خراب بشه این مینودشت!
غیره مخابرات و های وب هیچ شرکتی سرویس نمیده اینجا!
های وب هم پورتاش خالی نیست و مخابراتم که فقط...
خراب بشه این مینودشت!
غیره مخابرات و های وب هیچ شرکتی سرویس نمیده اینجا!
های وب هم پورتاش خالی نیست و مخابراتم که فقط...
دوستان کسی پیگیر این قضیه شبانه رایگان شد ؟ کسی موفق شد توی تایم رایگان دانلود مجانی داشته باشه ؟
اره یکی از بچه ها از تو سایت نگاه کرده بود مثلا حجم استفاده شده 107 بود و حجم محاسبه شده 37 (اعداد رو حدودی نوشتم) پس در نتیجه شبانه رایگان داره ...
درسته دقیقا همینطوره
منم الان 2020 زنگ زدم گفت 6 ماهه بگیری شبانه رایگان داری
اقا طرح منصفانه صبانت چجوریه خوبه؟؟؟
میخوام بگیرم نمیدونم خوبه یا نه؟
256 میگیری ماهی 41000 تومان نامحدود
تا 20 گیگ سرعت دانلودت 256 ه یعنی اینترنت 2 مگ بعد که حجمت تموم شد میشه سرعت اسمی یعنی دانلود 30 کیلوبایت
چطوره بگیرم؟؟؟
اره عالیه ...اگه با قیمتش مشکل نداری خیلی خوبه ...
من که با این قیمت هیچوقت نمیگیرم این طرح رو ..چون زیاد دانلود ندارم و واسم نمی صرفه ...پول هم انقد ندارم هر ماه بدم ..
هرچند که اگه بخامم نمیتونم چون فیبر نوری هستم ....داداش اگه تونستی ازشون بپرس رو فیبر نوری احیانا سرویس نمیدن؟ هووف مردیم ....ایران برعکسه ها ...فیبر نوری باید همه سرویس بدن نه سیم مسی ...
بچه ها ینی هیچ جایی جز مخابرات سراغ ندارین که رو فیبر نوری سرویس بده؟ اه
کجایین شماها؟ دستم خسته شد از بس پرچمو بالا نگه داشتم ..یکی از دستم بگیرتش![]()
نیست دیگه جمال جان!
غیره همین د ز د !
چاره ای نداری و باید از همینا سرویس بگیری!
من یه سایت خارجی خوندم که یه شرکت امریکایی به کشورایی که اینترنتشون ف.ی.ل.ت.ر نته مثه ایران و افغانستان و کره ی شمالی میخاد اینترنت رایگان وایرلس ارائه کنه ..فک کنم تا سال 2015 این اتفاق بیفته ...خدا کنه که راست باشه ...فکرشو بکن. ..اینترنت رایگان همه جا که بری براف فراهمه ..سرعتشم یه جا خوندم دست کم 2 مگابیت هستش ...خیلی عالیه میشه اگه بشه ..نمیدونم راسته یا دروغ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)