اون با عوض کردن رام راحت میشه
تشخیص دست خط هم داره
برای هیچ تبلتی هم وجود نداره قلم در جواب سوال اون عزیز
قلم های موجود هم شبیه ساز دست هست!
و تشخیص دست خط طبیعتا نداره
رو تبلت ندیدم نرم افزارش باشه!
شاید باشه!
اون با عوض کردن رام راحت میشه
تشخیص دست خط هم داره
برای هیچ تبلتی هم وجود نداره قلم در جواب سوال اون عزیز
قلم های موجود هم شبیه ساز دست هست!
و تشخیص دست خط طبیعتا نداره
رو تبلت ندیدم نرم افزارش باشه!
شاید باشه!
درود
من یه تبلت 32 گیگ میخوام(3G)
خودم دوست داشتم IPAD2 بگیرم ولی پرداخت حدود یک میلیون و پنجاه هزار تومان (بدون محافظ صفحه - اسمارت کاور و ...) مقدور نیست
درسته که IPAD از نظر نرم افزار خیلی بهتره ولی من هم انتظارات زیادی از تبلت ندارم(اینترنت - خواندن PDF-دیدن فیلم های آموزشی و یه نرم افزار نوت برداری )
از بین سامسونگ 10.1 و 8.9 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
صفحه کدوم کیفیت بهتری داره و زیر نور خورشید بهتره؟
اگه ممکنه یه سایت به جز آندروئید مارکت معرفی کنید که نرم افزارهای هانی کام رو داشته باشه چون تو مارکت من ندیدم مشخص کرده باشه
چند مدل 7 اینچی داریم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر صفحه ی نمایش 8.9 بهتره.
من الان موندم بین samsung p700 galaxy و sony s کدوم رو بگیرم هر دو شون هم اندروید 3 دارن به نظرتون کدوم برای خریدن بهتره
دوستان نظرتون در مورد تبلتهای جدید چینی که قیمت خیلی پایین و قابلیتهای زیادی دارن و خیلی هم معروف شدن چیه؟به نظرتون ارزش خرید دارند؟لطفا اگه ازشون شناخت کافی دارید نظر بدید
ممنون
کلا 7.7 قدرتمند ترین تبلت سامسونگه ولی پی 1000 یا همون 7 یکی از ضعیف ترینشونه[/QUOTE]
lمیشه یکم توضیح بدی که کلا سامسونگ چند مدل تبلت داره و بهترین ها ش کدومه و ارزش خرید داره؟
سوال اینه اینکه تو تبلت های اندروئیدی جدال اصلی بین ایسوس ترانسفورمر و گلاکسی تب هستش؟درسته؟کدوم بهتره؟مقایسه کنید لطفا
دوستان چند تا تبلت چینی دیدم که همه چیزی دارند حتی سیم کارت میخورن و .... ولی ورژن اندروییدشان 2.2 است لطفا کسایی که اطلاعات دارند بیان نظرشون رو بگن خیلی نیاز دارم به نظراتتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخرین اخبار از 7.7 سامسونگ چیه؟
کی میاد پس؟
یک کلام:
تحت هیچ عنوان پول تون رو برای یه تبلت چینی ندید. کیفیت پایینی دارن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)