تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 468 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان مثل اینکه کاسپر 2013 هم اومده من دو شب پیش ورژن 13.0.0.3370 رو دانلود کردم (آنتی ویروس + اینترنت سکرتری) ولی نمی دونم جدیدترین ورژنش هست یا نه یا حتی نمی دونم فاینالش هست یا بتا؟ خواهشا دوستان عزیز جدیدترین ورژن کاسپر که فاینالم باشه رو بگن و لینک دانلودشم بذارن. ممنون

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان مثل اینکه کاسپر 2013 هم اومده من دو شب پیش ورژن 13.0.0.3370 رو دانلود کردم (آنتی ویروس + اینترنت سکرتری) ولی نمی دونم جدیدترین ورژنش هست یا نه یا حتی نمی دونم فاینالش هست یا بتا؟ خواهشا دوستان عزیز جدیدترین ورژن کاسپر که فاینالم باشه رو بگن و لینک دانلودشم بذارن. ممنون
    سلام

خیر نسخه نهایی کسپر منتشر نشده متاسفانه سایتهایی مثل اسان دانلود نسخه بتا بر روی سایتش قرار داده که باعث گمراهی کاربرا شده

لینک دانلود نسخه 2012

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه ولی عجب آدمای نامردی پیدا میشن من 8 ساعت نشستم پای کامپیوتر تا دانلود کنم حالا بتا دراومد حالا لینک دانلود کاسپر 2013 که یکی از دوستان توی همین تاپیک صفحه قبل گذاشته هم بتا هست یا نه فایناله؟ بعدش خواهشا هر وقت فاینالش اومد لینکشو برای دانلود بذارین. ممنون

5. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز دستت درد نکنه ولی عجب آدمای نامردی پیدا میشن من 8 ساعت نشستم پای کامپیوتر تا دانلود کنم حالا بتا دراومد حالا لینک دانلود کاسپر 2013 که یکی از دوستان توی همین تاپیک صفحه قبل گذاشته هم بتا هست یا نه فایناله؟ بعدش خواهشا هر وقت فاینالش اومد لینکشو برای دانلود بذارین. ممنون

بله دوست عزیز لینک صفحه قبل هم نسخه بتا هست هر وقت نسخه نهایی منتشر شد حتما لینک دانلودش قرار میدیم

7. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

5

سلام دوستان مثل اینکه نسخه نهایی کسپر 2013 به زبان روسی منتشر شده اما هنوز خبری از نسخه انگلیسی نیست احتمالا به همین زودی ها عرضه بشه

لینک دانلود حجم 143 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من دنبال راهنماي كامل آنتي ويروس تحت شبكه كسپر مي‌گردم.

كسي از دوستان راهنما يا آموزش يا سايت خاصي مدنظرش هست رو بيان كنه.

شاد باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

13

با سلام.
    يه تنظيمات ديگه براي تأمين امنيت چند برابر ارائه شده:

من اينها را انجام دادم ولي بعدش بعضي برنامه ها اجرا نميشدند مثل Windows 7 Manager و خيلي از برنامه ها هم نصب نمي شدند!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه پس منتظر لینک دانلود نسخه فاینالش هستم البته به زبان انگلیسی ممنون

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

یکی از عزیزان خواسته بود در مورد نحوه ایجاد یک Rule برای فایروال کاسپرسکی توضیح بدهم پس از نوشتن مطلب چون دیدم ممکن است این مطالب به کار سایر عزیزان هم بیاید پس با اجازه ایشان مطلب را در همین تاپیک می‌گذارم شاید به درد دوستان تازه‌ وارد بخورد.

همانطور که می‌دانید فایروال مانند سدی است که میان سیستم شما و دنیای خارج قرار گرفته است و تمام ترافیک (منظور دیتای ) رد و بدل شده بین سیستم شما و دنیای خارج را کنترل می‌کندیعنی تمام پورتهای خروجی و ورودی و ترافیک رد و بدل شده را کنترل می‌کند و تنها به دیتایی اجازه عبور می‌دهد که با قوانین از پیش تعیین شده همخوانی داشته باشد.به این قوانین Rule گفته می‌شود که بر دو نوع است:

1.Packet Based Rules : قوانین بر اساس اطلاعات موجود در هر Data Packet (مثلا پورت خروجی و ورودی, نوع پروتکول رد و بدل شده , مبدا و مقصد ترافیک و ... ) تنظیم می‌شود مثلا شما اجازه عبور هیچ نوع دیتایی را از سیستم به سمت خارج از طریق پورت 8080 را نمی‌دهید مگر اینکه از نوع TCP و به مقصد 137.123.546.2 باشد.

2.Application Based Rules :قوانین بر اساس برنامه ها یا پروسه های موجود در سیستم تعریف می‌شود مثلا شما اجازه دسترسی یک برنامه یا پروسه را به صورت کامل قطع کرده یا به آن تنها اجازه دسترسی به آدرسهای خاصی را از طرق پورتهای خاصی می‌دهید.

شما در کاسپرسکی می‌توانید هر دو نوع Rule را تعریف کنید و اگر بخواهید کاسپرسکی وقایع مربوط به هر Rule را با جزییات کامل ثبت می‌کند.

از نظر فایروال Packet Based Rules نسبت به Application Based Rules اولویت بیشتری دارند یعنی فایروال به آنها ارجحیت بیشتری می‌دهد.

برای ایجاد Packet Based Rules اول شکل زیر رو ببینید:
      محتوای مخفی: محتوای مخفی 

به قسمتی که در شکل مشخص است بروید وقتی پنجره Network Rule باز شد در قسمت Action نوع کاری را که می‌خواهید روی ترافیک مورد نظرتان انجام بدهید انتخاب کنید گزینه ها خود گویا هستند فقط یک توضیح در مورد By application rule بدهم:این گزینه به این معنی است که در مورد ترافیک مورد نظرتان فایروال از قوانین مربوط به هر Application که جداگانه مشخص کرده‌اید استفاده خواهد کرد.
    در قسمت Name یک نام مشخص برای این Rule انتخاب کنید شما می‌توانید از نامهایی که کاسپرسکی پیشنهاد می‌کنداستفاده کنید یا خودتان یک نام دیگر به آن بدهید.
    در قسمت Protocol تیک گزینه مربوطه را بزنید و از لیست داده شده یکی از شش پروتکل داده شده (TCP, UDP, ICMP, ICMPv6, IGMP ,GRE) را انتخاب کنید.
    در قسمت Direction هم گزینه مورد نظرتان را انتخاب کنید که نیاز چندانی به توضیح ندارد. Outbound یعنی جهت جریان از سیستم شما به سمت خارج است. Inbound یعنی جهت جریان از سمت خارج به سمت سیستم شما است و Inbound / Outbound یعنی هم جریان خروجی هم جریان ورودی.
    در قسمت پورت دو گزینه Local و Remote وجود دارد که نشان دهنده پورتهایی است که کامپیوتر شما و کامپیوتری که به آن وصل می‌شوید برای پروتکولهای TCP و UDP از آن استفاده می‌کنند و با مشخص کردن آنها فایروال این پورتها را برای نوع ترافیکی که در قسمتهای قبلی مشخص کرده‌اید تحت نظر می‌گیرد.
    در قسمت Address هم یکی از چند گزینه داده شده را انتخاب کنید:
    1.Any address که مشخص است.
    2.Subnet address شامل تمام شبکه هایی (networks) است که به کامپیوتر شما متصل هستند.اگر این گزینه را انتخاب کنید باید نوع شبکه را هم مشخص کنیدکه شامل سه گزینه زیر است:
    A.Trusted networks
    B.Local networks
    C.Public networks
    3.Addresses from the list :اگر این گزینه را انتخاب کنید یک پنجره کوچک باز می‌شود که می‌توانید آدرس یا آدرسهای مورد نظرتان را وارد کنید برای این کار می‌توانید از نام DNS یا شماره IP استفاده کنید مثلا 91.103.64.6 یا google.com .
    اگر می‌خواهید فایروال از فعالیتهای مربوط به این Rule یک Log ثبت کند تیک گزینه Log Events را بزنید.
    بعد از اینکه همه گزینه‌ها را تکمیل کردید OK را بزنید تا پنجره بسته شود.
    می‌بینید که در پنجره بعدی یعنی Packet Rules یک Rule با نامی که انتخاب کرده‌اید به انتهای لیست اضافه می‌شود.در اینجا باید دقت کنید که در این لیست Rule هایی که که در قسمت بالاتر قرار دارند اولویت بیشتری نسبت به Ruleهای پایینتر از خود دارند. (به عبارتی حق تقدم با Rule های بالاتر است).
    بنابراین اگر دیدید فایروال طبق قانونی که شما تعریف کرده‌اید عمل نمی‌کند شاید دلیل این باشد که یک Rule بالاتر جلوی این کار را می‌گیرد.

برای ایجاد Application Based Rules شکل زیر را ببینید:
      محتوای مخفی: محتوای مخفی 

تصویر خودش گویا است و گزینه‌ها تقریبا مشابه با قسمت قبلی است و فکر نمی‌کنم نیاز به توضیح اضافی باشد فقط به خاطر داشته باشید در این مورد این Rule ایجاد شده تنها در مورد آن برنامه یا پروسه‌ای که انتخاب کرده‌اید اعمال خواهد شد. باز اگر سوالی بود من در خدمت هستم.

ارادتمند
    Last edited by vtn54; 08-08-2012 at 21:50.

14. 15 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه matador5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان من آنتی ویروسم کلیدش از کار افتاد بعد خواستم با رسیتر فعالش بکنم ولی از کار افتاد بلکل برای همین خواستم پاک بکنم که نشد و دیگه اصلا بالا نمیاد و خواستم دوباره نصب بکنم که ارور میده و نصب نمیشه با برنامه Your Uninstaller بالاخره پاکش کردم ولی دوباره نصب نمیشه این ارورو میده ببینین چیکار کنم؟ :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •