تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 645 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    من میخواستم لپ تاپم رو که مدل وسترو ۱۵۰۰ هستش رو با کابل ۱۳۹۴ به پی سی وصل کنم.یکی لطف کنه و بگه که ۱) کجا باید ببینم که آیا درگاه ۱۳۹۴ روی لپ تاپم نصب هست یا نه؟ و ۲) برای اتصال باید چیکا کنم؟ و ۳) برای اتصال لپ تاپ به کامپیوتر با کابل کراس باید چیکار کنم؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

برای اتصال لپ تاپ به کامپیوتر با کابل کراس باید چیکار کنم؟
    ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

12

مباركه حسين................
    ازش راضي هستي؟؟
    باركه حسين................
    ممنون

همون روز اول ویستا رو پاک کردم آقا داشتم xp نصب میکردم که بعد آخرین ریست (قبل از این که وارد ویندورز یشه و یوزر نیم بخواد)
    بجای اینکه ویندوز بیا بالا صفحه سیها میشد .زنگ زدم فروشنده (ساعت 9:30-26/12/86) براش توضیح دادم یکم فکر کرد گفت همه درایوا(پارتیشن ها ) رو پاک کن حتی ریکاوری رو منم که ویستا برام مهم نبود زدم همه پارتیشن ها رو صاف کردم .بعد شروع به نصب xp کردم .خلاصه اون مرحله رو رد کرد و ایکس پی بدون درد سر اومد بالا .شروع به نصب درایور کردم همه رونصب کردم آقا هرچی گشتم درایور صدا پیدا نکردم .از جای دیگه رفتم اینترنت سایت ایسوس دیدم اوه !! 35 مگه گفتم بیخیال . ویستای رو که از یه دل پیچونده بودم(کپی کرده بودم) و آلتی میت بود نصب کردم (از پی سی سریع تر نصب شد ) صدا رو هم خودش شناخت .فعلا از این استفاده میکنم تا بعدا درایورش رو بگیرم .(البته سر ریجیستر کردن شم برنامه داشتم)
    فروشنده (بلا نسبت شما ها ) احمق (شایدم یادش رفته خدا میدونه) درایور صدا برای xp نذاشته بود

ازش راضي هستي؟؟
    سرعتش خوبه هر بازی رو که بگی روش نصب کردم !!. نمیگم با آخر کیفیت میشه ( pro street لودش طول میکشه ولی توی بازی گرافیک خوبه اما هارد یه سره کار میکنه فروشنده گفت اگه رم اضافه کنی رم گرافیکم زیاد میشه .
    گاست ریکان خوب بود البته گرافیک رو پایین آوردم ولی درختا از بالا (تو هوا ) مربع بود که این قضیه با پی سی ati 1050 پی سی هم همین جوری بود این بازی فکر کنم با ati حال نمیکنه . hit man blood mony ای بد نبود تو پی سی هم جون میکنه من ا با dell 6400 با گرافیک x1300 تست کردم رون بود .اوبلیویژن هم متوسط بود ولی زیاد رون نبود .گاتیک هم مثل pro street هارد یه سره کار میکرد ولی نسبتا رون بود . far cry هم از pc رون تر بود !! .medal of honer paceif assaaul هم خوب بود نسبتا رون بود .اکثر بازیا بعد 1-2 دیقه رون رون میشن من فکر کنم بخاطر ویستاست چون ماشالا وقتی میاد بالا 68 درصد رم اشغاله ).حالا اگه xp ام ردیف شد و دوست داشتن بازهم گزارش میدم

lcd ش باقلواست
    کیبرد عالی. مثل کیبرد های معمولی ALT -CTRL-SHIFT هم سمت راست داره هم چپ .خیلی هم نرمه
    یه بلوتوث جدا بهم دارد SAMSONG که عالیه هروقنت میخوام وصل میکنم .یه ساعت درایورم نمیخواد !! ورژن 1.2
    صدای عالی real tec (اگه درست نوشته باشم )
    DVD RW خفن با اینکه 8x ه ولی سرعت خوندنش عالیه (هنوز رایت نکردم)
    یه سیستم داره که میتونی سییسم رنگ رو تغیر بدی فکر کنم 5 حالت از پیش تنظیم شده داره و میتونی 1 هم خودت ایجاد کنی
    وقتی ریتور هاش رو نصب مبکنی (وقتی cd درایور اصلیش که فقط برای ویستا هست .هر ورژنی ) همه درایورا همراه با نورتون 2007 و ادوب ریدر (البته میتونی کم زیاد کنی) نصب میشه و اخر سر یه ریاستارت میکنه.
    وقتی میاد بالا برای هر کاریکه بحوای انجام بدی .(کم و زیاد کردن صدا نور .روشن خاموش لن وصل برق ....) وسط صفحه یه شمایل خیلی زیبا میاد و نشون میده داره چی کار میکنی (برعکس xp که فاجعست !!)

صدای اسپیکر ها عالیه .(زمان بازی دوستم فکر کرده بود اسپیکر ه) انگار دالبی ساراند داری گوش میدی
    ویستا سه سوت میاد بالا
    زیادکه کار میکنی (2-3 ساعت ) کیبرد اصلا داغ نمیشه که باعث اذیت بشه .فقط زیر پد (پایین دکمه ها راست و چپ)
    که اونم جای هارده و بالای دکمه های کیبرد(نزدیک پورت ها) که با اونجا هم که کسی کاری نداره
    2 دفترچه راهنما با قطر 100 برگ( تقریبا ) که یکیش فاریسه با توضیحات کامل و ترجمه خوب ولی عکساش کمه !!

کم بود ها :

نداشتن خروجی tv
    وقتی lcd بزرگ با رنگ خفن هست tv برای چی ؟
    نداشتن پورت 1394
    من که دوربین فیلم برداری دیجیتال ندارم . ولی آگه بود خوب بود (دیجیتالم کجا بود !!!!!!!!!!)
    کیبرد فارسی نداره مجبورم یه usb بخرم دلم نمی آد برچسب بزنم

__________________________________________________ ______

ولی من فکر نمی کردم بتونم با این پول یه همچین چیزی بخرم خدایش !

ساعت کاکرد باطری هم معمولی (1-2ساعت)
    من همش با برق ام مشکلی پیش نمآد ؟
    یه جا خوندم هفته ای 1 بار باید باطری رو تخلیه کامل کرد

اها یادم رفت بگم تو این رنج دقیقا 830 یه سونی بود nr160 با cpu core 2 due اما گرافیکش اینتل بود معلوم هم
    نبود گارنتیش معتبره یا نه ؟!(شرکته پارسه) و گرافیکش اینتل x3100 بود ولی بازی منو فول اسکرین اجرا نمیکرد
    رمش هم با سیستم شیر بود البته فروشنده همون مدل رو نذاشت تست کنم ولی یه مدل که مال مشتریش بود وگرافیکش x3100 بود و داشت برنامه میریخت رو داد lcd ش هم جالب نبود ؟! . من پرسو جو کردم گفتن این مدل داره از رده خارج میشه منم بیخیال شدم هومن سونی رو جا های دیگه 960 میگفتن ولی کم بود 2-3 جا بیشتر ندیدم..
    توشیبا هم با cpu توریون دو هسته ای بود ولی اجازه تست نمی داد گرافیکشم ati 256 بود که خود فروشند محترم هم نمیدونست چیپ ش چیه (ماشالا بعد میخوان 860 تومن رو بندازن به ملت) .میگفت 860 ولی تا 820 هم پایین اومد !! ولی خیلی قیافش ضایع بود مثل اسباب بازی بود. تازه فکر کنم بازم تخفیف میداد !!

ببحشید سرتون رو درد آوردم این حاصل تجربه شخصی من که از ساعت 8:30 تا 3:40 توی پایتخت(میرداماد) بود که مشغول بالا پایین رفتن بودم و یه وانت لیست قیمت و کاتالوگ جمع کردم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

چه گزارش مفصلي.................

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

hala kolish ro nane vashtam

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزيز اينجا بقيه درايور ها
    کد:
    واقعا ازتون ممنونم همیشه پاسخ سوال ها رو کامل میدید
    یه سوال دیگه من همه درایور ها رو نصب کردم ولی موقع نصب کارت صدا ارور میده. اون فایل 54 مگابایت رو هم قبلش نصب کردم که خودش گفته ولی باز ارور میده
    میگه Media device واسه این درایور پیدا نمیشه
    درایوره صدای ویستا رو هم ریختم تا مراحل آخر میره ولی جواب نمیده
    چی کار باید کرد؟؟؟؟
    ویندوز XP سرویس پک 2 هست dark edition

در ضمن نرم افزاری نیست میزان باطری رو اوون پایین نشون بده؟ ویستا داشت ولی اکس پی نداره باطری چک که خودش داره رو نصب کردم ولی ارور میده
    Last edited by mehrdad.2008; 18-03-2008 at 20:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من میخواستم لپ تاپم رو که مدل وسترو ۱۵۰۰ هستش رو با کابل ۱۳۹۴ به پی سی وصل کنم.یکی لطف کنه و بگه که ۱) کجا باید ببینم که آیا درگاه ۱۳۹۴ روی لپ تاپم نصب هست یا نه؟ و ۲) برای اتصال باید چیکا کنم؟ و ۳) برای اتصال لپ تاپ به کامپیوتر با کابل کراس باید چیکار کنم؟
    ممنون
    1- از بخش device manager توی system properties ...

2- اگر نصب باشه ( درایورش ه م نصب باشه) توی بخش network connection در کنار lan میاد ... دقیقا عکس العمل ها و پیغام های lan رو نشون میده

3- قبلا توضیح دادم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در ضمن نرم افزاری نیست میزان باطری رو اوون پایین نشون بده؟ ویستا داشت ولی اکس پی نداره باطری چک که خودش داره رو نصب کردم ولی ارور میده
    این رو نصب کن :

Laptop Battery Monitor - Intelligent laptop battery monitoring software. It displays an estimated time, until your battery will discharge, or fully charge
    Laptop Battery Monitor can displays an estimated time, until your battery will discharge, or fully charge. You no longer have to worry on how much battery power you have left, when you can have this information in hours, minutes and seconds.

Features:

* Display remaining time until the battery is fully discharged (when running on batteries)
    * Display remaining time until the batteru is fully charged (when the battery is charging from the AC power supply)
    * Application runs in system tray, using minimum memory and screen space
    * Custom indicator colors
    * Sound alerts when charging starts/stops, battery is full charged, or battery charge drops under a predefined percentage
    * Automaticly starts when you turn on your laptop
    * Complete manual included
    * Works with any laptop and battery model, new or used
    * Lifetime free updates, tech support, and the ability to redownload your software if you loose it.

filesize 1.84 MB

لینک اول :

کد:

لینک دوم :

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این رو نصب کن :

Laptop Battery Monitor - Intelligent laptop battery monitoring software. It displays an estimated time, until your battery will discharge, or fully charge
    Laptop Battery Monitor can displays an estimated time, until your battery will discharge, or fully charge. You no longer have to worry on how much battery power you have left, when you can have this information in hours, minutes and seconds.

Features:

* Display remaining time until the battery is fully discharged (when running on batteries)
    * Display remaining time until the batteru is fully charged (when the battery is charging from the AC power supply)
    * Application runs in system tray, using minimum memory and screen space
    * Custom indicator colors
    * Sound alerts when charging starts/stops, battery is full charged, or battery charge drops under a predefined percentage
    * Automaticly starts when you turn on your laptop
    * Complete manual included
    * Works with any laptop and battery model, new or used
    * Lifetime free updates, tech support, and the ability to redownload your software if you loose it.

filesize 1.84 MB

لینک اول :

کد:

لینک دوم :

کد:
    خیلی ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

hossein_dig عزیز مبارکه ...

اما حیف که این مملکت این گمرک مسخره رو داره ... اگر دبی بودی با این پول HP 6680 خوف میخریدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •