ﺁﺭﻩ .
ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
ﺁﺭﻩ .
ﺁﺭﻩ .
ممنون دوست من از پاسخ!
کسی میتونه اینو راهنمایی کنه؟!:
با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟
گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!
اینو قبول دارم. ولی برای زمانی که مثلا v8 و zn5 بود...
v8 رم نمیخورد و zn5 که تو بازار ایران بود رم اصلیش نصفه بود
بی انصاف نباشید. الآن این ریزر دیگه فعلا بین گوشی ها تقریبا حرف اولو میزنه
اگه ایراد به باطری غیر قابل جداشدنشه که من یکی اینقدر به موتورولا از نظر سخت افزار اعتماد دارم که برای خودم تضمین میکنم راحت 5 سالو کار میده
اگه ایراد به صفحه نمایشش و پیکسل پیکسل بودنشه که کلی راجع بهش بحث شد و دوستان هم گفتن اصلا محسوس نیست
دیگه از یه گوشی چه انتظاری آدم باید داشته باشه؟! من که فیلم های تبلیغاتیشو میبینم کیف میکنم!
جواب پست قبلی رو یکی بده!![]()
در مورد لپ تاپ داک، البته من خودم که ندارم، ولی اینطوری که از ریویوها خوندم، از نظر پردازنده و گرافیک هیچ مشکلی نداره. ولی خود محیط کاربری آندروید هنوز کار داره که بشه مثلاً توی لپتاپ ازش استفاده کرد.
در مورد این که گفتین آدم بعد از خرید موتو تازه متوجه ایراداتش میشه، راستش من خودم خیلی بررسی کردم، یعنی 6 سال گوشیم رو عوض نکردم، و هر گوشی ای که اومد یه چیزی داشت که نمیپسندیدم، اما این که اومد، دیدم از نظر من ایراد خاصی نداره. درسته که کیفیت دوربینش زیاد جالب نیست، اما من چون اصلاً از دوربین استفاده نمیکنم، این گزینه برام مهم نبود. الان هم که حدود سه هفته است گوشی رو خریدم، به جز یکی دو مورد باگ که اون هم تو آپدیتهای بعدی رفع میشه، هیچ ایراد دیگه ای ندیدم...
ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺷﮑﻞ ﻫﺮ ﮔﻮﺷﯽ ﯾﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﮐﻠﯽ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﯿﺎﯼ ﻣﻮﺗﻮ ﺍﻭﻧﻘﺪ ﺧﺎﺹ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺻﻼ ﺩﻭﺱ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎﺷﻮﻧﻢ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯽ
ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻫﻢ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻓﻌﻼ ﺑﻪ ﺷﮑﻠﯿﻪ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺳﺮ ﺳﺎﻡ ﺁﻭﺭﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﯽ ﻧﮑﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﻔﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻧﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﺍ~ ﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻮ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺗﺮ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﺑﺮﺍﺑﺮﯼ ﮐﻨﻪ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻗﻮﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ ۹ﺁ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻭﻗﺘﯽ a15 ﻫﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺟﻠﻮ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﻭﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﻟﺒﺘﺎﺏ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺍﺕ ﻧﯿﺴﺖ
ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﺩﺍﮎ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻟﺒﺪﺍﮎ ﺭﻭ ﻧﻪ
سلام به همه دوستان
به نظرتون نياز هست گوشيم رو روت كنم يانه !؟ فعلا" كاستوم رام براش اومده يانه !؟كسي خبرداره ؟ آندرويد 4 براش كي مياد .
البته الان مشكلي با اين رام ندارم و همه چيزعاليه . امايكي از دوستام ميخواد رام عوض كنه ! گفته اينجا بپرسم
ممنون
اینم قسمتی از ترجمه ی ریویوی gsmarena در gsm.ir در مورد:
Lapdockو HD dock
در گوشی Atrixموتورولا، laptop dockهيجان زيادی را به وجود آورد، ولی حالا RAZRبا نسخه کامل تر آن آمده است.
Lapdock 500 RAZRرا به يک نوتبوک 14 اینچی اندرويدی با يک صفحه کليد بزرگ QWERTYو يک صفحه نمايش لمسی بزرگ تبديل میکند. ازويژگی های آن میتوان به يک دوربين مخصوص تماسهای ويدئويی در بالای صفحه، يک درگاه Eternet، يک درگاه VGAبرای اتصال به پروژکتور، دو درگاه USBو يک شيار کارت SDاشاره کرد.
ولی فقط این نيست. برنامه Webtopمحيطی را به شما ارائه میدهد که در مقايسه با محيط استاندارد اندرويد، هماهنگی خیلی بهتری با حالت لپتاپی دارد. این برنامه برای فراهم کردن ظاهری آشنا تر از پنجرههای مختلفی استفاده میکند، نوار پايين آن چندين ميانبر را روی خود جای داده (مانند Mac ) و مرورگر Firefoxنيز روی آن نصب شد است.
دو dockديگر هم وجود دارد- HD Stationو HD Dockآنها گوشی شما را شارژ میکنند و اجازه وصل کردن اسپيکر و تلوزيون HD( يا مانیتور داراي درگاه HD ) و استفاده از Firefoxرا به شما میدهند.
البته HD Stationداری سه درگاه USBنيز میباشد، که از طريق آنها میتوانید از کيبورد، ماوس، و حافظههای خارجی هم استفاده کنيد.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
کاملتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هرچه از امکاناتش بگذریم خیلی بی ریخته اصلا شباهتی به گوشی های موتورولا نداره کاش قیافش مثل atrix بود![]()
سلام.من گوشیم رو روت کردم و بوت انیمیشن نسخه آمریکایی رو ریختم روش. خیلی قشنگتر شده. ضمن اینکه برنامه market enabler که برای استفاده ازمارکت بدون استفاده از قندشکن هست هم نیاز به روت داره. همینطور برنامه taniumbackup که برای بکاپ گیری کامل از گوشی هست هم نیاز به روت داره. حالا هر طور خودت میدونی.
کاستوم رام هم یکی دو تایی اومده ولی هنوز هیچ کدوم زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه.
البته هر کسی یه سلیقه ای داره, ولی فکر کنم شما گوشی رو از نزدیک ندیدید و دست نگرفتید. هم خیلی قشنگ و شکیله و هم خیلی با کیفیت.
Sent from my XT910 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)