سلام در منو مخفی یا سرویس چطور می تونم pnp رو فعال کنم الان غیر فعال هست
سلام در منو مخفی یا سرویس چطور می تونم pnp رو فعال کنم الان غیر فعال هست
دوست عزیز
در پست صفحه قبل که بطور کامل توضییح فعال سازی را داده ام چرا پیروی نمی کنید؟
بایداز کنترول دست سازی که شرح ساخت آن را دادم منوهای خاموش و مخفی را فعال کنید
اخه من همه رو انجام دادم ولی قسمت php غیر فعال هست باید یه جوری فعال بشه تامن تنظیماتی که گفتید کامل انجام بدم
دوست عزیز
اگر کنترول دست ساز را دارید و از آن استفاده می کنید و درست عمل می کند و منوها را باز می کند ولی نمی توانید آن آیتم را فعال کنید به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد پس دیگر تلاشی برای این کار نکنید.
سلام دوستان
می خوام یه 32 اینچ بگیرم چون d585 پیدا نمیشه میخوام نظرتون رو د رباره ی e490 و e495 بدونم.آیا اینها از زیرنویس پشتیبانی می کنن؟
تا 1.200تومن چه چیزی رو پیشنهاد میدید؟حالا سامسونگ نبود هم مهم نیست و دیجیتال داشتن هم مهم نیست.
![]()
برای سامسونگ مدل LA32D585K7M برای ای اپ اون چکار باید کرد . . . ؟ لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه....؟
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای این مدل LA32D585K7M و نام گذاری اصلی آن LA32D550K7R می باشد و برای دانلود به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام
همنام همان فایل زیپ کردم ولی ال سی دی بازم پیداش نکرد چکار کنم کمک کنید....؟
دوست عزیز
اگر فایل را بدرستی و کامل و بدون نقص دانلود کردید و آن را از زیپ خارج و روی فلش ریختید و عمل نکرد ببینید ورژن فریمور سیستم تان چیست ممکن است با آن فریمور یکی باشد و یا تلویزیون تان نیازی به آبدیت نداشته باشد.
سلام دوستان درمن این مدل دارم 40 فرمت , ts اجرا نمیکنه و پیام میده این فرمت پشتیبانی نمیشود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)