كلا براي گسسته وجود يه معلم خيلي خوب از نظرم ضروريه

ديفرانسل :من معلممون خيلي خوب بود يه 30 سال رو اشتم +انديشه فائق..............اينو از بقيه بپرسي بهتره

فيزيك:من معلم فيزيكمون فاجعه بود به خاطر همين اكثره كتابا رو زير رو كردم
    براي آموزش :اگه ميخواي خيلي مفهومي ياد بگيري و واقعا حوصله داري فار بهترين گزينست...توضيحش عاليه...فقط زياده يكم همين
    كتاب الگو هم خيلي خوبه......

شيمي:مبتكران بدون شرح!

دوست عزيز كتابي كه براي حسابان عنوان كردي اصلا جالب نيست كلا خيلي سبز براي تبليغه كتاباش (بعضياش)زيادي اغراق ميكنه
    ضمنا 500 تا تست براي 5 رو خيلي كمه خيلي....

حتما از يه مشاوره باتجربه كمك بگير تا وسط راه تازه نفهمي كلي اشتباه كردي
    و اينكه خيلي دنباله آموزش نباش..عمده ي وقت رو بذار براي تست يني سعي كن بيشتر تويه تست ياد بگيري(براي دروس تحليلي)

فار خوندنش خیلی زمان میبره

15. این کاربر از 1=1+1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فار خوندنش خیلی زمان میبره
    خب بستگي به شخص هم داره
    ضمنا من خودم از جلد 1 كمتر استفاده كردم ...اون 2 فصل آخر هم از اون نخوندم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •