تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 46 از 103 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ظاهرا شاتل هم داره آماده ی یه سری تغییرات می شه که واسه عید فطر 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر نذاشت
    حالا چطور می خوان قراردادهای بسته شده ی قبلی رو تغییر بدن خدا می دونه
    اگه بخوان سرعت هارو واقعی کنن خب خیلی ها که به خاطر سرعت بالای فعلی با مثلا شاتل قرارداد بستن می رن فسخ می کنن و این به ضرر شاتل تموم می شه
    کلی به در و دیوار زدن که مشترک جمع کنن حالا باید دید واسه حفظشون چکار می کنن و چه طرحی دارن

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ساعت رایگان دیگه چیه؟ شرکتها پهنای باند میخرن نه حجم...اونم هر مگ 300 تومن ...کسی بهشون حجم نمیفروشه که اینا بخوان پولش رو از مردم بگیرن
    اون پولی هم که بابت حجم میگیرن برا سرکیسه کردن ملته
    من هم هزینه حداقل پهنای باند مصرفی رو حساب کردم چیزی که شرکت باید تامین کنه و هزینش رو بده تا سرعت به حدی برسه که بشه 30 گیگ در ماه دانلود کرد.

در ضمن تامین پهنای باند کشور بطور انحصاری در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخن هست و همه حتی مخابرات از اون پهنای باند میخرن و شرکتی نمیاد از مخابرات پهنای باند بخره مگر اینکه زیر مجموعه اش باشه و احتیاجی به گاوبندی با مخابرات نیست(چطور اینو نمیدونستی؟)
    مثل اینکه اصلا نخوندی من چی گفتم
    با یه حساب ساده منم توضیح دادم که اینا پولی واسه حجم نمی دن که یکی بیاد بگه ما داریم پول حجمی که شماها مصرف می کنین رو می دیم و از کیسه ی دیگران خوردن بسه و برید رو پای خودتون وایسین و از این حرف ها
    منظور منم همون شرکت ارتباطات زیر ساخت بود
    اگه تونستی از اصل صحبت ایراد بگیر نه از غلط املایی
    حالا بماند که این نهاد دولتی و اون نهاد دولتی نداره و وقتی همش زیر مجموعه ی دولته چندان فرقی نداره که از کجا تامین می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مثل اینکه اصلا نخوندی من چی گفتم
    با یه حساب ساده منم توضیح دادم که اینا پولی واسه حجم نمی دن که یکی بیاد بگه ما داریم پول حجمی که شماها مصرف می کنین رو می دیم و از کیسه ی دیگران خوردن بسه و برید رو پای خودتون وایسین و از این حرف ها
    منظور منم همون شرکت ارتباطات زیر ساخت بود
    اگه تونستی از اصل صحبت ایراد بگیر نه از غلط املایی
    حالا بماند که این نهاد دولتی و اون نهاد دولتی نداره و وقتی همش زیر مجموعه ی دولته چندان فرقی نداره که از کجا تامین می شه
    برداشت من از اصل صحبت شما اینه:
    کسی پول حجم ازISP نمیگیره و شرکت ها تنها پهنای باند میخرند اونم به قیمت مشخص

و حرف من هم اینه:

شما برای اینکه یه حجمی رو دانلود کنید به یک حداقل پهنای باندی نیاز دارید .....و هزینه این پهنای باند رو هم محاسبه کردم خدمتتون

خیلی واضحه که!!!!چیزی که محاسبه کردم قیمت پهنای باند بود که شرکت بابتش هزینه پرداخت میکنه و نه حجمی که خودشون یه قیمت کذایی رو ش گذاشتن!!!!

در آغاز فعالیت meghdad.67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری-مشهد

پيش فرض

کاملا موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

درود
    من هم موافقم هم مخالفم ؟؟؟
    چون موقعی که ایرانسل اینترنت نامحدود داشت من به شخصه اعتراف میکنم که دایما فیلم میزاشتم دانلود وهیچکدام هم نگاه نمیکردم؟
    یا صدتا نرم افزار بی خودی گرفتم که هنوز نصب نکردم؟
    ولی در کل اگر فرهنگ استفاده از اینترنت بالا برود حق همه ماست که نامحدود بشود تا علم در جامعه ضریب نفوذش بالا برود
    ولی اگر برای دانلود الکی موزیک وفیلم باشه بهتره نامحدود باشه!!!
    اینترنت باید برای علم وتفریح باشه
    نه برای بی خودی ول گشتن ودانلود بی خودی دیتا که بعدا دلیتش کنیم؟؟

من خودم اوایل جوانی دنبال سایتهای پرنو بودم بعد امدم چت بازی بعدش فروم بازی یک مدت دانلود بازی وبعد پای فیس بوک نشستن"
    الان هم نمیدونم دنبال چیم هفت ساله مشتری نتم ولی خودم نمیدونم برای چه!!!!
    خدا من رو شفا بده بعد انهایی که مثل من هستن
    Last edited by shabkard; 03-09-2011 at 06:16.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دانلود آزاد با تعرفه سابق، مژدگاني كاربران ADSL
    برداشته شدن محدوديت دانلود در سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت مخابرات و شركت‌هاي اينترنتي طبق مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، موضوعي است كه از دو جنبه قابل بررسي است؛ اينكه آيا امتيازي در جهت ارتقاي ميل كاربران ايراني به استفاده از ADSL خواد شد و يا تهديدي در جهت افزايش مجدد تعرفه‌ها توسط شركت‌هاي اينترنتي براي كاربران است؟
    به گزارش ايسنا، نرخ رو به رشد تقاضاي كاربران رايانه در جهت راه‌اندازي سرويس اينترنت پرسرعت برخي شركت‌ها و ارائه‌دهندگان خطوط پرسرعت منفعت‌طلب را در توهم سودزايي به هر قيمتي فرو برده است.
    مدت زمان بسياري است كه به نظر مي‌رسد قيمت واگذاري و يا به عبارتي بهتر راه‌اندازي خطوط اينترنت پرسرعت چندان نظارت جدي را به دنبال خود ندارد و اين بي‌نظمي به اندازه‌اي بوده است كه در برخي مواقع شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات خودشان را مرجعي براي اتخاذ تصميم تلقي كنند و به گونه‌اي با كاربران خود و يا مشتريان جديد برخورد كنند تا به‌اجبار سرويسي را برگزينند.
    اصل موضوع از اين قرار است كه شركت‌هاي بزرگ و متكي به نام جاافتاده‌ي خود، بيش‌تر از اين رويه بهره مي‌برند و چون با پيشينه خود پشتيباني كاربران بسياري را در دست دارند، بحث سود براي‌شان بيشتر مورد توجه است تا شركت نوپا و يا جديدي كه تازه وارد عرصه رقابت با كهنه‌كاران شده و به هر نحوي حاضر است مشتري جذب كند.
    البته بماند كه ترس از جريمه سازمان تنظيم مقررات ارتباطات و قوانين در نظر گرفته شده براي ISP و ISDPهاي متخلف باعث شده كه ارائه‌دهندگان سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت از شيوه‌هاي فرعي و پشت‌پرده‌ بهره ببرند كه در نهايت نرخ تعرفه در حالت عادي و تحت ضابطه درآيد اما كيفيت سرويس واگذاري به اندازه‌اي كم و يا محدوديت در دانلود آنقدر پايين است كه كاربران حاضرند پول بيش‌تري پرداخت كنند اما در عوض سرويس مرغوب‌تري دريافت كنند.
    خوشبختانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي جلوگيري از اين تخلف‌ها آستين‌ بالا زده و مدير كل دفتر نظارت بر سرويس‌هاي فن‌آوري اطلاعات اين سازمان اعلام كرده است: بر اساس مصوبه شماره 49 هيچ كدام از شركت‌هاي اينترنتي ندا و شركت مخابرات ايران مجاز به اعمال محدويت دانلود براي مشتركين نيستند.
    اصغريان تنها به اين موضوع اكتفا نكرده است و شرايط اختصاص سرويس‌هاي پرسرعت اينترنت را به كاربران با بيان مثالي عنوان كرده است و براساس گفته وي شركت مخابرات استاني يك خط اينترنت پرسرعت 128كيلوبيتي با نرخ اشتراك حداكثر 10، را با قيمت 9920 تومان ارايه مي‌كند كه اين نرخ براي شركت مخابرات استاني است و شركت‌هاي ندا مي‌توانند 20 درصد بيش‌تر از اين قيمت را به كاربران بدهند كه قيمت آن 11 هزار و 904 تومان مي‌شود.
    در حاليكه هم‌اكنون سرويس 128kbps توسط بخش خصوصي حداقل با همين نرخ 11 هزار و 904 تومان اعمال مي‌شود اما اين در حاليست كه محدوديت دانلود 2 گيگابايت را نيز براي كاربران اعمال مي‌كنند به گونه‌اي كه كاربر يا به صورت ماهانه بايد سرويس خود را شارژ كند و يا با اتمام حجم دانلود خود بايد نسبت به اين موضوع اقدام كند.
    اين در حالي است كه به گفته اصغريان، اپراتورها نبايد هيچ‌گونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند و مشتري مي‌تواند از چهار گيگ تا حداكثر 41 گيگ از سرعت را دانلود داشته باشد.
    حال اگر اين مصوبه به قطعيت اجرا شود، كاربران با همين رقم ماهانه، محدوديتي در حجم دانلود نخواهند داشت اما اين سوال وجود دارد كه آيا اين موضوع به صرفه ارائه‌دهندگان اينترنت پرسرعت نيز هست؟ و آيا با اعمال اين مصوبه و نظارت جدي بر اجراي آن، باز هم ارائه‌دهندگان براي جبران كاهش سود خود، كيفيت سرويس‌ها را پايين مي‌آورند و يا با برداشت محدوديت حجم دانلود نرخ اشتراك خطوط پرسرعت بيش‌تر خواهد شد و يا به نسبت 1 به 10 باقي خواهد ماند؟
    شايد يك پاسخ مناسب براي تمامي سؤالات فوق اين است كه ورودي و دريافت پهناي باند براي شركت‌هاي خصوصي ارزان‌تر تمام شود تا به واسطه آن، آن‌ها نيز بتوانند حداقل سرويس‌هاي در دست كاربر خود را با تمام خصلت‌هاي قبلي حفظ كنند.
    در اين زمينه اصغريان به اپراتورها توصيه كرده است كه براي ارائه ساير بسته‌هاي اينترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه‌هاي مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات نظير سرويس‌هايي با محدوديت‌هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت، موظفند تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام كنند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس‌ها را ارائه كنند.
    اما بسياري از فعالان اين حوزه و از جمله كارشناسان فروش سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت معتقدند كه نرخ بالاي انتقال پهناي باند كه به موجب انحصار در شبكه زيرساخت مخابرات است، موجب مي‌شود كه شركت‌ها نيز به سمتي حركت كنند كه قادر به جبران هزينه‌هايشان باشند.
    گذشته از اين موضوع كه خود مخابرات به عنوان مجري در ارائه خطوط پرسرعت اينترنت نيز دل فعالان بخش خصوصي را پرگلايه كرده است.
    به عنوان نمونه مسعود بماني‌پور- مدير فروش يك شركت اينترنتي - در اين رابطه گفت: رقابت سالمي ميان شركت مخابرات با اين شركت‌ها وجود ندارد و حتي تمامي آن‌ها در حوزه زيرساخت‌ها از قبيل سيم مسي به نوعي بايد خدمات خود را از شركت مخابرات دريافت كنند.
    وي درباره قيمت و شيوه قيمت‌گذاري پهناي باند‌ نيز تصريح كرد: هزينه انتقال پهناي باند از شركت‌ها به مشتركان بسيار تعيين كننده قيمت است كه شايد در حال حاضر تنها در انحصار شركت مخابرات قرار دارد و تنوعي در انتقال برروي اين مسير وجود ندارد كه اين موضوع بسيار بر شكل‌گيري عدم رقابت در بازار تاثير گذار است.
    اين كارشناس اينترنتي راهكاري را براي جبران و حتي كاهش اين هزينه‌ها ارائه داده است كه شايد با سرمايه‌گذاري اوليه‌اي بر روي آن بتوانيم شاهد پايان دغدغه ميان فعالان اين بخش با مخابرات باشيم، او معتقد است كه اگر انتقال پهناي باند به صورت بي‌سيم و مبتني بر وايرلس بين مراكز مخابراتي صورت گيرد قادر خواهد بود هزينه‌هاي اين حوزه را كاهش دهد.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام،این مطلبی که تو رجانیوز نوشته خیلی مبهمه،این نامردها اصلا نمیخوان شفاف صحبت کنن،منظور از اینکه محدودیت دانلود نداشته باشیم چیه؟ این سرویسی که صبانت به ما میده ظاهرا 128 کیلوبیته ولی رو دو مگابیت میبندند یعنی انا از این به بعد با همین سرعت میخوان سرویس نامحدود بدن!!!!!!!!!!!!!!! این هم بدونین که سرویس های محدود خیلی پرطرفدارند،عمرا اینا بتونن محدودها رو حذف کنن،فقط میخوان قیمت نامحدودها رو کم کنن.

9. این کاربر از hadihoseynpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس چرا به هر شرکتی زنگ میزنم اعلام بی خبری میکنه

11. 2 کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام،این مطلبی که تو رجانیوز نوشته خیلی مبهمه،این نامردها اصلا نمیخوان شفاف صحبت کنن،منظور از اینکه محدودیت دانلود نداشته باشیم چیه؟ این سرویسی که صبانت به ما میده ظاهرا 128 کیلوبیته ولی رو دو مگابیت میبندند یعنی انا از این به بعد با همین سرعت میخوان سرویس نامحدود بدن!!!!!!!!!!!!!!! این هم بدونین که سرویس های محدود خیلی پرطرفدارند،عمرا اینا بتونن محدودها رو حذف کنن،فقط میخوان قیمت نامحدودها رو کم کنن.
    قرار نیست محدود ها حذف بشن و این نامحدود ها هم شما هم مثل بقیه کاربران اشتباه متوحه نامحدود شدید.
    در تاپیک پی گیری شکایت مفصل بحث کردیم.

13. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هنوز هیچ شرکتی تعرفه هاش رو تغییر نداده!
    اگر هم به این صورت پیش بره گرونتر میشه که ارزونتر نمیشه!
    آرزوی اینترنت نامحدود به دل ما میمونه اخر
    خدا نیست و نابودشون کنه

15. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •