کسی سیو چپتر 4 به این ور رو داره ؟
کسی سیو چپتر 4 به این ور رو داره ؟
متن ارور رو از قسمت details کپی کن و اینجا توی اسپویلر بزار
سیو رو هم اگه خواستی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی Documents کپی کن
داخل فولدر اصلی بازی کنار فایل Max Payne 3.exe
1. منوی استارت رو باز کن و در قسمت search کلمه Windows Features رو تایپ کن و اینتر بزن
2. دنبال کلمه net framework بگرد ، اگه گزینه هاش تیک داشت ، تیکش رو بردار و بالکعس
3. حالا از فولدر نصب بازی net framework رو دوباره نصب کن
اگه تغییری نکرد Microsoft net framework 4 و 3.5 رو دانلود و نصب کن
این سیو رو ک میریزم ...مشکلش اینه که Continue نداره ...بصورت چپتر چپتر هسش...سیو رو هم اگه خواستی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی Documents کپی کن
ارورم اینه :
Windows Has Stopped Working ......
Close !
دوست عزیز ممنون بابت تمام لطف هایی ک بهم کردی بلاخره مشکل حل شد و بازی اجرا شد ی سوال دیگه چرا بازی انقد گیر داره ؟ من ی فایل اپدیت بازی بود نصب کردم نمیدونم نسخه چند بود . مشکل از کجاس ک بازی گیر داره ؟
اگه کارت گرافیکت آپدیت باشه (ورژن 296 یا 301 ) ...،حتما سیستمت واسه این بازی جواب نمیده ....میتونی تنظیمات گرافیکی بازیرو بیاری پایین تا فریم بیشتری بگیری ...
ارور close program میده یا فقط close خالی ... ؟؟؟
روش زیر رو امتحان کن اگه فرقی نکرد ممکنه ایراد از بازیت باشه
- Open your Start menu and click Control Panel
- Browse to “System Maintenance” then “System”
- In the left panel, select “Advanced System Settings” from the available links
- You should now see the System Properties Window, which will have three sections. The top section is labeled “Performance” and has a “Settings” button. Click this button.
- Select the “Data Execution Prevention” tab.
- Select the option which reads “Turn on DEP for all programs and services except those I select”
- Use the “Browse” button to locate the executable file for the application you were trying to start when you received the StackHash error, and click Open to add it to your exceptions list.
- Click Apply or OK to commit your changes.
Last edited by virus2009; 24-06-2012 at 14:08.
دوستان بالاخره درست شد.
یه راهنمایی برای دوستانی که نسخه بلک باکس رو دان کردند.
هنگام نصب هیچ رو نزنید. حتی social club .
بعد از نصب هم هیچ کاری نکنید. یعنی نه کرک بریزید. نه اپدیت های 17 و 22 رو بریزید. هیچ کاری انجام ندید.
حالا از محل نصب بازی فایل playmaxpayne3.exe رو اجرا کنید.
دوستان directx که با این بازی هماهنگ باشه رو میشه لطف کنید و لینک بدید.
Close Program میده ....
باشه اینو امتحان می کنم
مرسی
سلام
من ویندوزم 64 بیت هستش
مشکل اجرا دارم تو دی وی دی 4 یه هلپر هستش که از روی اون دقیق همه کاری رو انجام دادم منتها موقع اجرا یه چیزی میاد که یه گزینش آفلاین مد هستش یه گزینه ریتری یه گزینش هم کلوز...اینطور که مشخصه برای آپدیته آقا دیگه ازم نپرسید فایروال و آنتی ویروسو خاموش کردی یا نه نپرسید کرکو کپی کردی یا نه انصافا جواب بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)