من اين بحث شما رو قبول ندارم
من امتحان نهايي رو در واقع گند زدم(البته مصحح ها به گندش كشيدن)
شمايي كه بچه كلان شهري يا دبيراي خوب دارين من شهرستاني در حقم اجحاف شد وقتي يه معلم كه هنوز توي دودوتاش مونده مياد ورقه منو تصحيح ميكنه معلومه نتيجش چي ميشه(مثلا براي دروسي مثل هندسه و عربي و ادبيات كه نظر همكار صائب است) من براي هندسه بايد 20 ميشدم چون همه رو كاملا صحيح نوشتم ولي امان از دست بي سوادي اون يارو مصححه ميدوني چي كار ميكنه(برا تجديد نظر) مياد تند و تند تيك ميزه و رد ميشه چون به قول معلم رياضيم كدوم آدمي(البته به جز باوجداناش) مياد 6 صفحه ورقه هندسه رو دوباره تصحيح كنه يا مثلا عربي خدا شاهده من عربي رو با جواباي آموزش و پرورش تطبيق دادم مينيمم نمرم مي شد 19 حالا به نظرتون نمرم شد چند شد 14.25 من چي بگم!؟؟!؟!؟
يا امسال تو امتحان نهايي دين و زندگي(پيش دانشگاهي ترم2) من دقيقا 2نمره غلط داشتم شدم 20 حالا چرا بايد اينطور بشه و چرا اين اتفاق تو سال سوم رخ نداد
من ترم اول پيش فيزيكم كه 20 ميشدم برام زده بودن11 خدايي سه روز دنبالش بودم تا فهميدم كه نمره منو نفر بالاييم جابجا شده شايد بگي اينا همش اتفاقيه و بعيده كه تكرار بشه شايدم حق با شما باشه
از شماي داوطلب مي پرسم به نظر شما چند نفر با زدوبند و پارتي بازي و رشوه نمره گرفتن والا كه من زياد ديدم حالا اينجا حق من دانش آموز ضايع نميشه شايد بگيد كه اينا كمه ولي مطمئن باشيد اونقدري هست كه حق من و تو رو ضايع كنه.
حالا كنكور مياد اين شرايط رو فراهم ميكنه تا هركي به حق خودش برسه و امكان ناحقي به كمترين مقدار ممكن برسه حالا مني كه دارم براي تك شدن(منطقه اي) دعا
.gif)
مي كنم رقابتم با معدل 20 هاست كه قطعا اين كار نه به سود منه نه به ضررم چون اونها تاثير مثبت خودشونو مي گيرن و لي ما هيچي
كلا خواستم يه دردودلي بكنم
موفق باشيد
.gif)