تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 281 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    من اینطوری که فکر میکنم درست هست ؟ ( در مورد مهندسی نرم افزار دانشگاه علم و صنعت . رتبم هم که 1890 منطقه 1 هست )
    " میگم که بخاطر اینکه :
    1 - ظرفیت مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران 4 نفر اضافه شده .
    2 - محدودیت جنسیتی این رشته تو دانشگاه علم و صنعت برداشته شده .
    3 - به نظر میرسه امسال شهرستانی ها بهتر از سال های پیش کار کردند و نسبت به پارسال تعدادشون بیشتره .
    4 - دانشگاه عباسپور هم امسال این رشته رو اضافه کرده .
    "
    شانس قبولی من نسبت به پارسال بیشتر شده ؟
    من تصمیمم رو گرفتم و تمام مهندسی سخت افزار های تهران رو میزنم . به نظرتون دانشگاه علم و صنعت قبولیم تو سخت افزار 90% هست ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام .
    من اینطوری که فکر میکنم درست هست ؟ ( در مورد مهندسی نرم افزار دانشگاه علم و صنعت . رتبم هم که 1890 منطقه 1 هست )
    " میگم که بخاطر اینکه :
    3 - به نظر میرسه امسال شهرستانی ها بهتر از سال های پیش کار کردند و نسبت به پارسال تعدادشون بیشتره .
    "
    من تصمیمم رو گرفتم و تمام مهندسی سخت افزار های تهران رو میزنم . به نظرتون دانشگاه علم و صنعت قبولیم تو سخت افزار 90% هست ؟

ممنون
    پسر با این رتبه ای که اوردی چرا میخوای سخت افزار ها رو بزنی؟فکر کنم نرم افزار قبول شی راحت. نخ سوزن اینکه خودتم تو تهرانی و نرم افزارم ناحیه ایه پذیرشش

خوش به حالت شده تو من که دارم واسه سخت افزار شهید بهشتی یا خواجه نصیر خودمو خفه میکنم تازه کسیم نیست به سوال ما جواب بده(سوال صفحه قبلم خواهشا مهندس کامپیوتراش جواب بدن)

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مهندسی مواد چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسر با این رتبه ای که اوردی چرا میخوای سخت افزار ها رو بزنی؟فکر کنم نرم افزار قبول شی راحت. نخ سوزن اینکه خودتم تو تهرانی و نرم افزارم ناحیه ایه پذیرشش

خوش به حالت شده تو من که دارم واسه سخت افزار شهید بهشتی یا خواجه نصیر خودمو خفه میکنم تازه کسیم نیست به سوال ما جواب بده(سوال صفحه قبلم خواهشا مهندس کامپیوتراش جواب بدن)
    خب منم از خدامه ولی تو 4 تا دانشگاه برتر ایران دانشگاه و به نرم افزار رفتن ترجیح دادم . یعنی انتخاب رشتم اینطوریه :
    دانشگاه صنعتي شريف- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي شريف- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه علم و صنعت ايران - تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه علم و صنعت ايران - تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه شهيد بهشتي- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه شهيد بهشتي- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه صنعت آب و برق(شهيد عباسپور)- تهران مهندسی نرم افزار
    سلام

دوستان کسی هم باشه ما رو راهنمایی کنه ممنون میشم

ناجور بین سخت افزار و نرم افزار موندم

علاقم شدیدا به نرم افزاره(ضمن این که دانشچوی انصرافی مهندسی شیمی هستم و تقریبا مسایل دانشگاهی رو بلدم)

دوستان که گفتید که فکر تغییر گرایش در مقطع کارشناسی نباشم حالا سوالم اینه که مهندسی سخت افزار اگه بخونم چقدر ممکنه و چقدر سخت میشه اگه بخوام واسه ارشد برم گرایش نرم افزار یا هوش مصنوعی؟(سربازی هم معافم و از اون لحاظ مشکلی نیست و وقت دارم)
    ببین من تازه کنکور دادم و درسته زیاد سر در نمیارم ولی خیلی تحقیق کردم . حتی پاشدم رفتم دانشگاه علم و صنعت . حتی برنامه درسیشون رو هم گرفتم .
    چون تو 3 سال اول که خیلی درسا شبیه همند و بیشتر تفاوت تو سال آخره . من به امید تغییر گرایش میرم ولی اگرم نشد خودم بعد از اتمام دانشگاهم میشینم درسا رو جدا میخونم . من این کار و میکنم و فکر کنم نتیجه بده . به نظر من سخت افزار علم و صنعت رو بخونم و درسای تخصصی نرم افزار خودم بخونم بهتر از اینه که مثلا نرم افزار شهید بهشتی یا خواجه نصیر رو بخونم . درضمن من خونم خیلی خیلی نزدیک به علم و صنعت هست ... وضعیت خودم رو گفتم که شاید به شما هم کمک کنه
    راستی . رتبتون چند شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
    مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟اولویت کدوم باشه بهتره؟

1.برق و مکانیک و عمرن روزانه 2شبانه همینا 3.متالوژی روزانه 4.مهندسی کامپیوتر بعد معماری نمی دونم!!!!کمک.

مهندسی کامپیوتر بهتره یا معماری؟؟؟
    تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!شما کار به علاقه من نداشته باشین نظر خودتونو بگین.
    خواهش میکنم...

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام .
    " میگم که بخاطر اینکه :
    "

ممنون
    جالب
    منم دقیقا همین شرایط رو دارم و میخوام برم نرم افزار ولی اصلا سخت افزار نه
    همه این ها رو هم در آورده بودم ولی مساله ی دیگری که هست اینکه ظرفیت رشته های دیگه مثل برق و مکانیک که پر طرفدار تر هستند هم زیاد شده ( وی شریف و تهران و امیر کبیر و علم و صنعت به صورت کلی ) و این هم تا حدودی موثر

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آینده ی شغلی صنایع چطور ؟ از دوستان کسی در مورد صنایع اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
    مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟اولویت کدوم باشه بهتره؟

1.برق و مکانیک و عمرن روزانه 2شبانه همینا 3.متالوژی روزانه 4.مهندسی کامپیوتر بعد معماری نمی دونم!!!!کمک.

مهندسی کامپیوتر بهتره یا معماری؟؟؟
    تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!شما کار به علاقه من نداشته باشین نظر خودتونو بگین.
    معماری باید دید هنری داشته باشی. متالورژی هم دختر عمه من با این که فوق لیسانس داره از دانشگاه سراسری(اونم 8 سال پیش فوقشو گرفته) نشسته تو خونه جزوه های شوهرشو تایپ میکنه.
    برق الکترونیک و قدرتم که خیلی فرق دارن.کار الکترونیک تو ایران خیلی کمه تقریباَ وجود نداره.
    Last edited by xerxes again; 08-08-2012 at 12:50.

9. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

خب منم از خدامه ولی تو 4 تا دانشگاه برتر ایران دانشگاه و به نرم افزار رفتن ترجیح دادم . یعنی انتخاب رشتم اینطوریه :
    دانشگاه صنعتي شريف- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي شريف- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه علم و صنعت ايران - تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه علم و صنعت ايران - تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه شهيد بهشتي- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- تهران مهندسی نرم افزار
    دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه شهيد بهشتي- تهران مهندسی سخت افزار
    دانشگاه صنعت آب و برق(شهيد عباسپور)- تهران مهندسی نرم افزار

ببین من تازه کنکور دادم و درسته زیاد سر در نمیارم ولی خیلی تحقیق کردم . حتی پاشدم رفتم دانشگاه علم و صنعت . حتی برنامه درسیشون رو هم گرفتم .
    چون تو 3 سال اول که خیلی درسا شبیه همند و بیشتر تفاوت تو سال آخره . من به امید تغییر گرایش میرم ولی اگرم نشد خودم بعد از اتمام دانشگاهم میشینم درسا رو جدا میخونم . من این کار و میکنم و فکر کنم نتیجه بده . به نظر من سخت افزار علم و صنعت رو بخونم و درسای تخصصی نرم افزار خودم بخونم بهتر از اینه که مثلا نرم افزار شهید بهشتی یا خواجه نصیر رو بخونم . درضمن من خونم خیلی خیلی نزدیک به علم و صنعت هست ... وضعیت خودم رو گفتم که شاید به شما هم کمک کنه
    راستی . رتبتون چند شده ؟
    اوکی

من رتبم ۷۰۰ منطقه ۳ شده

والا به نظر من مهندسی نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی رو قبول شید بهتره تا اینکه سخت افزار علم و صنعت

دیگه خیالت راحته

ولی یه سوال مهم اینه که سربازی داری یا نه؟تا اونجایی که من تحقیق کردم اگه کسی سخت افزار بخونه و بخواد واسه ارشد بره گرایش مثلا نرم افزار دروس كامپايلر، زبانهاي برنامهسازي، طراحي الگوريتم، پايگاه داده رو باید خودت برای ارشد بخونی که این دروس جز دروسی هستند که ضریب ۲ هم دارن واسه ارشد البته اگه گرایش نرم افزار رو بری(همونطور که میدونی تو ارشد به ۴ گرایش معماری کامپیوتر ِِ؛ هوش مصنوعی ؛ طراحی الگوریتم ؛ نرم افزار تقسیم میشه که البته برای اطلاعات بیشتر میتونی دفترچه شماره ۱ ارشد ۹۱ از سازمان سنتجش دانلود کنی) با توجه به این مسایل اگه سربازی داشته باشی تو اون مدت کم که تو دان هم مشغول تحصیل هستی به نظرم خوندن این ۴ کتاب سخت میشه

کاش یکی از بچه های کامپیوتر تو این مورد نظر بده

واسه من معدل خیلی مهمه اقایونی که تهرانن خبر دارن دان خواجه نصیر یا شهید بهشتی خیلی سختگیرن اساتید؟میشه معدل خوب اورد؟یا همش با ۱۳ و ۱۴ است؟با روزی ۲ تا ۳ ساعت درس خوندن میشه خوب معدل اورد؟کلا جو دانشگاه های تهران از این لحاظ چه جوریه؟
    Last edited by amir_70; 08-08-2012 at 12:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آینده ی شغلی صنایع چطور ؟ از دوستان کسی در مورد صنایع اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم
    صنایع میدونم هم درسش آسونه هم کارش درآمدش هم خوبه. تو ایران هم کار داره ولی نه زیاد. کاراشون مثلاَ اینطوره که یه کارخونه رو بررسی میکنن بعد میگن باید این شرایطو داشته باشی تا iso بگیری.
    کار سطح بالاش هم همونی بود که یه مهندس صنایع که اسمشو یادم نیست با ایده هاش یه کارگاه رو تبدیل کرد به کارخونه ماموت که آنلاین با سوئد مبادله داره.

12. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •