تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 113 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام. من تا کنون این اسم را نشنیده ام و قطعا معتبر نمیباشد و احتمالا گارانتی فروشگاهی است.
    منم جاي ديگه اي نشنيدم. اما سرويس تگ رو داد، چك كردم، سفارش كانادا بود و مشكلي نداشت. ميگفت كه باتري و شارژر هم تا سه ماه گارانتيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم جاي ديگه اي نشنيدم. اما سرويس تگ رو داد، چك كردم، سفارش كانادا بود و مشكلي نداشت. ميگفت كه باتري و شارژر هم تا سه ماه گارانتيه
    تا حد مکان سعی کنید سفارش کانادا نگیرید و سفارش انگلستان باشد. ولی اگر اختلاف قیمت زیاد است وتوانایی اش را ندارید فرق میکند.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض باطری

سلام دوستان.
    باطریتان (9سل) از 100 تا 0درصد با استفاده معمول(بدون بازی gaming) با درجه نور وسط ،چند ساعت کار میکند؟ استفاده وب گردی و فیلم و موزیک و ایجورچیزا(بدون بازی)
    چون دیدم رنج شارژ نگه داشتن باطری های 9 سل این لپ تاپ بسیار متفاوت است.
    از تمام دوستان خواهش دارم که این پست را پاسخ دهند
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    باطریتان (9سل) از 100 تا 0درصد با استفاده معمول(بدون بازی gaming) با درجه نور وسط ،چند ساعت کار میکند؟ استفاده وب گردی و فیلم و موزیک و ایجورچیزا(بدون بازی)
    با تشکر
    واسه من تقریبا 5 ساعت .
    منم یک سوال دارم ازت اگه مطمئنی جواب بده :
    من با شرینگ 2 تا درایو غیر از c درست کردم . تو اون دو تا درایو اطلاعات ریختم . حالا من اگه از دی وی دی بکاپم استفاده کنم و سیستم رو برگردونم اطلاعات دو تا درایوام میپره ؟ اینم بگم که بعد ریکاوری شرینگ کردم. بعد ریکاوری اطلاعات درایو سی فقط پاک میشه یا نه ...
    و اینکه اگه بعداین کار دوباره بعد نصب یه سری نرمافزار و پارتیشن کردن دوباره بکاپ بگیرم بعد اون بکاپ منو میبره به همین حالت با نرم افزارا و تغییرات دیگه ؟
    راستی تو رو سیستمت فقط 7 . آخه من میخوام همزمان مک و اوبونوتو رو هم نصب کنم میکشه؟

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام. دوستان میدونید برای رفع این مشکل چکار باید کرد؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واسه من تقریبا 5 ساعت .
    منم یک سوال دارم ازت اگه مطمئنی جواب بده :
    من با شرینگ 2 تا درایو غیر از c درست کردم . تو اون دو تا درایو اطلاعات ریختم . حالا من اگه از دی وی دی بکاپم استفاده کنم و سیستم رو برگردونم اطلاعات دو تا درایوام میپره ؟ اینم بگم که بعد ریکاوری شرینگ کردم. بعد ریکاوری اطلاعات درایو سی فقط پاک میشه یا نه ...
    و اینکه اگه بعداین کار دوباره بعد نصب یه سری نرمافزار و پارتیشن کردن دوباره بکاپ بگیرم بعد اون بکاپ منو میبره به همین حالت با نرم افزارا و تغییرات دیگه ؟
    راستی تو رو سیستمت فقط 7 . آخه من میخوام همزمان مک و اوبونوتو رو هم نصب کنم میکشه؟
    سلام آقای arash boss. "اگه مطمئنی جواب بده "این حرفتون واقعا بهم بر خورد. نه اینکه بگم علامه دهر هستم و اینحرفا. ولی دارم تمام اطلاعاتی که خودم دارم به طور کامل در اختیار بقیه میذارم. مسلما من بیکار نیستم که بیام چند بار در روز تاپیک را چک کنم و سوالات دیگران را به طور کامل وقت بذارم و تایپ کنم. ولی به خاطر اعتقاداتی که دارم، این کار را میکنم. حال اینکه شما بیاید و اینگونه بیان کنید و بهم بگید واقعا زشته.
    سوالتون را جواب میدم آقای arash boss ولی این گونه حرف زدن جواب خوبی برای زحمتی که برای تاپیک میکشم نیست.
    2را ه برای ریکاوری سیستم است. یکی با استفاده از درایو ریکاوری موجود در هارد که با این روش فقط درایو C پاک میشود و از اطلاعات موجود در آن استفاده میکند(که این اطلاعات عینا همانی است که در DVD ریکاوری ذخیره شده است)
    راه دیگر استفاده از DVD ریکاوری است که با DVD شما میتوانید کل هارد را فرمت و و از نوع درایوها ساخته میشود و درایو ریکاوری هم ری رایت میشود.
    اگر میخواهید درایوهای جدیدتان پاک نشود و فقط دریو C فرمت بشود از ریکاوری موجود در هاردتان استفاده کنید که باید وارد Dell data safe local backup بشوید.
    در مورد سوال بعدیتان بک آپی که با برنامه ی dell data safe local backup گرفته میشود فقط ایمج فکتوری است و برنامه ها و کارهایی که نصب کرده اید را شامل نمیشود. پس فرق نمیکند بعد نصب برنامه ها هم بکاپ بگیرید چون شامل چیزهایی که ریختید نمیشود. اگر بخواهید شامل شود باید برنامه را آپگرید کنید که خب رایگان نیست و البته لینک آپگرید در خود نرم افزار صفحه اصلیش نشان داده شده.
    در مورد مک و اوبونتو اطلاعاتی ندارم.
    موفق باشید
    Last edited by aminbadiee; 08-10-2011 at 17:17.

7. 4 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. دوستان میدونید برای رفع این مشکل چکار باید کرد؟!

کد:
    کد:
    ممنون
    سلام دوست عزیز.من چند بار در این تاپیک توضیح دادم و همچنین در پستی اختصاصی مربوط به این مشکل در pes 2011 گفتم.
    باید درایور کارت گرافیک nvidia را آپدیت کنید به ورژن 280.26 درست میشود.

9. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان.
    با تشکر
    سلام آقا امین
    اول جا داره بابت اینکه وقت میذاری و به دوستانی که سوال دارند یا به مشکل بر میخورند(یکیشون خود من) بی منت جواب میدی صمیمانه تشکر کنم.اجرت با آقا امام رضا(ع)
    در مورد باطری هم واسه من 4.5 ساعت کارکرد وقتی که خواستم باطریمو کالیبره کنم.البته بعد از کالیبره wear level هیچ فرقی نکرد
    تمام مدت موزیک گوش دادم،نور صفحه 70 یا 80 درصد بود.3بار TV سرچ کردم،یه کول پد معمولیم روشن بود،یه سری نرم افزار نصب کردم،وکارای معمولیه دیگه...
    راستی بعد از کالیبره و شارژ مجدد، تو خونه فقط از برق مستقیم استفاده میکنم و باطریو جدا کردم مشکلی واسه لپ تاپ پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام آقا امین
    اول جا داره بابت اینکه وقت میذاری و به دوستانی که سوال دارند یا به مشکل بر میخورند(یکیشون خود من) بی منت جواب میدی صمیمانه تشکر کنم.اجرت با آقا امام رضا(ع)
    در مورد باطری هم واسه من 4.5 ساعت کارکرد وقتی که خواستم باطریمو کالیبره کنم.البته بعد از کالیبره wear level هیچ فرقی نکرد
    تمام مدت موزیک گوش دادم،نور صفحه 70 یا 80 درصد بود.3بار TV سرچ کردم،یه کول پد معمولیم روشن بود،یه سری نرم افزار نصب کردم،وکارای معمولیه دیگه...
    راستی بعد از کالیبره و شارژ مجدد، تو خونه فقط از برق مستقیم استفاده میکنم و باطریو جدا کردم مشکلی واسه لپ تاپ پیش نمیاد؟
    سلام دوست عزیز خواهش میکنم این چه حرفیه.
    در مورد کالیبره اگر wear level زیر دو است که مشکل ندارد. اینکه بعد کالیبره زیاد تغییر نکرده ممکن است که چون مدت زیادی از شارژ شدن باطرینان توسط کمپانی تا استفاده شما از آن نگذشته باشد. چون مثلا مال من قبل کالیبره 10 در صد بود!!!
    نه مشکلی ندارد که در آورده و از برق مستقیم استفاده میکنید. فقط هر 3،4روز یک بار حداقل حدود 6 در صد از شارژ باطری را استفاده کنید.

12. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوست عزیز خواهش میکنم این چه حرفیه.
    در مورد کالیبره اگر wear level زیر دو است که مشکل ندارد. اینکه بعد کالیبره زیاد تغییر نکرده ممکن است که چون مدت زیادی از شارژ شدن باطرینان توسط کمپانی تا استفاده شما از آن نگذشته باشد. چون مثلا مال من قبل کالیبره 10 در صد بود!!!
    نه مشکلی ندارد که در آورده و از برق مستقیم استفاده میکنید. فقط هر 3،4روز یک بار حداقل حدود 6 در صد از شارژ باطری را استفاده کنید.
    نه زیر 2 نیست،4.8
    اصلا تغییر نکرد.وقتی هایبرنیت شد بعد چند دقیقه خاموش شد.یادمه شما گفته بودی تو همون حالت هایبر 5 ساعت یا بیشتر میمونه،ولی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •