تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 46 از 269 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیم ملی سوئد خواهان بازی تدارکاتی با ایران

تیم ملی سوئد خواهان بازی تدارکاتی با ایران
    نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران از برگزاری یک دیدار تدارکاتی پیش از بازی با تیم ملی قطر بنا به درخواست سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد.

مهدی تاج اظهار داشت: کی‌روش درخواست یک بازی تدارکاتی را داده و فدراسیون فوتبال در حال تدارک این بازی است.
    تاج با بیان اینکه تیم سوئد و یکی از تیمهای آفریقایی خواهان بازی با تیم ملی ایران شدند، افزود: هنوز این دو دیدار قطعی نشده و باید در روزهای آینده این مذاکره ها ادامه یابد.
    نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران رای جدید کمیته استیناف این فدراسیون در خصوص کاهش محرومیت‌های شیث رضایی و محمد نصرتی بازیکنان خاطی تیم پرسپولیس تهران را ارجح تر از رای پیشین کمیته انضباطی دانست.
    تاج گفت: کمیته استیناف این توان را دارد که رای را تعدیل کند و به موجب قانون در رای صادره شده با رئیس فدراسیون جلسه‌ای داشتند که به نظر من رای استیناف نافذ است.
    وی افزود: کمیته انضباطی، کمیته اخلاق و کمیته استیناف از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال هستند و مستقل عمل می‌کنند و رای صادر شده از سوی کمیته استیناف نهایی است.
    وی اضافه کرد: پیش ازاعلام صدور رای از سوی کمیته انضباطی جزو منتقدان این رای بوده و اعتقادم این بود رای می‌توانست بهتر از این صادر شود.
    نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران به برگزاری مجمع این فدراسیون اشاره کرد و گفت: با برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال موافق بودم وخواهان برگزاری این انتخابات در۴ یا ۱۷ اسفند امسال هستم.
    تاج با اشاره به اینکه به موجب قانون فعالیت ۴ساله فدراسیون فعلی پایان خواهد یافت، اضافه کرد: البته به موجب قانون تشکیلات فعلی فدراسیون می تواند با موافقت مجمع فدراسیون فوتبال تمدید شود.

ورزش 3

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در راهروهای فدراسیون شنود کار گذاشته‌اند/به حیا کن، رها کن فکر کرده‌اید؟

عباس ترابیان رئیس کمیته فوتسال و رئیس پیشین کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال در یادداشتی برای خبرگزاری فارس به انتخابات فدراسیون فوتبال که 15 اسفند سال جاری برگزار می‌شود اشاره و 10 سؤال را در این باره مطرح کرده است.

متن کامل یادداشت ترابیان به شرح زیر است:

1) آیا می‌دانید که فدراسیون فوتبال به عنوان یک NGO خرجش با دخلش نمی‌خواند و علیرغم ظاهر پولدارش که نان رسان تعداد زیادی وابستگان به فوتبال در بخش‌های فنی و غیرفنی است لیکن به کرات پیش آمده که این روزی رسان در جوابگویی به مبالغ بسیار اندک ناتوان ظاهر شده و ماه‌ها طلبکاران خود را در انتظار گذاشته است؟ همه آنهایی که به نوعی با فدراسیون فوتبال بده و بستان دارند برای اینکه بدانند چه وقت پول به فدراسیون می رسد در راهروهای آن شنود نفری کار گذاشته‌اند.

۲) آیا واقفید که علیرغم معروفیت و شهرتی که در اندک مدت بعد از احراز پست ریاست فدراسیون فوتبال به چنگ می آورید و در هر کوی و برزنی که وارد می‌شوید شما را به اسم صدا خواهند زد با اولین باخت یکی از تیم‌های ملی صدها نفر در استادیوم آزادی ضمن ابراز محبت به شما از حضرتعالی خواهند خواست که حیا کنید و متعاقبا رها کنید؟!

۳) آیا تجربیات لازم پیرامون مسائل فنی فوتبال را دارید که اولویت‌های آن را در مقاطع مختلف تشخیص داده و آنان را خوب مدیریت کنید ‌به طوری که فرصت طلبان فوتبالی شما را تبدیل به ماشین امضاء نکنند؟ آیا شناخت کافی از روند کار WAFF و AFC و FIFA دارید؟ و یا اصلا در حدی زبان انگلیسی می‌دانید که بتوانید جریان آنچه که در کنگره فیفا و جلسات کنفدراسیون آسیا می‌گذرد را دنبال نموده و حق کشور را در زمان مقتضی مطالبه نمایید؟

۴) آیا به این حقیقت فکر کرده‌اید که اگر از نیروهای کارآمد و کارآزموده بهره نگیرید و بخواهید از اقوام، دوستان و یا آنهایی که در زمان انتخابات به شما مدد داده‌اند و از شما قول پست و مقام گرفته‌اند استفاده کنید. چه فاجعه‌ای به وقوع خواهد پیوست؟ بدون شک باید شش ماهه خداحافظی کنید.

۵) هیچ می دانید که این اژدهای به ظاهر زیبا و سحر کنند که گویی می‌تواند سکوی پرتاب به بسیاری از جایگاه‌های سیاسی و غیرسیاسی آینده باشد، موجود بسیار خطرناکی است که اگر آن را خوب نشناسید و نتوانید آن را مدیریت کنید تمام افتخارات سنوات گذشته شما را در هر تشکیلات دولتی و غیردولتی به خاکستر تبدیل خواهد نمود و از شما موجودی شکست خورده و باطل نزد مردم به نمایش می‌گذارد.

۶) وضع نقدینگی شما چطور است؟ فراموش نکنید مقاطعی پیش می‌آید که اگر دو یا سه میلیارد تومان پول نقد در اختیار نداشته باشید و نتوانید به موقع حرکت کنید فجایعی همچون عدم اعزام تیم ملی به یکی از مسابقات رسمی را در بردارد که در آن شرایط همه کارشناس خبره فوتبال می‌شوند و شما را نقل مجلس خود خواهند نمود کسانی شما را به باد انتقاد و تمسخر قرار می‌دهند که شاید ندانند در یک مسابقه فوتبال چند بازیکن باید حضور داشته باشند!!

۷) هیچ می‌دانید که شما وظیفه خواهید داشت در صورت در اختیار داشتن سکان فوتبال کشور شرایطی را هماهنگ نمایید که صدا و سیما علیرغم اینکه حق فوتبال را نمی‌دهد اما به اندازه کافی سوژه برای برنامه‌های چند ساعته ورزشی خود با حداقل ۳۵ دقیقه پخش آگهی با تعرفه‌های بالا را داشته باشد؟ در غیر این صورت ترتیبی خواهند داد که چند صندلی دائمی در برنامه های ورزشی آن سازمان در اختیار مخالفین شما قرار بگیرد.

۸) آیا تا به حال با خود اندیشیده‌اید که بالاخره معاونین شما در فدراسیون فوتبال باید توسط خودتان تعیین گردند و یا مجمع فوتبال ایشان را انتخاب خواهند نمود؟ بدیهی است که شما در طول دوره زمامداری خود به پشتیبانی و همکاری معاونین خود محتاج خواهید بود و اگر صف بندی آنها در جهت مخالفت شما باشد آن وقت کار شما آب در هاون کوبیدن می شود.

۹) آیا تأیید تشکیلات عالی ورزش کشور را جلب نموده‌اید که اگر چنین نباشد بسیاری از آراء اعضای مجمع را از دست خواهید داد لذا باید کلاه خود را قاضی کنید که بعضا ممکن است در مواردی علیرغم میل شخصی خود مجبور شوید مواضعی را اختیار و افرادی را نصب و خلع نمایید.

۱۰) ظرفیت استرس پذیری شما تا چه حد است؟ دوست عزیز اگر واقعا بر اعصاب خود تسلط ندارید پای بر این میدان نگذارید زیرا روزی نیست که شما با یک معضل استرس آور جدید رو به رو نباشید به هر شکلی حرکت کنید عده‌ای راضی و عده‌ای ناراضی هستند. در این فوتبال بی رحم و بی انصاف آبروی افراد متاع خیلی گرانی نیست به راحتی بهتان می‌خورید و به سادگی در دادگاه‌هایی که حضور ندارید محاکمه می‌شوید و با ترکه حسادت و بخل تنبیه می‌شوید.[COLOR="Silver"]

3. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فیفا برای کفاشیان دعوت نامه نفرستاد

سایت گل- علی کفاشیان برای حضور در مراسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان، دعوتنامه ای از فیفا دریافت نکرده است.

سایت خبر آنلاین در ادامه گزارش کوتاه اما جالب خود نوشته است:« کفاشیان باید به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران در مراسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان شرکت کند. اما صبح امروز مشخص شد کفاشیان در این مراسم حضور نخواهد داشت. رئیس فدراسیون فوتبال در مورد این موضوع می گوید: «تا این لحظه که با شما صحبت می کنم هیچ دعوتنامه ای از فیفا به دست من نرسیده است. فعلا هیچ خبری نیست.»

کفاشیان در مورد اینکه با این شرایط چقدر احتمال می دهد که برای شرکت در این مراسم به زوریخ برود هم می گوید: «فردا شب مراسم برگزار می شود و الان که یکشنبه است هنوز به من دعوتنامه نداده اند. پس خود به خود حضورم در این مراسم منتفی می شود. البته نیازی هم به حضور من در این مراسم نیست. من کاره ای نیستم که به آنجا بروم و در مراسم شرکت کنم.»

کفاشیان امسال اظهار نظری در مورد بهترین بازیکن و بهترین مربی جهان نکرده اما او معمولا هر وقت در مورد این موضوع صحبت کرده، گفته که زیاد بازی های خارجی را نمی بیند و اطلاعات زیادی در این رابطه ندارد.»

با همه این ها به نظر می رسد نفرستادن دعوت نامه برای رئیس فدراسیون فوتبال، اسباب خوبی برای منتقدانی باشد که معتقدند کفاشیان در مجامع بین المللی هیچ وجهه ای ندارد!

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

6. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی‌روش پاسخ مربیان منتقد را در رسانه‌ها داد

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش که پیش از این گفته بود پاسخ مربیان منتقد را در رسانه‌ها نمی‌دهد در گفت‌وگو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال پاسخ انتقادات را داد.

کی‌روش ابتدا برنامه آتی تیم ملی را به این شرح اعلام کرد:

مرحله اول 28 بهمن: اعزام تیم ملی به دوبی و آغاز اردو و تمرینات در این شهر (بازیکنان استقلال یا ذوب آهن که روز 29 بهمن در مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند، روز 30 بهمن به این اردو ملحق خواهند شد).

4 اسفند: دیدار دوستانه با اردن در دوبی

5 اسفند: بازگشت به تهران

مرحله دوم 6 اسفند: ادامه اردو در تهران – هتل اوین
    10 اسفند: دیدار با قطر در ورزشگاه آزادی

* بررسی لیگ و آنالیز بازیکنان

کی‌روش گفت: کادر فنی بطور دائم درحال بررسی دیدارهای لیگ است. کلیه بازی ها چه از نزدیک و چه ازطریق دی وی دی دیده و آنالیز شده و این کار ادامه خواهد داشت. یکی از هدف های این کار، یافتن گزینه های جدیدی در پست های گوناگون است. براین اساس ما تا این لحظه به یک فهرست 23 نفری رسیده ایم که شالوده اصلی تیم ملی خواهد بود. در کنار آن، یک فهرست 16 نفره هم انتخاب کرده ایم که میانگین سنی آنها 21 تا 22 سال است. این گروه شامل بازیکنان داخلی و نیز بازیکنانی هستند که در خارج از ایران بازی می کنند و ما دایم آنها را زیرنظر داریم.

* نگرانی از مصدومیت ها

سرمربی تیم ملی در ادامه از مصدومیت های برخی بازیکنان ملی پوش و طولانی شدن آن ابراز نگرانی کرد و گفت: بسیار نگران مصدومیت هایی هستیم که برخی بازیکنان دارند و گزارش هایی که به ما رسیده حاکی از آن است که زمان این مصدومیت ها بیش از حد طولانی شده و به همین دلیل ما مدتی است نتوانسته ایم بازی بازیکنانی مانند خسرو حیدری، قاسم حدادی فر، پژمان نوری و مسعود شجاعی را ببینیم ضمن اینکه آندرانیک تیموریان هم به تازگی به جمع مصدومان پیوسته است.

* تعامل با سازمان لیگ برای بهترین برنامه ریزی

کی‌روش درباره برنامه ریزی تیم ملی با توجه به برنامه لیگ اظهار داشت: همچنان با سازمان لیگ در تعامل هستیم که بهترین برنامه ریزی را برای تیم ملی داشته باشیم. هدف ما این است تا جایی که امکان دارد به برنامه باشگاه ها لطمه نخورد ضمن اینکه در کارهای اصلی و بنیادی تیم ملی هم خللی وارد نشود. این کار ساده ای نیست اما شک ندارم که برای دستیابی به چنین برنامه ای باید گاهی از خواست خودمان کوتاه بیاییم و درخواست ما از باشگاه ها این است که به ما کمک کنند و در جایی که ممکن است از خواسته های خود بخاطر تیم ملی کوتاه بیایند. اگر هردو طرف بتوانند تا جایی که امکان دارد به هم کمک کنند، شرایط ایده آل خواهد بود و به همین علت کادر فنی با فدراسیون و سازمان لیگ در تلاش هستیم تا به این برنامه برسیم. نظر من این است که باید بخاطر تیم ملی تمام سعی و تلاش خود را انجام دهیم تا به این هدف مشترک برسیم و من مطمئن هستم اغلب مربیانی که در لیگ کار می کنند درپی این هستند که این تعامل را داشته باشند و هر کاری می توانند برای تیم ملی انجام دهند.

* به قولم به مربیان عمل کردم

کی روش سپس در پاسخ به سوال مدیر رسانه ای تیم ملی مبنی براینکه برخی مربیان لیگ برتر از طولانی بودن مدت اردو برای بازی با قطر انتقاد کرده اند، گفت: تنها زمانی که می توانستیم در تاریخ دیدارهای دوستانه فیفا برای تیم ملی یک دیدار تدارکاتی ترتیب دهیم و مسایل تکنیکی و تاکتیکی را که مدنظر داریم با بازیکنان مرور کنیم، همین تاریخ 23 فوریه (4 اسفند) بود. پس از 24 نوامبر و بازی با اندونزی من با هماهنگی با سازمان لیگ قول دادم تا دیدار با قطر هیچ برنامه ای برای بازیکنان نداشته باشم و به قولم عمل کردم. از آن زمان تا دیدار با قطر یک فاصله سه ماهه است که ما به هیچ وجه بازیکنان را دراختیار نداریم و این برای ما که در کوران مسابقات انتخابی جام جهانی هستیم قابل درک نیست اما من این کار را انجام دادم چون به مربیان لیگ برتر قول داده بودم. اکنون نیز طبق مقررات فیفا شش روز پیش از بازی با قطر می توانیم بازیکنان را دراختیار بگیریم و پس از سه ماه بدون فعالیت، یک دیدار تدارکاتی با اردن گذاشته ایم و چهار روز تمرین برای آن. آیا انتظار این است که ما هیچ کاری انجام ندهیم؟ واقعیت این است که ما درطول این 12 روز اردو، تنها 6 یا 7 روز تمرین فعال داریم که بتوانیم مسایل تکنیکی و تاکتیکی را مرور کنیم.

وی افزود: باز هم تاکید می کنم که در زمان استخدام من، این ماموریت از طرف فدراسیون به من داده شد که تیم ملی ایران را به جام جهانی ببرم اما به آنهایی که به واقعیت نگاه نمی کنند و یا آن را نمی دانند بار دیگر باید بگویم و تاکید کنم که انتخابی جام جهانی 2014 برای ما در سال های 2011 و 2012 است. البته برای بعضی از تیم های دنیا جام جهانی در همان سال 2014 آغاز می شود اما حتی برزیل که میزبان است، در سال های 2011 تا 2014 برای آماده شدن تیمش برنامه مشخصی دارد.

کی‌روش خاطرنشان کرد: برای ما خرداد 91 یعنی حدود 40 درصد راه جام جهانی که این را قبلا هم گفته ام. ما هدفمان فتح جام جهانی نیست، بلکه ابتدا صعود به این مسابقات و سپس موفقیت در ان است بنابراین من از این افراد سوال می کنم که ما چه زمانی باید کارمان را شروع کنیم؟ در سال 2016؟!

برای سال 2006 سه ماه اردوی تدارکاتی داشتند ما کی این فرصت را داریم؟ برای من کاملا روشن است افرادی که این مسایل را عنوان می کنند علاقه ای به رفتن تیم ملی به جام جهانی ندارند و من علاقه ای به موفقیت تیم ملی در آنها نمی بینم. البته به آنها احترام می گذارم اما اینها کسانی هستند که تنها جلو پایشان را می بینند. در نهایت فقط می توانم به آنها بگویم که زمانی را برای تلف کردن برای افرادی که منافع شخصی و باشگاهی خود را به منافع ملی و تیم ملی ترجیح می دهند، ندارم.

* در مورد تیم ملی مسوولیت پذیر باشیم

کی روش اظهار داشت: برای چندمین بار تاکید می کنم و هشدار می دهم که جام جهانی 2014 برای ما در خرداد 91 رقم می خورد به همین جهت لازم است برای تیم ملی حاشیه سازی نکنیم. ما اگر برای پی ریزی یک برنامه برتر تلاش نکنیم، به مشکل برخواهیم خورد. همه باید بدانند که ما با یک محدودیت زمانی روبرو هستیم زیرا 14 خرداد نخستین بازی ما در مرحله پایانی است اما 9 و 10 خرداد تیم های ما در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند و این چالش جدی ما است بنابراین باید در کارمان جدی و مسوولیت پذیر باشیم. زمان برای ما بسیار مهم و مسوولیت مان بسیار عظیم است. این مسوولیت آنقدر بزرگ و ارزشمند است که من به مسایل حاشیه ای توجه نکرده و وقتم را با سخنان افرادی که علاقه ای به رفتن تیم ملی به جام جهانی ندارند، تلف نکنم.

* درباره دو بازی با ساحل عاج و سوئد

سرمربی تیم ملی در پایان درباره مسایلی که چندی پیش پیرامون دو دیدار دوستانه تیم ایران با ساحل عاج و سوئد مطرح شد، گفت: بازی با ساحل عاج را به دلیل همان قولی که به مربیان باشگاهی داده بودم و نه بخاطر منافع خودم، رد کردم چون می خواستم به قول و قرارم با سازمان لیگ و مربیان پایبند باشم اما بازی با سوئد ازنظر من یک دروغ بزرگ بود زیرا هیچگاه در این باره چیزی به من گفته نشد و اگر گفته هم می شد، به دلیل همان قول و احترام به آن، پاسخ رد می دادم و این هم یکی از آن دلایلی است که ما بتوانیم یک اردوی 12 روزه و یک دیدار دوستانه برابر اردن داشته باشیم.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض برای تیم ملی حاشیه نسازید

سرمربی تیم ملی فوتبال در گفت‌وگویی با سایت رسمی فدراسیون فوتبال حرف‌هایی به زبان آورد كه نشان می‌دهد از صحبت‌های برخی از مربیان ناراحت شده است. او از این ناراحت است كه برخی از مربیان از برنامه تیم ملی انتقاد كرده‌اند و گفته‌اند كه كروش اردویی بلند مدت را برای تیم ملی در نظر گرفته است. بخشی از صحبت‌های كارلوس كروش به شرح زیر است:
    به قولم به مربیان عمل کردم
    كروش در پاسخ به این سوال كه برخی مربیان لیگ برتر از طولانی بودن مدت اردو برای بازی با قطر انتقاد کرده اند، گفت: تنها زمانی که می توانستیم در تاریخ دیدارهای دوستانه فیفا برای تیم ملی یک دیدار تدارکاتی ترتیب دهیم و مسایل تکنیکی و تاکتیکی را که مدنظر داریم با بازیکنان مرور کنیم، همین تاریخ 23 فوریه (4 اسفند) بود. پس از 24 نوامبر و بازی با اندونزی من با هماهنگی با سازمان لیگ قول دادم تا دیدار با قطر هیچ برنامه ای برای بازیکنان نداشته باشم و به قولم عمل کردم. از آن زمان تا دیدار با قطر یک فاصله سه ماهه است که ما به هیچ وجه بازیکنان را دراختیار نداریم و این برای ما که در کوران مسابقات انتخابی جام جهانی هستیم قابل درک نیست اما من این کار را انجام دادم چون به مربیان لیگ برتر قول داده بودم. اکنون نیز طبق مقررات فیفا شش روز پیش از بازی با قطر می توانیم بازیکنان را دراختیار بگیریم و پس از سه ماه بدون فعالیت، یک دیدار تدارکاتی با اردن گذاشته ایم و چهار روز تمرین برای آن. آیا انتظار این است که ما هیچ کاری انجام ندهیم؟ واقعیت این است که ما درطول این 12 روز اردو، تنها 6 یا 7 روز تمرین فعال داریم که بتوانیم مسایل تکنیکی و تاکتیکی را مرور کنیم.

وی افزود: بازهم تاکید می کنم که در زمان استخدام من، این ماموریت ازطرف فدراسیون به من داده شد که تیم ملی ایران را به جام جهانی ببرم اما به آنهایی که به واقعیت نگاه نمی کنندو یا آن را نمی دانند باردیگر باید بگویم و تاکید کنم که انتخابی جام جهانی 2014 برای ما در سالهای 2011 و 2012 است. البته برای بعضی از تیم های دنیا جام جهانی در همان سال 2014 آغاز می شود اما حتی برزیل که میزبان است، در سالهای 2011 تا 2014 برای آماده شدن تیمش برنامه مشخصی دارد. برای ما خرداد 91 یعنی حدود 40 درصد راه جام جهانی که این را قبلا هم گفته ام. ما هدفمان فتح جام جهانی نیست، بلکه ابتدا صعود به این مسابقات و سپس موفقیت در ان است بنابراین من از این افراد سوال می کنم که ما چه زمانی باید کارمان را شروع کنیم؟ در سال 2016؟! برای سال 2006 سه ماه اردوی تدارکاتی داشتند ما کی این فرصت را داریم؟ برای من کاملا روشن است افرادی که این مسایل را عنوان می کنند علاقه ای به رفتن تیم ملی به جام جهانی ندارند و من علاقه ای به موفقیت تیم ملی در انها نمی بینم. البته به آنها احترام می گذارم اما اینها کسانی هستند که تنها جلو پایشان را می بینند. درنهایت فقط می توانم به آنها بگویم که زمانی را برای تلف کردن برای افرادی که منافع شخصی و باشگاهی خود را به منافع ملی و تیم ملی ترجیح می دهند، ندارم.

در مورد تیم ملی مسوولیت پذیر باشیم
    كروش در ادامه این گفت وگو اظهار داشت: برای چندمین بار تاکید می کنم و هشدار می دهم که جام جهانی 2014 برای ما در خرداد 91 رقم می خورد به همین جهت لازم است برای تیم ملی حاشیه سازی نکنیم. ما اگر برای پی ریزی یک برنامه برتر تلاش نکنیم، به مشکل برخواهیم خورد. همه باید بدانند که ما با یک محدودیت زمانی روبرو هستیم زیرا 14 خرداد نخستین بازی ما در مرحله پایانی است اما 9 و 10 خرداد تیم های ما در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارند و این چالش جدی مااست بنابراین باید در کارمان جدی و مسوولیت پذیر باشیم. زمان برای ما بسیار مهم و مسوولیت مان بسیار عظیم است. این مسوولیت آنقدر بزرگ و ارزشمند است که من به مسایل حاشیه ای توجه نکرده و وقتم را با سخنان افرادی که علاقه ای به رفتن تیم ملی به جام جهانی ندارند، تلف نکنم.
    درباره دو بازی با ساحل عاج و سوئد
    سرمربی تیم ملی در پایان این گفت وگو درباره مسایلی که چندی پیش پیرامون دو دیدار دوستانه تیم ایران با ساحل عاج و سوید مطرح شد، گفت: بازی با ساحل عاج را به دلیل همان قولی که به مربیان باشگاهی داده بودم ونه بخاطر منافع خودم، رد کردم چون می خواستم به قول و قرارم با سازمان لیگ و مربیان پایبند باشم. اما بازی با سوئد ازنظر من یک دروغ بزرگ بود زیرا هیچگاه در این باره چیزی به من گفته نشد و اگر گفته هم می شد، به دلیل همان قول و احترام به آن، پاسخ رد می دادم و این هم یکی از آن دلایلی است که ما بتوانیم یک اردوی 12 روزه و یک دیدار دوستانه برابر اردن داشته باشیم.

"خبرآنلاین"

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12

باز هم مشكل خروجي بازيكنان دردسرساز شد؛
    سفر تيم ملي فوتبال جوانان به روسيه در هاله‌اي از ابهام
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

تيم ملي فوتبال جوانان ايران در حالي فردا شب بايد براي شركت در تورنمنت روسيه عازم اين كشور شود كه بسياري از بازيكنان اين تيم با مشكل نظام وظيفه و خروج از كشور مواجه‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال جوانان كه فردا شب عازم كشور روسيه است، تا در تورنمنتي چند جانبه در اين كشور شركت كند، با يك مشكل تكراري روبرو است؛ بسياري از بازيكنان تيم ملي جوانان با توجه به سن و سالشان و نيز مشموليت نظام وظيفه اجازه خروج از كشور را ندارند و گويا اين اجازه هنوز براي اين بازيكنان صادر نشده است.

پيش از اين مسئولان فدراسيون فوتبال از حل مشكل خروجي بازيكنان جوان براي هميشه خبر داده بودند اما اين مشكل كماكان گريبانگير تيم‌هاي پايه است. به نظر مي‌رسد كه مسئولان امر بايد حمايت بيشتري از فوتبال پايه داشته باشند و نسبت به حل مشكل خروجي ملي‌پوشان جوان ايران مساعدت كنند.

در تورنمنت چند جانبه روسيه تيم‌هاي معتبري مانند كشور ميزبان، بلاروس ، ليتواني و استوني حضور دارند و شركت كردن تيم ملي ايران در اين رقابت‌ها مي‌تواند محك بسيار خوبي براي اين تيم باشد.

رييس اداره گذرنامه و مهاجرت ناجا:
    وضعيت بازيكنان تيم ملي فوتبال جوانان با ارسال نامه از سازمان وظيفه عمومي روشن مي‌شود

رييس پليس اداره گذرنامه و مهاجرت ناجا درباره وضعيت بازيكنان تيم‌ملي فوتبال جوانان گفت: گذرنامه اين افراد تنها با وصول نامه‌اي از سازمان وظيفه عمومي ناجا در مورد وضعيت مشمولان صادر مي‌شود.
    سردار محمود صادقي در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث » خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد عدم‌اعطاي گذرنامه خروج به برخي بازيكنان تيم ملي فوتبال جوانان (زير 21 سال) كه فردا شب براي انجام مسابقات عازم روسيه هستند گفت: به دليل آن كه برخي از بازيكنان تيم ملي فوتبال جوانان مشمول هستند. بايد نامه‌اي از سازمان وظيفه عمومي براي روشن‌شدن وضعيت اين افراد به اداره گذرنامه ارسال شود.
    وي با بيان اينكه اداره گذرنامه بدون دريافت اين نامه از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا نمي‌تواند نسبت به صدور گذرنامه براي اين افراد اقدام كند، گفت: در صورت وصول اين نامه بلافاصله اداره گذرنامه براي صدور گذرنامه اين افراد اقدام خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساختار جديد تيم ملي فوتبال تعيين شد
    سرپرست وجود ندارد؛ خراطي و مومني مسوول انجام کارهاي تيم ملي
    سيموئز و مک درموت مسئولين آناليز و استعداديابي و تغذيه شدند
    نشست مشترک مسوولان فدراسيون فوتبال و کادر فني تيم ملي برگزار شد كه در آن ضمن بررسي دقيق برنامه‌هاي تيم ملي، ساختار جديد تيم ملي مشخص شد.

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عصر دوشنبه جلسه 3 ساعته اي با حضور کفاشيان، تاج، کي روش و ديگر اعضاي كادر فني تيم ملي برگزار شد.

تاج در مورد اين نشست گفت: آقاي کي روش ساختار جديد تيم ملي را مشخص کرد، در اين چارت سرپرست وجود ندارد و از اين پس آقاي خراطي کليه کارهاي خارجي تيم و آقاي مومني کليه کارهاي داخلي تيم را انجام مي دهند، شرح وظايف اين 2 پست نوشته و مشخص شد تا کار معوقه اي بوجود نيايد. نمازي و کاسپار هم با اين 2 نفر هماهنگي لازم را دارند.

وي با بيان اين كه کليه کارهاي فني برعهده کي روش است، گفت: "سيموئز" مسوول آناليز و استعداديابي و مک درموت مسئول تغذيه و عملکرد داخلي تيم ملي خواهد بود.

نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: بر اساس برنامه اعلام شده تيم ملي 28 بهمن جهت انجام بازي تدارکاتي به دبي اعزام مي شود، 4 اسفند ديدار تدارکاتي در استاديوم الوصل برگزار مي شود و 5 اسفند تيم ملي به کشورمان بر مي گردد. تيم ملي در استاديوم ايرانيان دبي سکونت خواهد داشت.

تاج اضافه كرد: نکته بسيار مهم اين است که تاريخ 10 اسفند، زمان ديدار تيم ملي برابر قطر تاريخ بازيهاي رسمي فيفا نيست و به همين دليل بازيکنان لژيونر تيم ملي 48 ساعت قبل بازي به تيم ملي اضافه مي‌شوند.

وي همچنين گفت: کي روش جدول مالي و خواسته هايش را در خصوص پاداش ارائه داد و قرار شد با پيشنهاد وي و سابقه گذشته و تصويب هيات رئيسه فدراسيون ميزان پاداش مشخص و بر اساس آن پرداختها صورت گيرد و همه به آن پايبند باشند.

تاج تصريح كرد: سرمربي تيم ملي اعلام کرد که از 20 تا 30 خرداد زمان بسيار مهمي براي تيم ملي است و از اين رو درخواست کرد که فدراسيون براي تغيير بازي آسيايي تيم ملي از 22 خرداد به 16 خرداد تمام تلاش خود را انجام دهد که قرار شد اين امر با تلاش آقاي کفاشيان و درخواست از AFC و پافشاري بر آن صورت پذيرد.

نايب رييس فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: کي روش عنوان کرد کليه مسائل تيم ملي مطابق برنامه پيش مي‌رود و مشکل خاصي نيست. همچنين قرار شد سرمربي تيم ملي يک ارزيابي از ليگ و کيفيت آن به فدراسيون ارائه کند و جلسه اي با سرمربيان، مديران باشگاههاي ليگ و بعضي از صاحبنظران گذاشته تا الويتها مشخص شود. کي روش همچنين جلسه اي با سردبيران روزنامه ها و خبرگزاري‌ها برگزار مي کند تا برنامه هاي خود را تشريح کند. سرمربي تيم ملي قرار شد جلسه اي جداگانه با صدا و سيما داشته باشد تا برنامه هاي خود را اعلام کند.

تاج در پايان گفت: كي‌روش پذيرفت روي تيم هاي پايه ارزيابي و نظارت بيشتري داشته و نظر فني روي بازيهاي تيم ملي جوانان در امارات، تيم ملي نوجوانان در تهران و تيم 22 ساله ها داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12

محمدی در گفتگو با مهر: استقلال و پرسپولیس ما را دچار مشکل کرده‌اند/ موافق لیگ 16 تیمی هستم
    رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: در صورت فراهم بودن زیرساخت‌ها 18 تیمی بودن لیگ مشکلی ایجاد نمی‌کند اما با شرایط و امکاناتی که باشگاه‌های ما در حال حاضر دارند با 16 تیمی شدن لیگ موافقم. عزیزالله محمدی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سئوال برنامه 90 مبنی بر کاهش تعداد تیم‌های لیگ برتر گفت: اگر زیرساخت‌های باشگاه‌های ما از جمله شرایط نور و چمن ورزشگاه، بلیت فروشی و سایر مسائل رعایت شود و می‌توانیم به راحتی با 18 تیم لیگ را اداره کنیم و به صلاح نیست که تعداد تیم‌ها کم شود.
    وی افزود: به عنوان مثال شما به ورزشگاه‌های بوشهر، انزلی یا آبادان نگاه کنید. این همه تماشاگر برای بازی‌ها به این ورزشگاه می‌روند اما آنها حتی گاهی برای تامین آب آشامیدنی هم مشکل دارند.
    رئیس سازمان لیگ در پاسخ به این سئوال که به کدام گزینه سئوال برنامه 90 رای داده است، خاطرنشان کرد: اگر قرار بود در این نظرسنجی شرکت کنم گزینه دوم یعنی 16 تیمی را ارسال می کردم. همانطور که گفتم باشگاه‌های ما باید برای رسیدن به سطح استاندارد حرفه‌ای بیشتر تلاش کنند وگرنه با فشار کنفدراسیون فوتبال آسیا خود به خود لیگ ما از حالت حرفه‌ای خارج می‌شود و این به ضرر فوتبال ایران تمام خواهد شد.
    محمدی با انتقاد از برخی باشگاه‌ها به خاطر عدم شرکت در کلاس توجیهی آموزش کسب مجوز حرفه‌ای تاکید کرد: چند روز پیش جلسه‌ای را برگزار کردیم تا باشگاه‌ها را برای رسیدن به شرایط استاندارد و کسب مجوز حرفه‌ای توجیه کنیم اما متاسفانه نمایندگان پنج باشگاه در این جلسه آموزشی غایب بودند. ضمن اینکه بعضی از نمایندگانی هم که به این جلسه آمده بودند در حدی نبودند که بخواهند زمینه کسب پروانه حرفه‌ای را بیاموزند.
    وی ادامه داد: ما مجددا هفته آینده یک کلاس دیگر را برگزار می‌کنیم و از تمام باشگاه‌ها می‌خواهیم در آن حضور داشته باشند. ضمن اینکه نمایندگان باشگاه‌ها باید به آیین نامه‌های سازمان لیگ و کنفدراسیون فوتبال آسیا و همچنین زبان انگلیسی مسلط باشند تا فرایند کسب پروانه حرفه ای سریعتر انجام بگیرد.
    رئیس سازمان لیگ تصریح کرد: از همینجا از نمایندگان باشگاه‌ها درخواست می کنم برای جلسه بعد فرم‌هایی که به زبان انگلیسی به آنها داده‌ایم را پر کنند و با خود بیاورند. آنها همچنین باید فرم اولیه را که مربوط به تمایل‌شان برای کسب پروانه حرفه‌ای است را کامل کنند.
    محمدی در ادامه با اشاره به حضورش در جلسه کنفدراسیون فوتبال آسیا که با شرکت نمایندگان لیگ 10 کشور دیگر برگزار شد، گفت: بحث اصلی این جلسه که از شنبه صبح تا بعدازظهر برگزار شد پیگیری امتیازات سهمیه‌ها بود. در این جلسه تاکید شد که ملاک یک کشور برای کسب سهمیه آسیایی فراتر از 11 آیتم در نظر گرفته شده است یعنی گرفتن پروانه حرفه‌ای. شاید باشگاه‌ها امتیازات اولیه را به دست بیاورند اما در صورتی که پروانه حرفه‌ای نگیرند قطعا نمی‌توانند در لیگ قهرمانان حاضر شوند.
    وی درباره اینکه چه پیشنهاداتی در این جلسه مطرح شد، اظهار داشت: ما از کمیته مسابقات AFC خواستیم که امتیازات فنی را از 100 به 200 افزایش دهد. بر این اساس، کشورهایی که باشگاه‌های‌شان به مراحل یک هشتم و یک شانزدهم صعود می‌کنند امتیازات بیشتری می‌گیرند. این مسئله باعث افزایش کیفیت مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و همچنین درآمدزایی می‌شود.
    محمدی افزود: علاوه بر ایران چند کشور دیگر نیز از این طرح حمایت کردند. قرار شد تا تمام کشورها تا آخر این ماه میلادی نظرات‌شان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا بدهند تا AFC هم تصمیم نهایی را برای بازنگری در امتیازات بگیرد.
    رئیس سازمان لیگ در پاسخ به این سئوال که "با شرایط فعلی چند باشگاه ایرانی می‌توانند پروانه حرفه‌ای را کسب کنند؟"، یادآور شد: پیش بینی ما این است که تنها پنج یا شش باشگاه بتوانند این پروانه را بگیرند و سایر باشگاه‌ها دچار مشکلات سخت افزاری، بدهی‌های مالی و شفاف نبودن طراز مالی هستند. به عنوان مثال استقلال و پرسپولیس نمی‌توانند این پروانه را در شرایط کنونی بگیرند. آنها بدهی‌های زیادی دارند و ما را دچار مشکلات زیادی کرده‌اند. این دو باشگاه باید تا انتهای سال مشکلات مالی خود را برطرف کنند.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تيم ملي فوتبال ايران يک پله صعود کرد

تيم ملي فوتبال ايران با صعود يک پله‌اي در رده بندي فيفا به رتبه چهل‌وچهارم جهان رسيد.

تیم ملی فوتبال ایران در ماه ژانویه با کسب ۶۲۳ امتیاز با یک پله صعود به رده ۴۴ بهترین تیم‌های جهان رسید.

تیم ملی ایران پس از ژاپن(نوزدهم- ۸۶۹ امتیاز)، استرالیا(بیست و یکم، ۸۶۶ امتیاز) و کره‌جنوبی (سی‌ام، ۷۵۲ امتیاز) در رتبه چهارم آسیا جای گرفت.

در این رده بندی اسپانیا با ۱۵۶۴ امتیاز بهترین تیم جهان در ماه ژانویه انتخاب شد.
    هلند با ۱۳۵۶ امتیاز در رده دوم قرار گرفت و رده سوم با ۱۳۴۵ امتیاز از آن آلمان شد.

منبع : ورزش3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •