تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 251 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کجاس اون نابغه که می گفت فیفا از PES کپی کرده!!!
    البته شما که همه ی فیفا ها رو بازی کردی، بهتر باید بدونی که فیفا هم 7-6 سال پیش از PES کپی کرد تا ازش جلو زد. اون موقع که فیفا قدرت بازیکن ها رو بر اساس 8 تا قابلیت نشون میداد (آمادگی، پاس، شوت، تکل، هد، قدرت بدنی، ...) که اسکیل 1 تا 7 داشت، کونامی 25 تا ability از 25 تا 100 داشت. چیزی به نام قدرت حمله و دفاع تو فیفا وجود نداشت، توی رئال میتونستی روبرتو کارلوس رو بذاری حمله و لوئیس فیگو رو دفاع! چون فیگو بازیکن سال شده بود، تمام قدرت هاش پر بود دربازه بان هم میتونستی بذاریش! فیفا اون موقع قد باریکن، و چپ پا و راست پا بودن نداشت. تو یه شماره اش یادمه ریوالدو با پای راست پنالتی میزد. سیستم تو سر توپ زدن رو (کنسل کردن شوت با استفاده از زدن دکمه ی پاس) رو هم از PES کپی کرد.
    به هر حال همونطوری که شما هم گفتی اونموقع فیفا ضعیف بود، اما پیشرفت کرد. کونامی ولی درجا میزنه
    Last edited by shahab_f; 02-09-2012 at 18:51.

2. 8 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی واقعا آرمین نسخه دوم دمو چیزی برای گفتن نداره !؟ چطور دموی اول رضایت بخش میشه و دموی دوم 360 درجه برعکس !؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی واقعا آرمین نسخه دوم دمو چیزی برای گفتن نداره !؟ چطور دموی اول رضایت بخش میشه و دموی دوم 360 درجه برعکس !؟!
    خیلی ببخشید 360 درجه که میشه همون و فرقی نمی کنه!!!
    180 درجه برادر من. 180 درجه

بابا آرمین خیلی تعصب فیفاست. همش بد میگه.
    به نظرم یه کمی بهتر شده و سخت تر

5. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله پدرام جان همون موقع که پرو ایوولوشن ساکر یه فوتبال گیمینگ حرفه ای بود که کلوپ ها رو تسخیر کرده بود سری فیفا یه گیم جاست فور فان بود که سرگرمی محسوب میشد و خیلی کودکانه بود من تمام فیفا های از 2000 به اینور رو بازی کردم البته واسه اینکه پز دادن نباشه اینو بگم که چند سال پیش از یه سایت کل دمو های قابل بازی که از 2001 به اینور داده بود رو دانلود کردم و گیم پلی هاش رو دیدم حقیقتا ضعیف و کودکانه و عادی بودن در مقایسه با پرو ساکر و وینینگ الون ولی خوب با شروع سال 2007 فیفا جهش پیدا کرد حتی نسخه های 07 و 08 بازی هم واسه کارنت حرفه ای و جذاب بود چه برسه به نسخه های نکستش که از 2010 به اینور ترکوندن
    این نسخه بعد چند سال چیز فوق العاده ای ارائه نکرده... البته شاید بهترین چیزی که اضافه کرده فاینس شوت هست که از فیفا کپی کرده کجاس اون نابغه که می گفت فیفا از PES کپی کرده!!!
    آرمین عزیز من بهترین خاطراتم با فوتبال ساکر از سال 98 به بعد بود تا PES 6 و خیلی خوشحالم که اون دوران رو در نوجوانی و جوانی تجربه کردم و در حال حاضر فقط فیفا هستش که میتونه نیازمو به یه شبیه ساز فوتبال ارضا کنه
    اگه همین نسخه 2013 بیاد و حرفی واسه گفتن داشته باشه خیلی خیلی خوشحال میشم و تو این سه چهار سال تجربه یه ساکر نــــــــــــاب واسم آرزو شده
    به امید اینکه دوباره امضای همه ی هواداراش بشه :
    THE KING IS BACK

7. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا آرمین خیلی تعصب فیفاست. همش بد میگه.
    نه با این جمله موافق نیستم کسانی که از قبل منو میشناسن می دونن من تعصب PES دارم و واسه همینه که حرص می خورم و دارم انتقاد می کنم مطمئن باشید تعصب فیفایی ها اصلا نه تاپیک PES می زنن نه در موردش اطلاعات جمع می کنن نه می رن زرتی دموش که ماد دانلود می کنن فکر کنم توی این تاپیک جزو اولین نفراتی هستم که هر دو دمو رو توی اولین فرصت دانلود و بازی کرده... یه تعصب فیفایی اینقدر براش مهم میشه PES ؟ اینقدر پیگیرش میشه؟ نه برادر من فیفا همه اش پیشرفت کرد و PES هم همه اش پسرفت (البته پسرفت که نکرده ولی اینکه توی این همه سال بعد این همه ورژن نتونسته انقلابی بکنه توی سری واقعا باعث تاسفه)
    من نمی دونم شما با چه دیدگاهی به PES نگاه می کنید ولی ایکاش منم می تونستم مثل شما باشم ولی حقیقتا نمی تونم وقتی فیفا رو می بینم PES رو با این شرایط محقرانه اش تحمل کنم... البته خوب این وسط سلیقه شرطه... ولی معنی هیجان رو من توی فیفا می بینم فیفا پر از لحظات جذاب اکشن پویا و با مزه اس ولی PES چی؟ حتی باگ های فیفا هم اکثر جالب و فن هستند ولی باگ های PES اعصاب رو رنده می کشن... دیگه آخه چی بگم؟ چرا این قدر کونامی بی استعدادی به خرج می ده مگه همونی نیست که دهه قبل فوتبال گیمینگ نامبر وان رو ادائه می داد و فیفا هیچ چی نبود؟
    معنی تعصب یه چیز دیگه اس اصلا تعصب در مورد گیم مسخره ترین چیز هست برام و خیلی خیلی خوشحالم که چیزی به اسم تعصب به گیم به ناشر به سازنده به کنسول و پلتفورم به برند و ... ندارم واقعا ندارم من هر چیزی رو می ذارم جلوم و دقیق مطالعه می کنم اگه خوب بود استفاده می کنم اگه نه می ذارم کنار و پاش بیفته ازش انتقاد می کنم... ولی خوب اعتراف می کنم واسه ژاپن تعصب دارم دلم می خواد ژاپن موفق بشه واسه همینه که در مورد این بازی محصول ژاپن اینقدر خود خوری می کنم

البته شما که همه ی فیفا ها رو بازی کردی، بهتر باید بدونی که فیفا هم 7-6 سال پیش از PES کپی کرد تا ازش جلو زد. اون موقع که فیفا قدرت بازیکن ها رو بر اساس 8 تا قابلیت نشون میداد (آمادگی، پاس، شوت، تکل، هد، قدرت بدنی، ...) که اسکیل 1 تا 7 داشت، کونامی 25 تا ability از 25 تا 100 داشت. چیزی به نام قدرت حمله و دفاع تو فیفا وجود نداشت، توی رئال میتونستی روبرتو کارلوس رو بذاری حمله و لوئیس فیگو رو دفاع! چون فیگو بازیکن سال شده بود، تمام قدرت هاش پر بود دربازه بان هم میتونستی بذاریش! فیفا اون موقع قد باریکن، و چپ پا و راست پا بودن نداشت. تو یه شماره اش یادمه ریوالدو با پای راست پنالتی میزد. سیستم تو سر توپ زدن رو (کنسل کردن شوت با استفاده از زدن دکمه ی پاس) رو هم از PES کپی کرد.
    به هر حال همونطوری که شما هم گفتی اونموقع فیفا ضعیف بود، اما پیشرفت کرد. کونامی ولی درجا میزنه
    بله اینارو می دونم... ولی کسی که میاد میگه فیفا یه کپی از PES هست خودش نمیاد همون کار رو تکرار کنه درسته؟ وقتی خودش هم داره کپی می کنه پس بهتره حرف نزنه! قبول داری حرفم رو؟ ما الان داریم فیفا و PES رو مقایسه می کنیم... و توی این شرایط کونامی داره کپی می کنه از روی فیفا دیگه پس بهتره حرف از گذشته وسط نکشه... ولی خوب من توی جواب قبلیم هم گفتم که فیفا دهه قبلی چقدر بازی کودکانه ای بود... و اگه می خوندی پست قبلیم رو همیشه PES مورد ستایشم بود و به فیفا به چشم یه چایلد پلی نگاه می کردم...

9. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون دوستانی که میگن آرمین روی فیفا متعصب هست نمی دونم اون روز هایی که آرمین جان مرتب روی Pes کار می کرد و پچ و ادیت برای بچه ها ردیف می کرد کجا بودن.

حتی اگر هم بشه گفت ایشون روی فیفا متعصبه با توجه به سابقه ای که داره باید مطمئن بود که تعصب ایشون کور کورانه و غیر منطقی نیست.

آرمین فیفا رو بعد از یک دوره طولانی فن PES بودن انتخاب کرده. مثل من و خیلی های دیگه.

11. 3 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام دوستان یه زحمت میکشید لینک دانلود پچ تیم های PES 2013 demo رو برام بزارید البته تست شده باشه و اگه طریقه نصب خاصی داره ممنون میشم کامل توضیح بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

يادش بخير تا PES 08 تا 11 هرسال پاتقم pes بود ولي وقتي ايكس باكس خريدم ديگه حتي يه بارم به تاپيك pes نيومدم اميدوارم امسال خوب بشه ولي گيم پلي فيفا روياييه
    در واقع فيفا در حال حاضر بهترين شبيه ساز فوتبال رو ارائه ميده از لحاظ گيم پلي ، pes واسه سرگرمي خوبه ...

14. 2 کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمان عرضه نسخه PC دموی دوم مشخص نشد؟! واقعا از بعضی از کارای کونامی آدم شاخ در میاره!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

زمان عرضه نسخه PC دموی دوم مشخص نشد؟! واقعا از بعضی از کارای کونامی آدم شاخ در میاره!
    والا من حدس می زنم اونقدر بازخورد ها بد بود به دموی دوم که بیخیال شد واسه PC بده ایکاش این باعث بشه یه کم گیم پلی رو جالب تر کنه هرچند دیگه نمیشه گفت کار خاصی می تونن بکنن دیگه قالب همینه و توی این قالب نمی تونن مانور بدن
    البته با همه اینها یه امیدواری بدم به طرفدارای بازی که فکر می کنم توی نسخه نهایی توجه همه رو جلب کنه ببینید توی دموی دوم تراینینگ گذاشته دریبلینگ (تکنیک زدن نه ها منظور حمل توپ)
    پاسکاری شیوه دفاع نحوه شوت نحوه پاس... اینا رو شما انجام می دید و اگه درست انجام بدید کلیر میشه یاد PES 2006 , 2008 و اون وینینگ الون 8 افتادم خیلی باحال بود که تیوترال عملی گذاشته آدم واقعا می تونه حرفه ای بشه توی بازی با همین آموزش ها توی دمو حدود 10 - 12 تا تیوترال داره که فقط 4 یا 5 تاش رو ما آموزش می بینیم پاس های سانتر -- شوت - دریبلینگ و شوت زنی بقیه رو دیسابل کرده من نگاه کردم یه تیوترال برای اسکیل مو ها هم داشت اگه بتونه بوسیله این تیوترال ها اسکیل مو ها رو خوب آموزش بده مطمئنا لذت مضاعفی رو می تونیم از بازی ببریم ساده بگم یکی از بهترین فاکتور هایی که منو به فیفا معتاد می کنه همین قابلیت اجرای انواع و اقسام حرکات جاگلینگ و حتی فری استایل هست چیزی که PES خیلی زورش میاد پیاده کنه اینهمه انیمیشن واسه تکنیک ها گذاشته ولی خدائیش یا استیل مصنوعی دارن یا خیلی وقتا نمشه اجراشون کرد خیلی سخته که اجراشون کرد جایی هم آموزش نداده...
    حرفای پست صفحه قبلم رو به حساب این نذارید که دموی دوم خیلی بد هست نه قضیه اینجاست آدم انتظار پیشرفت داره وقتی می بینه جای پیشرفت اومده تیم ها رو عوض کرده و نمی دونم تراینینگ اینا گذاشته حسابی سر خورده میشه...

اون دوستانی که میگن آرمین روی فیفا متعصب هست نمی دونم اون روز هایی که آرمین جان مرتب روی Pes کار می کرد و پچ و ادیت برای بچه ها ردیف می کرد کجا بودن.

حتی اگر هم بشه گفت ایشون روی فیفا متعصبه با توجه به سابقه ای که داره باید مطمئن بود که تعصب ایشون کور کورانه و غیر منطقی نیست.

آرمین فیفا رو بعد از یک دوره طولانی فن PES بودن انتخاب کرده. مثل من و خیلی های دیگه.
    ممنونم ازت لطف داری عزیزم

17. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •