تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 83 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 827

نام تاپيک: DROID RAZR | سوپر فون Motorola با پردازنده ی دو هسته ای,نمایشگر SAMOLED و ضخامت 7 میلیمتر

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ﺁﺭﻩ .
    ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ

2. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ﺁﺭﻩ .
    ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

باسلام درمورد داک رازر بله مثل اتریکس است من هم اتریکس رادارم وهم داک آن را روی داک یک خروجی صدا که می توانی به سیستم
    های صوتی وصل کنید یک خروجی HDMI و سه عددسوکت یو اس پی که حافظهای جانبی رامی توانید به آن وصل کنیدمثل یو اس پی فلش موزیک وفیلم را روی گوشی یا ال سی دی ببینیدمی توانید زمانی که گوشی روی داک است به عنوان ساعت رومیزی زیبای از آن
    استفاده کنیدداک رازرهم تقریبآ چیزی توهمین ردیف است گالکسی اس تو یک کابل است که ازیک سمت بگوشی ودرسمت دیگر خروجی
    HDکه پشت سوکت هم شارژروصل می شود
    ممنون دوست من از پاسخ!

کسی میتونه اینو راهنمایی کنه؟!:

با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
    من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
    آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
    کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
    کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟

گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﻻ ﻣﺼﺐ ﻃﺮﺍﺣﯿﺶ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺁﺩﻣﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﺮﯼ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﮑﺮﺩﯼ
    ﻣﺜﻞ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻧﻪ
    اینو قبول دارم. ولی برای زمانی که مثلا v8 و zn5 بود...
    v8 رم نمیخورد و zn5 که تو بازار ایران بود رم اصلیش نصفه بود

بی انصاف نباشید. الآن این ریزر دیگه فعلا بین گوشی ها تقریبا حرف اولو میزنه
    اگه ایراد به باطری غیر قابل جداشدنشه که من یکی اینقدر به موتورولا از نظر سخت افزار اعتماد دارم که برای خودم تضمین میکنم راحت 5 سالو کار میده
    اگه ایراد به صفحه نمایشش و پیکسل پیکسل بودنشه که کلی راجع بهش بحث شد و دوستان هم گفتن اصلا محسوس نیست

دیگه از یه گوشی چه انتظاری آدم باید داشته باشه؟! من که فیلم های تبلیغاتیشو میبینم کیف میکنم!

جواب پست قبلی رو یکی بده!

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد لپ تاپ داک، البته من خودم که ندارم، ولی اینطوری که از ریویوها خوندم، از نظر پردازنده و گرافیک هیچ مشکلی نداره. ولی خود محیط کاربری آندروید هنوز کار داره که بشه مثلاً توی لپتاپ ازش استفاده کرد.

در مورد این که گفتین آدم بعد از خرید موتو تازه متوجه ایراداتش میشه، راستش من خودم خیلی بررسی کردم، یعنی 6 سال گوشیم رو عوض نکردم، و هر گوشی ای که اومد یه چیزی داشت که نمیپسندیدم، اما این که اومد، دیدم از نظر من ایراد خاصی نداره. درسته که کیفیت دوربینش زیاد جالب نیست، اما من چون اصلاً از دوربین استفاده نمیکنم، این گزینه برام مهم نبود. الان هم که حدود سه هفته است گوشی رو خریدم، به جز یکی دو مورد باگ که اون هم تو آپدیتهای بعدی رفع میشه، هیچ ایراد دیگه ای ندیدم...

7. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺷﮑﻞ ﻫﺮ ﮔﻮﺷﯽ ﯾﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﮐﻠﯽ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﯿﺎﯼ ﻣﻮﺗﻮ ﺍﻭﻧﻘﺪ ﺧﺎﺹ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺻﻼ ﺩﻭﺱ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎﺷﻮﻧﻢ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯽ
    ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻫﻢ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻓﻌﻼ ﺑﻪ ﺷﮑﻠﯿﻪ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺳﺮ ﺳﺎﻡ ﺁﻭﺭﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﯽ ﻧﮑﺲ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ
    ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺍﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﻔﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻧﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﯼ ﺍ~ ﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻮ ﻝ~ﺩﺍﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺗﺮ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﺑﺮﺍﺑﺮﯼ ﮐﻨﻪ
    ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻗﻮﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ ۹ﺁ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻭﻗﺘﯽ a15 ﻫﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻟﺒﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺟﻠﻮ ﻣﯿﺰﻧﻦ
    ﻭﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﻟﺒﺘﺎﺏ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺍﺑﮕﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺍﺕ ﻧﯿﺴﺖ
    ﮔﺎﻟﮑﺴﯽ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﻢ ﺩﺍﮎ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﻟﺒﺪﺍﮎ ﺭﻭ ﻧﻪ

9. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه droid2x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به نظرتون نياز هست گوشيم رو روت كنم يانه !؟ فعلا" كاستوم رام براش اومده يانه !؟كسي خبرداره ؟ آندرويد 4 براش كي مياد .
    البته الان مشكلي با اين رام ندارم و همه چيزعاليه . امايكي از دوستام ميخواد رام عوض كنه ! گفته اينجا بپرسم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اینم قسمتی از ترجمه ی ریویوی gsmarena در gsm.ir در مورد:

Lapdockو HD dock
    در گوشی Atrixموتورولا، laptop dockهيجان زيادی را به وجود آورد، ولی حالا RAZRبا نسخه کامل تر آن آمده است.
    Lapdock 500 RAZRرا به يک نوتبوک 14 اینچی اندرويدی با يک صفحه کليد بزرگ QWERTYو يک صفحه نمايش لمسی بزرگ تبديل می‌کند. ازويژگی های آن می‌توان به يک دوربين مخصوص تماس‌های ويدئويی در بالای صفحه، يک درگاه Eternet، يک درگاه VGAبرای اتصال به پروژکتور، دو درگاه‌ USBو يک شيار کارت SDاشاره کرد.
    ولی فقط این نيست. برنامه Webtopمحيطی را به شما ارائه می‌دهد که در مقايسه با محيط استاندارد اندرويد، هماهنگی خیلی بهتری با حالت لپتاپی دارد. این برنامه برای فراهم کردن ظاهری آشنا تر از پنجره‌های مختلفی استفاده می‌کند، نوار پايين آن چندين ميانبر را روی خود جای داده (مانند Mac ) و مرورگر Firefoxنيز روی آن نصب شد است.
    دو dockديگر هم وجود دارد- HD Stationو HD Dockآن‌ها گوشی شما را شارژ می‌کنند و اجازه وصل کردن اسپيکر و تلوزيون HD( يا مانیتور داراي درگاه HD ) و استفاده از Firefoxرا به شما می‌دهند.
    البته HD Stationداری سه درگاه USBنيز می‌باشد، که از طريق آن‌ها می‌توانید از کيبورد، ماوس، و حافظه‌های خارجی هم استفاده کنيد.

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

کاملتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

ولی هرچه از امکاناتش بگذریم خیلی بی ریخته اصلا شباهتی به گوشی های موتورولا نداره کاش قیافش مثل atrix بود

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به نظرتون نياز هست گوشيم رو روت كنم يانه !؟ فعلا" كاستوم رام براش اومده يانه !؟كسي خبرداره ؟ آندرويد 4 براش كي مياد .
    البته الان مشكلي با اين رام ندارم و همه چيزعاليه . امايكي از دوستام ميخواد رام عوض كنه ! گفته اينجا بپرسم
    ممنون
    سلام.من گوشیم رو روت کردم و بوت انیمیشن نسخه آمریکایی رو ریختم روش. خیلی قشنگتر شده. ضمن اینکه برنامه market enabler که برای استفاده ازمارکت بدون استفاده از قندشکن هست هم نیاز به روت داره. همینطور برنامه taniumbackup که برای بکاپ گیری کامل از گوشی هست هم نیاز به روت داره. حالا هر طور خودت میدونی.
    کاستوم رام هم یکی دو تایی اومده ولی هنوز هیچ کدوم زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه.

ولی هرچه از امکاناتش بگذریم خیلی بی ریخته اصلا شباهتی به گوشی های موتورولا نداره کاش قیافش مثل atrix بود
    البته هر کسی یه سلیقه ای داره, ولی فکر کنم شما گوشی رو از نزدیک ندیدید و دست نگرفتید. هم خیلی قشنگ و شکیله و هم خیلی با کیفیت.

Sent from my XT910 using Tapatalk

15. 3 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •