نه میگفتن یه بخش جدید اضافه شده
اصلا این قابلیت کنترل دو بازیکن راسته ؟ روش کارش چطوریه ؟
نه میگفتن یه بخش جدید اضافه شده
اصلا این قابلیت کنترل دو بازیکن راسته ؟ روش کارش چطوریه ؟
فکر کنم football life بود؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
یکی از دوستان از ادیت بازی مخصوصا کفشا عکس میزاره؟
راست که هست....روش کارش اینطوریه که وقتی اوت دستی یا کرنر یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده ببر رو بازیکنی که میخای کنترلش رو دستت بگیری بعد کرنر یا اوت دستی یا اوت پشت دروازه رو بزن توپ میرسه به همون بازیکنی که میخاستی....البته من فعلا اینو پیدا کردم حالا نمیدونم میشه در حین بازی هم همین کارو کرد یا نه ؟؟؟
حال مگه قراره کفشا چه تغییری بکنه که شما یکی دو بار خواستی که از کفشا عکس بذارن؟؟
Last edited by SuperSt@r; 26-09-2011 at 14:55.
امتیاز سایت:
:Game Informer
90 Of 100
Responsive dribbling controls with myriad options are endlessly fun to tinker with; great, organic feel to the game and A.I. makes every match feel unique.
Gamepro.com
گیم پرو گفته : کنترل های دریبل فوق العاده کارا و انتخاب های بیشمار زیاد بازی رو بینهایت لذت بخش می کنه و در نهایت حس واقعی و ارگانیک و زنده به بازی می بخشه که با هوش مصنوعی زیبا هر بازی رو برای شما خاص و تازه می کنه
"On the other hand, PES 2012 still has stronger gameplay than FIFA 2012..."
Gamespy.com
در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست
بله در حین بازی هم میتونی با فشار دادن به داخل و بعد انتخاب یکی از بازیکنا با بالا یا پایین کردن شوک سمت راست اونو به سمت دروازه حریف بفرستی و بعد بهش پاس بدی البته فکر کنم قبلا گفته بودن میشه این بازیکن دوم رو کنترل کرد ولی تو این دوتا دمو که نمیشد فقط بازیکنی که انتخاب میکنی به سمت جلو فرار میکنه
ادیت بازی همون قبلی هست.کفشها هم چندتاشون تغییر کرده حسه عکس گرفتن نیست.یکی از دوستان از ادیت بازی مخصوصا کفشا عکس میزاره؟
-----------
یه صفحه فقط یه صفحه برو عقب میبینی که نوشتم بازی رو دانلود کردم ولینک مستقیم و سالم هم دادم!بازی اومد یا هنوز دموش هست فقط ؟
-------------
این رو من کاملا قبول دارم جونتون در میاد میخواین توپ رو از حریف بگیرید.زارت و زورت دریبل میزنن!گیم پرو گفته : کنترل های دریبل فوق العاده کارا و انتخاب های بیشمار زیاد بازی رو بینهایت لذت بخش می کنه و در نهایت حس واقعی و ارگانیک و زنده به بازی می بخشه که با هوش مصنوعی زیبا هر بازی رو برای شما خاص و تازه می کنه
--------------------
راستی نقل و انتقالات هم انجام نشده مثل فابرگاس یا نصری یا آکویلانی
--------------------
مسترلیگ سختر از قبل شده.الان توی این عکس به قدرتهای تیمم در سمت راست نگاه کنید اونا بعد از هر موقع تمرین دیدن تیم عوض میشن که این حتی روی بازیکنان تیم هم اثر داره مثلا بازیکن شما توتالش 70 هست بعد از دوتا بازی میشه 68 یا میشه 72!
اینم یه عکس از بخش تمرینات هست که عوض شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاصله ی بین وطن و دانلود رو بردارید!سایت لینک رو فیلتر میکنه وقتی میزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------
در مورد فوتبال لایف میتونم بگم که فوتبال لایف 3 بخش هست:1- مستر لیگ.2-بی کام ا لجند.3-باس ...(یادم رفته الان) که سومی رو باید در قسمت Extra 100 پول بازی بدی تا آزاد شه.
Last edited by vampyre; 26-09-2011 at 15:38.
میشه توضیح بدی چطور باید تیمو تمرین بدی؟
Football Manager (1982 series)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)