این گوشی میدونی کی ارزش خرید داره؟
موقعی که مجانی توزیع بشه!
من که عمرا پولم رو واسه این گوشی ها خرج کنم ولی شاید یکی از این ساده هاش رو برای یکی از اعضای خونواده بخرم باهاش حال کنه!![]()
این گوشی میدونی کی ارزش خرید داره؟
موقعی که مجانی توزیع بشه!
من که عمرا پولم رو واسه این گوشی ها خرج کنم ولی شاید یکی از این ساده هاش رو برای یکی از اعضای خونواده بخرم باهاش حال کنه!![]()
الان مدلهای جدیدتر دارن تولید میشن شما هنوز تو فکر G1 هستید.
واقعا این گوشی کاملا ایرانی هست؟
60 %خارجی و 40% ایرانیه . در گوشیهای هوشمند درصد خارجیش بیشتره
من کلی گفتم.
ببین دیگه اینا چطوری تولید میکنند که هنوز درباره ی یک محصولشوناطلاعاتی ندادند سریع رفتند یه محصول دیگه دادند بازار!
پشتیبانی هم که ندارند!
ظاهرا هر گوشی که میبینند سریع یه تعداد از اون میسازند و میرن سراغ یه کپی برداری جدید!![]()
Last edited by MaySam.M; 18-01-2013 at 17:23.
95% چینی. 5% به خاطر بسته بندی در ایران
چیش ایرانیه؟؟
اینجا فقط اسمبل می شه و بسته بندی همین!!!![]()
اون مواد اولیه برا ساخت کارتن و حتی جوهری که روش چاپ انجام میدن از خارج تامین میشه !
قطعات کامل از خارج وارد میشه و در ایران بسته بندی میشه
اگه همین گوشی رو مستقیم میدادن خود چینی ها تولید میکردن بخاطر نیرو انسانی ارزونتر از قیمتی که الان داره ارزونتر تموم میشد !
والا بستگی به استفاده داره....یکی
از دوستان بنده توینز داره و کاملا هم راضی بودش....یکی
از دوستان جیالایکس اسکای فک کنم دارن تو فروشگاهشون(کلا کارشون گوشی فروشی هستش!!) فرمودن که این گوشی به نسبت قیمتش، گوشی خوبی هستش( حتمی میدونین که همسایز نوت هستش!)....
در کل، با وجود زیادی مسخره شدن جیالایکس ها در دست افرادی که از موبایلشون استفادهی تلویزیون فول اچدی و گاها سه بعدی نمیکنن و یا اونو با ایکسباکسشون اشتباه نگرفتن خوب و راضی کننده هم بوده....!!!
به جای اینکه بیان مثلا نرمافزار رو نقد کنند و یا سنسورها رو و ....، میان سخت افزار رو تست میکنن که هزاران بار سرش بحث کردیم قبلا و نتیجه هم نگرفتیم متاسفانه...
جیالایکس برای استخدام برنامه نویس اندو هم فراخوان طولانی مدتی داد که هیچکس حتی دانشاموزهای رشتهی کامپیوتر هم به فراخوان نیگا نکردن!! ظاهرا ما میخوایم دولوپر برای این گوشی ها از اسمون ظاهر بشه و بیاد اینجا بشینه و برا گوشیی که ملت مسخرهاش میکنن کار کنه...!!!
بعدشم برام تعجبه که دوستان میگن ساخت چین... مگر الان اکثر دمو دستگاهها رو همون چین بسته بندی هم نمیکنه و میفرسته اینور اونور؟! چه ربطی داره؟؟؟
اگر ایرادی باشه، کلاه برداری این شرکتا در خصوص طرح گوشی هستش که ایا خودشون طراحی کردن یا نه که اون رو خبر نداریم ازش!!...
نکتهی بعدی اینه که (اتفاقا جالب تر هم هست!!) مردمی که ش و ر ت شون رو هم خارجی میخرن و زیر بار برند ایرانی نمیرن،(مسواک و خمیر دندان و دستگیرهی در و مداد و خودکار و پاککن خارجی میخرن و ایرانی رو قبول ندارن!) میخوان چیزی به اسم شرکت سازندهی سخت افزار موبایل تو کشورشون داشته باشن؟!!
اون وختی که صایران گوشی میزد، ملت نوکیا میخریدن و بس!! بعدش که اون شرکت کلا رفت زیر نظر سازمانهای نظامی، حالا داریم میگیم گوشی ایرانی....!!!! با کدوم حمایت باید کسی پول خودش رو بذاره رو تحقیق و ازمایش برای ساخت قطعات مورد نظر؟!(امیدوارم که دوستان عقیدشون این نباشه که فناوری ساخت موبایل همینجوری ظاهر میشه تو دست رئیس شرکت مربوطه و اون به کارمنداش میگه دوستان بیاین اینو بذارین تو اون دستگاه کپی با کپی هاش گوشی درست کنین خودش رو هم بذارین تو گاو صندوق که کسی ندزدتش!!).....
بابا بیخیال...
وضع کشورتون رو هم ببینید یه خورده که یه بسته قرص استامینیفون هم بهش نمیدن!!چه برسه به همکاری علمی در خصوص الکترونیک دستگاههای مخابراتی که یه خورده دستکاریش بیسیم و سایر تجهیزات نظامی رو باهاش میسازن....!!
....
(اون مثال جنس خارجی هم کلی بود و نه کسانی که تو این همه صفحهی تاپیک بدون اینکه احتمالا از نزدیک هم دیده باشن گوشی ها رو دارن در موردش حرف میزنن!!)....چون تازه الان که جنس گرون شده و کار نداریم میفهمیم که خریدن جنس خارجی یا جنسی که اکثر قطعاتش خارجی باشن برا کشوری که میخواد مستقل باشه یعنی چی!![]()
Last edited by senaps; 20-01-2013 at 02:28.
این شرکت حق نداره به جنسی که هیچ زحمتی براش نکشیده بگه جنس ایرانی. تولید کنه و بده به بازار ما هم هیچ مشکلی باهاش نداریم. فقط سعی نکنه با ملی ملی کردن ملت رو خر کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)