تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 212 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا بگم من از هر دوی این بازیها بدم میاد و تقریبا متنفرم ولی نظرمو هم میگم :

شرکت های بازیسازی برای اینکه بازیشون یا استودیوشون معروف بشه باید یکی از این دو تا کار انجام بدن :

یا یه بازی عالی و فوق العاده روی همه پلتفرما بسازن مثه batman یا باید از تفاوت گرافیکی بین pc و کنسول که طبیعتا هر نسل بعد مدتی از عرضه کنسولها ایجاد میشه استفاده کنن مثه همین بتلفیلد 3 یا کرایسیس

کمپانی دایس روش دوم رو انتخاب کرده .........قسمت داستانی بازی ضعیف هست ولی قسمت مولتی پیلرش عالی کار شده ولی فقط به قسمت مولتی پلیر عالی نمیان میانگین 91 یا 92 بدن بلکه زور بزنه 87 اینا قفل می کنه ..... .

پس اصلا نمیشه تاثیر گرافیک رو به عنوان عامل بازاریابی و پوشوندن عیوب دیگه بازی نادیده گرفت.

+

در مورد فروش و اهمیت نسخه pc هم درسته اکثر بازیها روی کنسول خیلی بیشتر میفروشن ولی بازی بتلفیلد 2 زمان خودش خیلی خیلی فروش خوبی روی pc داشت و فکر کنم اینم یکی از دلایلی بود که دایس واسه شماره 3 بتلفیلد روی pc سرمایه گذاری کرده....
    .
    لب
    .

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اولا که بگم سعی کنید بحثا با رعایت تمام جلو بره چون هیچ کدوممون مخالف صحبت کردن در مورد مسائل بازی هامون نیستیم

وضعیت حدودیش کاملا مشخصه... با تریلر ها و گیم پلی های دیده شده در نمایشگاه ها و مصاحبه ها... انتظاری جز MW2.5 از نسخه جدید COD نمیره!
    عرفان جان یه سوال داشتم مگه حتما باید گرافیک یک بازی انقدر بالا باشه که بگیم مثلا این میشه MW3 ؟
    حتما بالا بودن گرافیک اولویت اول نیست اما مهمترین میتونیم بگیم

4. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکمی که پستا رو خوندم دیگه تا آخرشو خوندم که دوباره همون بحث های قدیمیه
    یعنی همون بحث هایی که کلا در مورد مقایسه چند تا بازی خاص هست مثل مقایسه fifa و pes و همین طور cod و mw. که طرفدارای هر کدوم از این بازی ها تعصب شدیدی به بازی مورد علاقه خودشون دارن و به خاطر همین واقعیت ها رو نمی بینن... جالبیش اینه که جوری رفتار می کنن که مثلا انگار با شرکت سازنده بازی قرارداد دارن و اگه با حرفاشون بازی مورد علاقه شون رو بالا ببرن و بازی رقیب رو پایین بیارن انگار به موفقیت رسیدن!
    اون چیزی که مشخصه اینجور بحث ها که ریشه اون بر پایه فن بودن بازی خاص صورت می گیره هیچ فایده و نتیجه ای نداره...
    من لازم نمی دونم در این بحث شرکت کنم فقط به عنوان کسی که جزو طزفدارای هیچ کدوم از این بازی ها نیست اینو بگم که پیش بینی می کنم نسخه کنسولی cod و نسخه پی سی بتلفیلد بهترین نسخه اونا باشن که بین این دو تا هم از همه بهتر نسخه پی سی بتلفیلد باشه...

6. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

یعنی همون بحث هایی که کلا در مورد مقایسه چند تا بازی خاص هست مثل مقایسه fifa و pes و همین طور cod و mw. که طرفدارای هر کدوم از این بازی ها تعصب شدیدی به بازی مورد علاقه خودشون دارن و به خاطر همین واقعیت ها رو نمی بینن... جالبیش اینه که جوری رفتار می کنن که مثلا انگار با شرکت سازنده بازی قرارداد دارن و اگه با حرفاشون بازی مورد علاقه شون رو بالا ببرن و بازی رقیب رو پایین بیارن انگار به موفقیت رسیدن!
    اون چیزی که مشخصه اینجور بحث ها که ریشه اون بر پایه فن بودن بازی خاص صورت می گیره هیچ فایده و نتیجه ای نداره...
    من لازم نمی دونم در این بحث شرکت کنم فقط به عنوان کسی که جزو طزفدارای هیچ کدوم از این بازی ها نیست اینو بگم که پیش بینی می کنم نسخه کنسولی cod و نسخه پی سی بتلفیلد بهترین نسخه اونا باشن که بین این دو تا هم از همه بهتر نسخه پی سی بتلفیلد باشه...
    همین حرف زیرکانه شما که با این که لازم نمیدونستی گفتی ! باعث میشه 50 تا پست دیگه به این تایپیک اضافه بشه !!! و روز از نو - روزی از نو !!
    Last edited by Abolfazl3007; 27-10-2011 at 15:35.

8. 6 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بزارید cod ریلیس شه بعد دعوا میکنیم
    (بحث میکنیم)

10. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دقیقا دقیقا اتفاقی هست که برای COD افتاده، اصلا به محتوای بازی توجه نمیشه و طرفدارانش به طور غیر منطقی ازش طرفداری میکنن...

اصلا هم به نسخه های قبلی کاری ندارم و فقط دارم در مورد MW3 حرف میزنم.
    وضعیت حدودیش کاملا مشخصه... با تریلر ها و گیم پلی های دیده شده در نمایشگاه ها و مصاحبه ها... انتظاری جز MW2.5 از نسخه جدید COD نمیره!
    سلام.
    واقعا باحالید BF3 هم وضعیتش تا حدودی مشخص بود دیگه؟ (با توجه به تریلر ها .......) ؟! بعد از عرضه آیا همون چیزی بود که انتظار داشتید؟ ( واقعا؟!) خوب قطعا نه...!
    شما هم از BF3 درس نگرفتید که روی COD MW3 از روی تریلر ها ...Preview ها اظهار نظر میکنید؟!
    یک سری از دوستان اصلا نمیخوان قبول کنند BF3 اون چیزی که انتظار میرفت نبود! (با خودتون رو راست باشید)
    این تبلیغاتی که برای BF3 صورت گرفته بود تا قبل از عرضه همه دوستان فکر میکردند که یک بازی 100% موفق هست در صورتی که اصلا چنین چیزی نبود !
    من به اون صورت کاری به CoD یا هیچ بازی دیگری ندارم و باز هم میگم BF3 یک بازی نسبتا خوب هست و این بازی در صورتی نزد Gamer ها عالی یا بسیار عالی میشد که اون تبلیغات Fake قبل از بازی صورت نمیگرفت ! چون اون تبلیغات تا حدودی انتظار افراد رو بالا میبره و کاربران در صورت عدم مشاهده چیزی که در تریلر ها دیدند قطعا از بازی زده میشن...
    +
    صحبت از گرافیک بازی شد به نظر شما در نسخه جدید یک بازی حتما باید گرافیک بازی تغییر کنه؟ در بعضی مواقع نه...!
    در صورتی که گرافیک نسخه های قبلی یک بازی مثل Black Ops یا MW2 قابل قبول بوده دلیلی دیده نمیشه که سازنده های بازی روی موتور بازی مانور بدن....و البته افزایش گرافیک بازی کاره خیلی خیلی دشواری نیست فقط مشکلات سخت افزاری برای بیشتر کاربران به وجود میاره...!

موفق باشید.

12. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورت از این قسمت بولد شده تفاوت فاحش و چشمگیر و کیفیت بالای نسخه های PC و کنسولی هست(بین بازی های مولتی مخصوصاً این اواخر) ؟
    در مورد کرک و کپی هم صحبت نکنید که اگه بخوام شروع کنم به نوشتن میشه یه مقاله!! فقط در همین حد بدون که من و شما + 30 میلیونی که تو ایران داریم بازی های PC رو کپی میگیریم، دقیقا به همون شکل داریم از بازی های کپی کنسول استفاده می کنیم و پول اوریج نمیدیم! این یه چیزیه که فکر می کنم همتون تایید می کنید و بحثی درش نیست! نمونه ی مشابهش هم تو خارج به همین شکلـه! (1)

دلیلش اینه که کنسول برای بازی که دایس می خواست بسازه به هیچ وجه پلتفرم ایده آلی نبوده! از طرفی در مقابل رقیب خودش می خواست با یک فاکتور مثبت یعنی گرافیک خودشو بالاتر نشون بده و میدید که با کنسول این کار ممکن نیست! (این ممکن نیستی که دارم میگم ضعف سازنده ها نیست، ضعف کنسول 6 سال پیشه!)

عدم توانایی چی آخه !! پسر فکر کن بعد نظرتو بگو!!!
    عدم توانایی پیاده کردن تکنولوژی
    روز روی یک دستگاه با تکنولوژی 6 سال پیش یا 2 3 نسل قبل ؟ اصلا منطقیه اینی که میگی؟
    (2)

نیا بازی هایی مثل Crysis 2 و Crysis و ... رو مثال بزن که از همین الان براش متن آماده کردم D:

خیلی بازی هست فقط کافیه یکم تو فروم بگردی متوجه میشی!! از طرفی این نظر شخصیه خود شماست که تاکید دارید روی نتیجه بد بازی... ! (3)

این طور که معلومه شما علاوه بر کُد فن بودن کنسول فن هم هستید! (4)
    اهمیت دادن یا ندادن جنابعای ارزشی از PC کم نمیکنه و برای کسیم مهم نیست.
    زمانی که PC تو اوج خودش بود و داشت امپراطوری میکرد یه سری ها اصلا نمی دونستن گیمر چیه! حالا هرکی واسه خودش یه کنسول انداخته تو خونه و قربون صدقش میره! (5)

بوک مارک شد برای روزهای آتی... (6)
    (1) خب دیگه دقیق نمیدونی ! حداقل 4تا آمار بخون ، اصلاً لازم نیست من الان چیزی بگم چون همه ی اهل فن میدونن که توی خارج بازی های کنسول به راحتی PC کپی نمیشه حالا دلایلش بماند فقط در همین حد توی ذهنت داشته باش که ایرانو با خارج یکی ندون.

(2) این همه بازی الان دارن یکه تازی میکنن مگه با PC اینکارو کردند ؟ این دلیل مناسبیه بگیم چون کنسول توانایی نداره پس بریم تو کاره PC و از اینور کنسول رو ول کنیم که نمرش بشه 8
    همه گیمر ها به همین کنسول قدیمی راضی اند تا الان و همین کنسول ها داره ارضاشون میکنه و چیزی جز همین بازی های خوب و خاظره انگیز که میاد از BF3 انتظار نداشتند اما اینا در همون حد هم بازی رو درست نکردن.

(3) نیست. بازی هایی هستند که تبلیغ کردند مثل Gears اما نتیجش کاملاً در خوره تبلیغات بوده حتی بیشتر.

(4) سعی کن توهین نکنی، من هر چی که هستم تو داری با من بحث میکنی پس این چرت و پرت ها چیه ؟ درست بحث کن. با این کارات پست های منم به سرنوشت پاک شدن میکشونی.

(5) زمانی هر چیزی هر چی بوده به من و شما ربطی نداره، مهم امروزه و چیزی که داریم میبینیم بی ارزش بودن PC در مقابل کنسول هست، که هم گیمر ها و هم کمپانی ها به این نتیجه رسیدند و حتی اگر بازی هم مالتی پلتفورم میسازند بعضی موقع ها نسخه PC رو دیرتر عرضه میکنند به هر حال الان دور دور ه کنسوله.

(6) شک نکن نمرش فرق زیادی نمیکنه.دعاکن کمتر نشه.

BF3 حتی در حدی نیست که از BC2 یعنی همین نسخه ی قبل بازی هم بهتر باشه.نمیشه چیزی گفت منم انتظار همچین بازی رو نداشتم اما خب باید واقعیت رو پذیرفت.والسلام.

اولا بگم من از هر دوی این بازیها بدم میاد و تقریبا متنفرم ولی نظرمو هم میگم :

شرکت های بازیسازی برای اینکه بازیشون یا استودیوشون معروف بشه باید یکی از این دو تا کار انجام بدن :

یا یه بازی عالی و فوق العاده روی همه پلتفرما بسازن مثه batman یا باید از تفاوت گرافیکی بین pc و کنسول که طبیعتا هر نسل بعد مدتی از عرضه کنسولها ایجاد میشه استفاده کنن مثه همین بتلفیلد 3 یا کرایسیس

کمپانی دایس روش دوم رو انتخاب کرده .........قسمت داستانی بازی ضعیف هست ولی قسمت مولتی پیلرش عالی کار شده ولی فقط به قسمت مولتی پلیر عالی نمیان میانگین 91 یا 92 بدن بلکه زور بزنه 87 اینا قفل می کنه ..... .

پس اصلا نمیشه تاثیر گرافیک رو به عنوان عامل بازاریابی و پوشوندن عیوب دیگه بازی نادیده گرفت.

+

در مورد فروش و اهمیت نسخه pc هم درسته اکثر بازیها روی کنسول خیلی بیشتر میفروشن ولی بازی بتلفیلد 2 زمان خودش خیلی خیلی فروش خوبی روی pc داشت و فکر کنم اینم یکی از دلایلی بود که دایس واسه شماره 3 بتلفیلد روی pc سرمایه گذاری کرده....
    .
    لب
    .
    مراد همیشه قبولت داشتم اما اون 2 تا روشی که گفتی رو قبول ندارم و فقط یک نظر شخصی میتونه باشه

آیا BC2 هم فروش خوبی روی PC داشت ؟ BF2 خیلی قدیمیه و فکر کنم هنوز کنسول خیلی جا نیوفته بود منم اون موقع خیلی کوچیک بودم مطمئن نیستم از چیزی که گفتم.

جالبه حرفشم میزنه ولی...

باید گفت BF بازی کاملی نیست و نسخه ی PC و اونم فقط مالتی پلایر بازی کیف میده. آخه یک بازی تا چه حد محدود ؟ کلاً بیان بازی رو فقط Online بکنن که بهتره و سنگین تره به قرآن

14. 6 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

عرفان جان یه سوال داشتم مگه حتما باید گرافیک یک بازی انقدر بالا باشه که بگیم مثلا این میشه MW3 ؟
    حتما بالا بودن گرافیک اولویت اول نیست اما مهمترین میتونیم بگیم
    فکر نمی کنم عرفان اصلا حرفی از گرافیک زده باشه!
    بازی که گیم پلیش همون گیم پلی ـه، گرافیکش همون گرافیک ـه به جز داستان مطمئناً چیزی برای گفتن نداره!
    منم خیلی علاقه دارم Cod مثل همیشه بترکونه ولی فعلا نا امید کننده ظاهر شده.

