تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 75 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه ویدیو جدید پیدا کردم خواستم بزارم پشیمون شدم (به قول معروف بی مزه میشه دیگه )
      محتوای مخفی: .... 

2. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

از آنجا که روز های اندکی به انتشار رسمی بازی باقی نمونده ، بر آن شدم وضعیت تاپیک
    دیگر عناوین انحصاری PS3 رو در P30world بررسی کنم ...
    تاپیک The Last of Us قبل از عرضه به 46 صفحه رسید و این موفقیت ناتی داگ رو میرسونه

عنوان بازی وضعیت تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 صفحه - منتشر نشده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 31 صفحه - حدود 3 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 صفحه - حدود 2 ماه از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26 صفحه - حدود 2 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 صفحه - حدود 4 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6 صفحه - حدود 2 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13 صفحه - حدود 4 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 صفحه - حدود 3 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17 صفحه - حدود 5 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 صفحه - حدود 5 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6 صفحه - حدود 3 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 15 صفحه - حدود 4 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 35 صفحه - حدود 3 سال از انتشار بازی میگذرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 صفحه - حدود 3 سال از انتشار بازی میگذرد

جا داره از سهیل بابت ایجاد تاپیک و آپدیت به موقع آن و همچنین خودم تشکر کنم!

متای بازی همچنان از 61 نقد 96

Last edited by CRIS Joon CR7; 08-06-2013 at 12:17. دليل: متا

4. 13 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جا داره از سهیل بابت ایجاد تاپیک و آپدیت به موقع آن و همچنین خودم
    تشکر کنم!

6. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب به سلامتی 30 مین نمره کامل 10 در متا ثبت شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

: ( ND بار دیگر خود را به عنوان یکی از بهترین استدیو های بازی سازی دنیا ثابت کرد )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9.5/10

: ( TLOU به درستی یکی از بهترین بازی های این نسل خواهد شد )

8. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

حالا باز دوباره به این نکته اشاره می کنم که امتیاز اون چنان چیزی خاصی نیست که زیاد توی تاپیک در موردش بحث کرد و مهم خود بازیه که ارزشش های خودشو از خیلی وقت پیش نشون داده.
    ولی اینکه پرچم اون الان به عنوان بازی اول امسال بالا ست رو به قول یه نفر می تونم قبول نکنم؟
    اگه متای اون روی همون 97 می موند آره به طور قاطع میشد اینو گفت ولی الان هر چیزی ما بگیم به طور نسبیه...
    حالا باز دوباره به این نکته اشاره می کنم که امتیاز اون چنان چیزی خاصی نیست که زیاد توی تاپیک در موردش بحث کرد!
    دنیا منتظر نمرات این بازیه،،،بعد شما میگی "اون چنان" تاثیری نداره؟؟ و درموردش بحث نشه؟؟
    پس در مورد چی بحث بشه؟؟ از متا مهمتر الان چی هست در مورد تلو؟؟

تو همه تاپیکا میای میگی این بحثا ب درد نخوره...اصا میخوای قبل اینکه بحث کنیم پ.خ بزنیم از شما لبیک بگیریم؟؟

اگه متای اون روی همون 97 می موند آره به طور قاطع میشد
    یه عده با متای 94 بایوشاک چش مارو از حدقه در آوردن،،حالا متای 97 میخوای؟؟

یعنی تا این لحظه متای 96 نتونسته شمارو راضی کنه؟؟

بایوشاک تا اینجا قافیه رو باخته،،سخته باورش؟؟؟

حداقل از نظر آماری نسبت به بایوشاک برتری خاصی نداره...
    میدونی یه نمره تو متا جا به جا میشه یعنی چی؟؟

از نظر آماری که فعلا 3 تا جلو افتاده،،حتا نیم امتیازم جلو میفتاد تو متا یعنی اینکه بایوشاک باخته...الان که دیگه له شد...

ابرشاهکاری که اکثرا فکر می کردن هستش...
    کسی فک نکرده،همه یقین داشتن ابرشاهکار میشه...

+
    در ضمن 94 94 نکنید،
    متای بایوشاک روی 360 93ــه!!

GTA هم که بیاد سروری تو متا رو به همه دیکته میکنه!!

+

بروبچه ها...پلاک صنعت گیم:

تلو پ ایران 96
    Last edited by Turok-71; 08-06-2013 at 13:34.

10. 8 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بهترین استودیو این نسل همینه! یعنی میخوای بازی ترول کنی اینقدر که گندس, بایوشاک هم بدرد نمیخوره برای ترول : دی ( شایان)

نمرات و تعریفی که سایت ها میکنن برای کمتر بازیی بوده و البته استودیو سازنده که کلا با دو تا عنوان بسیار بزرگ تو این نسل نشون داد 10 شماره دادن از یک بازی مهم نیست اینم اخر نسل نمره گرفتن کار هر سازنده ای نیست... کلا منم تبریک میگم به همه طرفدار های واقعی این عنوان!

+
    جا داره از سهیل بابت ایجاد تاپیک و آپدیت به موقع آن و همچنین خودم تشکر کنم!
    محسن داداش قربونت, منظورت پست اول بود دیگه؟ البته بیشتر اخبار و عکس ها و... رو خودت زحمتش رو کشیدی

محسن این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم جا انداختی!!!

اخر بازی هم که..... حامد میگه نگو : دی

+
    واقعا میانگین عالی شده این تام هم بازی رو بگیره نقد میکنه متا دیدن داره حتما فن های این بازی متا رو بعد قرار گرفتن این نمره میزارن : دی
    Last edited by Killzone2; 08-06-2013 at 13:28.

12. 8 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

محسن اون تعداد که لیست کردی که فقط اندازه یک سال انحصاری های سونیه

حالا اونایی که فقط تاپیکشون رو داریم اون تعداد هزار تایی که تاپیکشون رو نداریم هم بماند تعداد صفحاتش هم که بماند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا من الان تاپیک یاکوزا 4 رو نگاه کردم واقعا چی نوشتم اون موقع دست به قلمی داشتم که نگو پیر شدم :(

یقرو دادید بالا دکمه پیرهنتون هم دو تاشو باز کردید سینه سپر با اون دمپایی های چوبی مخصوص ژاپنی یه کت شلوار تازه اتو کشیده شده با یه چوب بیسبال وسط یه محله که تو یکی از شهرهای ژاپن هستش وایسادی یه چند نفری روبروت وایسادن و دوروبر جمعیتی که از هراس این که اسیب نبینن یه حلقه مانندی ایجاد کردن و با فاصله ای معین شده منتظرن تا عاقبت کار رو ببینن اون چند نفر روبرو خیلی مصمم هستن تا مختو پخش خیابون کنن و به قولی یه درس حسابی بهت بدن اما انقدر به خودت مطمئنی که از فرت بی خیالی فعلا داری پشت کمرتو میخاری که ناگهان یه نفرو با کله میفرستی داخل یه میوه فروشی بیچاره دندون های اون یکی رو به معدش میفرستی و چوب بیسبال رو روی کله نفر بعدی خرد میکنی چهارمی مات و مبهوت مونده می خواد فرار کنه اما شانسشو امتحان میکنه و حمله ور میشه یه جا خالی میدی پاتو میندازی جلو پاش با صورت میخوره رو زمین و با یک لگد به شکمش طوری که خون بالا میاره حالشو جا میاری و بعد احساس راحتی داری ممکنه به خاطر شرف و ناموس باشه یا به خاطر ابجی رفیقت یا این که انسانیت رو در گرو این زدو خورد دیدی که باید نجات داد .....و بعد دوباره کمرتو میخاری...
    و به راهت ادامه میدی...
    Last edited by Layken; 08-06-2013 at 13:49.

14. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من اینجا نمیخوام مقایسه بین دو ابر گیم The Last Of Us و Bioshock Infinite رو بکشم وسط ، تو تاپیکGOTY حسابی از خجالت دوستان درخواهیم آمد . توصیه اصلی من به شما دوستانی که هنوز بازی نکردید و نظر میدید این هست که خودتون رو پشت نمره ی متاشت قایم نکنید و با ادله ی مناسب به وقتش بیایید و بحث کنیم ، با دلیل بیایید ، خوب گیمتون رو بزنید ، هرچی میتونید نکته مثبت دربیارید و ما هم درخدمتتون با شاهکار استاد لوین هستیم ،البته من هم بازی میکنم و با دید مثبت تا دیگه بحثب باقی نمونه ، متا حتی 100 هم باشد باز هم دلیل برتری نیست ، تا وقتی امثال Quarter.com تو این سایت هسنتد که به شاهکارهای بزرگ زیر 5 میدن و ...واقعا تاسف آور هست توجه تا این حد زیاد به متا ....فقط تو سایتای ایرانی همچین چیزی رو میشه دید .

@Vahidgame : تایید میشود .

موفق باشید !
    Last edited by mjorh; 08-06-2013 at 16:11.

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا من یه چیزی تو کتم نمیره ...
    با این که خودم بازی نکردم اما با توجه به نمره ها و نقد ها و ... 8 ؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!!!!!!!

گیم اسپات به این بازی داده 8 ... چرا؟! چرا آخه ؟! واقعا چرا آخه؟!

دیگه خیلی عجیبه این نمره ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    آخه هشت ؟!!!!!؟

یکی بیاد بهش فهش بده من توبه کردم !!

8 آخه ؟!؟؟!؟!؟!؟!

جور در نمیاد خوووو !!!

8 ؟؟!؟!؟!؟!؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنیا منتظر نمرات این بازیه،،،بعد شما میگی "اون چنان" تاثیری نداره؟؟ و درموردش بحث نشه؟؟
    پس در مورد چی بحث بشه؟؟ از متا مهمتر الان چی هست در مورد تلو؟؟

تو همه تاپیکا میای میگی این بحثا ب درد نخوره...اصا میخوای قبل اینکه بحث کنیم پ.خ بزنیم از شما لبیک بگیریم؟؟

یه عده با متای 94 بایوشاک چش مارو از حدقه در آوردن،،حالا متای 97 میخوای؟؟

یعنی تا این لحظه متای 96 نتونسته شمارو راضی کنه؟؟

بایوشاک تا اینجا قافیه رو باخته،،سخته باورش؟؟؟

میدونی یه نمره تو متا جا به جا میشه یعنی چی؟؟

از نظر آماری که فعلا 3 تا جلو افتاده،،حتا نیم امتیازم جلو میفتاد تو متا یعنی اینکه بایوشاک باخته...الان که دیگه له شد...

کسی فک نکرده،همه یقین داشتن ابرشاهکار میشه...

+
    در ضمن 94 94 نکنید،
    متای بایوشاک روی 360 93ــه!!

GTA هم که بیاد سروری تو متا رو به همه دیکته میکنه!!

+

بروبچه ها...پلاک صنعت گیم:

تلو پ ایران 96
    باز خوبه این پستایی که شما نقل قول گرفتی برای زمان جنگ جهانی اول نبود و برای چند روز پیش بودش : دی
    طرفتو اشتباه گرفتی. اینجور صحبت کردن رو من اثری نداره! : دی

هر چند که من معمولا جواب این مدل پست رو نمیدم و نمی خوام در مورد مسائلی که چند روز پیش صحبت کردم الان بیام دوباره صحبت کنم ولی چند نکته رو باید متذکر بشم:

1- اینکه میگم امتیاز چیز مهمی نیست به خاطر اینه که چندین پستی که یکی دو روز پشت سر هم توی این تاپیک دادم ، همش حول و حوش امتیاز بازی بودش و به خاطر این گفتم که دوستان به من ایراد نگیرن که کل تاپیک در مورد امتیاز بازی و مقایسه اون با بازی های دیگه شده. این به معنی این نیست که کسی در مورد امتیازها و موفقیت های بازی صحبت نکنه و واقعا نمی دونم چه جوری کسی می تونه همچین برداشتی کنه!

2- بایوشاک هم روزهای اول متاش تا 96 رسید و تا یک ماه بعدش هم متای نسخه پی سی و PS3 روی 95-96 بود که این چند وقت اخیر چند تا سایت با امتیازایی که دادن اونو تغییر دادن.

3- ملاک متای بایوشاک نمی تونه نسخه Xbox 360 باشه چون نه لید پلتفرم بازیه و نه تعداد نقدهای اون بیشتره. نسخه Xbox 360 از 33 نقد متای 93 رو داره و نسخه پی سی با 68 نقد متای 94. دلیل متای 93 نسخه Xbox 360 هم مشخصه امتیاز کدوم سایته و فکر نکنم لازم باشه که اسمشو بیارم!

4- اختلاف بین متا می تونه جزو یکی از برتری های یک بازی باشه ولی این حرف که باز له شد و از این مدل صحبتا کلا بیشتر از حرفای بچه گانه و از روی هوا ارزشی نداره. مثلا همین پارسال مس افکت 3 که بالاترین متا رو داشت بقیه بازی ها رو له کرد و به طور قاطع گوتی شد؟ آیا طرفداران PS3 پارسال که Journey متاش کمتر شد معتقدن که حقش نبود که از سایت های مختلف گوتی بشه و اون بازیی که متاش بیشتر بود باید میشد؟!

5- مدت ها ست که این مدل صحبت کردن و بحث کردن توی این انجمن جواب نمیده و مطمئنا اکثر کاربرا این مدل بحث ها که جهت مسخره کردن طرف و مقاصد شخصیه رو نمی پسندن و این مدل صحبت کردن و بحث کردن فقط برای خود فرد مورد نظر و دوستان اون می تونه جالب باشه.
    اگه هم می بینید که بعضی موقع ها توی تاپیکایی( در موارد کمی) پیش میاد که با این مدل پستا برخورد نمیشه به خاطر اینه که ببینیم فرد مورد نظر تا کجا می خواد پیش بره! وگرنه مسخره بازی و ترول به طور زیرکانه توی این انجام هیچ جایی نداره...

+

در مورد بهترین استودیو این نسل هم به نظر حامد و بقیه دوستان احترام می ذارم و کلا نظر شخصی هر فرد در هر زمینه قابل احترامه.
    مطمئنا ناتی داگ توی این نسل فوق العاده بوده و توی این نسل کلا پیشرفت قابل ملاحظه نسبت به قبل داشته و یکی از نامزدهای بهترین استودیوی نسل می تونه باشه.
    ولی هیچ کس نمی تونه همین جوری به طور قاطع و صد در صد بگه که فلان استودیو توی این نسل بهترین بوده. مثلا من به عنوان یه فن Valve بیام بگم که به طور قاطع Valve بهترین بوده و هیج شکی توی اون نیست ، مطمئنا این حرفم میشه از روی تعصب نه به طور کارشناسی...
    توی این نسل چندین شرکت هستن که بازی های یکدستی رو منتشر کردن که همواره مدعی گوتی بودن و چه خوبه ما لیست شرکت های دیگه رو هم ببینیم نه فقط لیست شرکت مورد علاقه خودمون...

پس بهتره در مورد این بحث های بهترین استودیو یا حتی بهترین بازی نسل ، اواخر سال توی تاپیک یا تاپیکای مجزا به بحث و بررسی پرداخته بشه و اون جا دیگه همه جوانب در نظر گرفته بشه.

19. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •