ببخشید اینو الان دیدم
بله 128 بالا هم گفتم قراره 256 بگیرم![]()
ببخشید اینو الان دیدم
بله 128 بالا هم گفتم قراره 256 بگیرم![]()
1. دوست عزيزم با مخابرات كه سرعت آپلودش در حد 3 هست چيزي نميتوني آپلود كني با ----- شكنم كه وصل بشي ديگه بدتر
2. اگر دوتا سيستم داري خونه با يه كابل شبكه چرا شبكه نميكنيدشون كه هردو از طريق aDSL وصل بشن ؟ در كل براي اطلاعتون ميگم ميتونيدهمزنان هم به aDSL وصل بشيد هم با سيستم دومتون از همون خط با دايال وصل بشيد مشكلي نيست
3. توصيه من بشما = هزينه كم و سرويس متناسب با هزينه اش = مخابرات
هزينه نسبتا شايد معقول و سرويس شناور با سرعت بالاتر = شركت خصوصي
من چون برای آپلود می خوام بگیرم به این ترتیب سراغ مخابرات نمیرم . شما کدوم شرکت خصوصی رو توصیه می کنید که کارم رو راه بندازه و مشکلی نداشته باشم ؟
با dial up اپلود کنی بهتره تا اس دی اس ال مخابرات. 3 که چه ارز کنم . به 1-2 کیلوبایت هم میرسه.
وقتی با ای دی اس ال کانکت سی دیگه نمیتونی با دیال اپ وصل بشی. اخرای وصل شدن یهو ارور میده نمیتونی multi ip بشی.
Last edited by alivw71; 12-08-2011 at 18:39.
مرسی که اخرم کسی جواب منو نداد![]()
با دایل آپ هر کاری کردم نشد یوتیوب ارور میده . حالا اگر برم کافی نت فایل 150 مگ چقدر طول می کشه آپلود بشه تو یوتیوب ؟
نه اصلا اینطوری نیست که 256 بگیری 158 ببنده .
دراصل 128 رو 158 میبندن نه 256 رو 158 .
تو بعضی از مراکز فقط سرعت اپلود رو پایین میبندن (تو بعضی از مراکز!!!) یک سوم
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
کافی نت ها اکثرا 2 مگ دارن . اگه کافی نت خلوت باشه حداکثر 30 دقیقه تول میکشه.
برادر جان بگیر خوبه،هرچی باشه ازین شاتل دزد بهتره که هر کاری بکنی در نهایت یا باید پول حجم اضافه
بدی یا محدود میشی![]()
والا الان این جواب من نمیدونم به دردت بخوره یا نه .
چون مخابرات نهایت 2 روزه نصب میکنه . و شما هم سوالتو خیلی وقته پرسدی.
ببین دوست من . مخابرات این چند روزه به هم ریخته .
من حدود 5 ماهه اینترنتمو از مخابرات گرفتم و تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم بجز این چندروزه که فقط یه مقدار تو روز مشکل بوده که سرعت از 29 میومد رو 8 (مثلا همین امروز که دانلود میکردم ) ولی شبا همون 29 الی 31 میتونی دانلود کنی .
در ضمن اعصاب خورد کنی مخابرات نهایت یه روزه .( همین چند وقت پیش video call و voice call رو غیر فعال کرده بودن که انقدر من ورفقیم زنگ زدیم تا درستش کردن ) هر موقع اینترنتت خراب شد میتونی اینجا مطرح کنی چند نفری بزنگیم و زیر آب مخابراتو بزنیم اون موقع زود تر به هدفمون میرسیم .
خلاصه به نظر من نسبت به خیلی از شرکت های خصوصی بهتره .
نکته » تو همه جا اعصاب خورد کنی و قطعی و . . .هست . پس نباید زیاد حساس بشی .![]()
باباااااااااااااااااااااا ا ایولللللللللللللللل
داداش یه کلاس خصوصی هم برای ما بذار .
تا از این به بعد با مخابراتیا این جوری صحبت کنیم .
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)