از شما مدلش vb هست ؟
تو سایتای خارجی که دیدم بعضی ها نوشته بودند این صدا رو دارند و یه جور نشونه هست برای چک کردن سالم بودنش!!
البته چندان مشکلی باهاش ندارم ، فقط اگه نبود خب بهتر بود
از شما مدلش vb هست ؟
تو سایتای خارجی که دیدم بعضی ها نوشته بودند این صدا رو دارند و یه جور نشونه هست برای چک کردن سالم بودنش!!
البته چندان مشکلی باهاش ندارم ، فقط اگه نبود خب بهتر بود
خب من بحثو شروع میکنم باز
هرکس از دوستان خریده به این سوالا پلسخ بده( مدل مورد نظر ASUS N56JR )
1.کیفیت بدنه و دستگاه چطوره؟
2.وزنش چطوره و آیا در حرکت دادن سنگینه؟
3درباره بکلایت کیبورد بگه که آیا فقط اطراف کلید ها روشن میشه یا حروف هم روشن میشوند؟ و اینکه لوگوی پشتدستگاه نیز روشن میشود؟
4.کیفیت صفحه نمایش در چه حد است؟ هنگامی که سر را به پایین و بالا و چپ و راست میبریم چطور است؟
5.بلندی صدا و کیفیت صدا چطور هست؟(با ساب و بدون ساب)
6.کیفیت و سرعت و دقت تاچ پد در چه حدی است؟
7.کدام نوع از ویندوز 8 روی دستگاه نصب هست؟(اصلی هست یا نه؟بررسی شود)
8.سرعت روشن شدن در چه حدیست(چند ثانیه)
9.وسایل همراه لپتاپ چیست؟
10.آیا خبری از کیبورد با حروف فارسی از این مدل هست یا کلا همین جنسای قاچاق رو آوردن و گارانتی میکنن؟
دوستانی ک خریدن به اینا جواب بدن یه ریویو کامل میشه برای همه
با تشکر از سوال های M R P
هر کی خریده لطفا کامل به این سوال ها کامل پاسخ بده.با تشکر![]()
رویو های کاملی در فروم هست که خوده بنده نوشتم ! سرچ کنید پیدا می کنید. تقریبا اولین کسی که تو این فروم این مدل رو خرید بنده بودم با یک فرد دیگه ... .
مدل های مختلف مثله jr و ... تقریبا با مدل اصلی یکی هستن فقط کانفیگ ها فرق می کنه. مثلا برخی فول اچ دی و برخی اچ دی هست بعضی با پردازنده i7 و مدل دیگه با پردازنده i5 وارد بازار میشه. پس زیاد رو این قضیه ریز نشید.
ریویو کامل همراه با تست های متعدد و عکس در صفحات قبلی موجوده
دوست عزیز ممنونتم ک جواب دادی ولی این مدل کلا با مدلی ک شما فرمودید فرق میکنه!! این مدل مخصوص گیم هت و یه جورایی مولتی مدیا دیگه نیست چون گرافیک GTX اره!! صفحه نمایششم سایتای خارجی گفتن به نسبت مدل های قبلی tn کیفیت بهتری داره!از تاچ پدش راضی نبودن زیاد(ینی در حد n550jv نبوده)الان این مدل توی سری n56 پرچمدار هست یجورایی و الان 5 روزم نیست ک اومده توی ایران اونم بصورت قاچاقی فک میکنم باشه چون کیبورد فارسی ندارن!! اصلا این مدل قرار نبود وارد ایران بشه به این زودی نمیدونم چی شده!! با نظرتونم درباره صفحه مات مخالفم اتفاقا صفحه مات کیفیت بیشتری داره چون نورو هم منعکس نمیکنه!! نموئنش بررسی صفحه نمایش مات n550jv با براق آن ک صفحه ماتشو تمام ریویو های خارجی بهترین دونستن و بعد از رتینا قرارش دادن در صورتی ک براقش کیفیت نه چندان بالایی نداشت به نسبت مات.
حالا خواهشمندم دوستی ک خریده این مدلو زودتر بگه ببینم چطوره و سوالارو جواب بده من فردا میخوام خرید کنم. قبلش بیاد دستم چی ب چیه
سلام امروز گشتم تو بازار های اصفهان هنوز n56jr نیاورده بودن.ال دیجیتال حدود 100 تومن جنس هاشو گرون تر میده و گرنه میخریدم.اخیرا هم اعلام کرده موجودیمون محدوده!
من نمیدونم چطوری این مدلو برداشته آل با قیمت 3500 گذاشته ولی n550 3800 درمیاد!!! این مدل 100 درصد قاچاق هست و من شخصا فک نمیکنم قرار باشه بصورت کلی بیاد ایران مخصوصا اینکه n550 ها هنوز توو انبارن و تموم نشدن و از این ضعیفترن و فقط یه صفحه نمایش بهتر دارن! قیمتشونم بیشتره!
ینی اگر دیگه نیاد یا قیمتش بره روو 4 تومن خوش بحال اونایی ک خریدن اولمن امروز احتمالا برم آل حظوری ته توی قضیرو در بیارم ببینم جریان این سخاوتمندی چیه؟
خبرشو بتون میدم!( از اون دوستمون ک خبری نشد) اگر خریدمشم میام اینجا یه ریویو میدم حال کنید
Last edited by M.R.P; 20-02-2014 at 07:50.
سلام دوستان
این هم ریویو asus N56JR که قولش رو داده بودم
اول از هر چیزی میخوام مشخصات کلی دستگاه رو بنویسم تا دوستان بیشتر اشنا بشن
سلام دوستان
این هم ریویو asus N56JR که قولش رو داده بودم
اول از هر چیزی میخوام مشخصات کلی دستگاه رو بنویسم تا دوستان بیشتر اشنا بشن
Operating System: Windows® 8
Processor: Intel Core i7 4700hq
Memory: 12GB
Display: 15.6" FullHd”
Storage Drive: 1000GB
Graphics : NVIDIA GTX760 2GB GDDR5
Optical Drive : DVDRW
بریم سراغ ظاهر دستگاه:
بدون شک یکی از نقاط قوت N56JR و لپتاپهای سری N ایسوس، طراحی زیبا و دلپسند آن است. بیشتر بدنه N56JR از فلز آلومینیوم ساخته شده و تنها در قسمت زیر لپتاپ شاهد استفاده از پلاستیک فشرده هستیم. قسمت پشتی در لپتاپ نیز از جنس آلومینیوم ساخته شده و رنگ نوکمدادی آن با طراحی خطوط عمودی، ظاهری جذاب به آن داده است. همچنین هنگامی که سیستم روشن است، لوگوی ASUS که وسط پشت در قرار گرفته، با نوری سفیدرنگ روشن میشود که زیبایی این بخش را دوچندان ميكند. اگر بخواهیم کمی سختگیرانه به این بخش نگاه کنیم، اگر دستانتان کمی چرب باشد، اثر انگشتان روی بدنه قابل رویت خواهد بود.
وزن دستگاه تقریبا ۲.۷ کیلوگرم است که البته یکمی زیاده!چنتا عکس از دستگاه گرفتم که ضمیمه میکنم
صفحه نمایش
همانطور که میدانید، این مدل جزو لپتاپهای قدرتمند مالتیمدیا محسوب میشود، بنابراین صفحهنمایش آن نسبت به مدلهای معمولی دارای ویژگیهایی است که آن را متمایز میکند. وقتی در لپتاپ را باز میکنیم با یک نمایشگر مات روبهرو میشویم.نمایشگرهای مات از قابلیت لمسی پشتیبانی نمیکنند. ایسوس در ساخت این مدل از یک نمایشگر 15/6 اینچی استفاده کرده است.
از آنجایی که این مدل مختص استفادههای مالتیمدیا مانند تماشای فیلم و... ساخته شده، هیچ جای تعجب نیست که میزان تفکیکپذیری صفحهنمایش آن 1080×1920 پیکسل یا همان Full HD باشد. یکی از نکات منفی نمایشگر N56JR، عدم بهرهگیری از پنل IPS است که موجب شده که زاویه دید به ۱۵۰ درجه کاهش پیدا کنه!
کیبورد
بالاتر نوشته بودم كه رنگ بدنه خارجی این مدل، نوکمدادیه. اما وقتی در N56JR را باز میکنیم، با یک کیبورد مشکی رنگ روبهرو میشیم. کار کردن با کلیدهایN56JR واقعا لذتبخشه! من الان با همبن کیبورد دارم تایپ میکنم!
البته دستگاه من کیبورد انگلیسیه
بک لایت این کیبورد رنگش سفیده و ۳ مرحله ای هست
در مورد تاچ پد باید بگم واقعا بزرگه!
حساسیتش هم خوبه!
اتصالات
N56JR بهعنوان یک لپتاپ مالتیمدیا در بخش ورودیها و خروجیها، چیزی کم نداره. قسمت چپ دستگاه درایو نوری، دو درگاه USB 3.0، حفره قفل وجود داره. بیشتر درگاههای دستگاه در سمت چپه و در این بخش شاهد ورودی برق براي شارژ دستگاه، فیش صوتی مربوط به سابووفر، درگاه اترنت، خروجی تصویر HDMI و VGA، دو درگاه USB 3.0 و فیش ترکیبی ورودی و خروجی صدا هستش
نتیچه گیری
از نظر من دستگاه هیچ عیب و ایرادی نداره و واقعا لپ تاپ فوق العاده ایه!
واسه هر کاری مناسبه! گیم و رندر و فیلمو...
تا الان از دستگاه هیچ تستی نگرفتم ولی وقتی تست گرفتم نتایج رو ضمیمه میکنم!
و در اخر مطالبی که نوشتم نصفش ماله خودم بود و نصفه دیگش ماله سایتای دیگه و اگه کم و کسری بود به بزرگیه خودتون ببخشید!
Last edited by ahmad.021; 20-02-2014 at 15:12.
اینی که گرفتی از کجا گرفتی ؟!!!
4700u یا 4700hq ؟!!!!![]()
سی پی یوس سری U نیست اشتباه نوشتی دادا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)