من به اون صورت کاری به CoD یا هیچ بازی دیگری ندارم و باز هم میگم BF3 یک بازی نسبتا خوب هست و این بازی در صورتی نزد Gamer ها عالی یا بسیار عالی میشد که اون تبلیغات Fake قبل از بازی صورت نمیگرفت ! چون اون تبلیغات تا حدودی انتظار افراد رو بالا میبره و کاربران در صورت عدم مشاهده چیزی که در تریلر ها دیدند قطعا از بازی زده میشن...
    شماها یه جوری دارید با اعتماد به نقس هر چه تمام تر صحبت می کنید، انگار یه نظر سنجی 200 میلیونی داشتید و کاملا وضعیت مشخص شده از چه قراره!
    اول میشه توضیح بدید تبلیغات فیک یعنی چی؟ می خواید تک تک تریلرهارو با اون چیزی که تو گیم بوده مقایسه و بررسی کنیم؟
    یک بار هم گفتم باز هم تکرار می کنم، من از اون دسته افرادیم که تمام تریلرهای این بازی رو دانلود کردم و با دیدن تک تکشون لذت میبردم! ولی نه از بازی زده شدم و نه چیزی! بلکه خیلیم ازش لذت بردم...
    حالا شما خودت اصلا بازی رو گرفتی؟ اگه نه که خیلی باحالی ! 10 نفر رو گذاشتی سر کار! اگه آره، می خوام بدونم دقیقاً چی دیدی تو تریلرها که تو بازی وجود نداشت؟ از چه قسمت بازی خوشت نیومد!!؟

(4) سعی کن توهین نکنی، من هر چی که هستم تو داری با من بحث میکنی پس این چرت و پرت ها چیه ؟ درست بحث کن. با این کارات پست های منم به سرنوشت پاک شدن میکشونی.
    اصلا لازم نمیبینم جواب نوشته هاتو بدم چون قبلا در موردش صحبت شده، فقط در مورد شماره 4 :
    دوست عزیز
    فن یـــــعنی طرفدار!
    کجای این کلمه توهین به حساب میاد؟ در واقع من گفتم~> شما علاوه بر اینکه طرفدار کُد هستید طرفدار کنسول هم هستید ! این کجاش توهین بوده؟
    خب وقتی یه چیزی نمیدونی فرهنگ لغت رو جلوت باز کن یا از یکی بپرس تا اشتباهی توهین نکنی و خودتو زیر سوال ببری!

16. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اصلا با این حرف ک دور دوره کنسولاس و PC بی ارزش هس موافق نیستم،اگه اینجوری باشه بگید انویدیا و ای ام دی شرکتاشونو تخته کنن !

18. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث کردن توی هر تاپیکی اشکالی نداره ولی باید این تذکر رو بدم که توی این بحث ها باید لحن کاربرا مناسب باشه و حالت توهین نداشته باشه تا در این صورت اجازه ادامه اون بحث ها داده بشه...

همین حرف زیرکانه شما که با این که لازم نمیدونستی گفتی ! باعث میشه 50 تا پست دیگه به این تایپیک اضافه بشه !!! و روز از نو - روزی از نو !!
    من توی پستم اشاره کردم که پیش بینی می کنم و مطمئنا هیچ وقت با یه پیش بینی قرار نیست تاپیکی بهم بخوره!
    موقعی تاپیک بهم می خوره و از بحث اصلیش منحرف میشه که کسانی که می خوان بحث کنن روی یه بازی یا شرکت خاصی تعصب داشته باشن...
    گفتم هم که طرفدار هیچ کدوم از بازی ها هم نیستم و اتفاقا cod رو خیلی بیشتر بازی کردم و همه شماره های اونو دنبال کردم...
    منم بخوام در این بحث ها شرکت کنم کار سختی نیست و مطمئنا حرف هایی برای گفتن دارم ولی وقتی می دونم توی ایران گیمرها یه سری ها بازی ها رو روشون خیلی تعصب دارن و اونا رو یه جورایی می پرستن پس بحث کردن فایده ای نداره چون هیچ وقت نتیجه ای نمی گیره و هر چه قدر هم توضیح منطقی داده بشه باز روز از نو روزی از نو : دی

20. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •