تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 122 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مشکل تو اویل بودن نیست...
    مسئله اینه طرفدارا Resident Evil می خوان اما این Call Of Evil هست!!!
    کپکام که عمرا به اون سبک برگرده . چون فکر میکنم از نظر سازندگان اون سبک قدیمی شده . اما همینش هم خوبه و میشه تحمل کرد یه جورایی چون هنوز کلی از عناصر رزیدنت توش مونده . مثل boss ها یا سلاح ها یا شخصیتها واقعا من هنوز باهاشون حال میکنم .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چقدر سطح انتظار ها بالا رفته . بابا یه اویله دیگه . من که واسه داستان و شخصیتش هم که شده باهاش حال میکنم همونطور که با 5 حال کردم .
    سطح انتظار ها بالا نرفته ! کاربرها میگن چرا گند زدید به بازی ! یعنی نسخه های قدیمی از نظرشون بهتر بوده !

4. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

پيش فرض

سطح انتظار ها بالا نرفته ! کاربرها میگن چرا گند زدید به بازی ! یعنی نسخه های قدیمی از نظرشون بهتر بوده !
    نسخه های قدیمی در زمان سبک بازیهای دو بعدی برای خودش اره واقعا عالی بوده....

ولی وقتی دست اندرکاران پروژه عوض میشه خب مسلما ایده ها فرق میکنه و دیگه نمیشه برگشت به عقب و زمان قدیم....

به نظره من یکی از دلایلی که دیگه خبری از ترس و حل اون معماها در نسخه های قدیمی نیست عوض شدن نسل بازیخورها هست....

در حال حاضر بیشتر قشر بازیخورها رو تینیجرهای سن 16 تا 20 سال تشکیل میدن . کمپکام هم وقتی میبینه میتونه از این فرصت سو استفاده کنه و سود خوبی بکنه بازی را به سبک جوونهای امروز که بیشتر شلیک و کشت و کشتار رو دوست دارن میسازه تا نسل قدیم بازیخورها که ترس و حل معماهای مختلف در بازی را دوست داشتن....

باید کم کم قبول کنیم که نسل جدید و سلیقه های امروز داره کمکم جای نسل قدیم بازیخورها و ایده های قدیم رو میگیره....

به عنوان مثال resident evil 5 وقتی منتشر شد همینجا خیلی از دوستان ایراد گرفتن و گفتند ما بازی رو نمیخریم این چه گندی بوده که کمپکام بالا اورده ولی در کمال ناباوری دیدیم که بازی فروش خوبی کرد چه ما بخریم چه نخریم و ایراد بگیریم....

کپکام هم دنبال سود و بازدهی زحمتی هست که کشیده حالا فرضا یک عده هم بیان عیب و ایراد بگیرن... بازی بخواد فروش کنه مطمئن باشید به این حرفا نیست....

6. 4 کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نسخه های قدیمی در زمان سبک بازیهای دو بعدی برای خودش اره واقعا عالی بوده....

ولی وقتی دست اندرکاران پروژه عوض میشه خب مسلما ایده ها فرق میکنه و دیگه نمیشه برگشت به عقب و زمان قدیم....

به نظره من یکی از دلایلی که دیگه خبری از ترس و حل اون معماها در نسخه های قدیمی نیست عوض شدن نسل بازیخورها هست....

در حال حاضر بیشتر قشر بازیخورها رو تینیجرهای سن 16 تا 20 سال تشکیل میدن . کمپکام هم وقتی میبینه میتونه از این فرصت سو استفاده کنه و سود خوبی بکنه بازی را به سبک جوونهای امروز که بیشتر شلیک و کشت و کشتار رو دوست دارن میسازه تا نسل قدیم بازیخورها که ترس و حل معماهای مختلف در بازی را دوست داشتن....

باید کم کم قبول کنیم که نسل جدید و سلیقه های امروز داره کمکم جای نسل قدیم بازیخورها و ایده های قدیم رو میگیره....

به عنوان مثال resident evil 5 وقتی منتشر شد همینجا خیلی از دوستان ایراد گرفتن و گفتند ما بازی رو نمیخریم این چه گندی بوده که کمپکام بالا اورده ولی در کمال ناباوری دیدیم که بازی فروش خوبی کرد چه ما بخریم چه نخریم و ایراد بگیریم....

کپکام هم دنبال سود و بازدهی زحمتی هست که کشیده حالا فرضا یک عده هم بیان عیب و ایراد بگیرن... بازی بخواد فروش کنه مطمئن باشید به این حرفا نیست....
    بازی هایی مثل اویل بیشتر فروششون رو از روی سابقه شون دارند .
    همون طور که خودتون هم گفتید نسل جدید سبک قدیم رو نمیپسنده - ولی بازی های قدیمی که به سبک جدید ساخته میشند به مرور زمان فراموش میشند . چرا که مخاطب هیچ حس خاصی باهاش نداره و قدیمی تر ها هم که ترکش کردند . این بلایی بوده که به سر خیلی از بازی ها اومده و سر باقی بازی ها هم میاد .
    میشه بازی رو در عین حال که استاندارد های جدید درش رعایت میشه طوری درست کرد که کاربران قدیمی تر رو نگه داشت . این کار رو کوجیما در سری متال گیرش خیلی خوب انجام داد و در شماره ۴ دیدیم که باز از ۱۰ امتیاز ۱۰ گرفت و همه هم راضی بودند . یعنی سبک قدیم بازی رو با نو آوری ها و استاندارد های جدید ادقام کرد و اون شاهکار رو تحویل داد .
    کپکام استعداد خیلی خوبی در شهید کردن محصولاتش داره . من DMC رو شماره یکش رو با رضایت کامل بازی کردم ، سر دو یک مقداری حالم گرفته شد و سر سومیش حالم به هم خورد طوری که الان دارند شماره چهارش رو ۵ یورو میفروشند و من نمیخرم !
    یک حقیقتی هست و اون هم اینه که اگر کپکام میخواد مشتری هاش رو از دست نده باید به خواسته مخاطبینش احترام بذاره . شرکت سگا با اون عظمت مصرف کننده رو به چیزش هم حساب نکرد و اولین کنسول ۱۲۸ بیتیش شکست خورد و از بین رفت . در قبالش همین سونی با اینکه بعد از سگا کنسول داد بیرون و کنسولش چیزی از محصول سگا سر نداشت فقط و فقط به خاطر اینکه خواسته مخاطبین رو برآورده کرده بود شد پرفروش ترین کنسول زمان خودش .
    در مورد اویل ۵ هم داستان به اون شکلی که شما فکر میکنید نیست . یک سری دموی گول زنک بیرون داده شد و همه ریختند و خریدند و بعدش نسخه طلاییش اومد و همه فکر کردند درستش کرده و باز خریدند و حال همه هم گرفته شد ! خود من این اویل آخری رو ۴ ماه قبل از ارایه پیش خرید کردم و نتیجه این شده که الان با اینکه دارند با تخفیف ویژه اویل ۶ رو پیش فروش میکنند طرفش هم نمیرم تا ببینم چی هست اگر خوشم اومد بهد میخرم . اگر هم نیاد نمیخرم . ساده تر بگم . کپکام احتمالا دست کم یک مشتری رو از دست داده ! مطمئن باشید مثل من خیلی ها هستند !

8. 12 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نظر من اینه که بازی هر چی باشه اکثرا می خرن و تا آخر می رن ! حالا شاید به عنوان یه رزیدنت اویل بازی خوبی نباشه ! ولی میشه ازش لذت برد ...
    بازی میکنن ولی مثل قبل لذت نمی برن.
    اکثرا تا آخرش میرن واسه اینکه نسخه های جدید رو هم بازی کرده باشن نه به این خاطر که خیلی باهاش حال میکنن.
    دوست داران رزیدنت اویل نسخه های قدیمی رو شاید بیشتر از 10 بار بازی کردن ولی نسخه های جدید رو شاید یک بار هم زروکی تا آخرش رفتن نمونش خودم و خیلی های دیگه مثل من.

10. 5 کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    تاریخ منتشر شدن بازی کی هست؟
    مرسی

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

فکر کنم دهم یازدهم مهر ماه بیاد

13. 2 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Resident Evil 6 :
    Ada Wong در بازی وجود دارد و قابل بازی است.

کپکام امروز خبر داد که شخصیت Ada Wong در بازی وجود دارد و قابل بازی است.
    ولی این کاراکتر از اول باز نیست
    و باید برای باز کردن آن هر 3 سناریوی لئون اسکات کندی و کریس ردفیلد و جیک رو تموم کنیم تا شخصیت Ada Wong باز شود.
    طبق خبر فعلا این کاراکتر فقط در بخش تک نفره ی بازی حضور دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خبر کوتاه :
    حالت جدیدی در بخش چند نفره ی Resident Evil 6 اضافه شده که شما میتوانید اینبار بر خلاف همیشه کنترل هیولاهای بازی رو در اختیار بگیرید.

اطلاعات بیشتری منتشر نشده است...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 02-08-2012 at 01:05.

17. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عرررررررررررررررررررررررر رر اخر گرافیکه امروز گیم پلی یکی از مرحله هاش به اسم اندر گروند رو دیدم.خوش به حالتون سیستم من عاجز از اجرای این بازیه
    موقع بازی کردن یادی از ما هم بکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •