محتوای مخفی: محتوی مخفی
محتوای مخفی: محتوی مخفی
[SPOILER]من برعکس تو همرو با خودم جمع کردم بردم! [/SPOILER]
محتوای مخفی: SP
من تازه شروع به بازی کردم و تا الآن(اپیزود2) خیلی چسبیده.یه سوال:الآن یه دریه قفله باید اون داداشا یکیشونو حواسشو پرت کنم تا بره و درو وا کنم.نمیدونم چه جوری!ژنراتور رو خاموشم کردم ولی اومد روشنش کرد.برای قسمت پایین ژنراتور میگه یه وسیله ای نیاز داری نمیدونم از کجا بیارمش.
مرسی
اگه بری بالاتر از اون ژنراتور(سمت چپ خونه) یه میز میبینی که روش یه جعبه ابزار هست که توش یه همه کاره هست.
اگه موس رو روی جعبه ببری خودش مشخص میکنه.(البته اگه راهنمایی بازی فعال باشه.)
اگه نفهمیدی یه عکس از اون قسمت بذار تا بهت نشون بدم.
1- این نسخه کمتر از 3 گیگابایتی که کل 4 اپیزود داخلش هست، آیا کامله یا بعضی قسمتهای بازی را حذف کرده اند؟!
2- هر اپیزود به نحوه بازی در اپیزود قبل بستگی داره یا نه؟ یعنی اگر هر اپیزود را جداگانه نصب و بازی کنیم چطوری سیو قبلیمون انتقال پیدا میکنه؟!
1.اره کامله چون حجم هر قسمت تقریبا 700 مگ هست .
2.کلا این بازی اینطوریه که قسمت های جدید رو روی قسمتهای قبلی نصب میکنی . در واقع هر قسمت جدید که میاد نصبی نیست و یه فایله که همون رو کپی میکنی توی یکی از پوشه های بازی و بعد کرک جدید رو هم میریزی و تموم . بعد که بری توی بازی میتونی قسمت جدید رو بازی کنی . پس سیوت هم همونه . چون بازی عوض نمیشه و همونه و فقط قسمت اضافه میشه .
راجع به اینکه به هم مرتبط هستن که باید بگم به شدت . یعنی کلا مثل سریاله که باید حتما قسمت قبل رو بازی کنی . هم به خاطر داستانش هم به خاطر اینکه تصمیماتت توی هر قسمت توی قسمت بعدی هم تاثیر داره .
آقا کسی خبری از قسمت جدید نداره؟
نه هنوز خبری نیست:-(
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
The Walking Dead Episode 5 release date announced
تاریخ انتشار قسمت پنجم اعلام شد ! 20 ام November ، یعنی هفته ی بعد ! 5 روز دیگه
اسمشم No Time Left !
+
The full season will be released at retail on PlayStation 3 and Xbox 360 in December.
همه ی قسمت ها هم به صورت دیسک تو دسامبر منتشر میشن
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)