تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 59 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    من اینترنت 512 نامحدود بایت دارم. چند سالی میشه. چند جا رو امتحان کردم اما برای من که دانلودم زیاده فقط همین گزینه موند.
    اما به نسبت شهرهای دیگه واقعا کاشان هم قیمت ها بالاست هم سرعت ها کم. می خواستم ببینم شرکت خاصی، طرح خاصی نیست که اینترنت نامحدود با سرعت بالاتر و قیمت مناسب تری ارائه بده.

الان این 512 ـه من سرعت دانلودش تا 70 ـه و ماهیانه 97 تومن میدم.
    ممنون
    من 128 نامحدود بایت رو دارم. سرعت dl حدود 20. کاملا حق با شماست.
    جایگزینش تنها گزینه همین مخابرات 2020 هست که امیر جان گفت.
    متاسفانه من دیر خبردار شدم. یعنی تازه دیروز این خبر رو دیدم که انگار دیر شده
      محتوای مخفی: قسمتی از متن خبر 
    " مجتبی علم الهدی " زمان اجرای این طرح را تا 25 آبان ماه امسال اعلام نمود

این بایت رو خالی نمیکنم چون خیلی اذیت شدم چند سری سر تخلیه و وصل کردن جاهای دیگه,
    اگر ببینم این طرح نامحدود مخابرات ادامه پیدا کنه
    یه خط دیگه میارم و مخابرات روش فعال میکنم. خعععلی ارزونتر در میاد با چه پینگی تازه. داخلی 20 تا 30 ,اروپا زیر 200 بدون نوسان.
    کاش تمدید بشه برای 1 ماه دیگه بریم اوکی کنیم.
    Last edited by fastfind; 14-11-2013 at 19:28.

2. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مخابرات 2020 هم یه جشنواره راه انداخته که دی ال رایگان داره و پینگش با 4.2.2.1 و 4.2.2.4 حدود 150 هست. و شب و روز روی 2 مگ هست.

ممنونم از راهنمایی ـتون
    فقط اطلاع دارین می ذاره تو طول روز آزاد دانلود بکنیم؟
    و اینکه 8 بر 1 و سرعت دانلود 256 میده؟

4. این کاربر از R15043 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان گول طرح های مخابرات رو نخورید...
    مخابرات تهران هم از این طرح های نامحدود و با کیفیت تقریبا خوب ارائه می داد ولی بدهی زیادی بالا اورد طوری که دیگه حق فروش به مشتریان جدید رو نداره(پهنای باند اضافی بهش نمی دن)
    پس بعید هست که مخابرات بقیه شهر ها بعد از تجربه تهران دوباره اینکارو بکنند...پس یا کیفیتشون باید پایین باشه یا اینا هم ورشکست میشن
    پ.ن:کی میگه پینگ مخابرات خوبه؟!دوست من از مخابرات شهر اصفهان سرویس گرفته پینگش +250 هست با DNS ها
    پ.ن2:یه سوال:من کاملا تایم اوت میگیرم وقتی به 4.2.2.4 پینگ می کنم...از اونطرف پینگم در بازی های آنلاین(دوتا2)هم خیلی بالا رفته..کس دیگه ای هست که این مشکلات گریبان گیرش بشه؟
    Last edited by BursT; 15-11-2013 at 12:59.

6. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان گول طرح های مخابرات رو نخورید...
    مخابرات تهران هم از این طرح های نامحدود و با کیفیت تقریبا خوب ارائه می داد ولی بدهی زیادی بالا اورد طوری که دیگه حق فروش به مشتریان جدید رو نداره(پهنای باند اضافی بهش نمی دن)
    پس بعید هست که مخابرات بقیه شهر ها بعد از تجربه تهران دوباره اینکارو بکنند...پس یا کیفیتشون باید پایین باشه یا اینا هم ورشکست میشن
    پ.ن:کی میگه پینگ مخابرات خوبه؟!دوست من از مخابرات شهر اصفهان سرویس گرفته پینگش +250 هست با DNS ها
    پ.ن2:یه سوال:من کاملا تایم اوت میگیرم وقتی به 4.2.2.4 پینگ می کنم...از اونطرف پینگم در بازی های آنلاین(دوتا2)هم خیلی بالا رفته..کس دیگه ای هست که این مشکلات گریبان گیرش بشه؟
    تهرون بله نامحدود هستش مخابراتش. با وجود اینکه خیلی بر ضد مخابرات تهرون میگن ولی من اکثرا دیدم تست 1 مگ نامحدودش
    سرعت دانلود حدود 100 تا 120 بوده, کاملا قابل قبوله با ماهی 43ت. اینکه به مشترک جدید سرویس نمیدهند رو از شما میشنوم, واقعا؟
    نا گفته نماند که یکی از بچه های کاشون طرح نوروزی مخابرات رو گرفته بووده و سرعت مثلا 512 نامحدودش خیلی کمتر از 64 بوده. ولی بازم باید تست کرد تا مطمئن شد, به نظر خودم نامحدودهاش جواب بده. فقط مشکل اینکه که استان اصفهان 1 ماه این طرح ها رو میذاره سریع هم برمیدارند. تا آدم میره به خودش بجنبه طرح رو برداشتند
    قسمت اول :برای پینگ عزییز من خودم تا 3 ماه پیش یکی از دوستام مخابرات داشت پینگش 24 ساعت شبانه روز 4.2.2.4 از 160 بالاتر نمیرفت.
    یه چند وقت پیش هم یکی از بچه های سایت برام تست داخلی گرفت از speedtest.net پینگ داخلی 34 نشون میداد. یعنی مستقیم
    اگر پینگ میکردی سرور داخلی حتما زیر 30 بود. دیگه بهتر از این؟
    قسمت دوم هم بله دقیقا. امروز که کاملااا تایم اوته. برای من یه هفته ایی هست بازی آنلاین با سرورهای اروپایی تعطیل شده.
    آخ آخ قبلا پینگم 4.2.2.4 حدود 130 بوووود, امروز صبح 280 بود. الان ظهر هم که تایم اوت.. چراا اینطورری شدههه آخه؟؟

8. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تهرون بله نامحدود هستش مخابراتش. با وجود اینکه خیلی بر ضد مخابرات تهرون میگن ولی من اکثرا دیدم تست 1 مگ نامحدودش
    سرعت دانلود حدود 100 تا 120 بوده, کاملا قابل قبوله با ماهی 43ت. اینکه به مشترک جدید سرویس نمیدهند رو از شما میشنوم, واقعا؟
    بله چند وقت پیش به دلیل بدهی مخابرات زیرساخت اعلام کرد که بهش پهنای باند اضافه تعلق نمیگیره...در اخبار دنبال کنید خبرش رو میبینید
    مخابرات تهران بد نبود..دوست من باهاش دوتا 2 بازی می کرد و پینگش غالبا زیر 150 بود...ولی خوب دانلود تک لینکش خیلی سرعت پایینی داره...به عبارت دیگه برای بازی هایی که حجم زیادی مصرف می کنند(مثل wow) به درد نمی خورد...ولی از نظر سرعت و برای کسی که می خواست بزاره دانلود واقعا مناسب بود
    نا گفته نماند که یکی از بچه های کاشون طرح نوروزی مخابرات رو گرفته بووده و سرعت مثلا 512 نامحدودش خیلی کمتر از 64 بوده. ولی بازم باید تست کرد تا مطمئن شد, به نظر خودم نامحدودهاش جواب بده. فقط مشکل اینکه که استان اصفهان 1 ماه این طرح ها رو میذاره سریع هم برمیدارند. تا آدم میره به خودش بجنبه طرح رو برداشتند
    قسمت اول :برای پینگ عزییز من خودم تا 3 ماه پیش یکی از دوستام مخابرات داشت پینگش 24 ساعت شبانه روز 4.2.2.4 از 160 بالاتر نمیرفت.
    یه چند وقت پیش هم یکی از بچه های سایت برام تست داخلی گرفت از speedtest.net پینگ داخلی 34 نشون میداد. یعنی مستقیم
    پینگ بیشتر شهر های مخابرات عالی هست ولی من نمی دونم چرا پینگ مخابرات شهر اصفهان خوب نیست(با یه نگاه به تاپیک مخابرات اصفهان هم میشه اینو متوجه شد)
    قسمت دوم هم بله دقیقا. امروز که کاملااا تایم اوته. برای من یه هفته ایی هست بازی آنلاین با سرورهای اروپایی تعطیل شده.
    آخ آخ قبلا پینگم 4.2.2.4 حدود 130 بوووود, امروز صبح 280 بود. الان ظهر هم که تایم اوت.. چراا اینطورری شدههه آخه؟؟
    منم نمی دونم امیدوارم آقای حیدری بیان برامون توضیح بدن

10. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

پینگ بیشتر شهر های مخابرات عالی هست ولی من نمی دونم چرا پینگ مخابرات شهر اصفهان خوب نیست(با یه نگاه به تاپیک مخابرات اصفهان هم میشه اینو متوجه شد)
    پینگ داخلی یا خارجی؟
    این تست 2 تا از دوستان کاشونی توی همین فروم با سرور داخلی:
    (128 محدود)

پینگ داخلی کاملا قابل قبوله. پینگ اروپا هم بعید میدونم بالای 200 باشه.

12. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خارجی...الان از یکی از دوستام که شهرضا هست و مخابرات داره خواستم با 4.2.2.4 پینگ بگیره تایمش 312 بود و ttl هم 42 :|:|
    پینگ داخلی که حتی از شاتل هم خوبه

14. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خارجی...الان از یکی از دوستام که شهرضا هست و مخابرات داره خواستم با 4.2.2.4 پینگ بگیره تایمش 312 بود و ttl هم 42 :|:|
    پینگ داخلی که حتی از شاتل هم خوبه
    تو اونجایی که من تست شاتل کاشون رو دیدم پینگ داخلی شاتل 70 تا 80 هستش
    و خوب به نظرم خوب نیست و زیاده برای سرور داخلی. لطفا اگر تست کردید شاتل کاشون میدونید پینگ داخلیش کمتر از 50 هست بگید.
    --- شهرضا؟ :| عزیز جا تا جا فرق داره. حالا به یکی از بچه ها میگم تست 4.2.2.4 مخابرات کاشون بگیره میذارم ببینیم چطوره.

16. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من خودم به شخصه با یکی از سیستم ها با اینترنت مخابرات پینگ گرفتم نزدیک به 150 بود.
    خواهرزاده من تهران نامحدود از مخابرات داره طرح 512کیلوبیت و سرعت 60 تا 65 کیلوبایت اما پینگ 250
    حالا خود اصفهان چرا زیاده رو نمی دونم.
    البته به هیچ وجه پشتیبانی بایت توی سایر ارائه دهنده ها ارائه نمی شه!
    ما که فعلا یه چند ماهی از بایتمون باقیث مونده و انشا الله توی این چند نماه پینگ بهتر بشه.(البته نه این که الان بد باشه!!)

18. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا حیدری عزیز لطف می کنید در مورد دلیل بد بودن پینگ ها با سرورهای اروپایی کمی توضیح بدید؟!
    الان با 4.2.2.4 پینگم 190 هست ولی با سرور های valve پینگم بیشتر از 400 هست

20. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •