بچه ها بریزید اینجا
البته اینام همه فیلمشونه ولی بد نیست یه کامنت بذاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها بریزید اینجا
البته اینام همه فیلمشونه ولی بد نیست یه کامنت بذاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموز هم اخبار اعلام کرد هیچ شرکتی حق نداره بگه که سرویس نامحدود ازائه نمیکنه ولی متاسفانه باز هم هست
تازه در مورد هزینه نصب سیستم هم همینطور
خوشم میاد شاتل اصلا به روی خودش هم نمیاره نه تعرفه جدیدی نه خیری انگار گردنش کلفته هر چند مخابرات هم به این کلفتی تعرفه های نامحدود رو اعلام کرده ولی شاتل اعلام نمیکنه
شركت عصر انتقال داده ها (عصر تلكام) هم قيمتهاي جديد رو زد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اشتباه نکنید شاتل هم اعمال کرده اما به سبک و شیوه خودش.
دیشب بعد از ساعت 1 سرعت من زیر کیلو بایت بود.با پشتیبانی صحبت کردم گفت چون سرویس شما شیر هست این ساعات همه دانلود میکنند سرعت به این صورت هست.
گفتم من 512 گرفتم که با سرعت پایین تر از 1 کیلو بایت دانلود کنم؟؟؟!!!!! دیال آپ که به صرفه تر هست.
در اومده میگه این قانونی هست که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ما گذاشته و گفته که سرویس های مشترکین را 1 به 10 شیر کنیم.
گفتم شما فقط قسمتی را که به نفع خودتون هست را اعمال کردید؟گفت منظورتون؟؟!!!
گفتم وقتی سازمان گفته شیر ادامش هم گفته محدودیت حجمی سرویس ها باید برداشته بشه نه 3 گیگ در ماه.
چند لحظه مکس کرد در اومد شما توی این ماه 16 گیگ دانلود داشتید.این یعنی نامحدود.
گفتم از این 16 گیگ که 3 گیگ برای خود دوره بوده +4 گیگ خودم خریدم+ 1 گیگ که شاتل اضافه کرد یعنی من کلا 8 گیگ اضافه تر دانلود داشتم اون هم توی ساعات رایگان
با کمال پروگی در میاد میگه من هم منظورم همان 8 گیگ بود به نظر شما 8 گیگ دانلود زیاد نیست؟؟!!!
گفتم یا شما معنی نامحدود را نمیدونید یا خودت را زدی به خ.....
گفت اگه ما سرویس ها را نامحدود کنیم تو روز هم سرعتت مثل الان هست میخوای این چنین باشه؟!!!!
گفتم اگه به این صورت صورت بخواد باشه میرم دیال آپ هم سرعتش بیشتره هم نامحدود.
در ضمن شما خط ها را به چه صورت شیر میکنید که سرعت 512 میشه 1 تاحداکثر 3 کیلو بایت؟؟!!
میگه 1 به 10.
گفتم شما یا دورغ میگی یا ریاضیت ضعیف هست در صورتی که 1 به 10 باشه باید صرعت حداقل حداقل در صورتی که همه مشترکین که سرویس بین آنها شیر هست با هم دانلود کنند سرعت 6.4 کیلو بایت باشه.
میگه نه اینطور نیست
دیگه جوابش ندادم.اخه من به این آدم چی بگمم!!!!!!
ببخشید اگه زیاد پر حرفی کردم
Last edited by choory; 21-09-2011 at 10:24.
تبریک میگم نوبت به آسیاتک و صبانت و داتک هم رسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه داتک سرویس 64 هم گذاشته با اشتراک 1 به 10 چه شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبتر اینکه ارزانتر از همه هست چون تعرفه خود مخابرات رو زده ولی بقیه 20 % هم گرانتر زدن
گویا شاتل فقط مانده .
نمی دونم شانه ساز زاده مدیر عامل شاتل باز این باز چه بهانه ای میاره
Last edited by sei_pm; 21-09-2011 at 10:28.
داداش داتک هم اینکارو کرده !
فقط مونده این شاتل ! با پشتیبانی که صحبت میکنم موضوع بهش میگم . گفتم بسه دیگه انقدر خودتون نزنید به اون راه 6 تا شرکت ها تا حالا اینکارو انجام دادن ! بعد میگه با نمایندگی شهرتون در تماس باشید . یه مشت آدم کودن استخدام کردن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ .ن : موقعی که داشتم پست میزدم شما پست ویرایش کردید![]()
Last edited by porya_spy; 21-09-2011 at 10:38.
چه مقاومتی میکنه این شاتل!یه هفته هست ما رو شیر کرده ولی هنوز تعرفه نزده. فکر کنم امروز دیگه تعرفه هاشو بزنه تو سایت.
شاتل کلاً داغونه من اینو خیلی سال پیش فهمیدم و ازش کشیدم بیرون
گفته 8 گیگ دانلود داشتی پس نامحدودهپس من الان شاتل بودم چکار میکردم منی که با گوشی در ماه 20 گیگ دانلود دارم
نامحدود یعنی بالای 50 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)