تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 311 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام در صورت امکان برای من هم سریال ارسال کنید.آدرس سایتی که اشتراک یک ماهه برای هر ایمیل میدهد را می دونید چیه؟
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تهیه کنید...

دوستان سلام یه سوال مشکل پیغام خطای زیر چیه؟
    عکس رو از یه فروم دیگه گذاشتید که قبل از دیدن نیاز به ثبت نام داره، یه جای دیگه آپ کنید.

2. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

ســـلام

من الان چند سالــی میشه آنتی ویروسم NOD 32 هست و جـــز مواردی معدود باهاش مشکلی نداشتم.
    تازگیا ورژن جدیدشو هم خریدم هم نسخه تریال رو از خود ســـایت دانلود کردم.نصــب کردم خوب بود تا اینکه
    یه روز دیدم صفحه googel.com رو برام باز نمیکنه.توی هیچ کدوم از مرورگرهام دسترسی به گوگل نداشتم.
    اومدم با ف ی ل ت ر شکنم بازکنم به احتمال اینکه گوگل فیلتره دیدم ف ی ل ت ر شکنم هم کار نمیکنه دیگه.
    nod رو پاک کردم همه چی به حالت اول برگشت.

شنیدم nod داری قسمتی هست که سایتایی رو به عنوان سایت مخرب و جلوی اجرای یه سری نرم افزار هارو
    میگیره.اما نمیدونم دقیقا کجاست.ممنون میشم یکی توی ورژن 5 nod با توضیح کامل و عکس برام رفع
    اشکال کنه.

ممنون
    من یه سری موارد کلی رو میگم که گاها برای کاربرا مشکل ایجاد میکنه، اگه مشکلتون حل نشد دقیق تر بگید که دوستان راهنمایی کنن...

برای اینکه آنتی ویروس فایل/پوشه خاصی رو اسکن نکنه، میتونید فایل/پوشه به قسمت زیر اضافه کنید (مثل کرک بازیها و نرم افزارها و یا هرچیزی که نمیخواید اسکن بشه)
    برای باز کردن Advanced setup کلید F5 رو تو محیط آنتی ویروس بزنید...

بعضی سایت ها رو گاها آنتی ویروس بلاک میکنه که میتونید لینک سایت ها رو به قسمت زیر اضافه کنید...

اگه از قسمت Parental control استفاده نمیکنید با برداشتن تیک گزینه Integrate into system کلا غیرفعالش کنید.(چون اگه تنظیماتش رو به اشتباه تغییر بدید مشکل ایجا میکنه)

قسمت زیر هم هست که مربوط به فایروال آنتی ویروس هست و نیاز به توضیح بیشتری داره که فعلا برای من امکانش نیست که توضیح بدم.

یه نکته ای هم که هست اینه که بعد از نصب آنتی ویروس اگه سوالی در رابطه با Network پرسید گزینه Allow sharing(یا یه چیزی شبیه به این) رو بزنید، در غیر اینصورت باید بعد از نصب تو همون قسمت فایروال درستش کنید که یکم دردسرش بیشتره....

4. 3 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

7. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یه سری موارد کلی رو میگم که گاها برای کاربرا مشکل ایجاد میکنه، اگه مشکلتون حل نشد دقیق تر بگید که دوستان راهنمایی کنن...

برای اینکه آنتی ویروس فایل/پوشه خاصی رو اسکن نکنه، میتونید فایل/پوشه به قسمت زیر اضافه کنید (مثل کرک بازیها و نرم افزارها و یا هرچیزی که نمیخواید اسکن بشه)
    برای باز کردن Advanced setup کلید F5 رو تو محیط آنتی ویروس بزنید...

بعضی سایت ها رو گاها آنتی ویروس بلاک میکنه که میتونید لینک سایت ها رو به قسمت زیر اضافه کنید...

اگه از قسمت Parental control استفاده نمیکنید با برداشتن تیک گزینه Integrate into system کلا غیرفعالش کنید.(چون اگه تنظیماتش رو به اشتباه تغییر بدید مشکل ایجا میکنه)

قسمت زیر هم هست که مربوط به فایروال آنتی ویروس هست و نیاز به توضیح بیشتری داره که فعلا برای من امکانش نیست که توضیح بدم.

یه نکته ای هم که هست اینه که بعد از نصب آنتی ویروس اگه سوالی در رابطه با Network پرسید گزینه Allow sharing(یا یه چیزی شبیه به این) رو بزنید، در غیر اینصورت باید بعد از نصب تو همون قسمت فایروال درستش کنید که یکم دردسرش بیشتره....
    خیلی ممنون اول از همه که جواب دادی.........
    Parental contorol غیر فعاله.
    Aloow sharing هم همیشه میزنم.
    اینارو قشنگ فهمیدم.بلاک گوگل حل بشه میمونه ف ی ل ت ر شکنم.که اونم تو لیست کرک بازیها فکر کنم بدم درست بشه.امتحان ممیکنم مشکلی بود بازم مزاحمتون میشم.
    +

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    قبلا برای ذریافت یوزر به اینجا و همینطور به سایت ایران ستاپ مراجعه می کردم ولی امروز که اومدم اینجا موفق به پیدا کردن صفحه ی مربوط به یوزر نشدم .
    یوزرهای سایت ایران ستاپ رو هم که وارد می کنم دیگه قبول نمی کنه و میگه اتبار نداره
    لطفا من رو برای پیدا کردن یوزر معتبر برای آپدیت کردن آنتی ویروس راهنمایی کنید
    ممنون

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    قبلا برای ذریافت یوزر به اینجا و همینطور به سایت ایران ستاپ مراجعه می کردم ولی امروز که اومدم اینجا موفق به پیدا کردن صفحه ی مربوط به یوزر نشدم .
    یوزرهای سایت ایران ستاپ رو هم که وارد می کنم دیگه قبول نمی کنه و میگه اتبار نداره
    لطفا من رو برای پیدا کردن یوزر معتبر برای آپدیت کردن آنتی ویروس راهنمایی کنید
    ممنون
    سلام
    برای شما سریال ارسال شد ....

11. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود
    چند روز پیش انتی ویروس من یه پیامی داد که اینجارو چک کنید .
    برای https بود
    از اون وقت تاحالا که اون رو کلیک کردم دیگه نمیتونم وارد سایت های https بشم تا وقتی که این گزینه رو غیر فعال میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا باید چه کنم ؟
    خطری منو تهدید میکنه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

وقتی از فلش یک فایل کرک رو می خوام بریزم رو هارد، نود اخطار میده و حتی فایل رو پاک می کنه. تا نود رو غیر فعال نکنم نمی تونم فایل رو بریزم.
    راهی هست مانع اینجور پاک کردنها بشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لطفا جدیدترین سریال برای ابدیت رو ارسال نمایید...............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •