هه ههتو قارم بودم یهو پینگ سرور رید
تیی وردز هم این ط وری شد
![]()
هه ههتو قارم بودم یهو پینگ سرور رید
تیی وردز هم این ط وری شد
![]()
بنده نیز به جمع دوستانـــ پیوستم ، این شهاب تو TW نیست نگو پس تو ماین کرافت ولهبیایم ببینیم چگونست این بازیه عزیز
![]()
بلاخره درست شد اینجا!
چه خبر بچه ها؟
سـلام دوسـتان.
چـطوری شـهابـَک جـون؟؟!.
جـواد جـان پـلاگین Register رو تغـییر داده ، بـرای هـمین بـا هـمون UserName و Password قبـلیت ثبـت نـام و Login کـن ... .
[الـبته اینـم بـگم کـه بـا تغیـیر ایـن پـلاگین؛ مـشکلات و خـطاهای Login بـرطرف شـده].
مـوفق باشــید!.
دوسـتان پیـشنهاد میـکنم بـرای جـذاب و قـشنگتر شـدن بـازی از Texture Pack هـا اسـتفاده کـنید .
اینـم Texture Packـــی کـه خـودم اسـتفاده مـیکنم:
LB Photo Realism Pack 256x256 Version 7.8.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینـکهای دانـلود در پایـین همیـن پــست
آمـوزش استـفاده از Texture Packهـا :
- ابـتدا TP مـورد نـظر خـودتون رو از آدرس planetminecraft.com/texture_pack انـتخاب و دانـلود کـنید.
- سـپس ،فـایل مـورد نـظر رو در مـسیر C:\Users\*SajaD\AppData\Roaming\.minecraft\texturepacks قـرار بـدید.
- [تـوجه داشـته بـاشید کـه پـک رو از حـالت فـشرده خـارج نـکنید و هـمانطور درون مـسیر بـالا پیـست کـنید].
- سپـس وارد بـازی شـده و از Menu ،گـذینه ی Texture Pack رو انتـخاب کـنید.
- حـالا پـکیج مـورد نـظرتون رو انـتخاب و بـر روی گـذینه ی Done کلیـک کـنید تـا شـاهد تـغییرات باشـید.
نـکته ی مـهم :
- بعـضی از TP هـا قـبل از نـصب، نـیاز بـه نـرم افزار HD Texture Pack Fix دارنـد.
آمـوزش نـرم افـزار HD Texture Fix :
- پـس از دانـلود ایـن نـرم افزار از لینـک زیـر ؛آنـرا اجـرا کـنید... صبـر کـنید تـا Loading کـامل شـود.
- سـپس از سـربرگ Mods ،تیـک هـمه ی قـسمت هـارو بـزنید و روی گـذینه Patch کلـیک کـنید.
تـصویر:
//
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـوفق باشــید!.
Last edited by sajad-tnt; 14-04-2012 at 20:21.
عزیزان کجایید؟ قبلا ظهرا 7 8 نفر بودن
آره من پلاگین رجیستر رو تغییر دادم تا دیگه سرور دچار مشکلات لاگین کردن نشه
برای همین حتما هرچه سریع تر مراجعه کنید و یوزرنیم خودتون رو رجیستر کنید تا اکانتتون سرقت نشده!
نمیشه یه کاری کنی که botton ها و plate ها هم lock بشن؟
تکسچره هم قشنگه ولی بازم من به فنسی کرافت عادت کردم! ولی امتحانش کردم قشنگ بود
آخیش اینجا درست شد من فکر میکردم معتاد minecraft هستم نگو معتاد p30world ام
چند روز خراب بود داشتم میمردم آخه آدم تو گوگل هرچی سرچ میکنه این پی سی ورلد هست![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)