تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 91 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهش میکنم قابلی نداشت
    خیلی خوشحال میشم که دوستانی اینقدر موشکافانه مطالب رو دنبال میکنند بصورت علمی. سعی میکنم این مطلب رو اونطوری که خودم درک کردم توضیح بدم. شاید درکش برای شما هم راحت تر باشه. زیاد نباید توی فرمول ها دنبال روابط گشت بلکه باید منطق پشت پدیده های مختلف رو درک کرد بعدش فرمول ها خود به خود حل شده خواهند شد
    می خوام یک سوال دیگه در مورد همین دمپینگ فکتور بپرسم که هنوز برام قابل مجهوله

چند تا فرض رو اول با همدیگه مرور کنیم:

1- شاخص Q از نوع الکتریکی، بیشترین تأثیر رو در شاخص کلی Q داره .
    منبع: نوشته ایی داخل لینکی که شما دادین
    First, in nearly every loudspeaker system, and certainly in every loudspeaker system that has nay pretenses of high-fidelity, the majority of the losses are electrical in nature, usually by a factor of 3 to 1 or greater

2-مقاومت کابل رو هم میشه به عنوان مقاومت خروجی دید که باعث کاهش دمپینگ فکتور میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از فرض شماره 1 میشه این نتیجه رو گرفت:
    چونکه می خوام در مورد سیستم های هدفونی صحبت کنم که درایورشون از نوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست، بلکه ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن؛ توی فرض 1 در مورد درایور اسپیکر (که هم از نوع دینامیک هست و هم خیلی بزرگتر و سنگین تر از درایور هدفون های دینامیک هست) میگه شاخص مکانیکی Q خیلی کمتر از شاخص الکتریکی Q هست؛ پس در مورد هدفون هایی که درایورشون بالانس آرماتور هست، کلاً میتونیم شاخص مکانیکی Q رو نادیده بگیریم.

خب حالا میتونم مستقیم برم سراغ سوال اصلیم،
    با این حرف هایی که زدم، شما یدونه هدفون بالانس آرماتور رو تصور کن که مقاومتش 27 اهمه، و داریم با یک ستاپ به خصوص استفاده می کنیم، بعد میاییم یدونه مقاومت 75 اهمی بر سر راه سیم هدفون قرار میدیم؛ بنابر فرض 2، این عمل باعث کاهش دمپینک فکتور میشه و براساس فرض یک و فرمول های قبلی، دمپینگ فکتور خیلی خیلی کم میشه و حتی به زیر 1 میرسه؛ پس براساس چیزهایی که تا حالا بحث کردیم، باید انتظار یک صدای کنترل نشه رو داشته باشیم که صدا به طور واضحی بدتر شده باشه

ولی متأسفانه بنده در عمل مثال هایی رو دیدم که خلاف این مطلب رو نشون میدن
    نمونۀ واضحش Etymotic ER-4PT با و Etymotic ER-4S هستن؛ مدل er-4s در اصل همون مدل er4-4pt هستش که یدونه مقاومت 75 اهمی به سر راهش اضافه شده
    جالبه که تمامی منابع معتبر بدون شک er-4s رو برتر از er4-4pt میدونن؛ حتی خود شرکت سازندۀ هدفون هم کابلی رو میفروشه که اگر er4-4pt رو بهش وصل کنین نتیجۀ حاصله er-4s میشه اسم کابل اینه حتی: ER-4P to 'S' Converter Cable

الأن که دارم نمودار Square Wave Response 500Hz این دو مدل رو میبینم،

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید Square Wave Response اینطور نیست که هرچی به خطوط صاف نزدیک تر باشه بهتره

در مورد دمپینگ فکتور هم شاید الزاماً هرچی بیشتر باشه، بهتر نباشه، توی اون مقاله که داده بودین، نشون داده بود که دمپینگ فکتور بالاتر از 50 بی معنی هست و قابل شنیدن نیست ولی شاید اینکه بخواییم همۀ رزونانس رو از بین ببریم کار درستی نباشه اصلاً؛ شاید مقداری روزنانس باعث دلچسب تر شدن هم بشه

البته این مسئله بازم جواب این مثالی که زدم رو نمیده، چونکه توی این مثال، دمپینگ فکتور زیر یک هست و داغونه و باید انتظار عدم کنترل های زیادی باشیم، ولی در عمل اونی که دمپینگ فکتورش خیلی پایینتر بوده، بهتر جواب داده ؟؟؟

من چنین اتفاقی رو با چند تا هدفون بالانس آرماتور دیگه هم دیدم، ولی با هدفون های دینامیک چنین چیزی رو ندیدم، حتی یک چیزی جا افتاده توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هدفون بالانس آرماتور با مقاومت اضافی، توی یکسری از موارد صدای بهتری میده.

2. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با این حرف هایی که زدم، شما یدونه هدفون بالانس آرماتور رو تصور کن که مقاومتش 27 اهمه، و داریم با یک ستاپ به خصوص استفاده می کنیم، بعد میاییم یدونه مقاومت 75 اهمی بر سر راه سیم هدفون قرار میدیم؛ بنابر فرض 2، این عمل باعث کاهش دمپینک فکتور میشه و براساس فرض یک و فرمول های قبلی، دمپینگ فکتور خیلی خیلی کم میشه و حتی به زیر 1 میرسه؛ پس براساس چیزهایی که تا حالا بحث کردیم، باید انتظار یک صدای کنترل نشه رو داشته باشیم که صدا به طور واضحی بدتر شده باشه

نمونۀ واضحش Etymotic ER-4PT با و Etymotic ER-4S هستن؛ مدل er-4s در اصل همون مدل er4-4pt هستش که یدونه مقاومت 75 اهمی به سر راهش اضافه شده
    جالبه که تمامی منابع معتبر بدون شک er-4s رو برتر از er4-4pt میدونن؛ حتی خود شرکت سازندۀ هدفون هم کابلی رو میفروشه که اگر er4-4pt رو بهش وصل کنین نتیجۀ حاصله er-4s میشه اسم کابل اینه حتی: ER-4P to 'S' Converter Cable

در مورد دمپینگ فکتور هم شاید الزاماً هرچی بیشتر باشه، بهتر نباشه، توی اون مقاله که داده بودین، نشون داده بود که دمپینگ فکتور بالاتر از 50 بی معنی هست و قابل شنیدن نیست ولی شاید اینکه بخواییم همۀ رزونانس رو از بین ببریم کار درستی نباشه اصلاً؛ شاید مقداری روزنانس باعث دلچسب تر شدن هم بشه

البته این مسئله بازم جواب این مثالی که زدم رو نمیده، چونکه توی این مثال، دمپینگ فکتور زیر یک هست و داغونه و باید انتظار عدم کنترل های زیادی باشیم، ولی در عمل اونی که دمپینگ فکتورش خیلی پایینتر بوده، بهتر جواب داده ؟؟؟

من چنین اتفاقی رو با چند تا هدفون بالانس آرماتور دیگه هم دیدم، ولی با هدفون های دینامیک چنین چیزی رو ندیدم، حتی یک چیزی جا افتاده توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هدفون بالانس آرماتور با مقاومت اضافی، توی یکسری از موارد صدای بهتری میده.
    یه نکته جالب اینه که:
    قبلن ها که هنوز امپیلی فایر های ترانزیستوری ابداع نشده بودند و امپ ها با لامپ کار میکردند
    امپهای لامپی مقاومت خروجی خیلی بالایی داشتند و شرکت های سازنده ی اسپیکر مجبور بودند اسپیکر هایی با مقاومت های بالا و دیافراگم های خیلی محکم بسازند تا به دمپینگ فاکتور معقولی برسند.

برای سوالتم پاراگراف اول این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون.
    طبیعتا هیچ قانونی بدون استثنا نیست.
    ولی اگه دقت کنی همه ی بالانس اماتورها یه نکته ی مشترک دارند
    و اون اینه که توی اجرای فرکانس های پایین مشکل دارند
    ولی فرکانس های بالا رو به بهترین شکل اجرا میکنند.
    همونطور که گفتیم دمپینگ فاکتور بیشتر روی فرکانس های پایین تاثیر داره
    پس شاید تغییر دمپینگ فاکتور اونقدر ها هم روی ارماتورها تاثیر بد نزاره
    البته حرفای من جواب سوال شما نبود
    فقط میخوام بگم خیلی هم نا معقول نیست که بالانس ارماتور ها با دمپینگ فاکتور خیلی تفاوتی نشون ندن
    در مورد کلا نا دیده گرفتن دمپینگ مکانیکی موافق نیستم
    چون شاید راه کارهایی در طراحی اونها باشه که دمپینگ خیلی کوچک هم نباشه.

در مورد Square Wave Response
    اگر این معادلات را به یک برنامه بدیم تا برامون رسمش کنه
    بهمون خطوط فلت و در گوشه ها تشدید داریم
    طبیعتا هرچه هدفون ما به این حالت نزدیکتر باشه داره طبیعی تر عمل میکنه

4. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

می خوام یک سوال دیگه در مورد همین دمپینگ فکتور بپرسم که هنوز برام قابل مجهوله

چند تا فرض رو اول با همدیگه مرور کنیم:

منبع: نوشته ایی داخل لینکی که شما دادین
    First, in nearly every loudspeaker system, and certainly in every loudspeaker system that has nay pretenses of high-fidelity, the majority of the losses are electrical in nature, usually by a factor of 3 to 1 or greater

2-مقاومت کابل رو هم میشه به عنوان مقاومت خروجی دید که باعث کاهش دمپینگ فکتور میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از فرض شماره 1 میشه این نتیجه رو گرفت:
    چونکه می خوام در مورد سیستم های هدفونی صحبت کنم که درایورشون از نوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست، بلکه ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن؛ توی فرض 1 در مورد درایور اسپیکر (که هم از نوع دینامیک هست و هم خیلی بزرگتر و سنگین تر از درایور هدفون های دینامیک هست) میگه شاخص مکانیکی Q خیلی کمتر از شاخص الکتریکی Q هست؛ پس در مورد هدفون هایی که درایورشون بالانس آرماتور هست، کلاً میتونیم شاخص مکانیکی Q رو نادیده بگیریم.

الأن که دارم نمودار Square Wave Response 500Hz این دو مدل رو میبینم،

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شاید Square Wave Response اینطور نیست که هرچی به خطوط صاف نزدیک تر باشه بهتره

دوست عزیز من حقیقتش با هدفون ها خیلی سر و کار نداشتم، الان انبوهی از اطلاعات در مورد دمپینگ فکتور و مقاومت و امپدانس تو ذهنمه ولی چون نمیدونم هدفونی که شما ازش صحبت میکنی چه ساختاری داره، نمیتونم ربط منطقی بدم مطالب رو. اگه میشه یه توضیح یا لینک در مورد انواع هدفون هایی که گفتی رو بده (داینامیک، آرماتور؟)
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:46.

6. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

EXCEPTIONS TO THE RULE
    There are a few headphones supposedly designed for significantly higher output impedances. I do wonder if this
    might be more myth than reality these days in terms of audiophile and consumer headphones as I’m not aware for any specific examples. But it’s certainly possible. If so, using these headphones on a low impedance source might cause under-damped bass performance and a different frequency response than the manufacture intended. This might explain some of the “synergy” claims when certain headphones are mated with a certain source. But those “synergies” are entirely subjective—one man’s “bright and detailed” is another man’s “harsh”. The only way to get consistent performance is to use a low impedance source and follow the 1/8th Rule

اینم متن زبان اصلیش.

8. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من حقیقتش با هدفون ها خیلی سر و کار نداشتم، الان انبوهی از اطلاعات در مورد دمپینگ فکتور و مقاومت و امپدانس تو ذهنمه ولی چون نمیدونم هدفونی که شما ازش صحبت میکنی چه ساختاری داره، نمیتونم ربط منطقی بدم مطالب رو. اگه میشه یه توضیح یا لینک در مورد انواع هدفون هایی که گفتی رو بده (داینامیک، آرماتور؟)
    سلام دوست عزیز
    داینامیک ها ساختاری مانند اسپیکر ها دارند

فقط معمولا دیافراگ آنها از جنس پلاستیک میباشد. تا حساسیت بالاتری و در عین حال عمر بیشتری داشته باشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه نکته جالب اینه که:
    قبلن ها که هنوز امپیلی فایر های ترانزیستوری ابداع نشده بودند و امپ ها با لامپ کار میکردند
    امپهای لامپی مقاومت خروجی خیلی بالایی داشتند و شرکت های سازنده ی اسپیکر مجبور بودند اسپیکر هایی با مقاومت های بالا و دیافراگم های خیلی محکم بسازند تا به دمپینگ فاکتور معقولی برسند.
    فکر کنم توی پست اولم اشاره کردم، یادم نیست کجا خوندم، ولی یکیش ویکیپدیا بود و اونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود فکر کنم
    من متوجه نشدم کدوم جملش رو منظورتون بود. منظورتون این جمله بود؟
    Some speakers (mostly high frequency speakers) actually started to sound a little better (probably from a change in the frequency response which was due to its impedance curve).
    این جواب نمیده؛ پایینتر علتش رو می گم.

طبیعتا هیچ قانونی بدون استثنا نیست.
    درسته ولی
    تفاوت هست بین استثنا و نقیض
    اگر اینطوری بود که هیچ وقت کلیت قانونی رد نمیشد، استثنا های یک قانون باید توی خود قانون آورده بشن وگرنه اون قانون غلطه و باید اصلاح بشه
    ما دمپینگ فکتور رو به عنوان یک قانون فیزیکی اثبات کردیم.
    وقتی میگیم قانون، یعنی یکسری فرض های اولیه رو قبول می کنیم، بعد میاییم براساس اونها روابطی رو تبیین می کنیم که بتونیم بوسیلۀ اون روابط پیش بینی کنیم حالا اگر پیش بینی با واقعیت تفاوت داشت باید ببینیم مشکل کجاست
    ولی اگه دقت کنی همه ی بالانس اماتورها یه نکته ی مشترک دارند
    و اون اینه که توی اجرای فرکانس های پایین مشکل دارند
    ولی فرکانس های بالا رو به بهترین شکل اجرا میکنند.
    همین الأن بالانس آرماتورهایی هستن که توی بیس، از 90 درصد دینامیک ها بیس بیشتری دارن، jh16 , westone3 , tf10
    این مطلب به نحوۀ تنظیم بالانس آرماتورها بستگی داره
    از اونور اتفاقاً یکی از مشکلات بالانس آرماتورها توی فرکانس بالا هستش و رول آف زود هنگامشون (پس اون پاراگرافی که توی لینک دادین جواب این سوال نیست، از اون طرف تغییر امپدانس براساس فرکانس روی بعضی هاشون خیلی کمه)

همونطور که گفتیم دمپینگ فاکتور بیشتر روی فرکانس های پایین تاثیر داره
    پس شاید تغییر دمپینگ فاکتور اونقدر ها هم روی ارماتورها تاثیر بد نزاره
    البته حرفای من جواب سوال شما نبود
    فقط میخوام بگم خیلی هم نا معقول نیست که بالانس ارماتور ها با دمپینگ فاکتور خیلی تفاوتی نشون ندن
    در مورد کلا نا دیده گرفتن دمپینگ مکانیکی موافق نیستم
    چون شاید راه کارهایی در طراحی اونها باشه که دمپینگ خیلی کوچک هم نباشه.
    یکم مرور کنیم که چرا گفتیم، دمپینگ روی فرکانس های پایین تأثیر میزاره؛ آیا علتش جز این بود که می گفتیم درایور اسپیکر توی فرکانس های پایین بیشترین جابجایی رو داره؟ پس آیا علتش این نبود که داشتیم تأثیر قسمت مکانیکی دمپینگ فکتور رو می دیدیم؟ ما تمام بحث هایی که داشتیم در مورد اسپیکر هایی بود که درایورشون دینامیک بود ولی الأن نه تنها صحبت سر هدفون هست (که میزان جابجایی درایور خیلی خیلی کمتر از اسپیکر هستش) بلکه صحبت سر هدفون های بالانس آرماتور هست که در مقابل هدفون های دینامیک، جابجایی درایورشون خیلی کمتره
    توی اون لینکی که برادر کلیپش داده بودن که داشت در مورد اسپیکرهای با درایور دینامیک صحبت می کرد؛ قسمت مکانیکی دمپینگ فکتور رو خیلی کوچکتر از قسمت الکتریکی میدونست؛ پس خیلی خیلی منطقی هست که براساس صحبت هایی که بالا گفتم، بیاییم و قسمت مکانیکی دمپینگ فکتور رو در مورد هدفون های بالانس آرماتور در نظر نگیریم.

در مورد Square Wave Response
    اگر این معادلات را به یک برنامه بدیم تا برامون رسمش کنه
    بهمون خطوط فلت و در گوشه ها تشدید داریم
    طبیعتا هرچه هدفون ما به این حالت نزدیکتر باشه داره طبیعی تر عمل میکنه
    خب این دقیقاً همونچیزیه که من بهش شک کردم، همونطور که توی اون نمودار میبینین، er4p نمودارش فلت تر از er4s هست و منطقاً باید صدای بهتری بده
    این در صورتیه که همۀ منابع معتبر، er4s رو از همه لحاظ کاملاً برتر از er4p دونستن
    برای همین من شک کردم که شاید اصلاً نیازی نیست که کاملاً خطوط فلت باشه

دینامیک ها دقیقاً مثل اسپیکر های معمولین، یعنی یک دیافراگم و آهن ربا و سیم پیچ
    بالانس آرماتورها، قسمت محرکشون کاملاً جدا از دیافراگم خیلی کوچیکشون هست

معمولاً توی هدفون ها از چندین بالانس آرماتور استفاده میشه (چونکه تنظیم اینکه یدونه بالانس آرماتور همۀ بازۀ فرکانسی رو پوشش بده خیلی خیلی سخت و تقریباً غیر ممکنه) که هرکدومشون (براساس نوع و تنظیمات) وظیفۀ پخش بازۀ فرکانسی بخصوصی دارن که بوسیلۀ کراس اوور فرکانسهای مرتبط بهشون داده میشه
    کراس اوور ها یا دو راهه هستن یا در نهایت سه راهه
    بیشترین تعداد بالانس آرماتور که در یک گوشی بکار رفته 8 عدده که برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JH16 هستش که 4 تا برای فرکانس پایین، 2 تا مید و 2 تا های هستش
    تعداد بالانس آرماتورها به هیچ وجه نشان دهندۀ برتری نیست، بلکه تنظیم اونه که فوق العاده مهمه و این کار خیلی سختیه

حالا من نمیدونم دقیقاً این هایی که گفتم کمکی کرد یانه؟ امیدوارم کافی بوده باشه.

EXCEPTIONS TO THE RULE
    There are a few headphones supposedly designed for significantly higher output impedances. I do wonder if this
    might be more myth than reality these days in terms of audiophile and consumer headphones as I’m not aware for any specific examples. But it’s certainly possible. If so, using these headphones on a low impedance source might cause under-damped bass performance and a different frequency response than the manufacture intended. This might explain some of the “synergy” claims when certain headphones are mated with a certain source. But those “synergies” are entirely subjective—one man’s “bright and detailed” is another man’s “harsh”. The only way to get consistent performance is to use a low impedance source and follow the 1/8th Rule

اینم متن زبان اصلیش.

خب پس لینک رو اشتباه داده بودین
    لینکش اینه
    این سری مقالات این سایت رو پرینت گرفتم، واقعاً مفیدن

راستش این موضوع رو میشه برای er4s قبول کرد چونکه تاریخ تولید اولیش برای 1991 یا همین حدود ها بوده
    ولی برای وستون 4 چی؟ این قضیۀ استفادۀ بالانس آرماتورها با مقاومت اضافی چیز فراگیریه توی هدفایی و من می خواستم دلیلش رو بدونم
    Last edited by rave-87; 24-07-2012 at 12:23.

12. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بزودی مطالب دیگه ای درباره دمپینگ فکتور میزارم. این روزها خیلی شلوغم
    یک جفت فول رنج فیلیپس (آخرین جفت) موجوده. از دوستان اگه کسی خواست ساخت جعبه (بوکشلف) رو میتونه مهمان من باشه اگه کسی تمایل داره بهم پیغام خصوصی بده اطلاعات بیشتر بهش بدم
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:46.

14. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر کنم توی پست اولم اشاره کردم، یادم نیست کجا خوندم، ولی یکیش ویکیپدیا بود و اونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود فکر کنم

من متوجه نشدم کدوم جملش رو منظورتون بود. منظورتون این جمله بود؟
    Some speakers (mostly high frequency speakers) actually started to sound a little better (probably from a change in the frequency response which was due to its impedance curve).

بله منظورم همین جملش بود.

درسته ولی
    تفاوت هست بین استثنا و نقیض
    اگر اینطوری بود که هیچ وقت کلیت قانونی رد نمیشد، استثنا های یک قانون باید توی خود قانون آورده بشن وگرنه اون قانون غلطه و باید اصلاح بشه
    ما دمپینگ فکتور رو به عنوان یک قانون فیزیکی اثبات کردیم.
    وقتی میگیم قانون، یعنی یکسری فرض های اولیه رو قبول می کنیم، بعد میاییم براساس اونها روابطی رو تبیین می کنیم که بتونیم بوسیلۀ اون روابط پیش بینی کنیم حالا اگر پیش بینی با واقعیت تفاوت داشت باید ببینیم مشکل کجاست
    وقتی شما داری این قانون رو تعمیم میدی خیلی طبیعبه که با استثنا و نقض رو به رو بشیم
    ما دمپینگ فاکتور رو به عنوان یک قانون فیزیکی برای داینامیک ها اثبات کردیم.
    شما همون لینکی که من از ویکیپدیا در مورد دمپینگ دادم ببینی تمام پارامتر هایی که گرفته از روی درایور داینامیکه
    از آهنربا و سیم پیچ و میدان مغناطیسی حرف زده و.....
    حالا شما داری این رو میبری تو ارماتور با یک روش کار خیلی متفاوت تامیم میدی.
    درست مثل اینه که ما قانونی رو برای موتور های بنزینی ثابت کنیم و بعد بخوایم اون رو برای موتورهای گازوئیلی استفاده کنیم.
    لینک برادر کیلیپش هم اصلا فقط از اسپیکر حرف زده بود و مقاومت رو در خیلی از موارد 8 اهم گرفته بود. یعنی فقط از داینامیک ها

همین الأن بالانس آرماتورهایی هستن که توی بیس، از 90 درصد دینامیک ها بیس بیشتری دارن، jh16 , westone3 , tf10
    این مطلب به نحوۀ تنظیم بالانس آرماتورها بستگی داره
    از اونور اتفاقاً یکی از مشکلات بالانس آرماتورها توی فرکانس بالا هستش و رول آف زود هنگامشون (پس اون پاراگرافی که توی لینک دادین جواب این سوال نیست، از اون طرف تغییر امپدانس براساس فرکانس روی بعضی هاشون خیلی کمه)
    خوب سوال من اینه که آیا این بالانس ارماتورها هم با پایین اومدن دمپینگ فاکتور بهتر عمل می کنن یا نه؟
    در مورد تغییر امپدانس هم دیگه اکثر هدفونها خیلی با تغییر فرکانس تغییر امپدانس ندارن
    چند وقت پیش که گرافهای ساین headroom رو بررسی میکردم این نکته خیلی مشهود بود.

یکم مرور کنیم که چرا گفتیم، دمپینگ روی فرکانس های پایین تأثیر میزاره؛ آیا علتش جز این بود که می گفتیم درایور اسپیکر توی فرکانس های پایین بیشترین جابجایی رو داره؟ پس آیا علتش این نبود که داشتیم تأثیر قسمت مکانیکی دمپینگ فکتور رو می دیدیم؟ ما تمام بحث هایی که داشتیم در مورد اسپیکر هایی بود که درایورشون دینامیک بود ولی الأن نه تنها صحبت سر هدفون هست (که میزان جابجایی درایور خیلی خیلی کمتر از اسپیکر هستش) بلکه صحبت سر هدفون های بالانس آرماتور هست که در مقابل هدفون های دینامیک، جابجایی درایورشون خیلی کمتره
    توی اون لینکی که برادر کلیپش داده بودن که داشت در مورد اسپیکرهای با درایور دینامیک صحبت می کرد؛ قسمت مکانیکی دمپینگ فکتور رو خیلی کوچکتر از قسمت الکتریکی میدونست؛ پس خیلی خیلی منطقی هست که براساس صحبت هایی که بالا گفتم، بیاییم و قسمت مکانیکی دمپینگ فکتور رو در مورد هدفون های بالانس آرماتور در نظر نگیریم.
    درسته که میزان جا به جایی خیلی کمتره ولی این اصلا دلیل منطقی نیست
    چون ممکنه جابه جایی کمتر باشه ولی به همون نسبت دیافراگم محکمتر باشه یا خیلی شرایط دیگه
    ما اگه بخوایم جواب همه ی سوال ها رو بدیم باید تخصصی وارد بحث ارماتورها بشیم و کار کرد اونها رو با دقت بررسی کنیم.

خب پس لینک رو اشتباه داده بودین
    لینکش اینه
    این سری مقالات این سایت رو پرینت گرفتم، واقعاً مفیدن
    نه اشتباه ندادم
    دوتا سورس معرفی کردم.
    در مورد این سایت هم باید بگم که خیلی سایت خوبیه و خیلی چیز به من یاد داده.

16. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payaaaaam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خرم آّباد-الشتر

پيش فرض

با سلام
    ما یه lg kr9900dv داریم.همون موقع که خریدیمش تا مدت کوتاهی بعدش Dvd میخوند ولی بعدش دیگه نمیخوند.به نظر شما دلیلش چیه و چه راه حلی واسش دارید؟
    توی دفترچه هم گفته که dvd با کد منطقه ای 2 میخونه(گفتم شاید به درد بخوره)
    توی خوندن cd هیچ مشکلی نداره.
    کلا نظرتون راجع به این ضبط چیه؟
    ممنون
    پس جواب سوال من چی شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز حقیقتا چیزی به نظرم نمیرسه نمیتونم نظری بدم. توی فروم مهندسی مطرح کنید احتمالا زودتر نتیجه میگیرید
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:45.

19. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •