سلام
قیمت حدودا 1400 هستش که اگه galaxy fit که به همه میدن رو بفروشی میشه 1100 تقریبا.
اگه نوت رو هم ببری که دیگه مجانی در میاد![]()
سلام
قیمت حدودا 1400 هستش که اگه galaxy fit که به همه میدن رو بفروشی میشه 1100 تقریبا.
اگه نوت رو هم ببری که دیگه مجانی در میاد![]()
هیچکی این گوشی رو نخریده بیاد یه نقدی بزاره....تو آل دیجیتال که خیلی ها خریدن....
نوت هم همین برنامه رو داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد رو قیمتش نکشیده بودن؟
آقا شب بریم چادر بزنیم.......................اگه نوت رو برنده بشیم یعنی گوشی تقریبا رایگان برامون می افته درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟خیلی خرکی با حاله.
کاربرای آل دیجیتال خریدن بچه های p30world نخریدن که
قیمتش فعلا معقولانه نیست پس تا نیاد رو 1 تومن کسی از این فروم گوشی رو نمیخره
نوت واسه یه فروشگاه مستقل بود و بدون گارانتی هم بود ، قضیش هم این بود که هر چی زودتر میرفتی بیشتر تخفیف میگرفتی.
من دیروز رفتم که بخرم - تو بوشهر 2 تا مغازه بیشتر نداشتن که جفتش هم سفید بود و از اونجایی که از گوشی سفید بدم میاد نخریدم
-حداقل اگه طراحیش مثل سفید گالکسی نکسوز بود می خریدم. یعنی پنل جلوی گوشی مشکی و نوار دور گوشی و پشتش سفید -
بعدشم قیمت حدود 1350 بود که به نظرم با توجه به قیمت 1070ـی وان اکس هنوز متعادل نشده و باید یکم صبر کرد تا به همین حدودا برسه
![]()
قیمتش باز هم افت کرده
تو تهران یک مغازه که دیروز داشت امروز نداشت1300 میفروخت
پاورقی:
خودمونیم نکسوس خیلی ماهه
پ.ن:پارسا کوفتت بشه![]()
ولی خدایی نکسوس هم خیلی خوشگله ها ... چیزی از اس 3 کم نداره از نظر ظاهر
جانم؟!
نکسس جز شیک ترین و ناز ترین گوشی های بازاره و S III جز فجیع ترین های بازار و بزرگترین مشکلی که من و خیلیا با S III داریم همین دیزاینشه ، انتظار داشتین کم داشته باشه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)