تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 79 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض ویندوز8 روی آیپد

بله !بلاخاره یک نرم افزار اومد که ویندوز8 را روی آیپد داشته باشیمبدون جیلبریک و...
    قیمت این نرم افزار25 دلاره که فعلا کاهش قیمت داشته از 50 دلار
    در لینک پاینن برای دانلود با گیفت کارت و... هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روش استفاده
    ابتدا نسخه ویندوز8 را روی pc نصب کرده و بعد از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه آیپد ویندوز8 را بریزید سپس از لینک زیر نرم افزار Splashtopرا دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سپس یک رمز عبور برای دسترسی به تبلت از طریق pc بگذارید
    سپس بر روی تبلت برنامه Splashtop Win8 را بزنید تا از طریق بی سیم دنبال نرم افزار روی pc باشد سپس کد عبور را که قبلا تایین کردید بزنید
    تبریک به شما حالا ویندوز8 را بر روی آیپد دارید
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویرایش ....................................

Last edited by millad1388; 14-04-2012 at 17:59.

2. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

دوست عزیز ... بعد از ارائه نسخه نهایی ویندوز 8 این نرم افزار میتونه آیپد رو به یک تبلت ویندوزی با قابلیت استفاده از تمام امکانات ویندوز 8 تبدیل کنه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

دوست عزیز ... بعد از ارائه نسخه نهایی ویندوز 8 این نرم افزار میتونه آیپد رو به یک تبلت ویندوزی با قابلیت استفاده از تمام امکانات ویندوز 8 تبدیل کنه؟
    خیر این یه برنامه Remote Control دسکتاپ از طریق آیپده که برای ویندوز 8 بهینه شده.. آیپد شما میشه یه ریموت کنترل برای دسکتاپ/لپتاپ ویندوزی شما که اون محیط ویندوز رو روی آیپد نشون می ده.

این بیشتر به درد دولوپرها می خوره که می خوان برای ویندوز 8 برنامه بنویسن و الان دسترسی به تبلت هاش ندارن، اینطوری می تونن برنامه هاشون رو با آیپد برای تاچ و جسچرهای ویندوز 8 تست کنن.

5. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

سلام
    تصمیم به خریدن آیپد گرفتم
    این اولین محصولی از شرکت اپله که کلا برای خودم میخوامش.
    درباره چند تا چیز سوال دارم.اول اینکه تفاوت آیپد نسل دوم با نسل سوم فقط همون چیپ گرافیکه و صفحه نمایش رتینا یا تفاوتهای دیگه ای هم دارن.
    دوم چه لوازم جانبی ای لازم دارم برای استفاده.
    سوم چه حجمی لازمه برای نسل جدید.چون فیلم و اهنگ بسیار کم استفاده میکنم و برای وب و نرم افزارها میخوامش بازی هم در حد بسیار کم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم آیپد جدیدو بالاخره گرفتم. فقط چند تا نکته مد نظرم هست که لازم میدونم واسه دوستانی که توی خرید دو به شک هستن توضیح بدم.

1. مشکل چیپ WiFi به هیچ وجه نه در موقع استفاده و نه در موقع پیدا کردن نتورک احساس نشد. تنها تغییری که تونستم نسبت به iPod touch قبلیم با دقت زیاد حس کنم، چند صدم ثانیه اختلاف زمان توی پیدا کردن نتورک بود.
    2. صفحه نمایش Retina واقعاً چشم نوازه. تا حالا چنین وضوح و کیفتی توی هیچ صفحه ای ندیده بودم. حتی با وجود اینکه قبلاً هم با Retina کار کرده بودم.
    3. دوربین جلو کیفیت زیاد جالبی نداره و در حد همون تماس های تصویری هست. دوربین iSight عکسهای خیلی خوبی میگیره.
    4. عمر باتری واقعا عالیه. فقط زمان شارژ شدن مقداری طولانی (5 ساعت) هست که برای من مشکلی درست نمیکنه چون شب تا صبح توی شارژ میذارم و روز استفاده میکنم.
    5. تولید حرارت اصلا اصلا محسوس نبود. حتی وقتی که حدود 30 تا اپلیکیشن باز بود و داشتم Infinity Blade 2 بازی میکردم.

اگر مشکل یا سؤالی واسه دوستان پیش اومده امیدوارم بتونم کمک کنم.

8. 10 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم آیپد جدیدو بالاخره گرفتم. فقط چند تا نکته مد نظرم هست که لازم میدونم واسه دوستانی که توی خرید دو به شک هستن توضیح بدم.

1. مشکل چیپ WiFi به هیچ وجه نه در موقع استفاده و نه در موقع پیدا کردن نتورک احساس نشد. تنها تغییری که تونستم نسبت به iPod touch قبلیم با دقت زیاد حس کنم، چند صدم ثانیه اختلاف زمان توی پیدا کردن نتورک بود.
    2. صفحه نمایش Retina واقعاً چشم نوازه. تا حالا چنین وضوح و کیفتی توی هیچ صفحه ای ندیده بودم. حتی با وجود اینکه قبلاً هم با Retina کار کرده بودم.
    3. دوربین جلو کیفیت زیاد جالبی نداره و در حد همون تماس های تصویری هست. دوربین iSight عکسهای خیلی خوبی میگیره.
    4. عمر باتری واقعا عالیه. فقط زمان شارژ شدن مقداری طولانی (5 ساعت) هست که برای من مشکلی درست نمیکنه چون شب تا صبح توی شارژ میذارم و روز استفاده میکنم.
    5. تولید حرارت اصلا اصلا محسوس نبود. حتی وقتی که حدود 30 تا اپلیکیشن باز بود و داشتم Infinity Blade 2 بازی میکردم.

مبارک باشه.چند گرفتین؟ازکجا؟وای فای یا ال تی ای؟چه حجمی؟
    من نگران حرفهایی که میزنن نیستم اینها همیشه بودن.تصمیم قطعی هم گرفتم برا خرید.فقط یه خورده بازار ارز آدمو به شک میندازه.احتمالا از اونور بخوام بگیرم.در کل شما با آیپد 2 کار کردی؟تفاوت نسل جدید با قبلیش چه قدره؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مبارک باشه.چند گرفتین؟ازکجا؟وای فای یا ال تی ای؟چه حجمی؟
    من نگران حرفهایی که میزنن نیستم اینها همیشه بودن.تصمیم قطعی هم گرفتم برا خرید.فقط یه خورده بازار ارز آدمو به شک میندازه.احتمالا از اونور بخوام بگیرم.در کل شما با آیپد 2 کار کردی؟تفاوت نسل جدید با قبلیش چه قدره؟
    ممنون.
    توي ويديوهاي مقايسه آيپد ٢ با آيپد جديد تفاوتي از نظر سرعت ديده نميشه. درسته كه تفاوت بين اين دو نسل زياد نيست ولي ١٠٠ دلار قيمت بيشتر و داشتن اين امكانات جديد واقعا ميارزه.

11. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام دوستان

مشکل وای فای کاملا نرم افزاری میباشد! اونم مربوط به یک سری از مدل های wifi only هست که درایور چیپ به کار رفته در اون سری سازگاری کامل نداشته و با آپدیت سیستم عامل کاملا برطرف میشه... این هم در نظر بگیرید که کمتر از 100 نفر این مشکل رو داشتند نه همه!

حالا که قیمت ها کمی معقولانه شده .... بنده هم فردا به امبد خدا میرم یدونه Ipad New 64Gb 4G+Wifi از مرکز کامپیوتر پایتخت بخرم...

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مشکل وای فای کاملا نرم افزاری میباشد! اونم مربوط به یک سری از مدل های wifi only هست که درایور چیپ به کار رفته در اون سری سازگاری کامل نداشته و با آپدیت سیستم عامل کاملا برطرف میشه... این هم در نظر بگیرید که کمتر از 100 نفر این مشکل رو داشتند نه همه!

حالا که قیمت ها کمی معقولانه شده .... بنده هم فردا به امبد خدا میرم یدونه Ipad New 64Gb 4G+Wifi از مرکز کامپیوتر پایتخت بخرم...
    دوست عزیز چند؟

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

دوستان چرا سایت فیلتر شده؟

چکار باید کرد؟

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان چرا سایت فیلتر شد
    چکار باید کرد
    این مشکل الان حدود بک هفتست که گریبان گیر این انجمن شده چه عمدا و چه سهوا
    مسولین در حال پیگیری هستند ولی کسی تا کنون پاسخ گو نبوده
    میتونید از آدرس جایگذین زیر استفاده کنید که فیلتی نیست
    Last edited by emadpumad; 19-04-2012 at 17:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •