کپکام که عمرا به اون سبک برگرده . چون فکر میکنم از نظر سازندگان اون سبک قدیمی شده . اما همینش هم خوبه و میشه تحمل کرد یه جورایی چون هنوز کلی از عناصر رزیدنت توش مونده . مثل boss ها یا سلاح ها یا شخصیتها واقعا من هنوز باهاشون حال میکنم .
کپکام که عمرا به اون سبک برگرده . چون فکر میکنم از نظر سازندگان اون سبک قدیمی شده . اما همینش هم خوبه و میشه تحمل کرد یه جورایی چون هنوز کلی از عناصر رزیدنت توش مونده . مثل boss ها یا سلاح ها یا شخصیتها واقعا من هنوز باهاشون حال میکنم .
سطح انتظار ها بالا نرفته ! کاربرها میگن چرا گند زدید به بازی ! یعنی نسخه های قدیمی از نظرشون بهتر بوده !
نسخه های قدیمی در زمان سبک بازیهای دو بعدی برای خودش اره واقعا عالی بوده....
ولی وقتی دست اندرکاران پروژه عوض میشه خب مسلما ایده ها فرق میکنه و دیگه نمیشه برگشت به عقب و زمان قدیم....
به نظره من یکی از دلایلی که دیگه خبری از ترس و حل اون معماها در نسخه های قدیمی نیست عوض شدن نسل بازیخورها هست....
در حال حاضر بیشتر قشر بازیخورها رو تینیجرهای سن 16 تا 20 سال تشکیل میدن . کمپکام هم وقتی میبینه میتونه از این فرصت سو استفاده کنه و سود خوبی بکنه بازی را به سبک جوونهای امروز که بیشتر شلیک و کشت و کشتار رو دوست دارن میسازه تا نسل قدیم بازیخورها که ترس و حل معماهای مختلف در بازی را دوست داشتن....
باید کم کم قبول کنیم که نسل جدید و سلیقه های امروز داره کمکم جای نسل قدیم بازیخورها و ایده های قدیم رو میگیره....
به عنوان مثال resident evil 5 وقتی منتشر شد همینجا خیلی از دوستان ایراد گرفتن و گفتند ما بازی رو نمیخریم این چه گندی بوده که کمپکام بالا اورده ولی در کمال ناباوری دیدیم که بازی فروش خوبی کرد چه ما بخریم چه نخریم و ایراد بگیریم....
کپکام هم دنبال سود و بازدهی زحمتی هست که کشیده حالا فرضا یک عده هم بیان عیب و ایراد بگیرن... بازی بخواد فروش کنه مطمئن باشید به این حرفا نیست....
بازی هایی مثل اویل بیشتر فروششون رو از روی سابقه شون دارند .
همون طور که خودتون هم گفتید نسل جدید سبک قدیم رو نمیپسنده - ولی بازی های قدیمی که به سبک جدید ساخته میشند به مرور زمان فراموش میشند . چرا که مخاطب هیچ حس خاصی باهاش نداره و قدیمی تر ها هم که ترکش کردند . این بلایی بوده که به سر خیلی از بازی ها اومده و سر باقی بازی ها هم میاد .
میشه بازی رو در عین حال که استاندارد های جدید درش رعایت میشه طوری درست کرد که کاربران قدیمی تر رو نگه داشت . این کار رو کوجیما در سری متال گیرش خیلی خوب انجام داد و در شماره ۴ دیدیم که باز از ۱۰ امتیاز ۱۰ گرفت و همه هم راضی بودند . یعنی سبک قدیم بازی رو با نو آوری ها و استاندارد های جدید ادقام کرد و اون شاهکار رو تحویل داد .
کپکام استعداد خیلی خوبی در شهید کردن محصولاتش داره . من DMC رو شماره یکش رو با رضایت کامل بازی کردم ، سر دو یک مقداری حالم گرفته شد و سر سومیش حالم به هم خورد طوری که الان دارند شماره چهارش رو ۵ یورو میفروشند و من نمیخرم !
یک حقیقتی هست و اون هم اینه که اگر کپکام میخواد مشتری هاش رو از دست نده باید به خواسته مخاطبینش احترام بذاره . شرکت سگا با اون عظمت مصرف کننده رو به چیزش هم حساب نکرد و اولین کنسول ۱۲۸ بیتیش شکست خورد و از بین رفت . در قبالش همین سونی با اینکه بعد از سگا کنسول داد بیرون و کنسولش چیزی از محصول سگا سر نداشت فقط و فقط به خاطر اینکه خواسته مخاطبین رو برآورده کرده بود شد پرفروش ترین کنسول زمان خودش .
در مورد اویل ۵ هم داستان به اون شکلی که شما فکر میکنید نیست . یک سری دموی گول زنک بیرون داده شد و همه ریختند و خریدند و بعدش نسخه طلاییش اومد و همه فکر کردند درستش کرده و باز خریدند و حال همه هم گرفته شد ! خود من این اویل آخری رو ۴ ماه قبل از ارایه پیش خرید کردم و نتیجه این شده که الان با اینکه دارند با تخفیف ویژه اویل ۶ رو پیش فروش میکنند طرفش هم نمیرم تا ببینم چی هست اگر خوشم اومد بهد میخرم . اگر هم نیاد نمیخرم . ساده تر بگم . کپکام احتمالا دست کم یک مشتری رو از دست داده ! مطمئن باشید مثل من خیلی ها هستند !
بازی میکنن ولی مثل قبل لذت نمی برن.
اکثرا تا آخرش میرن واسه اینکه نسخه های جدید رو هم بازی کرده باشن نه به این خاطر که خیلی باهاش حال میکنن.
دوست داران رزیدنت اویل نسخه های قدیمی رو شاید بیشتر از 10 بار بازی کردن ولی نسخه های جدید رو شاید یک بار هم زروکی تا آخرش رفتن نمونش خودم و خیلی های دیگه مثل من.
سلام
تاریخ منتشر شدن بازی کی هست؟
مرسی
Resident Evil 6 :
Ada Wong در بازی وجود دارد و قابل بازی است.
کپکام امروز خبر داد که شخصیت Ada Wong در بازی وجود دارد و قابل بازی است.
ولی این کاراکتر از اول باز نیست
و باید برای باز کردن آن هر 3 سناریوی لئون اسکات کندی و کریس ردفیلد و جیک رو تموم کنیم تا شخصیت Ada Wong باز شود.
طبق خبر فعلا این کاراکتر فقط در بخش تک نفره ی بازی حضور دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر کوتاه :
حالت جدیدی در بخش چند نفره ی Resident Evil 6 اضافه شده که شما میتوانید اینبار بر خلاف همیشه کنترل هیولاهای بازی رو در اختیار بگیرید.
اطلاعات بیشتری منتشر نشده است...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر هایی از گیم پلی بخش کاراکتری که وجودش در بازی امروز تایید شد:
ADA WONG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by CRIS Joon CR7; 02-08-2012 at 01:05.
عرررررررررررررررررررررررر رراخر گرافیکه امروز گیم پلی یکی از مرحله هاش به اسم اندر گروند رو دیدم.خوش به حالتون سیستم من عاجز از اجرای این بازیه
موقع بازی کردن یادی از ما هم بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)