من ميخوام بخرم تو تبريز 795 تومن 32G كه سيم كارت هم ميخوره! فروشنده ميگفت فقط ميشه sms زد آره؟
مشكلاتش چيه؟ فارسي نميشه؟ تو جعبه چه چيزايي بايد باشه؟ از كجا بدونم اصله؟ و .....
من ميخوام بخرم تو تبريز 795 تومن 32G كه سيم كارت هم ميخوره! فروشنده ميگفت فقط ميشه sms زد آره؟
مشكلاتش چيه؟ فارسي نميشه؟ تو جعبه چه چيزايي بايد باشه؟ از كجا بدونم اصله؟ و .....
بله فقط میشه باهاش اس ام اس داد با خط ایرانسل . و اینترنت gprs
به نظرم همونجا تست کن که مسیج میده بعد بخر .
قیمتش خوبه اگر gsm باشه که بشه باهاش مسیج داد .
مشکل خاصی نداره زوم . ساپورت عالیی داره و به خاطر خرید موتورولا توسط گوگل بهتر هم خواهد شد![]()
هانی کامب هم فارسی رو کامل ساپورت میکنه . فقط نصب یک کیبورد فارسی به عهده شما میمونه .
تقلبیش هم هنوز وجود نداره . خیالت راحت باشه
من میخوام یه xoom سفارش بدم،ولی قبل از قطعی شدن خریدم چند سوال داشتم:
1_در ایران کدوم نسخه اش وجود داره؟ 600 , 601 یا 604 ؟
2_ قابلیت استفاده از gprs ایرانسل رو داره؟
3_برای استفاده از سیمکارت ایرانسل(gprs) باید آنلاک بشه یا آنلاک شده هست؟
4_بدنه اش استحکام داره؟جنس پشتش آلومینیوم هستش؟
5_قابلیت تایپ فارسی رو داریم؟کیبورد فارسی داره؟
من با آندوئید آشنائی ندارم،قضیه ی روت کردن چیه؟باید حتماً روت بشه؟اگه روت نشه چی میشه؟نمیشه نرم افزار نصب کرد؟
Last edited by Diego; 22-08-2011 at 22:04.
1) همه ی نسخه ها در ایران هست ، 604 نسخه ی WIFI هست که قابلیت استفاده از سیم کارت رو نداره و مدل 32 گیگ اون حدود 700 تا 720 قیمت داره
2) برای استفاده از سیم کارت باید مدل 3G رو خرید کنید ، که گرون تر هست ، اگر گوشی مناسب و وایرلس دار دارید نیازی به خرید نسخه ی 3G ندارید چون اینترنت رو میتونید از گوشی به تبلت منتقل کنید
3) بله باید آنلاک باشه
4) برای بررسی کیفیت بهتره هست نقد GSMAERNA رو مطالعه کنید ، بله بدنه ی پشتی آلومنیوم هست
5) کیبورد فارسی برای تمامی تبلت ها قابل اضافه شدن هست و تا جایی که اطلاع دارم آندروید هانی کامب ساپورت فارسی رو داره
نیازی به روت کردن ندارید ، با روت کردن قابلیت های بیشتری بدست می آورید و میتونید رام های کاستوم بریزید ، overclock کنید و یا کار های مختلف دیگر
این که روت چی هست و به چکار میاد کافی هست در گوگل سرچ کنید ! حوصله تایپ ندارم![]()
ممنون بابت پاسخ.
فقط چند تا سوال دیگه تو ذهنم باقی مونده...
1_برای آنلاک کردنش باید چکار کنم تا از ایرانسل استفاده کنم؟
2_مدل 601 اش 3g هستش؟(همون که جعبه هاشون قرمزه)
3_امکان نصب نرم افزارهای رایج آندروید(همونایی که روی گوشی هم نصب میشن) هست؟یا فقط باید از نرم افزارهای مخصوص تبلت استفاده کرد؟
4_نرم افزارهای اندروید هم کرک شده دارن؟
با تشکر پیشاپیش
1) باید آنلاکش رو بخری و نه لاک شدش رو ! لاک معمولا وارد بازار ایران نمیشه ، اما انلاک کردنش دو خط دستور هست که میزنی و آنلاک میشه ! هر وقت خریدی میزارم کد هاشو
2) بله
3)همه جور نرم افزاری روش نصب میشه ، آندروید برای تبلت برنامه های خیلی خیلی کمی داره و بیشتر برنامه های گوشی هست
4) اکثر برنامه ها رایگان هستند ، اما پولی هاش هم مفتی گیر میاد![]()
امروز علاالدین هم رفتم مدل 3جی نیست.یه دونه هم بود کارتنش هم قرمز بود اولش فروشنده گفت سیمکارت میخوره اسمس هم میشه زد گفتم اگه امتحان کنی پیشم الان میخرم سیمکارت انداخت روش ولی بعداز 20دیقه اینور اونور رفتو اخرش اومد گفت اسمس نمیشه!!!
حالا ازکجا پیدا کنیم؟
اقا اون مودمهایی که سیمکارت میخورن و یواس بی هستن رو این تبلتها میشه استفاده کرد؟تا بیخیال مدل 3جی بشیم
سلام
اقا کسی میدونه که این امکان کنترل اضافی ناوبری چی هستش که تبلت زوم اونو نداره؟
منظورم additional navigation control هستش.
با توجه به شرایط حاظز زوم یا گلکسی 10.1 رو پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)