از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تهیه کنید...
عکس رو از یه فروم دیگه گذاشتید که قبل از دیدن نیاز به ثبت نام داره، یه جای دیگه آپ کنید.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تهیه کنید...
عکس رو از یه فروم دیگه گذاشتید که قبل از دیدن نیاز به ثبت نام داره، یه جای دیگه آپ کنید.
من یه سری موارد کلی رو میگم که گاها برای کاربرا مشکل ایجاد میکنه، اگه مشکلتون حل نشد دقیق تر بگید که دوستان راهنمایی کنن...
برای اینکه آنتی ویروس فایل/پوشه خاصی رو اسکن نکنه، میتونید فایل/پوشه به قسمت زیر اضافه کنید (مثل کرک بازیها و نرم افزارها و یا هرچیزی که نمیخواید اسکن بشه)
برای باز کردن Advanced setup کلید F5 رو تو محیط آنتی ویروس بزنید...
بعضی سایت ها رو گاها آنتی ویروس بلاک میکنه که میتونید لینک سایت ها رو به قسمت زیر اضافه کنید...
اگه از قسمت Parental control استفاده نمیکنید با برداشتن تیک گزینه Integrate into system کلا غیرفعالش کنید.(چون اگه تنظیماتش رو به اشتباه تغییر بدید مشکل ایجا میکنه)
قسمت زیر هم هست که مربوط به فایروال آنتی ویروس هست و نیاز به توضیح بیشتری داره که فعلا برای من امکانش نیست که توضیح بدم.
یه نکته ای هم که هست اینه که بعد از نصب آنتی ویروس اگه سوالی در رابطه با Network پرسید گزینه Allow sharing(یا یه چیزی شبیه به این) رو بزنید، در غیر اینصورت باید بعد از نصب تو همون قسمت فایروال درستش کنید که یکم دردسرش بیشتره....
خیلی ممنون اول از همه که جواب دادی.........
Parental contorol غیر فعاله.
Aloow sharing هم همیشه میزنم.
اینارو قشنگ فهمیدم.بلاک گوگل حل بشه میمونه ف ی ل ت ر شکنم.که اونم تو لیست کرک بازیها فکر کنم بدم درست بشه.امتحان ممیکنم مشکلی بود بازم مزاحمتون میشم.
+
سلام
قبلا برای ذریافت یوزر به اینجا و همینطور به سایت ایران ستاپ مراجعه می کردم ولی امروز که اومدم اینجا موفق به پیدا کردن صفحه ی مربوط به یوزر نشدم .
یوزرهای سایت ایران ستاپ رو هم که وارد می کنم دیگه قبول نمی کنه و میگه اتبار نداره
لطفا من رو برای پیدا کردن یوزر معتبر برای آپدیت کردن آنتی ویروس راهنمایی کنید
ممنون
سلام
برای شما سریال ارسال شد ....![]()
درود
چند روز پیش انتی ویروس من یه پیامی داد که اینجارو چک کنید .
برای https بود
از اون وقت تاحالا که اون رو کلیک کردم دیگه نمیتونم وارد سایت های https بشم تا وقتی که این گزینه رو غیر فعال میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چه کنم ؟
خطری منو تهدید میکنه ؟
ممنون
وقتی از فلش یک فایل کرک رو می خوام بریزم رو هارد، نود اخطار میده و حتی فایل رو پاک می کنه. تا نود رو غیر فعال نکنم نمی تونم فایل رو بریزم.
راهی هست مانع اینجور پاک کردنها بشم؟
لطفا جدیدترین سریال برای ابدیت رو ارسال نمایید...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)