اینجوریه؟![]()
اینجوریه؟![]()
چجوری؟![]()
همینجا از حسین جون و rave-87 عزیز تقاضا دارم حتما تو این ملاقات حضور داشته باشند ...کسانیکه واقعا از سالهای گذشته فروم رو تنها نگذاشتند و زحماتی زیادی برای ما کشیدند و از همشون متشکرم جای سیمور و فابیو و بقیه دوستان هم که نیستند خالی :(
آقا K77 تو تهران کرج کجا میشه گیر اورد؟
جمهوری رو رفیقم رفت گشت ی جا پیدا کرد اونم بدون گارانتی
سلام به همه ی دوستان
من میخاستم یه هدفون بگیرم با قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن ، ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند کمک کنند
راستی این نرم افزار هایی که میگن میشه باهاشون از یه هدفون 30 هزار تومنی حداکثر کارایی رو کشید قضیشون چیه ؟
تشکر![]()
سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...
در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
موفق باشید.
دوستان نظرتون در مورد
SennheiserOMX 680 Sports
چیه ؟
از اونجا که برای ورزشکاران طراحی شده ، برای استفاده روزانه و معمولی چه جوریه ؟
Last edited by Spak; 13-07-2012 at 09:04.
سلام. معذرت می خوام بابت پست بی ربط
من هفته آینده یک سفر به چین دارم و چند روزی پکن می مونم. می خواهم برای خودم پلیر سانسا و آمپلیفایر تهیه کنم... اگه کسی تمایل داره به من بگه شاید بتونم با خرید چند تا سانسا کلیپ تخفیف بهتری بگیرم... با پیام خصوصی با من در ارتباط باشید....
من اغلب از winamp استفاده می کنم و اکولایزر و پری آمپ رو خاموش نگه می دارم. ولی به نظرم صدای winamp یکم تیزه و در عوض صدای jetaoudio کمی تودماغی... پلاگین ها چقدر می تونن رو صدا تاثیر مثبت داشته باشن؟! اگه ممکنه پلاگین های رایگانرو معرفی کنید... البته فکر کنم تو تاپیک مسائل حاشیه ای صدا باید ادامه بدیم....
ببخشید اسپم میدم که دنباله شما باشم
=========================
MediaMonkey
foobar2000
هم جزوء پلیرهای خوب هستند به خصوص اولی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میده و اینکه به نظرم از بین پلیرها بهترین دقت توی سمپل کردن داره و باز ترین Soundstage البته مطمئن نیستم افکت هست یا نه چون نتونستم درست تشخیص بدم چون یه چیزی بینابین هست یعنی نه زیاد قوی نه زیاد ضعیف تاثیر داره به هر حال کیفیت Soundstage این برنامه خیلی خوبه حتی اگه نرم افزاری و افکت باشه
دوستان فقط کمی زودتر تصمیم بگیرید که برای قرار دسته جمعی آماده بشید از دوستانی که اعلام آمادگی کردن تشکر میکنم و از دوستانی که فرصت نکردن اعلام آمادگی کنن ، خواهشآ زودتر تصمیم بگیرید چون محل برگزاری باید تا وسط همین هفته مشخص بشه
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)