به هیچ عنوان حرفتون رو قبول ندارم...
دلیل نمیشه یکی نتونه به هر دلیل یه بازی رو درست run کنه یعنی اون مدل توانایی اجراشو نداره...به هر حال ما حرف هم رو نمیفهمیم!
به هیچ عنوان حرفتون رو قبول ندارم...
دلیل نمیشه یکی نتونه به هر دلیل یه بازی رو درست run کنه یعنی اون مدل توانایی اجراشو نداره...به هر حال ما حرف هم رو نمیفهمیم!
دوست عزیز من قصد بی احترامی نداشتم...شما مگه چند سال از یه لپ تپ انتظار کار دارین...اون لینک رو هم که گفتین رو سر زدم و خیلی هم مفید بود (تشکر از بابت لینک).طبق دستورات اون لینک چک کردم و لپ تاپم refurbished نبود و خیلی خوشحالم که DELL XPS گرفتم.
سلام دوست من
3-0
برتری های Lenovo Y570
1-3 گارانتی معتبر
3-2 هارد دیسک SSD-65 GB که با هارد Sata رید شده
3-3 وزن کمتر
3-4 اسپیکرهای JBL
3-4 به نفع Y570![]()
هر برندی واسه خودش معایب و مزایایی داره........................................
.
.
.
.
HP واقعا تو کانفیگ 6090 سنگ تموم گذاشته............باید دید Y570 میتونه رقیب خوبی باشه یا نه...........من از هر دو برند خوشم میاد.........اما بدونید قیمت پایه Y570 از 1.299 دلار شروع میشه اگه بخواد روش SSD هم بزاره به 1.500 دلار هم میرسه................راستی مژده به طرفدارن HP سری 6100 نیز تولید شده چند وقت دیگه هم میاد فکر کنم ایران DV6-6188ee واسه خاورمیانه......گرافیک 2 گیگ 6770
Last edited by mehdi666lp; 25-05-2011 at 07:23.
دوست عزیز مشکلی نیست برای منم همون 10.22 زده
گارانتی که کلا توی ایران یعنی کشک
کانفیگ دارای هارد SSD هم که قیمتش می ره بالاتر و اصلا ارزش نداره
ورزن بیشتر 6090 هم به خاطر بدنه فلزی و استحکام اونه که احتمالا توی Y570 بدنه ضعیفتر شده
در مورد اسپیکرهای JBL باید بهت بگم که حتما کیفیت و شفافیت و بلندیه صدای 6090 رو نشنیدی. beats audio که 6090 داره JBL اونو میزاره توی جیبشهمین طور که JBL دل 502 رو می زاره تو جیبش
دوست عزیز گلهات همه خطا بود![]()
اين هم كانفيگ 6188
كانفيگش مثل 6090 هستش اما فقط كارت گرافيكش 2 گيگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسم اصلا مهم نيس حرفمو قبول كني يا نه .... مهم اينه كه وقتي جوابتونو دادم باز حرف خودتو تكرار ميكين و از همه مهمتر اينكه واسه اكثر پستهايي كه جوابتو دادم اكثر دوستان تو اين فروم حرفامو تصديق كردن اما ازت ميپرسم خداييش جواب بده كي حرفاي تو رو تصديق كرد اين وسط؟؟؟؟؟!!
حالا هم چه تصديقم كني يا مخالف باشي واسم فرقي نداره مهم اكثريت هستن كه حرفامو قبول دارن ديگه ارزش بحث كردن رو با شما نميبينم چون استدلال هم ميارم بازهم ساز خودتو ميزني دوست عزيز ....
و البته رمش 6 گیگه و LightScribe Blu-ray ROM هم نداره
دو گیگ از رم برداشتن یه گیگ به گرافیک اضافه کردن
بازم 6090 1-2 جلوتره![]()
Last edited by aliondvd; 25-05-2011 at 13:25.
دوست عزیز beats فوق العاده کارت صدای حرفه ای تری داره و تفکِک صداش خیلی عالیه و برای کار های استودیویی و DJ ها ازش استفاده میشه
برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایتسر بزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)