بازم خیلی ممنون بابت راهنمایی ها مفیدتون...
جناب geek از شما هم ممنون.
پ.ن : این پست رو باید حذف کنم.
قدیما تو انجمنامیومدم دکمه ی تشکر داشت، الان نمی بینمش!
چیه قضیش؟؟ اشکال مرورگرمه؟
بازم خیلی ممنون بابت راهنمایی ها مفیدتون...
جناب geek از شما هم ممنون.
پ.ن : این پست رو باید حذف کنم.
قدیما تو انجمنامیومدم دکمه ی تشکر داشت، الان نمی بینمش!
چیه قضیش؟؟ اشکال مرورگرمه؟
تدريس خصوصي ، انجام پروژه دانشجويي
پ.ن : چه خوب به نظر مياد كم كم داري ياد ميگيري پستاتو جاي درست بدي
دقيقا مشكل همينه كه ادمش نيست
يه كار ديگه كه ميتوني انجام بدي و البته اگه بتوني ماهي 200 تومن حدودا قسط بدي اينه كه بري خونه بگيري 16 نقد +20 وام +10 رهن ، اينجوري كم كم اجاره خونه قسط خودشو ميده و چند سال ديگه هم كلي ميره رو خونت اما خوب بايد بتوني اون ماهي 200-300 تومن رو بدي
خواهش
احتمالن اشكال مرورگر يا تازه واردي شماس (كم بودن پست) چون دكمه تشكر هست اينجا
! من از سال 2006 اینجا عضوم ! متاسفانه این تاپیک رو از یاد برده بودم ! رفتم اونجا پرسیدم....
تدریس خصوصی ؟! شما تجربش رو داشتید؟چطوری تبلیغ کنم
اگه از دوستان تجربشو داره بیاد بگه ... چون من کسی رو نمیشناسم که بهش درسی رو یاد بدم
درسای دبیرستان(فیزیک و ریاضی رو مسلطم)
تدريس خصوصي من يه 6 سالي تجربه دارم تقريبا
تبليغ رو ول كن جواب نميده
بايد اول كار كمي صبور باشي
بري موسسات كار كني ، حالا يا موسسات اموزشي كه كلاس برگذار مي كنند يا موسساتي كه شاگرد خصوصي يدا ميكنن اول كار درامد كمه اما كم كم شاگردها شما رو ميشناسن و به ديگران معرفي مي كنن
در كل يكي از دروس رياضي يا فيزيك رو برو نه هردورو كه وقتي بگي هردو كلا موسسه ها بي خيالت مي شن
احتمالا ارقام خيلي كمي هم واسه اولش بهت ميدن مثلا ساعتي 5 تومن واسه خصوصي (كه خيلي كمه و به صرفه نيست ) اما اينا رو كه بري اون شاگردت كه بشناستت به 2 نفر معرفيت مينه و ديگه پورسانت موسسه هم نميدي و كم كم به ساعتي 30 تومن ميرسي
ممنون
این موسسه پیدا کردنش سخته
کجا ها رو سر بزنم ؟ چه موسسه هایی لزوما ؟
دوست من با خيلي راه ها مي شه ميليونر شد ولي ارزشش رو داره؟! يعني همه چي رو آدم بذاره زير پاش صرفاً جهت پول؟ البته اين روزها حرف اول رو پول مي زنه من منكر اين نيستم ولي به نظرم اين جور پول ها خوردن نداره چون نمونه هاش رو ديدم مي دونم ؛ حالا شما چه به منع شرعيش توجه داشته باشي يا نداشته باشي به عرف انسانيت توجه داشته باش وگرنه انسانيت هم ديگه كم كم از بين مي ره و چيزي ازش نمي مونه...
پيشنهادم هنوز هم روي همون خريد مناشين هست.
کسی نمی دونه؟
سلام
قصد دارم مجوز نصب تابلو و بیلیورد روی دو سه پل عابر پیاده رو تقریبا در بیرون شهر اصفهان بگیرم
کسی اطلاع داره در مورد نحوه گرفتن چنین مجوز هایی و شرایط و ...
ممنون
سلام /بچه ها نمیدونید بدون داشتن تاهل چه جوری میشه صلاحیت تاکسی گرفت؟
متاسفانه قوانین این مورد خیلی سخت گیرانه وضع شده و تا جایی که آخرین بار اطلاع پیدا کردم بدون تاهل حتی نمیتونید کارنامه به عنوان کمکی بگیرید ، چه برسه به کارنامه اصلی /
موفق باشید .
سلام
بعنوان کفالت پدر میشه کاری کرد؟
اینم نشد کلا به آدم بیکار زن میدن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)