لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم طرح بعثت گرفتم دیروز . سرعتش در طول روزصد کیلوبایت بود ولی هر چی به شب نزدیک شد سرعت کمتر شد و شبانه رایگان هم سرعتش 60 کیلوبایت بود تا خود صبح و زیادتر نشد.امروز هم سرعت بین 60 تا 70 هست.
حالا از کدوم قسمت باید رفت ودید که چقدر مصرف کردیم و چقدر دیگه مونده؟تو سایتش قسمت مربوط به مشترکین که میرم همین یوزر و پسورد کانکشن رو که میزنم میگه اشتباه هست. باید چیز دیگه ای وارد کرد؟
سلام.
username= 511XXXXXXX
pass=shomare shenasname
قفط توجه شه که اگر در شماره شناسنامه صفر وجود داره، اونم بزنید.
اما اگر کار نکرد(مثلا برای من هم وارد نمیشد.) زنگ بزنید پشتیبانی براتون پسورد تعیین کنن.(شاید اصلا تعیین نشده باشه؟؟!!)
منم بعثت گرفتم ، ظاهرا" تنها خوبیش همین ترافیکشه . بقیه چیزاش نسبت به شرکتای دیگه تعریفی نداره .
واسه چک کردن ترافیک به 2828 با خطی که ازش اینترنت دارید زنگ بزنید بهنون میگه ، گویاست .
سلام به دوستان! از شانس بد ما مرکز مخابرات ما امیرالمونین هست کسی میدونه الان میشه از این مرکز خدمات اینترنت پرسرعت گرفت؟ تا 6ماه پیش که حتی جواب ادمو هم نمیدادن
دوستانت آیا شبانه شما هم افتضاح شده عین من سرعت دانلودم در شب ها از 1 کیلو شروع میشه دیگه نهایتش به صورت ناپایدار به 60 میرسه
آره سرعت منم از ساعت 12 افتضاح میشه تااااا ساعت 5 صبح چند روزه اینجوریه![]()
شبا نمی دونم چرا اینجوری میشه
آقا دیشب سرعت من عالی بودش راحت 130 تا میگرفتم تونستم 3 گیگ هم دان کنم فک کنم مشکلی بوده رفع شده برای من خیلیخ خوب بود دوستان شما دانلوداتونو از 2 دقیقه مونده له 12 استارت بزنید که همینطوری سرعتش بالا بمونه ولی هرچند من دیشب هم این کارو کردم هم این که 12 و5 دقیقه هم همه دانلودارو استاپ کردم و دولاره زدم دان شه بازم سرعت بالا بود
شما به پشتیبانی زنگ زدین چی گفتن؟
جالبه با اپلود بازکلا مشکل داره شبانه غیرازساعت 5صبح به بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)