تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 602 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اینجوریه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

3. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

همینجا از حسین جون و rave-87 عزیز تقاضا دارم حتما تو این ملاقات حضور داشته باشند ...کسانیکه واقعا از سالهای گذشته فروم رو تنها نگذاشتند و زحماتی زیادی برای ما کشیدند و از همشون متشکرم جای سیمور و فابیو و بقیه دوستان هم که نیستند خالی :(

5. 6 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا K77 تو تهران کرج کجا میشه گیر اورد؟
    جمهوری رو رفیقم رفت گشت ی جا پیدا کرد اونم بدون گارانتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من میخاستم یه هدفون بگیرم با قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن ، ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند کمک کنند

راستی این نرم افزار هایی که میگن میشه باهاشون از یه هدفون 30 هزار تومنی حداکثر کارایی رو کشید قضیشون چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من میخاستم یه هدفون بگیرم با قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن ، ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند کمک کنند

راستی این نرم افزار هایی که میگن میشه باهاشون از یه هدفون 30 هزار تومنی حداکثر کارایی رو کشید قضیشون چیه ؟

سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...
    در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
    موفق باشید.

9. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد

SennheiserOMX 680 Sports

چیه ؟

از اونجا که برای ورزشکاران طراحی شده ، برای استفاده روزانه و معمولی چه جوریه ؟
    Last edited by Spak; 13-07-2012 at 09:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. معذرت می خوام بابت پست بی ربط
    من هفته آینده یک سفر به چین دارم و چند روزی پکن می مونم. می خواهم برای خودم پلیر سانسا و آمپلیفایر تهیه کنم... اگه کسی تمایل داره به من بگه شاید بتونم با خرید چند تا سانسا کلیپ تخفیف بهتری بگیرم... با پیام خصوصی با من در ارتباط باشید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...
    در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
    موفق باشید.
    من اغلب از winamp استفاده می کنم و اکولایزر و پری آمپ رو خاموش نگه می دارم. ولی به نظرم صدای winamp یکم تیزه و در عوض صدای jetaoudio کمی تودماغی... پلاگین ها چقدر می تونن رو صدا تاثیر مثبت داشته باشن؟! اگه ممکنه پلاگین های رایگانرو معرفی کنید... البته فکر کنم تو تاپیک مسائل حاشیه ای صدا باید ادامه بدیم....

13. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید اسپم میدم که دنباله شما باشم
    =========================
    MediaMonkey
    foobar2000

هم جزوء پلیرهای خوب هستند به خصوص اولی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میده و اینکه به نظرم از بین پلیرها بهترین دقت توی سمپل کردن داره و باز ترین Soundstage البته مطمئن نیستم افکت هست یا نه چون نتونستم درست تشخیص بدم چون یه چیزی بینابین هست یعنی نه زیاد قوی نه زیاد ضعیف تاثیر داره به هر حال کیفیت Soundstage این برنامه خیلی خوبه حتی اگه نرم افزاری و افکت باشه

دوستان فقط کمی زودتر تصمیم بگیرید که برای قرار دسته جمعی آماده بشید از دوستانی که اعلام آمادگی کردن تشکر میکنم و از دوستانی که فرصت نکردن اعلام آمادگی کنن ، خواهشآ زودتر تصمیم بگیرید چون محل برگزاری باید تا وسط همین هفته مشخص بشه

شما هم موفق باشید.

15. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •