سلام دوست عزیز.ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار همه گذاشتی
مودم رو خود گلدیران میفرسته یا باید از شاتل بگیریم؟
یعنی اگه اکانت شاتل رو نخوایم بازهم مودم رو میدن؟
سلام دوست عزیز.ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار همه گذاشتی
مودم رو خود گلدیران میفرسته یا باید از شاتل بگیریم؟
یعنی اگه اکانت شاتل رو نخوایم بازهم مودم رو میدن؟
دوستان یک سوال . چرا تو مشخصات 57000 و 65100 چیزی در مورد صدا و بلندگو چیزی ننوشته . مگه تی وی بلندگو نداره؟؟؟
به نظر شما ارزش داره برای 100 هرتز بیشتر 65100 به جای 57000 بخرم با پرداخت 400 هزار تومان بیشترکیفیت 65100 یعنی بیشتره و به چشم میاد ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
از طریق یو اس بی 57000 ا 65100 میشه فیلم سه بعدی نگاه کرد ؟
یا حتما برای تماشا سه بعدی به بلوری پلیر نیاز هست ؟
سلام دوست عزیز
این واسه این هست که ریسیور شما امکان پخش فرمت 3d رو نداره
که باید ریسیور های لینوکسی بخرید که با این ریسورهای معمولی فرق دارن و قیمتش حدودا بیشتر از 700 تومن هست
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
با usb هم میشه نگاه کرد
سلام دوست عزيز
57000 با 65100 تفاوت آنچنان زيادي نداره يا بهتر بگم از نظر كيفيت تصوير يكي هستن اگه خواستي بخري همان 57000 رو بخر و با مابهالتفاوتش يه سينماي خانگي هم ميتوني بخري كه كارت هديه 500 تومني هم بهت بدن.
اين دو تلويزيون بلندگو دارن كه دوتا 10 وات هستش.
من iclassfull hdدارم راحت باهاش سه بعدی میبینم
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
با class full hd میتونی کانالهای ترک 3dرو ببینی
من 42lw57000 روخریدم. حمل ، نصب روی دیوار ، راه اندازی رایگان بود.
کیفیتش بدون گیرنده دیجیتال و ... بسیار خوبه
اصلاً تصویر بلور نمیشه
فقط یه مشکل سینمای خانگی 738 داره که بخاظر کار هدیه آنرا خریدم. و آن اینکه صدای پخش شده توسط سینمای خانگی با کابل اچ دی ام آی از تصویر عقب تره و تنظیماتی هم که داره مشکل بر طرف نکرد. ضمناً الجی اپس (اپلیکیشن علیرغم تبلیغات زیاد هنوز غیر فعاله) در کل راضی هستم.
سلام میشه در مورد ریسیور لینوکسی اطلاعاتی بدی تشکر
سلام من تاویزیون 47lw 57000 الجی خریدم . چنتا سوال در مورد این مدل داشتم لطفا جواب بدید ؟
1. wifi اون چطور کار می کنه؟
2. آیا همه تلویزیونهای این مدل در ایران مونتاژ میشه؟
3.برای تنظیم تصویر اون در بهترین حالت باید چیکار کنم؟
4. الان سنسور مصرف هوشمندانه برق اون خاموشه باید فعالش کنم؟
ممنون اگر جواب بدید
این مدل دستگاه ها معمولا دستگاههای حرفه ای هستند و از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنند و به صورت اوپن سورس میباشد که بهترین انها مارک دریم باکس هستش که از ۴۰۰ هزارتومان شروع میشود و تا قیمت ۱۵۰۰۰۰۰ تومان داره و مدلهای مشابه هم کشورهای کره و چین زده که با مارکهای ایکسکروز و وی یو معرفی شده که از ۲۵۰۰۰۰ تومان قیمت داره تا ۷۰۰۰۰۰ تومان
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)