تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 46 از 598 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستش من نظری درباره ی این طرح سازمان سنجش ندارم که درسته یا غلط .. ولی به نظر خودتون اگر معدلتون 12 باشه و بهتون بگن سال دیگه تاثیر 40 درصد هست ... شما بیخیال درس نمیشین ؟! ... یه جور دلسرد نمیشین ؟ ... نمیگین ای کاش میتونستم برگردم عقب و درستش کنم ؟! ... خب مشکل همینجاست و سازمان سنجش برای حل مشکل مثلا اومده کمک کنه .. من خیلی ها رو توی آموزش پرورش میدیدم که گریه میکردن وقتی شنیده بودن 25 درصد شده ( البته دختر بودن ! ) .. حالا اینا باید قید زندگی رو بزنن ؟! ... یه جوری برای این افراد همه چیز دانشگاه رفتنه ... اگر نتونن برن چیکار کنن ؟! .... از طرفی سازمان سنجش به فکر کسایی که دوست ندارن برگردن عقب و از نمره هاشون راضی هستن نبوده ! ... به نظر من بهتره کلا سوابق تحصیلی رو بیخیال بشن ! ... اصلا عدالت نداره توش !

پ.ن: البته با این طرحشون یه جور دارن نشون میدن که نمیشه کنکور رو حذف کرد !

2. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

من اين بحث شما رو قبول ندارم

من امتحان نهايي رو در واقع گند زدم(البته مصحح ها به گندش كشيدن)

شمايي كه بچه كلان شهري يا دبيراي خوب دارين من شهرستاني در حقم اجحاف شد وقتي يه معلم كه هنوز توي دودوتاش مونده مياد ورقه منو تصحيح ميكنه معلومه نتيجش چي ميشه(مثلا براي دروسي مثل هندسه و عربي و ادبيات كه نظر همكار صائب است) من براي هندسه بايد 20 ميشدم چون همه رو كاملا صحيح نوشتم ولي امان از دست بي سوادي اون يارو مصححه ميدوني چي كار ميكنه(برا تجديد نظر) مياد تند و تند تيك ميزه و رد ميشه چون به قول معلم رياضيم كدوم آدمي(البته به جز باوجداناش) مياد 6 صفحه ورقه هندسه رو دوباره تصحيح كنه يا مثلا عربي خدا شاهده من عربي رو با جواباي آموزش و پرورش تطبيق دادم مينيمم نمرم مي شد 19 حالا به نظرتون نمرم شد چند شد 14.25 من چي بگم!؟؟!؟!؟

يا امسال تو امتحان نهايي دين و زندگي(پيش دانشگاهي ترم2) من دقيقا 2نمره غلط داشتم شدم 20 حالا چرا بايد اينطور بشه و چرا اين اتفاق تو سال سوم رخ نداد

من ترم اول پيش فيزيكم كه 20 ميشدم برام زده بودن11 خدايي سه روز دنبالش بودم تا فهميدم كه نمره منو نفر بالاييم جابجا شده شايد بگي اينا همش اتفاقيه و بعيده كه تكرار بشه شايدم حق با شما باشه

از شماي داوطلب مي پرسم به نظر شما چند نفر با زدوبند و پارتي بازي و رشوه نمره گرفتن والا كه من زياد ديدم حالا اينجا حق من دانش آموز ضايع نميشه شايد بگيد كه اينا كمه ولي مطمئن باشيد اونقدري هست كه حق من و تو رو ضايع كنه.

حالا كنكور مياد اين شرايط رو فراهم ميكنه تا هركي به حق خودش برسه و امكان ناحقي به كمترين مقدار ممكن برسه حالا مني كه دارم براي تك شدن(منطقه اي) دعا مي كنم رقابتم با معدل 20 هاست كه قطعا اين كار نه به سود منه نه به ضررم چون اونها تاثير مثبت خودشونو مي گيرن و لي ما هيچي

كلا خواستم يه دردودلي بكنم

موفق باشيد

4. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی نظری درباره واحد بین الملل آبادان در رشته دندان پزشکی نداره؟
    کسی رو سراغ ندارید که اونجا رفته باشه؟
    کلا می خواستم یه تحقیقی دربارش بکنم.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینید شما دارین احساسی برخورد می کنین. امیدواریم برا کسی چنین اتفاقی نیافته ولی ببینید شاید یکی باشه که یکی از اقوام نزدیکش شب کنکور فوت کنه. حالا اون داوطلب کل کنکور رو از دست می ده. این درمانی نداره ولی این مثالی که شما زدین راه درمان داره و نیازی به این جور طرح های سازمان سنجش نیست، و اون اینه که چند ماه صبر می کرد و خیلی راحت تو امتحانات جبرانی شرکت می کرد تا نمرات واقعیش رو به دست بیاره.
    پس این مثالها نمیشه دلیل برقراری عدالت. تازه خیلیا می بینی روز کنکور مریض میشن، و صدها مشکل دیگه که یکسال زحمتشون هدر میره، دیگه اونوقت این عدالته که یکسال دیگه بشینن پشت کنکور؟
    اگه تونستید جواب سوال زیر رو بله بدین با دلیل، اونوقت این طرح می تونه عادلانه باشه، و در غیر این صورت این طرح عادلانه نیست.
    چرا شما بی عدالتی در نظر می گیرید انقدر. خود کنکور خودش خیلی بی عدالتیه!
    روش برگزاریش.ضریب درساش همه چیزش مشکل داره...
    نمونش ضریب درس هاست.من نمی دونم کدوم ادمی این ضریب ها رو تعیین می کنه ولی حتما منظوری چیزی داره
    تو رشته ی زبان باید زبان ضریبش اخرین حد باشه نه فارسی!
    من از اون پسره که نفر اول زبان شده بود هم بیشتر زدم زبانمو ولی چون فارسی و عربی اون از من بالاتر زده بود اول شده بود. اونوقت من شبانه شهرمو به زور شاید مترجمی زبان انگلیسی قبول شم.این عدالته؟
    کلا از ریشه کنکور مشکل داره.......

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

به دانشگاهش زنگ بزن بپرس حتما!
    من خودم قبلا به علوم پزشکی زنگ زدم بین المللیش شرایطشو اینجا گفتم

7. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اين بحث شما رو قبول ندارم

من امتحان نهايي رو در واقع گند زدم(البته مصحح ها به گندش كشيدن)

شمايي كه بچه كلان شهري يا دبيراي خوب دارين من شهرستاني در حقم اجحاف شد وقتي يه معلم كه هنوز توي دودوتاش مونده مياد ورقه منو تصحيح ميكنه معلومه نتيجش چي ميشه(مثلا براي دروسي مثل هندسه و عربي و ادبيات كه نظر همكار صائب است) من براي هندسه بايد 20 ميشدم چون همه رو كاملا صحيح نوشتم ولي امان از دست بي سوادي اون يارو مصححه ميدوني چي كار ميكنه(برا تجديد نظر) مياد تند و تند تيك ميزه و رد ميشه چون به قول معلم رياضيم كدوم آدمي(البته به جز باوجداناش) مياد 6 صفحه ورقه هندسه رو دوباره تصحيح كنه يا مثلا عربي خدا شاهده من عربي رو با جواباي آموزش و پرورش تطبيق دادم مينيمم نمرم مي شد 19 حالا به نظرتون نمرم شد چند شد 14.25 من چي بگم!؟؟!؟!؟

يا امسال تو امتحان نهايي دين و زندگي(پيش دانشگاهي ترم2) من دقيقا 2نمره غلط داشتم شدم 20 حالا چرا بايد اينطور بشه و چرا اين اتفاق تو سال سوم رخ نداد

من ترم اول پيش فيزيكم كه 20 ميشدم برام زده بودن11 خدايي سه روز دنبالش بودم تا فهميدم كه نمره منو نفر بالاييم جابجا شده شايد بگي اينا همش اتفاقيه و بعيده كه تكرار بشه شايدم حق با شما باشه

از شماي داوطلب مي پرسم به نظر شما چند نفر با زدوبند و پارتي بازي و رشوه نمره گرفتن والا كه من زياد ديدم حالا اينجا حق من دانش آموز ضايع نميشه شايد بگيد كه اينا كمه ولي مطمئن باشيد اونقدري هست كه حق من و تو رو ضايع كنه.

حالا كنكور مياد اين شرايط رو فراهم ميكنه تا هركي به حق خودش برسه و امكان ناحقي به كمترين مقدار ممكن برسه حالا مني كه دارم براي تك شدن(منطقه اي) دعا مي كنم رقابتم با معدل 20 هاست كه قطعا اين كار نه به سود منه نه به ضررم چون اونها تاثير مثبت خودشونو مي گيرن و لي ما هيچي

كلا خواستم يه دردودلي بكنم

موفق باشيد
    اون اولین حرفتون درست ولی نه اونجوری که شما فکر می کنید!
    معلمای اینجا چیزی که تو مدارس عادی به بچه ها یاد میدن با روستای X ته شهر y فرقی نداره.باور کنید!
    معلمی که میاد تو یه مدارس ما اولین فکرش خصوصی هستش(99 درصد اینجورین).اونوقت از اون چه انتظاریه!؟؟
    من دبیرستان سر همین کارای معلما که خصوصی نمی گرفتمشون نمره ی خودمو نمی دادن اذیت می کردن.
    ورقه تصیح کردن که همه جا یه جوره چون ورقه ای (فکر کنم 50 تومن بود) برای معلم حساب می کنن.معلم انقدر وقت واسه هر ورق نمی زاره چون با ماشینش یه دور بزنه بیشتر از اون پول در میاره!پس انتظاری از اونا نبیاد داشته باشید.
    نمرات نهایی که همش کشکه کشکه با این اوضاع تقلب و ... که توش بوده
    حالا باز کنکور یه کم بهتره.البته تو ورودی دانشگاه هم اینجوریه ها خیلی ها با پول و پارتی بدون کنکور می رن دانشگاه(نه فقط ازاد حتی سراسری!)
    کلا اموزش تو ایران رو عدالت نیستش هیچ وقت. فقط امیدوارم هر کس به حقش برسه.

9. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kahkeshan6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    بعد از مدت ها به این فروم برگشتم.و زیاد هم نمیمونم فقط یه سوال دارم که اگه جواب بدبن میرم و پشت سرمو هم نگاه نمیکنم.
    اگه جوابمو هم ندین بازم میرم و پشت سرمو هم نگاه نمیکنم.
    میخواستم در مورد بازار کار و درآمد مهندسی مواد یه خورده توضیح بدین.
    راستش من به جز مهندسی نفت به رشته ی خاصی علاقه ندارم.ولی بنا به بعضی دلایل نمیتونم به این رشته برم.
    واسه همین به یه رشته ی دیگه میخوام برم.
    یا کهندسی مکانیک یا مهندسی مواد یا مهندسی پلیمر.مهندسی شیمی هم باید در موردش تحقیق کنم.
    مهندسی مواد دانشگاه شیراز واسه منطقه سه چه رتبه ای میخواد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببينيد همونطور كه دوستان گفتن عدالت كامل اصلا حرف مسخره و نشدنيه چون ببينيد من تو تهران بهترين استاد و بهترين امكانات رو دارم نه مشكل مالي دارم نه سدي جلوي درس خوندنم ولي يكي تو شهرستانه ممكنه هزارتا مشكل داشته باشه ولي چيكار مي تونن واسش بكنن؟بعد سوابق تحصيلي رو 25درصد گذاشتن مگه از سال 84 تا 89 سطح سوالات نهايي يكي بوده؟با حرفهاي دوستمون avator هم كاملا موافقم همين خواهر من تو كنكور 88 زبان امتحان داد رتبش 3000 شد درحاليكه زبان تخصصي رو صفر زده بود عمومي ها رو تركونده بود اين كجاش درسته؟
    يه بنده خدايي رو هم ميشناسم تو محلمون چندسال قبل كنكور داشت بعد از كنكور كه اومد خونه رفته بود تو اتاق درو بسته بود و درجا سكته كرد و فوت كرد ولي تلويزيون و هيچ جاي ديگه حرفي ازش زده نشد اينم گفتم كه كنكور تلفات جاني هم گرفته ....

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نوشته شده توسط sina_2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به دانشگاهش زنگ بزن بپرس حتما!
    من خودم قبلا به علوم پزشکی زنگ زدم بین المللیش شرایطشو اینجا گفتم
    ممنون از پاسختون ولی شرلیط همشون تقریبا یکیه. من منظورم کیفیتشون هست.
    به نظرتون واسه دندان با توجه به اینکه دو واحد بین الملل رو بیشتر نمیتونم انتخاب کنم کجا بزنم؟ خودم ساکن شیرازم.
    کیش؟ بم؟ یزد؟ انزلی؟ آبادان؟ کجا؟!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه kahkeshan6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کجاش خوبه؟ برا یکی که معدل یا همون نمرش کم شده خیلی خیلی خوبه ولی برا یکی که معدلش بالاست خوب نیست. چون کسی که نمراتش بالاست به هر حالا این تاثیر معدل چه مثبتش رو در نظر بگیریم چه منفی در اکثر مواد براش مثبته تاثیرش و در عوض برا خیلیا هم تاثیر منفی میذاره که باعث میشه رتبه ها جابه جا بشه. ولی الان اونایی که نمرشون خوبه همون وضعیت قبلی رو دارن، ولی کسانی که نمرشون پایینه خیلی به نفعشون میشه و رتبشون بدتر نمیشه. یعنی مثل اینه تو یه مسابقه دو صد متر اگه نیرویی باشه رو به جلوه، اگه نباشه که هیچ. ولی نیرو رو به عقب نداریم که باعث تفکیک بیشتر بشه.
    کلا به نظر شما میشه طرحی بیاد که به نفع همه باشه؟ جایی که رتبه بندی باشه و ملاک مقایسست نه خود نمره؟ مسلما نه. پس باید اگه میخوان عدالت برقرار باشه، کسی که نمرش خوب شده تاثیر مثبت باشه و کسی که بد هم تاثیر منفی. خلاصه نمی دونیم چقدر تاثیر میذاره ( یعنی اینکه تاثیرش سرنوشت ساز است یا نه ) ولی کارشون مشکل فنی داره.
    کاملا موافقم.
    این طرح کاملا بی عدالتیه.
    مگه قرار نیست 2 سال دیگه کنکور حذف بشه؟؟؟؟؟؟
    دو سال دیگه که فقط نمرات امتحانات تاثیر داره چیکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

14. 2 کاربر از kahkeshan6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببينيد همونطور كه دوستان گفتن عدالت كامل اصلا حرف مسخره و نشدنيه چون ببينيد من تو تهران بهترين استاد و بهترين امكانات رو دارم نه مشكل مالي دارم نه سدي جلوي درس خوندنم ولي يكي تو شهرستانه ممكنه هزارتا مشكل داشته باشه ولي چيكار مي تونن واسش بكنن؟بعد سوابق تحصيلي رو 25درصد گذاشتن مگه از سال 84 تا 89 سطح سوالات نهايي يكي بوده؟با حرفهاي دوستمون avator هم كاملا موافقم همين خواهر من تو كنكور 88 زبان امتحان داد رتبش 3000 شد درحاليكه زبان تخصصي رو صفر زده بود عمومي ها رو تركونده بود اين كجاش درسته؟
    يه بنده خدايي رو هم ميشناسم تو محلمون چندسال قبل كنكور داشت بعد از كنكور كه اومد خونه رفته بود تو اتاق درو بسته بود و درجا سكته كرد و فوت كرد ولي تلويزيون و هيچ جاي ديگه حرفي ازش زده نشد اينم گفتم كه كنكور تلفات جاني هم گرفته ....
    کسی که تو شهرستان پول داشته باشه می تونه معلم بگیره کاری کنه ولی کسی که چه تو تهران چه شرستان دور و کوچیک زندگی کنه و پول نداشته باشه شرایطش خیلی بد هستش.من خودمم پارسال سر جواب کنکور کارم به امبولانسو بیمارستان کشید چون کلی قرص خوردم برایه... ولش کن.کلا این جهان همش بی عدالتیه این نمونشم که دیگه بدتره!
    ممنون از پاسختون ولی شرلیط همشون تقریبا یکیه. من منظورم کیفیتشون هست.
    به نظرتون واسه دندان با توجه به اینکه دو واحد بین الملل رو بیشتر نمیتونم انتخاب کنم کجا بزنم؟ خودم ساکن شیرازم.
    کیش؟ بم؟ یزد؟ انزلی؟ آبادان؟ کجا؟!!!!!!!!!!!
    شما اول باید ببینی کجا احتمال قبولیشو داری بعد تصمیم بگیری .شرایط همشون یکی نیست کمی فرق دارن.

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

کاملا موافقم.
    این طرح کاملا بی عدالتیه.
    مگه قرار نیست 2 سال دیگه کنکور حذف بشه؟؟؟؟؟؟
    دو سال دیگه که فقط نمرات امتحانات تاثیر داره چیکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اون از کنکورم نامردی تره!
    کم تقلب می کنن تو امتحانات؟

16. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •