تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 314 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نميخواستم جوابتو بدم چون چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است اما واسه خاطر اينكه از خودم پيشگويي نميكنم و با دليل صحبت ميكنم ميتونيد بريد تو اين تاپيك اين دوستتون بنده خدا مثل شما دل 502داشته اما با فيفا مشكل داره شما كه سنگ شركت دل رو به سينه ميزنيد ميتونيد تشريف ببري و به دوستت كمك كني اينم ادرس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبل از اينكه اين بنده خدا اين تاپيك رو بزنه من عبارت Advantage and disadvantage for Dell L502 رو تو گوگل سرچ كردم و از قبل ميدونستم كه اين مشكل رو داره كافيه كه سرچش كني و اگه كمي به زبان انگليسي مسلط باشي واسه خودت ترجمه اش كني وگرنه ميتوني از گوگل ترنسليت استفاده كني اما درمورد خرابيهاي اچ پي من هيچ جايي نديدم كه اچ پي از همه امار خرابيش بيشتره شما لطف كن يه حرف با دليل بيار اخه همه كه مثل شما با منطق نيستن حرفاشون از روي غيبه!!!اما يه چيزي بزار در گوشي از روي عالم غيب بهت بگم تا كمي ملتفت بشي:
    به دو دليله كه اچ پي امار خرابيهاش تو ايران زياده:1- اچ پي نماينده رسمي نداره و اگر خرابي رخ بده ميبرن تو تعميرگاههاي معمولي بعد هم تعميركارهاي محترم ميگن امروز اچ پي خراب داشتيم!! پس برند بيخوديه!! 2- آمار خريد اچ پي تو ايران زياده و بايد نسبت تعداد خرابي رو به تعداد فروش سنجيد تا يه امار دقيق بدست بياد به قول دوستمون امار خرابي بنز تو المان از هر ماشينه ديگه بيشتره وبايد اينطور قضاوت كرد كه بنز ماشين خوبي نيست!!!! اين رو منطق شما ميگه و من اصلا قبول ندارم خدا همه گمراهان رو به راه راست هدايت كنه الهي امين!!!
    به هیچ عنوان حرفتون رو قبول ندارم...
    دلیل نمیشه یکی نتونه به هر دلیل یه بازی رو درست run کنه یعنی اون مدل توانایی اجراشو نداره...به هر حال ما حرف هم رو نمیفهمیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برای اطلاع شما جناب عرض می‌کنم بنده کمتر از ۱ ماه پیش از آمریکا لب‌تاپ آوردم ۲ گزینه هم برای خودم انتخاب کرده بودم DELL OR HP . خودم DELLکنفینگ کردم (هنوز این رم و هاردی من انتخاب کردم ایران نیومد )HP از QUICK SHOP انتخاب کردم در آمریکا با چندین نفر که سالهاست تو کار لب‌تاپ بودن مشاوره کردم همشون میگفتن DELL زودتر خراب می‌شه اونا از لفظ کرش استفاده میکردن بنا برین رفتم وHP خریدم خیلیم راضیم دما از ۶۸ که نرماله بالاتر نمیره و خیلی‌ خوشحالم که DELL نگرفتم

دوست عزیز من جمله شما رو تغییر ندادم لینک دادم برو سر بزن حالا نمی‌خوای گوش کنی‌ اون دیگه با خودت شما هم سعی‌ کن احترام خودتو نگاه داری
    دوست عزیز من قصد بی احترامی نداشتم...شما مگه چند سال از یه لپ تپ انتظار کار دارین...اون لینک رو هم که گفتین رو سر زدم و خیلی هم مفید بود (تشکر از بابت لینک).طبق دستورات اون لینک چک کردم و لپ تاپم refurbished نبود و خیلی خوشحالم که DELL XPS گرفتم.

داره خودمونی میشه hamid.acm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من يه ايميل زدم به لنوو اونا هم سريع جوابمو دادن كه 555 از نوع DDR3 هستش....پس در كل اين لپتاپ 6090 خيلي آسه!! هم نسبت به كانفيگ و هم نسبت به قيمتش بهترينه ...پس تا اينجاي كار 3 هيچ به نفع 6090!!
    سلام دوست من
    3-0

برتری های Lenovo Y570
    1-3 گارانتی معتبر
    3-2 هارد دیسک SSD-65 GB که با هارد Sata رید شده
    3-3 وزن کمتر
    3-4 اسپیکرهای JBL

3-4 به نفع Y570

4. این کاربر از hamid.acm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

هر برندی واسه خودش معایب و مزایایی داره........................................
    .
    .
    .
    .
    HP واقعا تو کانفیگ 6090 سنگ تموم گذاشته............باید دید Y570 میتونه رقیب خوبی باشه یا نه...........من از هر دو برند خوشم میاد.........اما بدونید قیمت پایه Y570 از 1.299 دلار شروع میشه اگه بخواد روش SSD هم بزاره به 1.500 دلار هم میرسه................راستی مژده به طرفدارن HP سری 6100 نیز تولید شده چند وقت دیگه هم میاد فکر کنم ایران DV6-6188ee واسه خاورمیانه......گرافیک 2 گیگ 6770
    Last edited by mehdi666lp; 25-05-2011 at 07:23.

6. 3 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستای عزیز که باراهنماییاشون توخرید این لب تاپ کمکم کردن مخصوصاd.b23 عزیز
    آقامن 2هفته ای میشه این مدل روخریدم دیروزکه داشتم اطلاعات لب تاپ خودموبابرنامهcpu-zبا عکسایی کهd.b23 از برنامه cpu-zگرفته بودچک میکردم بایه موردبرخوردم که بااطلاعات ایشون فرق میکرداونم توقسمت Motherboardبخش Modelبودکه براd.bزده بودمدل10.1cولی برامن10.22هستش میخواستم بدونم ایناباهم چه فرقی میکنن یا خدایی نکرده لب تاپ من موردی نداره که؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید
    دوست عزیز مشکلی نیست برای منم همون 10.22 زده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    3-0

برتری های Lenovo Y570
    1-3 گارانتی معتبر
    3-3 وزن کمتر
    3-4 اسپیکرهای JBL

3-4 به نفع Y570

گارانتی که کلا توی ایران یعنی کشک
    کانفیگ دارای هارد SSD هم که قیمتش می ره بالاتر و اصلا ارزش نداره
    ورزن بیشتر 6090 هم به خاطر بدنه فلزی و استحکام اونه که احتمالا توی Y570 بدنه ضعیفتر شده
    در مورد اسپیکرهای JBL باید بهت بگم که حتما کیفیت و شفافیت و بلندیه صدای 6090 رو نشنیدی. beats audio که 6090 داره JBL اونو میزاره توی جیبش همین طور که JBL دل 502 رو می زاره تو جیبش

دوست عزیز گلهات همه خطا بود

9. این کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

اين هم كانفيگ 6188

کد:
    كانفيگش مثل 6090 هستش اما فقط كارت گرافيكش 2 گيگه

11. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

به هیچ عنوان حرفتون رو قبول ندارم...

واسم اصلا مهم نيس حرفمو قبول كني يا نه .... مهم اينه كه وقتي جوابتونو دادم باز حرف خودتو تكرار ميكين و از همه مهمتر اينكه واسه اكثر پستهايي كه جوابتو دادم اكثر دوستان تو اين فروم حرفامو تصديق كردن اما ازت ميپرسم خداييش جواب بده كي حرفاي تو رو تصديق كرد اين وسط؟؟؟؟؟!!
    حالا هم چه تصديقم كني يا مخالف باشي واسم فرقي نداره مهم اكثريت هستن كه حرفامو قبول دارن ديگه ارزش بحث كردن رو با شما نميبينم چون استدلال هم ميارم بازهم ساز خودتو ميزني دوست عزيز ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اين هم كانفيگ 6188

کد:
    كانفيگش مثل 6090 هستش اما فقط كارت گرافيكش 2 گيگه
    و البته رمش 6 گیگه و LightScribe Blu-ray ROM هم نداره

دو گیگ از رم برداشتن یه گیگ به گرافیک اضافه کردن

بازم 6090 1-2 جلوتره
    Last edited by aliondvd; 25-05-2011 at 13:25.

14. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام دوست من
    3-0

برتری های Lenovo Y570
    1-3 گارانتی معتبر
    3-3 وزن کمتر
    3-4 اسپیکرهای JBL

3-4 به نفع Y570
    دوست عزیز beats فوق العاده کارت صدای حرفه ای تری داره و تفکِک صداش خیلی عالیه و برای کار های استودیویی و DJ ها ازش استفاده میشه
    برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت
    کد:
    سر بزنی

16. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •