سلام
ایده خوبیه. اینطوری به قول شما از سردرگمی کاربران کم میشه
موفق باشید
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
ایده خوبیه. اینطوری به قول شما از سردرگمی کاربران کم میشه
موفق باشید
مرررسی از جوابتون.راستش خودم به این ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن your freedom مشکوکمبابت اون مشکل اما کلا هم شنیدم eset قابل اعتماد نیست خیلی برای همین حتما میخوام عوض کنمش حتما.
مدل لپتاپم sony vaio ea1agg هست.
cpu:intel core i5-540m processor 2.53 GHz-RAM=4GB DDR3 SDRAM 1066 MHz-hard disk=500 GB-
راستش با آنتی ویرووس در حد ابتدائی کار میکنم.فقط آپدیتش میکنم و Scan.از این کارای عحیب که انجام میدن با آنتی ویرووس بلد نیستم.
نمیخوام خیلی وقتمو بگیره کار باهاش.اما اگر لارم باشه حوصله دارم یاد یگیرم.میخوام خیلی قوی باشه ولی سرعت دانلود IDM و سیستم رو اصلا پایین نیاره..ممنون از کمکتون
سلام
به نظرم از چیز پی ان استفاده کنید هم راحته هم بی دردسر.
eset که بله درست شنیدین.
اما پیشنهاد من:
بسته امنیتی کامل کومودو شامل آنتی ویروس + فایروال +دیفنس هست.
یکم حوصله می خواد ولی به نظر من می ارزه . من که پشیمون نیستم باهاش کار کردم.
توی صفحات قبل هم، همین پیشنهاد رو به بعضی کاربرا دادم.
شما با این نرم افزار کنترل کامل امنیت ویندوز رو در دست می گیرید.
مثلا اگر برنامه ای بخواد بصورت مخفیانه به اینترنت وصل بشه(مثل بابیلون،مجموعه ادوب و..) کومودو به شما خبر میده و می تونید با زدن سه تا کلیک،جلوی دسترسی به اینترنت برنامه رو بگیرید.
به اینجا برید و یکم دربارش مطالعه کنید به نظر من اصلا ضرر نمی کنید(کامل با تنظیماتش آشنا شید)
وقتی کامل با کومودو آشنا شدید می تونید با اطمینان 100% فلش ویروسی را حتی دابل کلیک کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کومودو حوصله تان را سر برد اونوقت کومودو رو پاک کنید و آنتی ویروس اوست فری نصب کنید و خودتان را راحت کنید.
اوست یک آپدیت 40 مگابایتی هم دارد که می تونید از آدرس زیر دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 25-08-2011 at 13:26.
مرسی از راهنماییتون.من تصمیم گرفتم همین کومودو رو که گفتید چند روز دیگع نصب کنم.امیدوارم بتونم باهاش کار کنم.فقط به نظرتون ار روی LORD 2011 نصب کنم یاار جای دیگه دانلودکنم؟
دانلود کنید :
ttp://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe
من الان درست نگرفتم.
من الان NOD32 Antivirus 4.2.71.2 رو روی سیستمم دارم. تا اونجا که متوجه شدم، بهترین فایروال موجود، Comodo Firewall هست.
مشکلی پیش نمیاد اگه من این دوتا رو روی سیستمم نصب کنم؟ سرعت افت نمیکنه؟
سلام
نه دوست من فقط این رو در نظر داشته باشید که استفاده هم زمان از دو گارد { دو انتی ویروس صرف} یا دو فایر وال هم زمان روی یک سیستم مشکل افرین هست شما میتونید از کومودو به عنوان فایروال وبرای انتی ویروس از نود32 یا گزینه های بهتر استفاده کنید
موفق باشید
اینم برنامه ای که قولشو داده بودم. این برنامه میتونه کمکی برای کسایی باشه که با خوندن آماری که این سایت ها میدن، گیج میشن و نمیدونن کدومشونو انتخاب کنن. پس برنامه رو از دست ندین.
نسخه اول برنامه PCSoft AV List:
از امکانات برنامه:
* مشاهده نتایج تست های انجام شده توسط هر یک از دو سایت AV-Comparatives و AV-Test بطور جداگانه
* مشاهده نتایج تست های انجام شده بر روی آنتی ویروس ها بطور جداگانه (با کلیک روی اسم آنتی ویروس، اطلاعات تست اون نشون داده میشه)
* مشاهده 3 آنتی ویروس برتر از دید هر یک از دو سایت AV-Comparatives و AV-Test
دانـــــلــــــــود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نسخه بعدی روی گرافیک برنامه بیشتر کار میکنم.
لطفاً نظراتتون رو هم بگین. اگه ایراد یا مشکلی هم توی برنامه بود اعلام کنید که رفع کنم.
Last edited by ramzdar; 27-08-2011 at 19:02.
سلام.
دست شما درد نکنه.
اما وقتی روی هر کدام از تستها کلیک میکنیم یه Error میده با این پیغام:
database is changed. program can't run
فکر کنم مسیر دیتا بیس رو مسیر پروژه گرفتید و اصلاحش نکردید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)