تا چه قیمتی؟
تا چه قیمتی؟
همون اولي از همه بهتره st30 بعدش سامسونگ 6960 بعدش ال جي 57000 كه البته مدلهاي 2012 هم اومده از ال جي بعدش شارپ 8300 آخر سر هم سوني 720
من یه LED تا 1.900.000 می خوام.
می خوام از طریق USB اکثر فرمت ها رو پخش کنه.
خوب خیلی ک می خوام
باشه
در قیمت های 100 یا 200 چیزی اصلا هست اگه نبود 500 اینا چه طور ؟؟؟
ال ای دی های xvision سایزهای 22= 250 تومن وسایز 24 اینچ = 300 تومنه .
ال سی دی های پارس سایز 22 = 230 / 26 = 340 /32 = 410 تومن (گیرنده دیجیتال ندارن)
از اینا کمتر دیگه فکرنکنم وجود داشته باشه . البته فراسو هم 19 اینچ داشت نمیدونم هنوز تو بازار موجوده یا نه
آقا الان من در انتخاب های زیادی غرق شدم! دیگه اعصابم خورد شده!
چــــــــــــــــــــــی بخرم؟
من تا 1.900.000 تومن ( 2 تومن هم جور میشه ) یه LED می خوام بخرم ( 40 یا 42 اینچ )، بین شارپ و سامسونگ و ال جی موندم....
خیلیا میگن شارپ کیفیتش بهتره... ولی یه جا خوندم قابلیت پخش فرمت MKV رو نداره... ( البته اینو هم بگم که من USB تلویزیون زیاد استفاده می کنم. )
بعد می گن شارپ توی ایران مونتاژ میشه.
* ضمنا بهتره که Full-LED باشه و تاریکی موضعی هم داشته باشه. *
بعد یه چیزی: چرا تلویزیون شارپ مدل LC-40LE8300X اصلا در سایت خود شارپ موجود نیست؟؟؟!!!!
حالا چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شارپ ، ال جی ، سامسونگ ، سونی یا پاناسونیک؟؟؟؟؟؟
Last edited by mg74; 05-07-2012 at 15:43.
بین شارپ و سامسونگ و الجی ، همون شارپ رو بگیر بخاطر تکنولوژی منحصر به فرد کواترونی که داره و اینکه شارپ ژاپنیه .
در مورد پخش فرمت mkv یا فرمتهای دیگه با usb هم باید بگم شارپ جزء تلویزیونهایی هست که تقریبا" اکثر فرمتها رو با usb پخش میکنه .
الان اکثر برندها توی ایران مونتاژ میشه ولی پنل و قطعات شارپ ژانیه .
قیمت تلویزیونهای Full LED توی بازار الان خیلی زیاد هست .
مدل le8300x sharp معادل مدل اروپایی le830x هست و توی سایت شارپ میتونی با این اسم جستجوش کنی .
شارپ یا پاناسونیک پیشنهاد من هست .
Last edited by samira_googleOne; 07-07-2012 at 13:51.
Full LED گرونه، یعنی با 2 تومن نمیشه یه دونه 40 یا 42 اینچیش رو گرفت؟
اگه مدل هم ذکر می کردید، بهتر بود ( هم در شارپ و هم در پاناسونیک ).
سلام به همگی ، من به یه مشکل اساسی بر خوردم.. الان چند روز که دارم اینترنت و جمهوری رو زیر و رو میکنم واسه خریدن LED ، تا امروز تصمیمم این بود که LG 42LW67100 بردارم ولی امروز که رفتیم واسه دوستمم بخریم... 3 نفر بودیم و وقتی 3D ال جی رو امتحان کردیم هر 3تامون یه حالت سر گیجه و چشم درد داشتیم و تصویر مخصوصا تو گوشه ها یه جورایی مات و مبهم بود و فقط وسط تصویر به اصطلاح عمق داشت(توضیحش یه کم سخته)...خیلی تو ذوقم خورد. ولی وقتی تصویر 3بعدی Samsung 40D6960 رو دیدیم خیلی بهتر بود. در نهایت دوستم 6960 برداشت... الان من کاملا موندم چکار کنم. میدونم که رو کاغذ و از لحاظ مشخصات LG بهتره ولی اونی که به چشم بهتر بود سامسونگ بود. لطفا راهنماییم کنید چون همین یکی دو روزه میخوام بخرم.
زياد رو سه بعدي متمركز نشو چون بعد از يه مدت دلتو ميزنه ولي اگه تاكيدت رو سه بعدي هست passive ال جي بهترين گزينه است براي سه بعدي من باهاش 2 ساعتم فيلم ديدم بدون هيچ مشكلي
ولي كلا تو تلويزيونهاي پارسال 6960 سامسونگ يخورده بهتر از 57000 و 65100 ال جي بود تو دو بعدي با مدلهاي امسال ال جي مقايسه نكردم ولي خودم 58000 گرفتم تصويرش عاليه هم سه بعدي هم دو بعدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)